Mat og oppskrifter

Bildet over - før steking!


Torsdagens lunsj - og disse var mettende altså!

Oppskriften er nok en gang en som fins i mange varianter (den oppskriften jeg fulgte "mest" var denne HER fra Kristina Andersen.) og som jeg selv har tilpasset for å få den slik jeg vil ha den. Og med noen få ingredienser får du altså disse utrolig mettende, saftige og gode rundstykkene. Proppet med proteiner og trege karbohydrater. Passer perfekt som frokost, lunsj eller kvelds for oss treningsglade folk. Vell, egentlig passer de for alle, når som helst ;)


Bildet under - etter steking!

Etter fjellturen jeg hadde igår var jeg sulten og sliten når jeg kom hjem igjen, og siden disse er så enkle å lage falt valget på dette. Fjellturen var tung på vei opp, seig i rumpa og bly i beina. Ihvertfall slik det føltes. Så det ble ingen løping for å si det sånn ;) Men det trenger jeg da heller ikke for å kunne nyte naturen og litt bevegelse. En fin rolig tur på ca 7,5km. -Og med markløften i beina fra onsdag var det mer enn nok denne torsdagen ;) Digg med vår!

Her er oppskriften:

 • 300g havregryn
 • 400g cottage cheese
 • 3 egg
 • 1 toppet ts bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • Linfrø

Moses med stavmikser og formes til runde brød, jeg fikk 8 store. Jeg toppet også mine med linfrø, som igjen er en super kilde til blant annet Omega 3. Stekes på 200 grader i ca 25 minutter. Enklere tror jeg ikke det blir? Jeg hadde smør og ost på mine, perfekt på varme rundstykker! Så nå er det bare å bake!! :)

God helg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder

Nå har vi en ny DIY på gang igjen, nemlig et huskestativ i hagen, til ungene. Det var dette jeg trengte mannen til igår, men ser jo at jeg gjerne skulle lånt han et par ettermiddager til ;) Til helga kanskje! Ja, jeg satser på at vi får det ferdig iløpet av helga! :)


Hvordan det skal se ut, og hvorfor vi i det hele tatt må snekre et er det jeg som har bestemt ;) Jeg har en plan for det meste, og et ferdigkjøpt stativ ville rett og slett ikke passet inn her med oss. Ikke ifølge meg i alle fall. Det at hele huskestativet blir satt på 4 spyd som er slått ned i bakken er også pga meg ;) Jeg eier ikke tålmodighet, så dette er min quick-fix for å få opp stativet raskt, fremfor å grave og støpe elementer. Men noe sier meg at vi kommer til å ende med å måtte gjøre det til slutt allikevel, nemlig å støpe, er redd dette ikke blir støtt nok. Men Men, ikke vits i å ta sorgene på forskudd ;) Det kan alltids endres etterhvert.


Dette var så langt vi (han) kom idag, mangler å få opp stokkene som skal stå på tvers over og på sidene, samt henge opp huskene da. Men så langt liker jeg veldig godt det jeg ser. Syns det blir et veldig så flott huskestativ jeg. Og jeg veit ihvertfall om ei lita frøken som kommer til å bli veldig glad når ho endelig kan huske hjemme!

-Men jeg kjenner at jeg nå står ovenfor et dilemma; Male eller ikke male? Skal den bare bli værbitt og grå av vind og vær, altså helt naturlig. Eller skal jeg male det hvitt likt hus og lekehytte? Hmm.. Usikker på den altså! Hva tror du?

Ikke ferdig, men en liten mens-vi-holder-på oppdatering til dere!

Likes

Comments

Villa B - Interiør

Update: Hei alle dere som titter innom! Ikke helt planlagt at det skulle gå så lang tid mellom innleggene her som det gjorde nå ;) Men det har vært ferie og da har egentlig bloggen vært langt bak i prioriteringslista! Vi fikk besøk av min søster m/familie, vi var en tur i Moss med familien og vi har vært i Sverige. I tillegg så har minsta vært syk noen dager, og da går dagene skal jeg si dere.

Uansett, jeg har det bare fint! :) Prøver fortsatt å fokusere på det gode og ikke la stress ta helt overhånden over meg, og det går stort sett greit! Treningen går fint og det er jo under 5 uker til vi reiser til Spania - for å gifte oss!! Sykt!!


1,5 uke før påske bestilte vi oss plutselig nye spisestuestoler vi! Hadde egentlig ikke tenkt å bytte ut de vi hadde så snart, men vi kom over et tilbud som var for godt til å ikke benytte seg av ;) høhø.. Så da ble det vist nye! Og når byttet vårt gikk fra 6 stoler til 8 stoler, hvor vi fikk solgt de gamle for det alle de nye kostet, nei da må man jo bare! -Jeg har jo som nevnt ikke greid å venne meg helt til de beige stolene, samtidig som jeg er hysterisk redd for flekker på de. Og med 2 barn og 2 katter var lyse stoffstoler et stresselement :P haha.. Vell, nå er de gamle hentet av sin nye eier, hadde jo ikke sett for meg at det skulle ta sååå lang tid å få de andre, men her står vi da altså, uten stoler. Og det er nå, uten stoler at man merker hvor avhengig vi har vært av spisestua vår. Blir jo helt bakvendt å sitte rundt sofabordet å spise middag med ungene :P Gleder meg maks til de nye kommer nå!


De nye stolene er totalt motsatt av de vi hadde, sånn stil og utseendemessig, så jeg er grusomt spent på å få de hjem så jeg kan få se om det blir bra ;) Tror nok jeg må venne meg litt til de, da jeg aldri har hatt sånn type stoler før. Men de er mye mer praktisk mtp renhold, og det kjenner jeg at jeg trenger. Jeg er ikke sååå glad i å vaske liksom! ;)

Jeg har jo sagt det før, men sier det gjerne igjen. Jeg er så glad vi fikk det forrige huset vårt, det første oppussingsobjektet vårt, før dette. Der fikk vi prøve oss litt frem, og jeg som aldri hadde brydd meg noe særlig om hus og hjem før måtte jo finne stilen min også. Noe jeg føler vi nå har. Dette huset, oppussingshus nr.2. Mye mer meg, og mye mer oss. En helt annen stil enn i hus nr.1 vil jeg påstå!! -Og disse nye stolene blir liksom kronen på verket i spisestua. Har jo følt at den har vært litt feil, men nå tror jeg vi er inne på noe!

Gleder meg til å kunne sitte rundt det fine bordet vårt igjen!


Dagens plan er frisøren for en much-needed hårfarging og klipp, før styrketrening. I ettermiddag har vi også planer om å få begynt på huskestativet til ungene i hagen. Jada, jeg er så "frekk" at jeg låner mannen min hjem en ettermiddag ;) Han er nemlig veldig opptatt med mye jobb for tida, samt at han hjelper noen i familien med snekring, så han er egentlig ikke min i dag, men jeg tar han allikevel ;) Håper jeg blir tilgitt for de som må vente en dag ;) Amalie har så lyst på huskestativ hjemme og da må vi prioritere det syns jeg :D

Nei, da må jeg pakke sekken og komme meg avgårde. Oppdatering av spisestua når de nye stolene kommer på plass skal dere selvfølgelig få! Men når det skjer, aner jeg ikke. Dette tok jo som sagt voldsomt lang tid! Så mye for 6 dagers leveringstid!!

Likes

Comments

Hverdags-glede

Denne kjempefine boken kom i posten her om dagen, fra mamma. Er ihvertfall ingen tvil om at ho veit nøyaktig hva som skal til for å få meg i godt humør ;) Jeg ble altså så glad! Dette passer meg helt perfekt, for denne boken tar deg nemlig gjennom alt du kan, skal og bør gjøre i hagen fra januar til desember, og enda viktigere. Når du skal gjøre det. Altså, hvor perfekt er ikke det for en fersk hagefrøken som meg?! Nå trenger jeg ikke å lure noe mer! Nå har jeg svaret på det meste ;)


Jeg har allerede skummet meg gjennom hele boka, og her er det masse plass etter hver eneste måned hvor du kan skrive ned tanker, ideer og planer for hagen din. Og for meg som elsker å planlegge og skrive er jo det helt genialt. Nå får jeg en bok hvor jeg kan ha alt samlet. Det står også masse tips og nyttig informasjon, samt en sjekkliste hvor du også kan legge til egne punkt om det er noe du pleier å gjøre i de forskjellige månedene.

Nå virker jo dette neste som en reklame-annonse for boka, men det er det altså ikke ;) Jeg fikk kun lyst til å tipse dere om denne fine boka, om du ikke viste om den fra før.


April i boka har jeg lest godt. Det er jo tiden vi er inne i nå, og da tenker jeg det er greit å hoppe rett inn her. Det står så mye, at det egentlig blir umulig for meg å gjenta noe her. Noe jeg egentlig hadde tenkt, men da hadde dette innlegget vart i en liten evighet tror jeg. Du må nok bare kjøpe boka!

Men sjekklista for april kan dere få:

 • Plant vårkrukker
 • Start ugressjakten
 • Pott om oliven- og sitrusplanter
 • Driv gressløk
 • Så frø
 • Forgro poteter
 • Herd småplanter
 • Beskjær klematis
 • Ta stiklinger av busker

En utrolig nyttig bok altså! Denne kommer til å bli min beste venn det neste året, det er jeg helt sikker på! ;) -Og bare tenk så fint å ta vare på den videre. Så kan du titte i boken om noen år, se hva som var tanker og planer, og hva som har endret seg underveis. Samt om ting ble som jeg planla. Moro! Dagens lille mandags-tips fra meg. Også du? Håper du har en veldig fin påske!


Hageglade på Facebook!

Likes

Comments

Treningsdagbok

Det finnes ikke et sikrere tegn på at våren er her for fult enn at jeg kommer meg ut i skogen for årets første tur! Jeg er nemlig ikke å finne ute når det er snø, is og kaldt ;) Men NÅ derimot? Nå er det helt innafor å starte sesongen ute! og på fredag, etter at mann og barn hadde reist på hytta uten meg (jeg hadde en lørdag på jobb før jeg kunne komme etter) så jeg min mulighet til å starte ute-løpe-sesongen! Det var jo knallfin vær, og når jeg var på toppen av Grasfjell klokken halv 7 på kvelden var det 14 grader og sol. Kan det bli bedre? Tidligere på dagen lå jeg i solstolen og sanket D-vitaminer i 18 grader og sol! Altså ❤

Vell, turen gikk til Grasfjell, og totalt fra start (hjemmefra) til slutt brukte jeg 80 minutter på en tur som var 7,7km. En herlig tur med vekselvis jogging og gåing. En feelgood-tur! Og skal jeg være helt ærlig med dere så er jeg dritstolt! Jeg er alltid kjempe-nervøs når årets første fjell-jogg står for tur. Livredd for at formen skal være helt på bunn og at det skal være kjempetungt. Og ofte er det jo også veldig tungt på denne turen, årets første. Men denne her? Den gikk over all forventning. Beina var lette og pusten fin. Hentet meg inn etter bare noen sekunder pause og alt var igrunn bare digg! Det er deilig å kjenne at jeg har holdt formen vedlike gjennom vinteren.

Terapi for ei sommerjente som meg ❤

Jepp - jeg har hull i tightsen! Men poenget her er at rumpa vokser ;) Treningen jeg legger ned har noe for seg, og sånt liker jeg. Tre ganger i uka prøver jeg å få trent bakenden, sammen med annet selvfølgelig. Og det er alltid moro når treninga du legger ned gir resultater. Jeg trener jo spesifikt for ei større rumpe, ingen hemmelighet det! Så da må det altså noen bilder til av dette. Det hører med!

Jeg har et par lår som alltid mer enn gjerne gjør jobben, og de vokser bare de ser på vektene. Mens rumpa allerhelst gjør det stikk motsatte, jeg må derfor jobbe grusomt spesifikt for ikke å inkludere låra så mye, men heller få rumpa til å gjøre jobben alene. Og målrettet trening gir resultater!

En veldig fin tur, på en veldig fin fredag. Jeg avsluttet kvelden med en pakke fylte påske-egg, jeg kan jo ikke risikere å havne i minus må du vite!

Nå ser jeg frem mot veldig mange fine turer i skogen på toppene rundt her. Jeg bor jaggu fint til med mange muligheter rett utenfor døra. Heldig er jeg! Er det flere som har startet årets ute-løpesesong kanskje?

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder

Jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering på mine første hjemmesådde sommerblomster. Jeg sådde disse petunia-blomstene 28.februar (les om det HER). 15.mars priklet jeg de (les om det HER) . Muligens noe tidlig da spirene var bittesmå enda, men jeg var så utålmodig, og enn så lenge har det gått greit. Jeg valgte å ha alt fra 2-4 små spirer i samme potte i håp om å få store frodige planter til sommeren.

Og nå dere, nå tenkte jeg å vise dere hvordan de ser ut nå, litt over 5 uker siden de ble sådd.

Alle spirene lever i beste velgående vil jeg påstå, de vokser som bare det ihvertfall. Jeg tenker også at jeg snart må toppe de. Altså knipe av de øverste skuddene slik at jeg får planten til å sette enda flere skudd, noe som igjen skal gi en fyldigere blomst. Nok en gang noe jeg aldri har gjort, men så langt har denne førstegangsprosessen gått veldig fint.

Jeg har kun latt de stå i vinduskarmen, og vannet de nedenfra, altså kun hatt vann i boksen de står i slik at de trekker vann fra bunn og ikke får vann over seg. Jeg har heller ikke beskyttet de noe mot sola, selv om jeg fikk tips om at det kunne være lurt ettersom de kan bli svidd av å stå sånn i solsteken hele dagen. Men det har gått fint med mine frem til nå ihvertfall.

Gleder meg til fortsettelsen og en sommer full av blomster ❤


Hageglade på Facebook!

Likes

Comments

Hverdags-glede

Sånn ser det altså ut. -Og når du da i tillegg har mann og to barn og heller ingen tørketrommel må alt tørkes på stativ i spisestua. Veldig festlig!

Så her i huset vaskes det ikke klær før barna er tomme for truser ;) høhø.. Altså så sjeldent som mulig, for når vi begynner å vaske blir spisestua seende slik ut. Kaos. Og jeg hater det. Er liksom noe som skjer inni meg når jeg må ha det sånn, da gir jeg liksom litt f*** i hvordan det ser ut i resten av huset også liksom. Så det gjør jo bare at jeg elsker disse klesvaskedagene enda mer, ikke sant? ... Åh! Jeg spyr! Men, sånn er det. Jeg har jo tross alt et veldig flott hus (hovedetasje - om ikke annet), også vil nok mitt etterlengtede vaskerom bli ordnet med tiden det og. Og da, da skal jeg være glad da! Og takknemlig. Husk det dere som har vaskerom og som slipper slikt som dette, vær takknemlig for at du kan skjule rotet ;)


Målet for denne fredagen er å bli ferdig med klesvaskingen slik at jeg kan få ryddet og brettet alt av klær bort og deretter støvsuge opp all dritten som følger med det å tørke klær i stua - helt utrolig hvor mye støv og rusk som "blir med" klærne etter vask! Samt få ryddet og vasket resten av huset. Jeg har også en plan om trening og hagearbeid! Imorgen er det jobb hele dagen for meg før jeg setter snuten opp mot fjellet hvor resten av familien befinner seg! God helg!

Likes

Comments

Mat og oppskrifter, Treningsdagbok

Min lunsj etter jobb og trening idag!

Det er viktig med bra mat etter en hard treningsøkt og min lunsj idag dekker de fleste behov vil jeg påstå. Matglad som jeg er så liker jeg å innta mat som smaker skikkelig godt, og pizza er aldri feil. Bruker du pitabrød som bunn er det i tillegg veldig lettvint samtidig som at du får begrenset deg litt, en hel pizza kan jo fort bli litt mye til lunsj ;)


Dagens lunjs: Pita-pizza smurt med philadelphia og pesto, 2 skiver kalkunskinke, oregano, ost og kalkunbacon (masse proteiner og mager!). Grønn smoothie med 1 stor neve grønnkål, 1 stor neve spinat, 1/2 eple, 2cm bit ingefærrot, fryst smoothieblanding (ananas, mango og melon), proteinpulver (nøytral smak), vann og en dæsj funlight saft.

Dagens trening: Etbeins strak markløft 4 x 12 - 20kg. Markløft 5 x 8 - 50kg. Reverse Hyper m/kabel 5 x 12 - 14kg. Klatreplanke 4 x 10. + 6minutter på tredemølla med strikk rundt knærne - rumpe-pump!!! (4,5km/t - 5% stigning)


En god start på dagen idag med andre ord! PT i knall vær med kvitrende fugler, egentrening med masse energi, samt en veldig smakfull og næringsrik lunsj med et hageblad. Da er det lite som kan bli bedre!

Ha en fin onsdag da!

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder

Jeg kan like disse to siste søndagene vi har hatt altså! Forrige søndag var det sol og 20 grader, idag var det sol og 17 grader! Helt innafor som tidlig vår dette! Jeg kunne ikke bedt om mer rett og slett! Idag har vi vært ute hele dagen - igjen. Jeg har nytt det å kjenne sola varme i ansiktet og kroppen - for den varmer skikkelig. Ungene har leika så fint i hele dag, kjørt radiostyrt bil, syklet, hoppet på trampoline med naboungene, leika i sandkassa og hjulpet meg i hagen. Vi har også vært på besøk en tur hvor vi også var ute - denne dagen altså ❤

Som vanlig koser jeg meg nesten ihjel ved å få være og holde på ute. Det er terapi rett og slett! Tulipanene mine spretter frem i full fart for tiden og jeg gleder meg veldig til å se de i full blomst om noen uker!!


Start-skuddet for hage-sesongen har startet og jeg er godt igang med å rydde, rake, spa, klippe osv. Noe må jo ventes med enda, men sånn vår-arbeid som jeg holder på med nå passer fint. Jeg har også begynt å klippe hekken, den må tas i flere omganger da vi har en klipper som har batteri og må lades etter en times tid, men nå har jeg bare en liten del igjen. Samt toppen, men den må jeg overlate til Christer - det blir rett og slett for høyt for meg.

Idag har jeg også raket vekk en del mose, samt spadd og lagt utover ny jord over der den var. Dette for både å få mosen til å dø ved å så nytt gress oppå, samtidig som at det var et søkk langs hele hekken her så da passet det fint å legge på ny jord. Skal gjødsle og så gress her om noen dagen tenker jeg. Må bare bli ferdig. Kvelden kom og ungene måtte inn og få mat før de skulle i seng. Måtte nærmest dra de inn for de var enda ikke klar for å ta kvelden tross en hel dag ute med masse aktivitet.


Er så vittig med de to kattene våre, de er med oss hele dagene ute i hagen de også. Ikke snakk om at de skal gå glipp av noe i alle fall ;) hihi..

Hele 2 (!) hageblad var ankommet postkassen vår igår så dere kan jo tro jeg har kost meg ute i sofaen på verandaen med de idag da. Leser og ser og får masse nye ideer til egen hage. Hagen vår (min) er naken nå i forhold til hvordan jeg vil at den skal være. Men det blir, og i år skal ihvertfall et par nye blomsterbed komme på plass, samt hagehuset mitt. Et lite redskaps-skjul for ho mor hvor jeg i tillegg kan stå å plante om blomster i potter. Mitt eget lille tilfluktsted ;) Jeg har også enda en liten plan for dette lille huset, så dere får bare følge med - så fort telen er gått så går vi igang! Moro!

Dette hagehuset er tiltenkt i hjørnet ved hekken bak fuglehuset (som dere ser på bilde nummer tre fra toppen), en liten terrasse og et større blomsterbed her så tenker jeg det blir et rett så koselig hjørne! :)


Nei, nå står mannen og kokkelerer på kjøkkenet så tenker jeg skal gå å hjelpe til - så dere får ha en fortsatt fin søndagskveld. I uka som kommer jobber jeg ikke like mye som de to siste ukene så da håper jeg å få mer tid og overskudd til litt mer blogging - det er jo så moro det og :D


Forumet Hageglade på Facebook! 

Likes

Comments

Villa B - Hage/uteområder

Hei dere - og aller først; tusen takk for responsen på det forrige innlegget mitt. Jeg gikk mange runder med meg selv hvorvidt jeg skulle være så åpen om det eller ikke, men jeg angrer ikke! Jeg mener og tror fortsatt at det er viktig å vise en litt mindre perfekt side av seg selv også. Ikke alt er perfekt alltid.


Men idag har ting vært rimelig perfekt da ;) Sola har virkelig gjort sitt idag. En perfekt vårdag med 20 grader. Jeg har vært ute på verandaen og i hagen i hele dag, helt frem til sola gikk ned bak fjellet kl.19. En sånn dag som idag, er nøyaktig hva jeg trenger. Kjenne sola og vårvarmen varme opp en kald vinterkropp!! Jeg har vell ikke gjort annet enn å gå å smile i hele dag. Vannet potteplantene mine ute og bare kosa meg skikkelig denne fri-søndagen. -Og med det som utgangspunkt tenkte jeg det var et perfekt utgangspunkt for å gi dere noen tips om hvilke blomster dere faktisk kan ha ute så tidlig på året. Blomster som tåler noen minus på natta, og som dermed er fine vårblomster.

Dette blir bare noen få forslag, det er mange flere, men dette er de jeg liker veldig godt og derfor har stående på verandaen her, og som jeg ville nevne for dere.


Med forbehold om feil!

Julerose -
Helleborus : Dette er min favoritt. Julerosene kan fåes i flere farger men jeg har den i hvit, skal ha mange flere av denne, og alle blir nok hvite. Etter at sommerblomstene skal ta over plassen her på terrassen kommer jeg til å plante disse i blomsterbedet da det er en staude. Altså en plante som kommer igjen år etter år. Den er herdig til H5 noe som tilsier at ganske mange kan ha denne i hagen. Med andre ord - denne tåler kulde og den er en av de tidligste til å blomstre så fort det blir litt varme om dagen.

Påskeliljer - Narsisser : Disse finnes som hvite, gule eller oransje blomster. Jeg har hvite - selvfølgelig ;) Påskeliljer tåler helt ned til 8 minusgrader om natta, så disse kan du fint ha ute tidlig. Det du bør passe på når du velger påskeliljer som du skal ha ute er å velge de som ikke er kommet så langt enda. Om de har begynt å blomstre vil de ikke trives å plutselig stå ute i minusgrader.

Perleblomst - Muscari : Perleblomstene er mest vanlige i blå eller hvit, men kan også fåes i rosa. Jeg har *trommevirkel* - hvite ;) Disse tåler også temperatur ned mot 8 minusgrader om natten, men som alt av vårblomster så bør de herdes/vennes til det å stå ute dersom du kjøper de "ferdig spiret" fra butikken. Dette er også en humlefavoritt! Herdig til H5-H7 avhengig av type.

Tulipaner : Disse har jeg lite "fakta" å komme med annet enn at de fint kan stå ute hele vinteren, og dermed også er flotte som vårblomster på trappa. Du kan enten sette løkene om høsten i potter og la de stå kjølig til våren, hvor de da spirer når varmen kommer. Eller du kan gjøre som meg - kjøpe ferdigspirede tulipaner i potte ;) Jeg satte jo også mange tulipanløker i de lange blomsterbedene ved gårdsplassen i fjor høst, og mange av disse har nå begynt å komme opp - gleder meg veldig til å se de blomstre!


Påskeliljer, Perleblomstene og Tulipanene kan også plantes ut i hagen etter at de har avblomstret, på den måten vil du kunne få glede av disse i mange år fremover! Det skal jeg gjøre! Jeg er altså langt ifra noen ekspert, jeg har bare lest meg opp og prøver meg frem selv. Jeg har en forkjærlighet til hvite blomster så jeg holder meg stort sett til det og derfor er det disse blomstene jeg har kommet frem til så langt. Som alt av blomster du kjøper for å ha ute bør du herde de først, venne de litt til kulda. Står de i bakken kommer de jo opp av seg selv når temperaturen er riktig for de.


Idag har jeg nesten kunnet sett på blomstene mens de har åpnet seg. Det er altså ikke bare jeg som har kost meg i varmen i dag. -Pusene nyter disse dagene minst like mye de og.

Vi har også fått ryddet og raka litt ute i hagen. Noe snø er det enda noen steder der det er en del skygge, men nesten hele plenen er bar så vi har fått gjort en skikkelig innsats idag. Nå må vi bare låne oss en henger og få kjørt bort alt rotet ;) Litt mer varme så kan jeg begi meg ut på å ferdigstille verandaen også. Male ferdig siste strøk med hvitt samt beise veranda-"gulvet", tenker det blir veldig fint, å få det mørkt! Vår altså

Likes

Comments