Jeg er en av de som alltid handler julegaver helt til slutt, og har aldri en aning på hva jeg skal kjøpe. Så det pleier å ende med at jeg er på shoppingrunde og handler til meg selv.

Pleier å se og høre litt rundt på hva andre skal kjøpe til foreldre, kjæreste, søsken, venner osv men jeg finner lite.

Men i år skal jeg ikke kjøpe til så mange, bare de nærmeste. Men jeg lurte på om dere har noen tips til hva jeg kan kjøpe? Hvem skal dere kjøpe til, og hva? 😊

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 54 lesere

Likes

Comments

Nei, det er ikke en morsom dag. Det er en dag jeg pleier å bare slappe av, og godt er det.

Jeg har nettopp ryddet etter bursdagsfeiring hjemme, Ronja har bursdagen sin idag (stesøstren min) Hatt pizza, kaker og is - så nå er jeg stappmett.

Ellers i helgen har jeg vel igrunn slappet av, vært ute litt og søkt jobber. Og nå skal jeg legge meg i senga og se på serie resten av kvelden 😊

  • 75 lesere

Likes

Comments

​Ups​, starter jeg dette innlegget med. Jeg hadde nettopp brukt god tid på å legge ut mitt første innlegg her, så klarte jeg å få det vekk på null komma niks. Kluns!

​Ja, ​arbeidssøker.​ Hvorfor får du deg ikke en jobb? Det er et spørsmål jeg får høre ganske mye egentlig. Men det er ikke så veldig lett. Jeg har vært 100% arbeidsledig siden mai, så har vært arbeidssøker siden da. Søkte masse jobber og fikk avslag etter avslag, ble egentlig ganske lei av å søke, for det er ikke noe gøy og få så mange nei når du ikke vet hvorfor. 

Etter mye søking fikk jeg endelig en jobb, og jeg var så glad! Tilkallingsvikar, personlig assistent. Jeg trivdes veldig godt! Men så holder det ikke med en tilkallingsjobb til ei jente på 20 år. Så jeg har søkt mer. 
Jeg søkte om hjelp fra NAV, men siden jeg fikk en lønning i september og oktober - så måtte jeg søke igjen, så jeg fikk hjelp i november. Nå er vi snart i desember og har enda ikke fått noe hjelp, men jeg jobber med saken.

​Naver, jeg? ​Det var noe jeg aldri i livet skulle bli, sa jeg. Men vet du, det er ingenting galt med å få litt hjelp. For hvordan skal du klare å forsørge deg selv når du ikke har inntekt? Jeg kan liksom ikke løpe til min mor og min far i alder av 20 år og mene de skal forsørge meg? Derfor søkte jeg om hjelp fra NAV til jeg klarte å stå på egne bein igjen. Og jeg gleder meg sånn til den dagen.

Å være arbeidssøker er egentlig en 100% jobb, en fulltidsjobb. Du må ha øynene oppe for all mulig jobb, du må sitte konstant foran datamaskinen din og se etter ledige stillinger på utrolig mange sider, du må kontakte bedrifter og du må vise deg frem.
Men det er ikke så lett når du ikke har en bra utdannelse. Jeg har tenkt til å skaffe meg en skikkelig utdannelse, men jeg må først finne ut av hva jeg ønsker å jobbe med. Jeg kan ikke bare begynne på en skolelinje for å ikke fullføre fordi jeg ikke trives. Jeg vil virkelig ønske det 100% før jeg søker inn. 

Jeg ønsker ingen å være arbeidsledig, hvertfall ikke de som ønsker å jobbe og kan. Jeg har så lyst til å komme tilbake til arbeidslivet at jeg nesten ikke vet hvor jeg gjør av meg. Tenk å tjene sine egne penger a?
​God helg! :-)


  • 107 lesere

Likes

Comments