Villa B - Interiør

Lille-julaften & lørdag


Jeg har vært (og er fortsatt) på jobb i hele dag - men om en times tid tar jeg en aldri så liten juleferie jeg også! Det blir godt! Gleder meg til masse kvalitetstid med familien. Jul altså!

Vi hadde tenkt å kjøre oppover på hytta ikveld etter jobb, men siden vi har hatt så mange sene kvelder og mye jobb den siste uka tenker vi at det kan være deilig å være hjemme og bare slappe av ikveld! Kjenne at julefreden senker seg liksom. Også reiser vi bare imorgen tidlig istedet!


Noe som har blitt gjort den siste tiden er noen endringer på kjøkkenet. Nå er kjøkkenet bare 2,5år gammelt, men benkeplaten levde på lånt tid. Den skulle jo bare være en midlertidig løsning som varte en del lengre enn planlagt. Men som vi nå har byttet. Vell, ikke alt. Øya er vi ikke ferdig med enda, mannen har måttet jobbe så mye overtid at vi har ikke rukket det enda. Vasken vår knuste vi jo i begge hjørner når kjøkkenet var nytt - som vi da bare limte sammen. Den skal også byttes nå! Uansett, når skap og benkeplate først måtte ned så fant jeg ut at jeg ville gjøre litt om - sjokk? Så da flyttet vi en del av overskapene bort til hjørnet der ungene tegner og gjør lekser. Slik at de nå kan ha hobby-tinga sine i skapet der. Også bygde vi inn ventilatoren vår. Litt mer plass rundt steketoppen nå - det trengte vi.

Det er jo ikke ferdig. Må jo listes igjen, samt få øya ferdig. I tillegg til at det skal opp noen hyller på veggen. Men jeg ville bare vise dere hvordan det var nå. Jeg er storfornøyd! Syns dette kledde huset vårt skikkelig godt! Syns ikke du?

Benkeplaten er i furu, beiset med et strøk i fargen hvitkalket, deretter et strøk med fargen sjøsand, som er tørket av med fille. Jeg har satt inn med olje. Men den trenger nok enda et strøk eller to til med olje før den er helt "tett". Uansett kjempefint. Med så mørke vegger var det skikkelig godt å få ei lys benkeplate. For ikke snakke om luksusen ved å ha en tett benkeplate da! ;)


Ikveld skal pakkene under treet pakkes ned og bli med på julefeiring på fjellet, jeg gleder meg. Og med dette vil jeg ønske dere alle en riktig GOD JUL <3 Bruk tiden godt og NYT!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments