Villa B - Hage/uteområder

Meg og ungene var hjemme i 4 tiden på onsdag. Da hadde vi også fått vært en tur innom Moss og hatt oss ei natt der før vi kjørte siste biten hjem på onsdag. Mye jobb frem til lørdag men nå har vi endelig litt tid og ferie sammen. Alle fire. Herligheten som jeg har gledet meg til dette. Blir ikke så lang ferie, men jeg tar det jeg kan få jeg nå.


Igår fikk Christer snekret opp den lille "leveggen" jeg ville ha i det nyeste blomsterbedet mitt, samt et klatretårn for klematisen der. Jeg har allerede bestilt en til av denne, som kan være til klematisen som står nede ved veien. Jeg kom nemlig hjem med en bil stapp-full av planter. Jeg overdriver ikke når jeg sier at bilen i hovedsak besto av planter. Totalt var det vell rundt 30 nye planter med hjem. Dette en fin blanding av planter fra hagen til mamma, skogen, samt diverse hagesenter rundtom ;) -Og enda ønsker jeg med masse mer. Men jeg får ta det litt etter litt. Jeg sto ihvertfall med rumpa i været og plantet bare noen timer etter hjemkomsten på onsdag og innen kvelden var alle planter kommet i jorda. Nå må jeg bare få kjøpt litt mer jord slik at jeg får lagt på litt ny god jord på de nye plantene mine. Hage er moro altså!

Vell, nå var det litt av det som ble bygd igår jeg ville vise dere - måtte bare gi dere en liten oppdatering siden det har blitt over 1 uke siden sist innlegg.


Jeg skal få kjøpt meg en malekost imårra slik at jeg kan få malt dette. Tenker det må bli svart! Og når det da er helt ferdig kommer det selvfølgelig flere bilder ;)


Det er brukt 36x73mm planker, dobbelt på sidene og enkle over under og i midten, mens det er armeringsnett i mellom som det bare er boret hull til og tredd inn i plankene. To stolpesko som er slått ned i bakken på hver ende holder det hele oppe.

Klatretårnet er terrasseplanker som er splittet opp og kappet til etter ønsket høyde og størrelse :) Veldig fornøyd sålangt.


Tror dere forresten ikke at jeg fant drømme-treet mitt på et hagesenter i Moss da?! Dyhre Gartneri hadde de nemlig et poda eiketre. Helt perfekt for vår lille hage da det ikke blir noe særlig høyere enn 2m. Dette treet bare jeg ha. Må bare tilbake med tom bil seinere i sommer/høst. Det var nemlig ikke plass i bilen til noe tre denne gangen ;) -Så får dette pæretreet over her få en annen plass i hagen ;)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Fjellturer

God kveld, fortsatt fra Sundedalen.

Seint igår kveld ble det fjelltur på meg sammen med ei god venninne. Vi startet klokka 9 og var ikke nede igjen før klokka var nærmere halv 12. Fordelen her er at det ikke gjør noe, det er lyst så lenge at sånne turer nær midnatt har jeg hatt ganske mange av når jeg er her om sommerene.

Turen igår gikk til Sjurvarden. Denne toppen ligger på en fjellkjede hvor du blant annet finner Melen og Ryggen mellom Sjurvarden og Melen, to turer jeg har gått og skrevet om her på bloggen før. (klikk på navnene for å komme til de innleggene)

Sjurvarden er altså 667moh, og start er ved skytterbanen på Skotten og derfor starter den nesten på 0. Turen ligger her i Fræna Kommune og den gir deg definitivt valuta for strevet når du kommer opp med en helt sinnsykt imponerende utsikt. Fra start og tur/retur toppen er det 10,3 kilometer og vi brukte igår 1 time og 30 minutter opp, og litt over 1 time ned igjen.

Her ser dere hele fjellkjeden. Den første toppen fra venstre er Sjurvarden, ryggen imellom og neste spisse topp er Melen


Det var helt vindstille når vi gikk igår og 15 grader ved start og 11 grader når vi kom ned igjen. Perfekte forhold for en sen fjelltur. Vi fikk ihvertfall pratet masse og jeg hadde en kjempefin tur. Det er virkelig flott her! Hvor mange ganger har jeg ikke sagt det; ingen tur hjem til familien her i Fræna uten å gå minst 1 fjelltur.

Jeg lever i håpet om en fjelltur nummer to før vi skal kjøre hjem igjen, men været er litt lunefullt den helgen her, så vi får se. Krysser fingrene, men om ikke så har jeg ihvertfall denne flotte turen jeg kan "leve" litt på. Den greier fint det en stund den!

God helg da dere!

Likes

Comments

Treningsdagbok

God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet inn ifra kveldens lille løpetur og jeg kunne ikke annet enn å hive meg over dataen slik at jeg får delt bildene med dere. Jeg har delt bilder fra kyststien her før, men det er så fint her at det bare må deles igjen. Jeg bor riktignok ikke her, men makan å heldig jeg er som er her ifra. Det er jeg stolt av! Og jeg elsker derfor å komme hit på ferie, og kanskje spesielt på sommerhalvåret når fjell og natur kan nytes.

Jeg og ungene har vært her siden mandag og vi tenker å bli her enda noen dager til. Mannen måtte jobbe så mye denne uka, så da passet det igrunn greit at vi kunne være her.


Uansett. Kyststien. For de som ikke er kjent er dette altså i Møre og Romsdal, Fræna Kommune og i Bud. Kyststien er vell totalt ca 7km rundt tror jeg, og den går langs havet store deler av turen. En del er ved foten av Gulberget. Alt i alt en helt utrolig flott tur. Og jeg utfordrer deg til å gå/løpe denne på en solskinnsdag uten å føle behovet for å ta bilder. Det går bare ikke. Ikke for meg i alle fall!

Dagen idag har jo også vært nyydelig! Det har sikkert vært opp mot 18-20 grader og jeg har faktisk fått sola meg litt på verandaen til mor. Det er ikke feil i alle fall. Vindstille og fine forhold så en tur i kveldingen når ungene var lagt bare måtte jeg få til. Dagens runde rundt kyststien endte på ca 70minutter. Ingen fartsrekorder med andre ord, men sånn går det når man må stoppe hver 10.meter for å knipse bilder ;)

Hååper på flere fine dager her altså! Det er så fint når det er fint!!

For et par korte filmer og mer bilder fra turen må du gjerne inn å se på instagram storyen min - @lenemlands, den ble oppdatert hyppig iløpet av turen.

Jeg mener, til en sånn utsikt, i disse omgivelsene - så må man jo bare det! -Og bildepausene til tross så kjenner jeg det godt i beina, jeg løp opp alle bakker og hvor det var flatt, og gikk i alle nedoverbakker samt det lille som er på asfalt. Det kjennes! Og det var på tide! Kjenner at det er blitt litt for lenge siden sist løpetur. Og en tur som den her er det beste, hvor jeg kan nyte omgivelsene og glemme litt hvor sliten jeg er. Da går trening som en lek!

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder, DIY

Husker dere huskestativet vi begynte med i april? Vell, nå er det endelig ferdig ;) Selve snekringa tok ikke så veldig land tid, men jeg måtte jo vente på de impregnerte materialene slik at jeg fikk male de også. Og da måtte de jo tørke litt først.

Den uka her fikk jeg ihvertfall malt over for andre gang, og jeg tror faktisk det holder. Mulig jeg går over noen av sidene en gang til, men det får bli etter ferien opp til mor&far.


Selvfølgelig kunne vi bare ha kjøpt et ferdig huskestativ, men de som kjenner meg veit vell det nå at er det noe vi kan ordne selv fremfor å kjøpe så velger jeg definitivt det! Har kanskje noe med den flinke mannen som fikser alt jeg vil ha. Samtidig som vi får den størrelsen og det utseende vi vil ha. Det er viktig for meg!

Uansett, vi har bare brukt 4 sånne stolpesko som er slått ned i bakken. 4x4 opp fra disse og 2x6 på toppen. Samt 4x4 mellom oppe, hvor huskene henger fra. Litt avstivinger her og der. En vegg kledd helt igjen med terrassebord (her vil jeg feste på klatreklosser på utsiden så blir det en klatrevegg for ungene også), samt en halvveis kledd igjen vegg, med armeringsnett i midten. Dette er spraymalt svart. Foran her har jeg plantet en klematis - håper den vil trives og klatre over hele.

Huskestativet er malt i hvitt, likt som hus og lekehytte, huskene er kjøpt på biltema (tror jeg det var) og bare festet i kroker vi har skrudd opp.


Litt artig er det også å se hvor stor forandring det er i denne enden av hagen fra april også. På bildene over ser dere jo jordhaugen og resten av kaoset, mens nå er det blir gruslagt og fint her, samt at grønnsakskassa er blitt utvidet!

Så langt virker det hele veldig greit. Jeg var overbevist om at vi måtte grave oss rundt beina og støpe de fast, men så fort vi fikk opp veggene og avstivingene i hjørnene så virker det mye mer stabilt og beveger nesten ikke på seg når huskene er i bruk. Tenker derfor at vi enn så lenge lar det være, og skulle det bli for mye bevegelse er det jo ingenting i veien for å fikse det seinere :)


Veldig fornøyd altså! Det er jeg! -Og ungene, men kanskje mest Amalie er veldig fornøyd med å ha fått huskestativ i hagen. Ikke mye de mangler her nå altså! Men så syns jeg det er viktig at de har en hage de trives i også da! De bor jo her de og ;)

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder

Det går sjelden en kveld uten at jeg må ut i hagen bare for å se litt. De som sier hage er terapi er virkelig inne på noe. Den roen jeg får av å gå rundt å se en sen kveld, den er noe for seg selv.

Nå som vi også er så godt igang med å få ferdig sånt småtteri som har stått igjen begynner liksom helheten å falle på plass. Mindre kaos - og mer ro. Jeg har utvilsomt arvet min mors hage-glede, jeg måtte bare få et sted jeg så på som "hjem" først, sånn som her, før den begynte å blomstre i meg. Nå er jeg skikkelig bitt! Mange prosjekter og planer jeg vil få realisert i hagen enda, men ting tar tid, og koster. Så vi får ta litt og litt. Jeg er veldig fornøyd med sesongen så langt.


Nå de siste dagene har vi stått og gravd bort det siste av den jord/ugrass-haugen vi har hatt her, og idag begynner vi med å fylle på grus ytterst mot veien. Så det kan bli en liten ekstra oppstillingsplass, for eksempel til hengeren vår. (Kan vise dere dette området seinere.) Christer kom også hjem med et lass ny god jord igår, så nå er det nye blomsterbedet fylt med jord, samt at jeg har fått lagt jord inntil vår nye steinkant rundt huset. Nå gjenstår det bare å vente på at gresset her skal gro. Men det er deilig altså. Nå som ting faller på plass - også ute i hagen! Jeg får frysninger bare av å tenke på kaoset som regjerte her ute ifjor!!

Jeg fikk også lagt stein rundt det nye bedet, bortsett fra i svingen, der må vi kutte til steinene. Men veldig deilig med en ryddig og fin overgang mellom gress og bed. Lettvint når en skal fly rundt med gressklipperen også - og det liker vi.

Småting (storeting) gjenstår jo enda, men jeg liker å vise dere underveis også. Dette er jo en prosess som ikke kommer til å bli ferdig i år, og da hadde det vell vært uhyre kjedelig å måtte vente så lenge før jeg viste noe. En hage blir jo heller aldri helt ferdig!

Huske-stativet som står bakerst i bildet over her skal dere også snart få se mer og bedre bilder av. Jeg er nær helt ferdig der, så der kan jeg utsette bilder til det er helt ferdig ;)


Hagen er ikke bare for meg (den blomster-gærne mammaen som ungene fint kaller meg), men den er også for barna. Og det er så viktig for meg, at de også har det de trenger for å kose seg ute. Lekehytta med sandkasse og sklie er en sentral del av det. Huske-stativet en fortsettelse. Trampolina bak verandaen også! Det er viktig at hagen er for alle. Mannen syns vell sofakroken på verandaen er den beste delen av hagen ;)

Det blir mye hage her nå, og mye "like" bilder, men sånn er det når det er hage det går i her hjemme. ;)


Følg meg forresten gjerne på instagram, der oppdaterer jeg storyen ofte gjennom dagen - @lenemlands. Eller du kan titte innom snapchat - lenema88.

Ha en fortsatt fin sommerdag

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder

De siste dagene har jeg holdt på med å lage meg et nytt blomsterbed her i hagen og idag fikk jeg på plass det siste som kan på plass nå. De siste blomstene som skal hit skal jeg nemlig hente fra hagen til min mamma så de kommer ikke før om noen uker ;)

Men jeg har fått kjøpt meg litt nytt, flyttet noen fra "ventebeddet" mitt, samt fått på plass et tre! Nå mangler jeg et lass med jord, en eller annen form for kant, samt en liten "le-vegg" som skal opp her. Det treet forresten, det var ingen lett sak å få tak i. Jeg hadde sett for meg hva jeg ville ha, og har idag brukt hele dagen på leting etter dette eller noe som ligner. Jeg har vært i Porsgrunn, Skien, Bø og Lunde på alle hagesentrene jeg kjenner til men ingen hadde altså treet jeg ville ha. Så da endte jeg opp med et nytt frukt-tre. Overhodet ikke det jeg vill ha, men sånn ble det altså ;)

Blomsterbedet er altså ikke ferdig, men ville gi dere en liten snik-titt allikevel :)

I dette bedet er det buksbom, to typer hosta, to typer prydgress, en daglilje, to pioner og en hvit klematis. Treet er et pæretre. Bak mot steinkanten skal det altså komme flere blomster senere i sommer.

Jeg vil ha et grønt og hvitt blomsterbed her, så det er enten helt grønne planter/busker eller blomster som blir hvite her. Gleder meg veldig til det vokser til og blir frodig, tett og fint.

Denne delen av hagen var jo en del av den gamle gårdsplassen, så det å se tilbake på bilder av hvordan det var her ifjor vår er ganske sprøtt! Det har skjedd så utrolig mye siden da at hagen ikke er til å kjenne igjen.


Her er nå:


Og sånn så det ut her før: (bildet tatt fra motsatt ende av hagen)


-Og her for 13 måneder siden! Her hadde vi akkurat gravd om hele tomta og lagt ny jord hvor det nå skulle bli plen. Parkering og innkjørsel er nå flyttet ned bak huset. Et området som ikke ble brukt til noe før - og når en har så liten tomt kan man ikke ha noe av sånne områder ;) Selv om hagen ble snudd på hodet ifjor gikk mesteparten av tiden med til hus og utbygging av den, samt veranda, så jeg fikk lite tid til hage. I år koser jeg meg skikkelig. Det er enda mye igjen, men litt etter litt blir det slik jeg ser det for meg.

Likes

Comments

Villa B - Kjøkkenhagen

Dette er et Prøveprosjekt med stor P! Jeg har aldri før sådd spiselige vekster så jeg har overhode ingen erfaring med hva som trives hvordan osv. Men, man lærer ihvertfall ikke av å ikke prøve.


Hittil i år har det vært litt opp og ned når det kommer til hva som er vellykket og ikke. Noe går det veldig fint med, mens andre ting skranter. Grønnkål som jeg sådde direkte ute midten av mai (rett før vi reiste til Spania) vokser som bare det og er kjempefin. Gulerøtter sådde jeg samtidig, men der er det bare 5 stk som ser ut til å komme, men de har lenge igjen så vi får se om det blir noe.

Spinat derimot, er et prosjekt jeg ikke helt har kontroll på. De spirer og gror alle sammen (sådd direkte ute i begynnelsen av mai), men det er tydelig at det er noe(n) som spiser av den, for den ser ikke så veldig fin ut. Noen blir også spist før de rekker å bli noe annet enn bittesmå planter og dør dermed av det. De som har blitt større lever, men de ser ikke så fine ut. Jeg ser ikke noen dyr så jeg aner ikke hva det er som spiser og dreper spinaten min. Jeg har en drøm om full fryser av egen-sådd spinat i vinter, men det kan se dårlig ut. Jeg gir meg ikke av den grunn altså.

I den største kassa har jeg en stor gressløk (fått av mamma) som burde vært høstet for lenge siden ;) Spinat, gulerøtter, tre rabarba-planter fra frø (selvsådd), om det er rabarbraplantene og ikke ugress jeg har tatt vare på er heller uvisst. Fremtiden får vise ;) høhø.. Jeg har også en bringebærbusk bak i hjørnet der!

I den lille kassa er det mine selvsådde, søte asparges-barn. De skrantet litt etter at de ble plantet ut tross 14 dager med herding (sådd inne i mars), mulig jorda var for næringsrik for de? Uansett, disse kommer seg ser jeg så håper de blir store (større ihvertfall) og sterke innen vinteren slik at de overlever til neste vår. Da er vi nemlig 1 år nærmere innhøsting på disse ;) Må være tålmodig om du vil så asparges fra frø nemlig, men til gjengjeld har du asparges i mange mange år etter det!

Det er også tre fine grønnkål-planter der, disse ser som sagt veldig fine ut så gleder meg til å fylle fryserern i vinter, og selvfølgelig til å høste utover sommeren og bruke i salat/smoothie osv :) Jeg har også kjøpt en ferdig søtpotet-plante som står i denne kassa. Spent på om det blir noe der.

I sink-baljen foran er det poteter :)

På verandaen står urtene - alle ser ut til å trives bortsett fra basilikum. Får se om den lever over eller om den må byttes ut etterhvert.

Jeg har også en tomatplante i ei kasse, en sort ampeltomat. Jeg er ingen fan av tomater men både Christer og Amalie elsker det så da slår jeg et slag for de ;) Dette er derimot en ferdig plante som bare er plantet om. Den har vokst masse og kommet med mange blomster, så vi får håpe det blir noen modne tomater på den etterhvert! :)


Selv om det ikke er så mye så er det veldig moro!

Likes

Comments

Treningsdagbok

Heei!

Denne våren har jeg tatt med en øvelse i treningsøktene mine som jeg ikke har trent gjevnlig på flere år, nemlig dips!

Jeg fikk ikke til en eneste en i vinter og har igrunn bare latt det være siden det er så tungt 😉 Men sånt blir man altså ikke sterkere av så de siste to månedene (ca) har jeg trent dips (innimellom). Jeg er et vandrende eksempel på at man ikke MÅ trene 5 dager i uka for å få resultater! Men vil du bli god i noe må det trenes på det - selvfølgelig. Så jeg har dipset ca 1 gang i uka, av og til sjeldnere, av og til oftere. Uansett så har det funket og på fredagens treningsøkt tok jeg 3 sett med 6 repetisjoner! Kult!!

Jeg kjenner nå at jeg er inne i en god treningsperiode så vil tro fremgangen i dips bare vil fortsette. Øker med en og en for hver økt og så langt går det etter planen!

Det er litt rart dette igrunn. For til kontrast til den gode treningsflowen jeg er inne i så er kroppen helt fjern ellers. Der har jeg en dårlig periode. Men jeg har troa på at jeg kommer meg gjennom dette også, nettopp ved å fokusere på de gode tinga 😊 Noe treninga (og resultatene der) er.

Likes

Comments

Spania-Bryllup Mai 2017

Idag tenkte jeg å fortelle litt mer om det praktiske rundt det å gifte seg i Spania. Det er jo mange som har lurt på hvordan vi har gått frem for å få til dette. Og jeg vil påstå at om du bare er litt flink til å finne fram på internett så er ikke dette veldig stort problem.

Snapchat (Lenem88) og Instagram-storyen (@lenemlands) ble ihvertfall oppdatert greit disse dagene.

Hvorfor Spania? Jo, jeg ville ha et sommerbryllup (derav kjolen, som var bestemt først ;) ), og sommer i Norge kan jo være helt fantastisk, men det kan også være en særdeles våt og kald affære. Så for å sikre oss litt mer mtp vær, falt valget på Spania. Ingen andre land var for meg aktuelt da Spania er det landet som ligger mitt hjerte nærmest. Andre land er sikkert like så fine, men for oss var dette riktig.

Så, land var valgt - da var det "bare" å velge sted. Valget begrenset seg naturlig ettersom jeg ville ha norsk vielse og derfor via sjømannskirken. Etter å ha funnet de aktuelle stedene i Spania mtp kirkene så brukte jeg litt tid på å søke etter steder å bo, ha festen osv. Og det var det som avgjorde hvilken kirke og hvilket sted vi valgte.

Vi hadde vielsen i Sjømannskirken (minnekirken) i Villajoyosa. Kirken i Albir (som var nærmere der vi bodde) var for liten, derfor ble det Minnekirken i Villajoyosa. Denne kirken var uansett en utrolig flott kirke plassert litt opp i høyden med en helt fantastisk utsikt!!

Jeg tok også kontakt med noen bryllupsplanleggere i området når den delen var spikret, men jeg fant raskt ut at jeg ikke så noen verdi i å betale 15.000kr eller mer kun for at noen skulle "søke" for meg ;) Nå var jeg jo så godt igang så da var det bare å fortsette.

Vi tok oss en langhelg ifjor for å besøke et par steder som var aktuelle og valget falt utvilsomt på Hotell Camp El Planet i Altea. Vi ville samle folk og ville at bryllupet skulle være mer enn kun en dag, så vi booket hele hotellet fra torsdag til søndag, slik at alle kunne bo samlet. Vielsen hadde vi på fredag, slik at de som måtte reise hjem søndag skulle slippe å reise dagen etter. Vi hadde hele stedet for oss selv og trengte ikke å ha andre rundt oss, dette var helt perfekt. Området er inngjerdet og alle rommene er delikat oppusset. Absolutt et hotell jeg vil anbefale. Vi reiser nok garantert tilbake hit om vi "bare" skal på vanlig ferie også, snille priser og hyggelige norske drivere!


Vi valgte å betale hotell for alle disse dagene med frokost inkludert. Men fly måtte gjestene stå for selv. Ettersom vi valgte å ha bryllup i Spania sa vi ifra 1år før, med disse Save the Date kortene, i håp om at flest mulig kunne ha mulighet til å bli med. Noe de fleste hadde - jeg er så takknemlig ❤

Mat: Sol y Luna. Deilig tapas-meny med "kjent" mat som minipizza, forskjellige pastaer, miniburger, svenske kjøttboller, reker, svin og masse annet godt!

Bilder: Melissa. Utrolig hyggelig dame som tok masse fine bilder og hadde mange ideer til bildene, noe som resulterte i at vi sitter med masse forskjellige bilder. Hun fulgte oss fra vielsen og frem til maten.

Tilpassing av kjolen kunne ei venninne av Melissa hjelpe meg med. Melissa er altså personen du kontakter om du vil ha fine bilder eller trenger hjelp til andre ting i Albir/Altea.

Både mat, fotograf, kjoletilpasning, vippe-extensions (Dream Nails & Lashes), Buss-selskap som fraktet gjestene til/fra vielsen (Marianne Tours) og hotell er Norsk eller delvis Norsk. Du kan altså kommunisere på norsk hos alle de jeg har linket til her. Noe som ikke er et minus for min del i alle fall, som verken er dreven i engelsk eller spansk ;)


I tillegg til helgen som var fastsatt valgte vi, og en del andre gjester å gjøre dette til en skikkelig ferie ved å være lengre, vi hadde derfor totalt 10 dager i Spania og DET var helt riktig ;)

Så, om du vurderer å ha bryllupet ditt i Spania, og da kanskje på Costa Blanca slik som vi hadde må du bare ta kontakt om det er noe du lurer på, så kan jeg prøve å hjelpe :) Det er ikke så vanskelig som det kanskje virker, men du må sette av noen timer til internett-søking, samt mail. Det går litt tid på dette, men for meg var det verdt det!


-Fly gikk veldig greit, kjole, sko og klær vi alle måtte ha på selve dagen tok jeg med inn i flyet som håndbagasje, man veit jo aldre når en koffert forsvinner og den sjansen ville ikke jeg ta. Vi pleier å reise "lett" så denne gangen valgte vi å ha 2 kofferter inn-sjekket i tillegg til håndbagasjen og da fikk vi med oss alt vi trengte til bryllupet. Altså ikke noe problem for oss i alle fall.


Vi angrer ikke på hvordan bryllupet vårt ble og dagen/helgen kunne rett og slett ikke gått bedre!! FOR en opplevelse❤

Likes

Comments

Helgeturer/miniferier, Treningsdagbok

Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos min mor&far her i sundedalen, sliten og fornøyd etter en veldig fin tur rundt på Gulberget med mamma. Den turen var vell min faste tur som jeg gikk hver uke og gjerne flere ganger i uka når jeg bodde her. Løp rundt gjorde jeg også! Jeg har skrevet mer om turen HER om du vil lese og se litt mer :)

Idag gikk vi "bare", men holdt en godt tempo og jeg kjente jeg var greit sliten når vi var ferdig. Utrolig deilig start på dagen! Vi brukte totalt 1 time og 20 minutter fra vi startet ved bilen/parkeringen til vi var rundt og nede igjen. Dette er altså en så veldig fin tur at den må jeg liksom få gått når jeg er her. Og med en stor kopp Fett-te i magen var jeg good to go! Den gir meg god energi så jeg holder godt ut på tur!


Grunnen til at jeg er her nå er at jeg skal i bursdag til ei veldig god venninne her imorgen, og det måtte jeg jo ha med meg, så derfor tok jeg fly igår kveld og flyr hjem igjen søndagskveld. Det er bare meg, så dette blir jo nesten som en liten miniferie hvor jeg kan få sove lenge og lade batteriene litt ;) Helt greit det også!


Igår før jeg skulle fly oppover hadde jeg også en veldig fin dag i Oslo sammen med sjefa i butikken, da jeg fikk være med på innkjøp. Veldig moro - og herligheten så mye fint som skal komme i butikk fremover! Nesten litt farlig! ;) -Jeg fikk også trent ei styrkeøkt (reverse hyper m/kabel, kabel pull through, kettlebellswing, sittende nedtrekk, facepull og sercher squat!) på Elixia på Fornebu før jeg måtte sette meg på buss og tog videre til flyplassen, så jeg vil absolutt si jeg hadde en veldig fin dag igår og! Følg meg gjerne på instagram - der oppdaterer jeg ofte mystoryen gjennom dagen. @lenemlands (nytt profilnavn etter at jeg gifta meg vetdu ;) )

Likes

Comments