Villa B - Hage/uteområder

Meg og ungene var hjemme i 4 tiden på onsdag. Da hadde vi også fått vært en tur innom Moss og hatt oss ei natt der før vi kjørte siste biten hjem på onsdag. Mye jobb frem til lørdag men nå har vi endelig litt tid og ferie sammen. Alle fire. Herligheten som jeg har gledet meg til dette. Blir ikke så lang ferie, men jeg tar det jeg kan få jeg nå.


Igår fikk Christer snekret opp den lille "leveggen" jeg ville ha i det nyeste blomsterbedet mitt, samt et klatretårn for klematisen der. Jeg har allerede bestilt en til av denne, som kan være til klematisen som står nede ved veien. Jeg kom nemlig hjem med en bil stapp-full av planter. Jeg overdriver ikke når jeg sier at bilen i hovedsak besto av planter. Totalt var det vell rundt 30 nye planter med hjem. Dette en fin blanding av planter fra hagen til mamma, skogen, samt diverse hagesenter rundtom ;) -Og enda ønsker jeg med masse mer. Men jeg får ta det litt etter litt. Jeg sto ihvertfall med rumpa i været og plantet bare noen timer etter hjemkomsten på onsdag og innen kvelden var alle planter kommet i jorda. Nå må jeg bare få kjøpt litt mer jord slik at jeg får lagt på litt ny god jord på de nye plantene mine. Hage er moro altså!

Vell, nå var det litt av det som ble bygd igår jeg ville vise dere - måtte bare gi dere en liten oppdatering siden det har blitt over 1 uke siden sist innlegg.


Jeg skal få kjøpt meg en malekost imårra slik at jeg kan få malt dette. Tenker det må bli svart! Og når det da er helt ferdig kommer det selvfølgelig flere bilder ;)


Det er brukt 36x73mm planker, dobbelt på sidene og enkle over under og i midten, mens det er armeringsnett i mellom som det bare er boret hull til og tredd inn i plankene. To stolpesko som er slått ned i bakken på hver ende holder det hele oppe.

Klatretårnet er terrasseplanker som er splittet opp og kappet til etter ønsket høyde og størrelse :) Veldig fornøyd sålangt.


Tror dere forresten ikke at jeg fant drømme-treet mitt på et hagesenter i Moss da?! Dyhre Gartneri hadde de nemlig et poda eiketre. Helt perfekt for vår lille hage da det ikke blir noe særlig høyere enn 2m. Dette treet bare jeg ha. Må bare tilbake med tom bil seinere i sommer/høst. Det var nemlig ikke plass i bilen til noe tre denne gangen ;) -Så får dette pæretreet over her få en annen plass i hagen ;)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments