Jeg leter og leter men finner aldri noe som er min smak, og hvis jeg først gjør det så passer det aldri. Jeg tør egentlig ikke å bestille for enten passer det ikke ellers så blir det alt for stort.

Jeg trenger tips av dere, hvilken vinterjakke burde jeg kjøpe? Jeg trenger en som ikke sitter som et skudd rundt ved skuldrene, for det har mange jakker lett for å gjøre, og over hofter/rumpe. Jeg kan finne meg en jakke som er så fin når den er åpen, men jeg får ikke lukket den for den sitter helt klistret.

Jeg vil helst ha en mørk jakke, om det er pels eller ikke spiller ingen rolle. (og nei, behøver ikke være ekte pels)
Gjerne snøring i livet. Trenger ikke være altfor lang. Jeg vil ikke den skal være altfor tykk heller! Vil kunne bruke en litt tykk genser under.

Jeg har en HH jakke jeg bruker om dagen, der kan jeg selvfølgelig ha på meg tykk genser - men den er ikke varm nok altså. Prisklasse har jeg ingen formening om, men jeg syns ikke den skal være altfor dyr heller.


Såå, hvilken vinterjakke anbefaler du? Helst i butikk!

Haha åå, det er så gøy å se hvor mye man forandrer seg mellom årene altså. Og her hadde jeg sykelig langt hår :-(

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beklager lite blogging de siste dagene. Fredag var jeg, Fredrik, søsteren min og Mathias på Hamar.

Lørdagen hadde jeg jentekveld hos meg, med ost og kjeks! Var veldig gøy å se igjen gamle venninner ❤️
———————————————————————

Til bursdagen min fikk jeg gavekort til en fotbehandling. Har ikke hatt helt mulighet til å ta det før nå, men endelig fikk jeg gjort det!

Jeg har slitt med veldig hard og tørr hud på noen steder på føttene. Har aldri slitt med det før men har blitt ille i det siste, så hatet føttene mine siden alt setter seg fast i de på en måte.

Jeg fikk gavekort hos Brumunddal Hud og Fotklinikk, de holder til i enden/starten av gågata i Brumunddal, inne i samme lokale som Frisør’n.

Ble veldig godt tatt i mot av en hyggelig dame. Ble satt i fotbad, fikk fjernet den harde huden, fikk også massasje!
Før har jeg aldri klart at noen rører føttene mine, men det her var bare deilig, så dit reiser jeg garantert neste gang - og kommer til å anbefale stedet til alle jeg kjenner!

Jeg må jo vedlikeholde det hjemme selvfølgelig, så skal tilbake å kjøpe litt produkter jeg trenger.

Likes

Comments

Det blir veldig mye jul, jul og jul innlegg nå føler jeg. Men det er jo noe de fleste gleder seg til! Noen stresser ihjel seg fordi de er alt for sene med julegaver. Men i år er ikke jeg den personen! Jeg er ferdig med tre stk allerede, og mangler to tror jeg? Utenom M da, han har jeg ikke funnet på noe til enda, kanskje det blir penger på konto - alle vil jo gjerne ha litt penger!

Jeg tenkte kanskje jeg kunne legge ut noen tips til hva man kan kjøpe til hverandre, det er jo litt godt å få noen tips hvis noen plutselig får det litt travelt! Jeg pleier selv og lete litt på nettet etter anbefalinger osv.
Nå kommer ikke jeg kun til å legge ut "billige tips" kanskje, men det er godt å ha litt og velge mellom.

Til menn:


Gant klokke HER Fossil klokke HER Daniel Wellington klokke HER

Kanskje en konsert eller lignende? Det syns jeg er en veldig fin gave iallefall. Ganske enkel også, hvis den du skal kjøpe til er interessert i noe som ligger ute på nett da! Ticketmaster har iallefall en del bra.

En wisky, en vinflaske, kanskje noen øl? Det er jo alltids greit å få hvis man liker det. Kan jo evt gi en flaske med noe godt og noen skrapelodd.

Til damer:


Halssmykke HER Øredobber HER Klokke HER

Altså til damer kan man kjøpe parfyme (for å finne hennes favoritt har hun den helt sikkert på badet) Ting til kjøkkenet (for der er vel der damer holder hjemme, er det ikke?) Kanskje hun også vil en tur på en konsert? Damer kan vel egentlig få akkurat det samme som menn.

Det var noen få tips jeg la ut nå, men dere må gjerne kommentere med tips under i kommentarfeltet! Jeg mangler noen få gaver selv, så det er godt å få noen tips :-)

Likes

Comments

Hvor koselig er det ikke å få julekort i posten? Husker når jeg var liten så sendte foreldre/voksne det til hverandre hver jul. Men det har blitt helt ut? Noen sender kanskje enda, og jeg husker det var så koselig å lese gjennom det. I jula skal man ta godt vare på hverandre (ja man skal det ellers i året også) så jeg syns man kan gjøre "det lille ekstra"

Nå har jeg liksom en grunn til å sende ut julekort. Vi har vært borte og tatt noen bilder av Mathias i nisselue i dag, han var kanskje ikke helt fornøyd, siden han var veldig trøtt - men noen fikk vi tatt!

Optimalprint har de 40% rabatt på julekort frem til 1.desember med koden: JULEN40. Det blir nok der jeg bestiller ifra, husker ikke hvor jeg bestilte takkekort fra dåpen til M - men det ble veldig dyrt. Man trenger ikke å gjøre det så dyrt.

Fine lille nissen vår ❣ Dette settet får man kjøpt hos Kappahl! Veldig greit å ha på de små, han skal kanskje ha dette på julaften, må passe på når man kan bestemme hva de kan ha på seg ★

Likes

Comments

- Bilder fra pinterest -

Kanskje jeg skal prøve og legge ut et inspo bilde en gang i uken? Jeg kan starte med stue nå. Jeg elsker seriøst interiør, og skulle ønske jeg hadde råd til alt jeg syns var fint! Men det er vel ikke bare jeg som har det sånn! Det finnes så utrolig mye fint, og det er så mange som har det så fint i hjemmet sitt. Jeg begynner iallefall med stue, så kan dere gjerne komme med tips til hva annet dere vil ha inspirasjon av! Som jeg har skrevet øverst i innlegget så er alle bilder fra pinterest.
(Under bildene har jeg skrevet litt hva jeg syns om det jeg har funnet, men kom gjerne med tips!!)

Her syns jeg det var veldig fint. Liksom ikke for mye dill-dall, men allikevel så fint! Jeg liker selv mørke møbler, men da er det greit å ha en litt stor stue. Elsket den bokhyllen, og ikke minst gulvet! Kom også mye lys inn pgr av vinduene, og da føles det ikke så lite :-)

Her er ikke helt min stil, men allikevel veldig stilig! Digger at noen ikke gjør det samme som alle andre gjør for å si det sånn. Men var veldig koselig her også!

Her igjen er det litt mer min type stil. Jeg liker å ha det "rent". Jeg kan heller freshe opp med noen puter og kanskje noen pledd. Digga den veggen!

Også litt mer meg. Jeg kunne nok kanskje ikke tenkt meg en helt lys sofa, mtp en sønn, men fint at de har fått inn litt brunt i det! Gir jo litt mer liv i rommet på en måte. Elsker de type lampene og veggpeisen gjorde veldig mye.

Haha, min stil igjen! Her også er det "ryddig" igjen, men samtidig så hadde kanskje ikke jeg hatt så mye på hyllene, men det er jo smak og behag. Ellers lyst og fint.

Syns de type bordene er veldig kule, litt sånn marmor? Her har de jo fått inn litt små mørke detaljer, og det hjelper veldig hvis man har det lyst fra før. Grønne planter er også win win i mine øyne.

Er litt usikker på om det her egentlig var en stue? Men syns det her var så utrolig koselig. Kanskje for noen som bor alene, som kanskje ikke trenger å ha det så veldig stort. Jeg elsker jo alt som har med lys og glitter å gjøre da.

Likes

Comments

Hei! Har ikke blitt noen innlegg i helgen, for vi har vært i 50-års lag på lørdag, veldig koselig! Vi fikk ikke vært så lenge siden vi skulle i barnedåp dagen etter, så moren min tok M i noen timer.

På Lørdagen var vi i barnedåp til onkelungen til Fredrik, vi begge er faddere og gleder oss til å følge han gjennom årene. Veldig god mat og gode kaker! Jeg kommer ikke til å legge ut så mye bilder fra dåpen, og jeg tok heller ikke så veldig mye bilder.

Mens vi var i kirka så var M hos tanta og onkelen min, mens min søster og svoger var der. Så slapp han å sitte så lenge i kirka, tenkte kanskje det ble litt styr siden da må han jo sitte rolig en stund, er jo ikke så veldig lenge siden han ble døpt og da gikk det veldig bra, men det var kanskje like greit. Tanta mi bor rett ved kirka så vi bare gikk opp og ned igjen, så det var veldig enkelt da!

Vi har sovet hos foreldrene til fredrik fra lørdagskvelden til i dag, siden det var enklest for oss, så slipper det å bli så mye bilkjøring frem og tilbake.

Vi kan helles blogges i morgen ♡

Se på bildene da, vi har en skikkelig blidgutt ♕​

Likes

Comments

Mathias ligger litt i babygymmen mens jeg spiser frokost. Det blir som regel litt sent før jeg får spist frokost, men jeg setter jo selvfølgelig han før meg selv, så når han er ferdig ligger han der litt før han skal ha en liten dupp! Da rekker jeg å spise og gjøre det jeg skal.

Han har blitt så veldig flink til å snu seg på magen de to-tre siste ukene. Av en eller annen grunn vil ikke bildene fra kameraet mitt overføres til macen, så da blir det bilder med mobilen.

Jeg har vært så heldig, for Rangle Rut har holdt konkurranser på instagram profilen sin, og jeg har vunnet begge gangene! Haha. Så Mathias har to rangler, og de er han faktisk veldig opptatt av, og det er veldig bra. Når jeg legger han i gymmen så tar han tak i ranglen sin der med en gang.

Rangle Rut selger også biteringer, vurderer å få kjøpt derifra faktisk! Har en jeg fikk i en pakke fra Skoringen, den liker han helt greit - ellers så skal han ikke ha noen.. Anbefaler iallefall å sjekke ut Rangle Rut sine sider. Trykk dit du vil komme: Hjemmeside - Facebook - Instagram ❤️​ 


Likes

Comments

Som de fleste vet så ble jeg alene etter jeg fant ut at jeg var gravid, og det var mange grunner til det. Men jeg hadde en venn som alltid var der for meg. Når jeg var med han så hadde jeg liksom ingen bekymringer, jeg tenkte aldri på det som hadde skjedd, og det var så utrolig godt å ha noe annet å tenke på.


Jeg hadde kjent han en stund, vi møttes jo mye. I Brumunddal så måtte man liksom ut i bil for å møte vennene sine, og det er ikke noe galt i det. Han tok meg med på kino, vi kjørte lange bilturer, hørte på musikk og bare hadde det gøy.

Jeg og to venner arrangerte overraskelsesfest for han på bursdagen hans, helt på slutten av den festen var den første gangen han kysset meg. Tror jeg ble litt sjokkert og ikke egentlig, for vi begge hadde jo følelser for hverandre.
Tiden gikk og til slutt ble vi kjærester, så på mandagen som kommer har vi faktisk vært sammen i 6mnd, rart han har holdt ut med meg så lenge, hehe.

Han har seriøst vært ved min side helt fra vi begynte å være med hverandre. Han har vært med på sykehuset, han har vært med på fødselen, han har roet meg ned, han har trøstet meg, hjulpet meg, og vært med på alt egentlig. Jeg er så evig takknemlig for at jeg fikk deg!

Jeg har jo blitt veldig glad i familien hans også, de har stilt opp og bare vært utrolig snille mot både meg og Mathias! Jeg er så glad Mathias har dere og Fredrik å se opp til. Jeg vet at han har det godt, og det er det viktigste for meg. ❥

Jeg gleder meg veldig til tiden fremover med deg, og Mathias da selvfølgelig! Og jeg håper virkelig du holder ut med meg veeeeeldig lenge til ❥ Jeg og M er kjempe glade i deg!!

Har skjedd ett eller annet så jeg ikke får lagt inn noen bilder. Men det bilde her er dagen før fødsel faktisk!

Likes

Comments

Tenkte kanskje jeg skulle notere ned litt ønsker jeg kunne tenkt meg til Mathias til jul og ellers om noen får lyst til å kjøpe noe, hehe.

☆ Lekegrind
- vet det er en del lekegrinder på salg på jollyroom nå, vi har ikke noen bestemt vi har lyst på, men vi vet bare at vi har nok behov for en snart! TRYKK HER FOR LINK TIL LEKEGRIND


☆ Ulltøy

- alt av ulltøy ønsker vi oss, spesielt bodyer og strømpebukser! Gjerne til han er større, neste høst/vinter kanskje? Har ingen spesielle ønsker, bare at det er veldig godt å ha når det er kjølig ute!


☆ Ytterklær

- ja, han blir fort større og skal ut i snøen osv, og da er det greit med litt tykkere klær på seg som tåler regn og kulde. Så alt i fra luer, votter, dresser, sko(?) vi blir glade for alt!


☆ Diverse leker

- han har jo begynt å bli litt interessert i diverse leker han har fra før, men når han blir mer interessert er det greit å ha noe mer å leke med. Alt av leker er vel interessant!


☆ Litt klær ellers

- jeg ønsker meg veldig strikket tøy, det syns jeg er så fint! Skulle ønske jeg bare hadde tålmodighet til å sitte med det selv, jeg må vel prøve igjen men.
- syns buksedresser er veldig fint
- strømpebukser
- bodyer

Her er iallefall en liten liste. Om det blir kjøpt noe annet enn det som står her så betyr det ingenting! Det er nok mer vi trenger som vi absolutt ikke vet om. Håper det var nyttig iallefall. Ha en fin dag ♡

Likes

Comments

Igjen..? Ja, jeg liker å ha en helt ny "blogg" når jeg skal skrive, siden det går så lang tid mellom hver gang jeg starter opp igjen hvis jeg får lyst. Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv hvis det er noen nye lesere der ute, og det er kanskje like greit å gjøre med en gang.

Ja, mitt navn er Lene, ei jente på 21 år. Født og oppvokst i en by som kalles Moelv, ble by i 2010 faktisk! Har bodd flere steder siden den gang, har bodd i Gaupen, Vang, Furnes åsa og Brumunddal. Nå bor jeg utover mot Gaupen igjen.

Jeg har gått design og håndverk og frisørlinje, har ikke fått fullført frisørlærlingstiden min, jeg kunne vært ferdig sommeren 2016 faktisk! Men har vært så veldig mye opp og ned så mistet veldig mye interesse for det.

Jeg fant ut at jeg var gravid januar i år (2017) noe jeg absolutt ikke var forberedt på, men forberedte meg på et annerledes liv enn det jeg hadde. Jeg jobbet ikke den tiden, og bodde hjemme. Jeg flyttet for meg selv og begynte å jobbe med en gang faktisk! Så lenge jeg klarte da vel og merke. Jeg hadde termin 28.juni, og lille gutten min kom 29.juni.

Jeg kommer ikke til å fortelle så veldig mye om meg (de rundt meg) på den bloggen her, så hva den kommer til å handle om - det finner vi ut! Dere får heller spørre om det er noe dere lurer på ♥


Likes

Comments