Hverdags-glede

FOR en fin dag! Virkelig!

Jeg skulle nesten ønske den ikke tok slutt - jeg elsker å gå i bunaden min, og selv etter 10 timer i bunad idag var det fremdeles nesten litt trist å måtte ta den av. Tror jeg må lage meg en høstfest hvert år hvor antrekket er bunad, slik at jeg kan få en dag til hvor jeg kan gå i bunad ;)


Jeg har jo også norges flotteste bunad (min mening altså, østfoldbunaden), så da er det jo klart jeg vil gå i den så mye som mulig ;)

Men dagen idag da! Vi har gått i tog, spist is, drukket brus, spist lapskaus og masse kaker. Kan altså ikke klage! Ungene har leika i hele dag og jeg tørr påstå at de også har hatt en helt topp dag, de kom jo inn dørene her nettopp, vært ute i hele dag. 17.mai er altså en så bra dag, og det tror jeg det alltid kommer til å være. Hadde det ikke vært for ferie og bryllupstur om 3 dager så skulle jeg også gjerne fått folk hjem til oss på kaker også, men det får bli til neste år. Akkurat nå står huset litt på hodet, med klesvask -tørk og pakking ;)

Perfekt bunad-vær har det også vært. 18 grader og overskyet - bedre blir det ikke. Og nevnte jeg at det bare var 3 dager til vi reiser til Spania? Jeg er så klar for Spania, sol, varme, bading, familietid, løpeturer og selvfølgelig - kunne bli kona til verdens beste mann. Herlighet - som jeg gleder meg!!

Jeg er igrunn veldig heldig ❤


Håper du også har hatt en fin 17.mai og sitter sliten, mett og fornøyd i kose-klærne nå - det gjør ihvertfall jeg! Gratulerer så mye med dagen Norge!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments