Da har jeg endelig fått laget innbydelser til barnedåpen til Mathias. Må få sendt de ut snart, før tiden renner fra meg. Tiden går så altfor fort, han har blitt så stoor!!! Allerede 7 uker idag <3
Han skal døpes i midten av oktober, så da er han nesten 4mnd. Det er så mye fin pynt, men skal ikke kjøpe absolutt alt. Haha.

Imorgen skal vi på 6-ukers kontroll, da skal han også få vaksine. Gleder meg til timen er overstått og håper alt står bra til med han.

Må bestille en dåpskake til junior med bilde av han på, så om noen vet om noen dyktige bakere rundt omkring Ringsaker og omegn så si ifra! Eller eventuelt hvilket bakeri som er dyktige.

Men nå skal vi ta et lite bad, gleder meg til å vise dere bilder fra dåpen. Vi blogges

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Endelig var termindatoen her, men ingen baby å se. Jeg var på sykehuset på mandag for igangsettelse, men det var så fullt her og formen min var bra. Ble strippet og tøyd litt så om noe skjedde var det bare å komme så skulle de ta hånd om meg.

Jeg hadde håpet noe skulle skje av seg selv, for har gruet meg veldig til at jeg skal bli satt i gang, ville jo helst gjort det her naturlig på en måte.
Da ba han meg komme i dag på termin kl 10:00 for innleggelse.

De satte inn ballong mellom 12:00-12:30, og jeg ble skikkelig uvel så jeg kastet opp. Jeg sa det til de ansatte at jeg pleier ikke å gjøre det så jeg skal ikke klage, haha. Har jo ikke kastet opp en eneste gang dette svangerskapet, selvom jeg har vært veldig kvalm på slutten.

Har beveget meg litt siden de satte det inn, men har tilbringet mest tid i sengen. Har begynt å få endel smerter i korsryggen og nede i magen. Har hatt det de siste dagene men nå er det ganske ille, så det kan jo hende noe rekker å skje av seg selv.

De har iallefall planlagt at ballongen skal ut imorgen og at vi skal gå på modningspiller, i to dager. Så at de evt tar vannet på lørdag, hvis ting går som det skal. Men det kan jo hende han velger å komme av seg selv før det - noe jeg håper veldig på!

Tiden går så sakte så jeg er glad moren min og Fredrik er her og har vært her med meg. Gleder meg bare til kvelden så jeg får sovet ut litt, er utrolig sliten.

Men det blir noen veldig spennende dager fremover! Gleder meg bare til å få det overstått :-)

Likes

Comments

Kjære vene, tenk at terminen min er om ni dager! Men det er jo ca en uke til jeg blir innlagt hvis de velger å gjøre det. Tiden har gått helt sinnsykt fort og jeg gleder meg bare mer og mer Jeg gruer meg jo selvfølgelig, men tiden etter fødsel gleder jeg meg til. Jeg elsker nye utfordringer - så jeg håper alt går bra.


Kanskje jeg legger ut et innlegg mens jeg er innlagt, om formen er okei og at han ikke kommer i rakettfart da! Håper jo han tror han er supermann men han trives nok godt inni magen min.
Dagene er lange nå, man burde ikke telle ned dager til termin, for enten kan babyen komme før eller en god stund over tiden også. Men jeg satser jo på at han kommer neste uke hvis jeg evt blir satt i gang. Jeg har enda ingen navn til lillegutt, men jeg satser på at det dukker opp noe i løpet av noen få dager :-)

Jeg har også mottatt denne nydelige uroen fra Jollyroom, den har også musikk - blir sikkert ikke lite lei musikken på den, men alt for at lille skal ha det bra

Digga det klistremerket her som man kan ha på bilen! Haha.

Vi blogges

Likes

Comments

Hei!

I dag var jeg på sykehuset for min siste undersøkelse. Alt sto bra til heldigvis! Han legger godt på seg i magen min, så regner med det er derfor han ikke har planer om å komme ut enda - for han trives for godt.
Jeg hadde time 09:30, men det var aldri noen som hentet meg. Så kom jordmor 10:10 og hentet meg, for da hadde jeg time hos henne. Da skulle de egentlig sendt meg til noe som kalles CTG, men det kunne jeg ta etter ultralyden.

Alle målene på lillegutt var som de skulle og jeg ble sendt til CTG, da målte vi hjerterytme og registrering av evt rier eller kynnere mener jeg det var. Men ulempen var at lillegutt var aktiv før og under ultralyd så han var nok trøtt når den CTGen skulle måles. Men jeg fikk et glass saft og han sparket i veg. Jeg holdt i noe jeg skulle trykke på hver gang jeg kjente spark.

Etter denne undersøkelsen ble jeg sendt til legen. De syns jeg holder meg bra til å være så langt på veg, og at jeg liksom var "sprek", jeg så litt kvikk ut i forhånd til mange andre. Men da har de ikke møtt meg ellers hvor jeg bare klager om dagen, får ikke snudd meg rundt i sengen omtrent - for det er så vondt, jeg er mye kvalm osv. Men jeg skal ikke klage for det er ikke igjen så veldig lenge nå!
Jeg har termin den 28 juni, så det er kun to uker og to dager til idag. Jeg venter i spenning på at noe skal skje, men tror han trives for godt der inne. Han kommer som sagt hvis han er klar.

Fikk beskjed av legen, at dersom ingenting skjer før terminen så blir jeg innlagt og evt satt i gang. Det er pgr av svangerskapsdiabetesen så baby ikke skal bli for stor regner jeg med. De legger jo på seg endel på slutten, så er kanskje greit. Jeg både gruer og gleder meg, jeg vet hvordan det fungerer å bli igangsatt og jeg har også forlenget barseltid ettersom jeg er alene om babyen. Men jeg er så glad jeg får så god oppfølging og at jeg kan få være der litt lengre om det trengs! Jeg føler jeg blir godt passet på.

Jeg har gledet meg til fødsel lenge nå, bare pgr av plager jeg har fått og at jeg vil ha han ut - det begynner jo å bli ganske trangt der inne, og det merkes! Men etter timen hos legen begynte jeg å tenke sinnsyyykt mye på fødsel, og jeg har ikke innsett før nå at om ca to uker er jeg mamma! Jeg har det jeg trenger og ting på stell men føler jo selvfølgelig ikke det selv. Så de nærmeste dagene skal jeg bruke på siste finish. Feste bilsete, kjøpe speil jeg skal henge på nakkestøtten bak hvor mini skal sitte, rydde ferdig på rommet hans, pakke fødebagen smått.
Jeg håper jo på en måte at han vil komme før dagen jeg skal legges inn, men vil han ikke ut enda så vil han ikke. Men jeg gleder meg sånn til å holde han i armene mine nå, og er så glad for at jeg slipper og gå for lenge på overtid! Det kan jo ta noen dager fra jeg igangsettes til han vil ut, men da er han iallefall på veg!

Jeg gleder meg til å oppdatere dere om ting skjer, og gleder meg masse til tiden fremover <3

Likes

Comments

Jeg har fått noen spørsmål på tidligere innlegg som jeg tenkte jeg kunne svare på i et nytt innlegg. Like greit om flere lurer på akkurat det samme.

"Tror du at du har lyst på flere barn, eller vil du bare ha en?:-) spennende å vite hva du mener akkurat nå, kontra hva du kanskje mener om 5 år😃"
Svar: Ja, jeg ønsker iallefall et barn til. Alltid hatt lyst på to barn, en gutt og ei jente. Men kjønn spiller vel egentlig ikke en så stor rolle, men ja - jeg ønsker iallefall et barn til i løpet av livet :-)

"Så skjønn du er med mage! Er du sammen med barnefar eller er du alene siden du skriver "jeg" med alt?:-) lykke til med fødsel og tiden etter"
Svar: Tusentakk! Nei, jeg er ikke sammen med barnefaren. Jeg var, men han valgte desverre å forlate meg/oss. Det var en tung tid, men nå går det super bra! Jeg er egentlig glad det ble slik, han var ikke klar for barn og voksenlivet så da var det kanskje like greit. Det er jo en stor utfordring å få barn, men jeg tror alt kommer til å fikse seg og at alt blir bra. Takk for det :-)

Fra babyshoweren min <3 

Likes

Comments

Jeg er egentlig helt gal etter shopping, men i det siste har det ikke vært veldig gøy å shoppe til meg selv. Jeg har prøvd å kjøpe ting jeg kan bruke etter graviditeten også. Nå har jeg egentlig ikke lagt på meg veldig mye, men magen er jo selvfølgelig stor - det er jo kun 20 dager igjen til termin.

Men alle de nydelige babyklærne jeg har fått/kjøpt, helt utrolig hvor mye fint det finnes til de små! Jeg følger endel brukere på instragram, og titter ofte rundt på nettet. Jeg bestilte en hel dress på ebay etter en anbefaling, den passet til hennes på 3mnd, men til min ble den litt stor (1mnd) kan være en liten feil da, men det er bare å vente til han blir større! Men ellers virker kvaliteten på den bra.

Var ikke den her bare helt nydelig?? Bestilte den i grå/brun da.
Dere kommer sikkert til å få se mye av klærne en dag, det er så mye fint!! Jeg kan ikke sitte på nettsider og titte heller, for da er jeg ikke langt unna med å bestille. Og jeg har egentlig nok nå, så får jeg heller kjøpe ettersom ting mangler. Har snart ikke plass i leiligheten lengre for har stappa inn, heh..

Jeg syns jo selv at juni/juli er en veldig fin tid for meg når lille skal ut av magen. Det er sommer, sol, varme, ja - mye enklere å vite hvor mye klær et barn skal ha på seg. Jeg har så utrolig mye fint han kan bruke i sommer også, og det kommer helt sikkert til å bli mye mer!

Dere kan gjerne komme med tips også, hvis dere vet om noe jeg burde bestille til lillemann ♥ Ha en fortsatt fin dag.

Likes

Comments

Nå begynner det faktisk å nærme seg termindatoen min, 28 juni. Tiden har gått sinnsykt fort føler jeg, men det er jo også fordi jeg fant det ut ganske sent. Men selvom tiden har gått fort, så går det så utrolig tregt på slutten - virker det som!

I det siste har jeg fått flyttet ordentlig inn i leiligheten, fått god hjelp til beising av rommene her, fått masse barneutstyr på plass, og ikke minst alle barneklær jeg har fått! Eneste jeg har kjøpt selv er to bodyer, en lue og et par sokker. Så jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått, av alle

Jeg håper den siste tiden går fort nå, for det første begynner kroppen min og bli ganske sliten. Mye som er ubehagelig men jeg syns jeg klarer meg ganske fint uansett. Jeg passer på å møte folk og finne på ting nå mens jeg fortsatt klarer. Det som er godt med å ha en plass for seg selv også, er at folk kan komme hit på besøk, så man slipper og alltid dra ut.

Jeg er veldig dårlig på å oppdatere bloggen, men det er fordi jeg rett og slett ikke har så veldig mye og blogge om. Men hvem vet, kanskje det endrer seg. Helt øverst på bloggen er det også bilder fra min instagram, som dere bare må titte innom om dere vil - det var en låst profil før, fordi jeg likte å godta hvem som kunne følge og ikke, men jeg syns det er mye bedre å ha den åpen. LENEKLEVEN <---

Jeg gleder meg veldig til prinsen min kommer nå faktisk, jeg vil rett og slett bare ha han ut. Ja, jeg gruer meg selvfølgelig til fødsel ettersom dette er min første, men jeg tror alle gruer seg litt til en fødsel uansett hvor mange ganger man har født - for ingen fødsler er like. Men dette er noe vi kvinner er skapt til, så jeg skal vel klare å komme meg igjennom det!

Jeg var i konfirmasjon den 28.mai hos tvillingsøskenbarnene mine, magen var ganske oppblåst etter så mye mat jeg fikk stappet innpå, heh.

Rommet til lillegutt begynner å ta form, står litt mye ting innpå der nå, men det kommer jeg til å rydde vekk snart. Er vel barnevognen, bilstolen og noe tørkestativ som tar litt mye plass. Har ikke verdens største leilighet, men det funker en liten stund iallefall! Alle barneklær er vasket og sortert i kommoden, og er veldig glad for at det meste er klart.

Jeg skal vel begynne smått og pakke fødebagen, sette inn bilstolen i bilen osv - jeg liker å ha ting klart en liten stund før. Og hvem vet om minien kommer før termindatoen?
Moren min fødte søsteren min fire uker for tidlig, og meg tre. Men nå er det igjen tre uker til terminen min, og enda ikke sett noe til han enda. Så jeg får smøre meg med tålmodighet, tenker jeg.

Vi blogges

Likes

Comments

Følte kanskje det virket som om at jeg var ute etter oppmerksomhet etter forrige innlegg, men jeg føler meg faktisk 10kg lettere! Syns det har blitt mindre snakk rundt meg nå faktisk. For folk har innsett de ikke har noe med absolutt alt, og da er det lettere for meg å komme meg videre.

Jeg har selvfølgelig hatt kjærlighetssorg, men nå er jeg mer forbanna på meg selv at jeg lot meg selv ha det - og at jeg ikke ga opp håpet. Jeg er glad for at ting har roet seg.

Jeg er ikke ute etter noe nytt forhold nå, for nå har jeg nok med meg selv. Jeg har ikke "tid" til å bli kjent med en ny, så det blir meg og lille gutten min når han kommer. Og nå klarer jeg ikke å vente til den tiden kommer faktisk!

Jeg fikk så utrolig mye tilbakemelding etter forrige innlegget, jeg har ikke fått svart alle sammen en gang! Og jeg må bare si at jeg er så utrolig takknemlig for alt alle har skrevet til meg! Jeg blir helt rørt, faktisk.

Nå fremover må jeg bare bygge opp igjen selvtilliten min, for den ble helt ødelagt. Og jeg syns også det er veldig vanskelig å stole på folk nå. Veldig vondt at det skal være sånn her - men jeg har god tid på meg til å bygge meg selv opp igjen.

Ellers ønsker jeg alle en flott helg ❤️

Likes

Comments

Hei. Jeg vet ikke hvor mange som sikkert syns jeg er utrolig dum som kommer til å skrive dette innlegget her - men jeg er så utrolig lei av rykter og dritt som skjer rundt mtp min graviditet.

Jeg hadde det egentlig ganske bra om dagen, og hadde en utrolig kjæreste. Eneste som manglet var en jobb, som jeg brukte masse tid på å finne.
Selvfølgelig når jeg endelig hadde det noe bra så måtte noe skje. Jeg fant jo ut at jeg var gravid (OG NEI, NÅ SER JEG IKKE MØRKT PÅ TING LENGRE, MEN DETTE VAR MIN MENING AKKURAT DEN TIDEN JEG FANT DET UT)

Jeg hadde drevet litt på med en før jeg fikk meg en ny, så det gikk litt brått over til neste. Noe jeg angret på, for jeg klarte ikke å regne ut når ca jeg ble gravid. Men jeg har funnet ut når jeg ble det nå, selvfølgelig.
Noe annet som også irriterer meg grønt i byen jeg bor i, er at folk maser om hvem faren er. Noe de absolutt ikke har noe med, med mindre jeg har skrevet det noe sted. Når jeg la ut på facebook at jeg venter en gutt, så skrev jeg at JEG venter en gutt. Ingen andre sitt navn.

Jeg syns tiden frem til nå har vært helt utrolig tung, vond og ja - bare helt jævlig. Jeg ble dumpa. Jeg skjønner jo igrunn det veldig godt, men på en annen side ikke. Jeg ønsket meg heller ikke barn enda, jeg ville ha et stabilt forhold, et hjem og en utdanning/jobb. Jeg hadde kun kjæreste.

Men på bare noen få dager fikk jeg meg både leilighet og jobb. Og det eneste som lyser opp dagene mine er jobben. Ellers tror jeg at jeg hadde vært så utrolig nede, for jeg følte virkelig ikke jeg fortjente å bli dumpa oppi alt dette. Hvordan klarer andre kommende mammaer det?

Det er få som vil ha barn når de har fylt 20 år - og det er fullt forståelig. Jeg ble også dumpa pgr av krangling osv, men jeg kunne ikke vite at det var hormoner som holdt på. En gravid jente trenger forståelse og respekt, og jeg føler ikke jeg har fått så mye av det i det siste. Og det er veldig trist. Og det kommer folk til å innse når det er sin tur.

Jeg venter en gutt som kommer til å bli gutten i mitt liv. Jeg er lei av å bli såret og herset med så nå skal jeg iallefall holde meg LANGT unna gutter, skal iallefall finne et ordentlig mannfolk som liker barn. Jeg vet liksom ikke hva jeg kan si utenom at dette går tilbake på meg, men jeg syns det er respektløst. Ingen jenter fortjener å bli behandlet sånn her. Jeg hadde ikke noe valg, dette barnet kommer uansett om jeg ville eller ikke.

Det er synd det er så enkelt for menn og bare stikke hvis noe sånt skjer, mens vi jenter går faktisk i 9 mnd med en baby inni oss, vårt eget blod. Og det er virkelig ikke enkelt å stå alene oppi noe sånt.
Jeg skulle så ønske jeg hadde en som ville stått her med meg, som kunne bli med meg på ultralyder, hos jordmor, på kurs, finne på navn osv. Noen som kan spise middag med meg så jeg får i meg nok mat.

Jeg har vært mye hos moren min og Ståle i det siste, for ellers tror jeg virkelig ting hadde vært sinnsykt tungt. Jeg merker kroppen min er sykt utslitt og at den egentlig ikke vil noe mer.

Jeg er lei av at alle bare stikker fra meg og etterlater meg alene. Det har jeg igrunn vært igjennom nok og føler selv at det holder nå. Men tro meg - jeg skal klare det her så jævlig bra uten alle de som har forsvunnet. Barnet mitt skal få det herlig og jeg skal lære han skikkelig folkeskikk.

Ha en fin dag

Likes

Comments

Jeg vil bare takke alle som har kontaktet meg etter de leste det forrige innlegget mitt. Jeg blir faktisk helt rørt. Jeg er en sånn person som egentlig tror at det ikke er så veldig mange som bryr seg om "mine problemer" desverre. Men innerst inne er det faktisk det, og det gjør meg så glad!! Jeg er veldig takknemlig for dere <3

Nå sitter jeg i sofaen etter endt jobbuke og taco til middag i leiligheten. Jeg hadde et prosjekt idag på jobben som jeg ble så fornøyd med, og føler at ting går litt min veg da! Den beste følelsen i verden er å mestre noe, og at kunder blir fornøyde.

Jeg og min kollega Ane hadde et tilbud i går og idag på valgfri fargebehandling inkl glossing og klipp. Og da er det bare sinnsykt moro med prosjekter.

Min kunde i dag kom inn med grønnskjær i håret. Hun hadde allerede vært et sted og tatt avfarging og lagt bunnfarge i håret. Men enda var det fortsatt grønt og hun ønsket å bli lysere i lengdene. Jeg har nettopp vært grønn i håret selv, og det er ikke alltid like lett å fjerne men vi "gønna på"

Vi holdt selvfølgelig på i noen timer, men denne skjønne jenta var herlig å ha i stolen! Tiden gikk veldig fort. Og vi begge ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg tok noen etterbilder inne i salongen, men vi skulle tatt noen ute også - for det er noe helt annet å se ute i dagslys.Her er førbildet av håret hennes. Det var enda litt grønnere i virkeligheten. Og her er etterbildene, man ser ikke forskjellen sånn veldig godt kanskje? Men håret ble så fint!!

​DETTE gjorde iallefall dagen min. Hun la ut på sin instagram hvor fornøyd hun var. På bildene hun har tatt så ser dere at fargen er jo helt nydelig!!

Jeg håper dere har en flott helg <3 

Likes

Comments