Header

Heihei dere! tok noen bilder i denne genseren som jeg tror må være favoritt genseren min. Dette er den aller aller beste og behageligste genseren jeg har hatt på meg, ikke nødvendig vis for de den er myk, men fordi den er stor og baggy samtidig som den ser kjempe fin ut på og ikke sånn slaskete ut. Så dette er en genser jeg nesten bor i hjemme. Den er så fin og bruke med en skjorte under, for jeg prøvde det for første gang i dag og jeg likte det veldig godt. Så siden denne genseren er så er det så er det fint og kombinere med forskjellige smykker. Så jeg kommer til og bruke denne genseren mye mer en det jeg har gjort. Jeg elsker også at genseren går akkurat opp til der halsen starter, så liker jeg at det er akkurat perfekt lengde på den

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heihei dere! Dette er 3 av mine favoritter når det kommer til, klokke, leppestift og neglelakk. Jeg elsker disse produktene/tingene. Når det kommer til neglelakk så elsker jeg neglelakkene fra H&M sitt eget merke og i tillegg så elsker jeg og bruke svart neglelakk, for jeg synes det passer til alt. Når det kommer til leppestift, så elsker jeg mac sine leppestifter i finishen lustre, for synes den er så god og myk på leppene. Jeg elsker fargen sykt mye, for det er den fineste brun fargen jeg har prøvd. Så denne leppestiften fra mac bruker jeg vær dag når jeg sminker meg, for den er en så perfekt hverdags farge. Er det en klokke jeg har som favoritt som jeg bruker egentlig vær dag, men samtidig ikke vær dag, og det er fordi jeg har en pulsklokke som jeg pleier og bruke, men jeg bytter på mellom denne og pulsklokken mi. Jeg bare elsker denne klokken fra Daniel Wellington for jeg synes den er så fin og enkel og bruke, så passer den til alt. Det er faktisk den beste og fineste klokken jeg har av alle de andre jeg har.

all black

Likes

Comments

Heihei dere! I dag så har jeg ikke vært på skolen, men jeg var på senteret her jeg bor og gjorde en skole relatert oppgave sammen med en lærer. Etter det var gjort så ble jeg gående en stund etter på, fordi venninnen min skulle komme, så når hu kom så kjøpte hu seg en is og jeg kjøpte meg en smoothie, så vi koste oss før hun måtte ta bussen hjem.

Jeg fikk kjøpt meg to ting, og det ene var en foaming shower gel fra rituals... som sikkert ikke kom som noe sjokk. Jeg trengte faktisk shower gel for jeg gikk akkurat tom for den, men den jeg hadde før ut det var en mini versjon av denne store. Jeg gikk tom for den akkurat så jeg rakk og kaste den før jeg fikk med den på rituals... bilde mitt i mitt forrige innlegg, men nå kjøpte jeg i den store størrelsen. Det jeg liker så godt med den er at når du trykker ut såpen i hånden din så kommer det ut bare gele som eser større og større til skum, noe som jeg syne ser supert, for man trenger da faktisk sinnsykt lite av den. Lukten er bare helt super på den også.

Så kjøpte jeg på glitter en drikkeflaske faktisk, som overrasket meg skikkelig og det var fordi den flasken var i ordentlig glass med silikon trekk uten på, så er det plastikk kork på den. Den flasken var faktisk helt tett også, fori jeg testet den når jeg kom hjem, med og fylle vann i de og riste den opp ned og til alle kanter, og det kom ikke en dråpe ut. Så opp under korken så er det silikon for og sikre at den ikke vil lekke i det hele tatt, men når man skal drikke av flasken så må man skru av hele korken, men jeg synes det er mye sikrere når man må skru av hele korken for da har flasker mye lettere for og være tette. Så elsker jeg fargen på flasken skikkelig, for det var en super fin farge. Jeg gleder meg til og begynne og bruke flasken på skolen og til trening. Flasken hadde de i andre farger også som oransje, lilla og denne mint/blå, men flasken er mye finere i virkelig heten og fargen er mye finere i virkelig heten en det den er på bildene. Jeg pleier egentlig ikke og være så veldig positiv til glitter, men denne gangen ved dette kjøpet så var jeg overrasket positiv, så tommel opp.

Likes

Comments

Heihei dere! Som dere ser så er et av favoritt merkene mine når det kommer til produkter så er det rituals... Elsker luktene på alle produktene, for de luter så godt og er så gode og bruke i tillegg. Jeg elsker rituals så mye at jeg kommer nokk ikke til og slutte og bruke dette merket med det først, for jeg har aldri hatt noen så gode produkter før. Jeg er så glad for at jeg har funnet noen produkter som er så gode som rituals... sine produkter.

Det aller aller første jeg testet fra rituals var shampoo og balsam fra serien Sakura, så når jeg hadde testet det så ble jeg bare mer og mer interessert i og teste flere av produktene, og tilslutt så ente jeg opp med alt dette og elsker alle produktene. Her har jeg en shampoo og en balsam i kolleksjonen Sakura, så har jeg en shampoo til som er i kolleksjonen Ayurveda så har jeg også to body lotion, en håndkrem, en body oil og en shower oil i samme kolleksjon, så har jeg en håndkrem til som jeg ikke vet hvilke kolleksjon den er med i for finner den ikke på siden dems, og det er den rosa på bilde, så har jeg tilslutt en deo i kolleksjonen Dao. Jeg synes alle disse kolleksjonene er sykt gode også lukter de så sykt godt, så jeg er helt forelsket i luktene. Jeg kommer fortsatt til og handle hos rituales...

rituals... lover

Likes

Comments

favorite lipstick combination

Heihei dere! Disse to leppe produktene pleier jeg som oftest og kombinere, men jeg elsker også å bruke de vær for sei. Dette er akkurat slike farger jeg liker på leppe produkter, fordi dette er farger som passer seg til hverdags. Siden jeg pleier og gå med veldig naturlig sminke på skolen, synes jeg da, så liker jeg og bruke bruntoner på leppe produkter, siden det ser mest naturlig ut. Jeg er sånn at enten så går jeg med bruntoner på leppene eller så går jeg med ingen ting på leppene, for bruker Skjeldent noen andre farger, for jeg synes ikke at jeg kler og bruke noen andre farger, men det er sikkert fordi jeg ikke er vant med og gå med andre farger og da blir det uvant.

Jeg elsker denne leppestiften fra Mac, for den er så god og ha på leppene, så legger den seg så fint på leppene, for den legger seg ikke i de tørre partiene på leppene, noe som jeg elsker. Den føles også så myk og deilig på også lukter den sykt godt faktisk. Dette er en leppestift som jeg garantert kommer til og kjøpe igjen når jeg får muligheten, bare at det ene som er litt dumt er at vi har ikke Mac i nærheten her jeg bor, så det nemmeste stedet jeg må til for og få tak i den tror jeg er Oslo, så det er jo litt dumt. Så det er sånn at jeg er nesten litt redd for og bruke den opp. Mac leppestiften er i fargen: jubilee

Jeg er egentlig sånn som ikke går med lipglosser, men etter at jeg fant denne fra Elisabeth Arden, så ble jeg kjempe imponert over hvor fint lipgloss faktisk er. Jeg trodde jeg ikke kom til og kle og bruke lipgloss, men jeg elsker og bruke lipgloss som er skikkelig pigmenterte da og som er bruntonet. Den er så myk og behagelig på, men sånn som mange lipglosser kan bli, så kan de fort bli veldig klissete/våte på leppene, men det føler jeg ikke denne blir. Elisabeth Arden lipgloss i fargen: Royal Plum

Likes

Comments

bag fra kari traa

Heihei dere! I dag så ble jeg hentet av pappa på skolen og når vi kjørte hjem over igjen så stoppet vi innom Intersport, det var på grunn av at pappa skulle se på noen nye joggesko. Så ble jeg tilfeldig vis nevnen at jeg trengte nye bag. Så nevnte jeg at jeg at jeg ønsket meg fra Kari Traa, så han ville se på den jeg mente, men der vi var så hadde dem bare igjen i en slags rødfarge, med røde remmer på også hadde de igjen den jeg har på bilde her. Så spurte vi tilfeldig en som jobbet der om det var alt de hadde igjen av bager fra Kari Traa, og det var det eneste de hadde igjen, men jeg falt for denne grønnfargen med rosa detaljer på, for jeg synes den var mye, mye finere i virkelig heten en den er på bilder på nettet. Så denne bagen som jeg har her det var den siste dem hadde igjen og den er 30L, så jeg tenkte at det kom til og bli alt for liten til og få med meg det jeg trenger, for den Helly Hansen bagen som jeg har brukt den er 50L, men pappa sa at den på 30L kommer til og bli akkurat passe størrelse, men jeg var nå ikke så sikker, så han sa at jeg kunne få den så jeg kunne prøve og se om jeg får plass til alt jeg pleier og ha med når jeg skal på svømming, for det er det jeg kommer til og bruke den mest til. Så før jeg tok av lappene på bagen så tok jeg og prøvde og ha oppi alt i den som jeg pleier og ha med på svømming, og jeg fikk faktisk mer en god nok plass, men jeg kunne ikke hatt noe mindre.

Jeg er så sykt fornøyd med denne bagen fra Kari Traa for den er perfekt i størrelsen, for jeg synes denne virket som den hadde større plass oppi en den fra Helly Hansen som er 50L og denne kra Kari Traa er bare 30L, så jeg er så glad for at dem bare hadde 30L, for hvis dem hadde hatt større så hadde jeg vel tatt større kjenner jeg meg rett. For nå som jeg har 30L som er helt perfekt passe, så ser jeg forskjell at den fra Helly Hansen var alt for stor og slaskete. Så fikk jeg jo ny på grunn av at den jeg har, har revnet og det er hull i den tvers i gjennom. Jeg synes denne er mye bedre med tanke på og ha på ryggen når den ikke er så stor at den henger langt under rumpa Jeg bare elsker fargene på denne bagen, og jeg bare elsker alt med den. Jeg bare gleder meg til og ta den i bruk på trening og svømming og til alt.

Likes

Comments

nail color

Heihei dere! Det er sykt lenge siden jeg har brukt neglelakk, så jeg tenkte jeg hadde lyst til og prøve det igjen. Jeg likte det sykt godt, så jeg kommer til og bruke det ofte igjen. Før så brukte jeg neglelakk vær eneste dag unntatt da vi hadde/har kjøkken på skolen da, for da har vi ikke lov til og bruke neglelakk. Nå skal jeg jo ut i utplassering snart tror jeg og da blir det null kjøkken på meg og det er jeg så sykt glad for, for er så lei at jeg snart spyr av og være på kjøkken, Som der sikkert hører så har jeg ikke noe planer om og være på utplassering i noe bakeri, konditori, og jeg har heller ikke tenkt til og bli kokk eller servitør eller noe som har innen for restaurant og matfag. Jeg vil heler holde på noe innen for sminke og det jeg har interesse for, så jeg har tenkt til og være utplassert i sminkebutikk/hudpleie butikk, så da kan jeg bruke neglelakk vær dag.

Jeg elsker disse neglelakkene til H&M, for de er så gode. De tørker relativt fort og de blir ikke sånn seige på neglene som mange andre neglelakker kan bli. Så jeg bruker bare neglelakkene til H&M for de er best. De koster 50kr pr stk og jeg elsker denne svarte neglelakken for jeg synes den passer til alt. Jeg kan faktisk også anbefale H&M neglelakken for de er så bra, så jeg kommer til og kjøpe meg noen nye farger.

Likes

Comments

genser fra veromoda//jakke fra urban//bukse fra rusta//lakk sko fra bianco

Likes

Comments

makeup lover

Heihei dere! Et slikt innlegg har jeg aldri kommet med på bloggen før. Jeg skrev at dette var på ønskelisten min over sminke, men det er ikke noe spesiell ønskeliste, det er bare rett og slett ting som jeg ønsker meg, eller så kan det godt hende jeg kjøper noe av det selv også. Dette er sminke som man må bestille på nett, men det koster ikke så veldig mye. Jeg bare elsker når man bruker matt base øyenskygge i globalen og opp, også bruke glitter øyenskygge på hele øyelokket det er så super fint. Så tenkte jeg vor tøft og fint hadde det ikke vært og testet glitter liner i globalen eller som eye liner. De to glitter linerne er fra makeup mekka sin egen nettside. De har flere farger, men jeg likte disse to aller aller best, men så er det noen av fargene di har salg på da. De to palettene med presset glitter de får man kjøpt på Wish.

Jeg bare falt helt for denne glitter øyen sminken her når jeg kom over det. Jeg kommer nok til og ende opp med dette om jeg bestiller det selv, for dette var bare helt nydelig. Jeg synes det er helt nydelig og bruke glitter på øynene, for jeg synes det bare pimper opp sminken. Jeg var sånn før at jeg likte ikke og bruke glitter på øynene, for jeg synes det ble for mye også syntes jeg ikke at jeg kledde det, men nå så elsker jeg og bruke glitter på øynene.

Likes

Comments

makeup favorites

Heihei dere! Dette er mine absolutte favoritt sminke produkter. Disse produktene her bruker jeg vær eneste gang jeg sminker meg. Jeg har nesten aldri brukt den highlighteren her fra H&M, men det er fordi jeg trodde den den skulle se kjempe fin ut på, men det gjorde den ikke for den er alt for mørk på min bleke hud, men jeg kom da plutselig på at jeg kunne prøve den som øyenskygge shimmer. Jeg synes den er super fin og bruke som øyenskygge for fargen er bare helt nydelig. Jeg pleier og påføre den med en finger også sprayer jeg litt settingsprsy på fingeren for da synes jeg den blir mest pigmentert og finest.

Denne mascaraen til makeup mekka er den aller aller beste jeg har prøvd. Den separerer vippene og blir både lengde og volum, så jeg har i hvert fall ikke funnet noen mascara som er bedre en denne, men det er andre gangen jeg har den nå, og når denne blir tom og jeg skal ha ny igjen, så må jeg jo bestille den på siden de har, og jeg synes det er litt dumt, men jeg har vært heldig med at jeg har fått den med i blad jeg har kjøpt på butikken, så det var gjennom et blad jeg testet den for første gang og da elsket jeg den. Andre gangen så så jeg den plutselig i et blad igjen og da kjøpte jeg blade bare pga mascaraen.

Denne leppestiften fra mac, fy søren og fin og god den er og ha på leppene. Jeg elsker fargen på den for den er så fin, fargen på den heter jubilee og har en lustre finish som bare er myk og deilig på leppen. Så når denne bli tom så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. For jeg må dra helt til Oslo for og få tak i den, og jeg kan jo ikke akkurat bare dra til Oslo for og bare kjøpe den, men det er nesten så jeg har sykt lyst til det når denne blir tom. Det er slik at når jeg bruker den så er jeg så redd for og bruke den opp, så jeg tør nesten ikke og bruke den, men den er så fin at jeg vil bruke den vær eneste gang jeg sminker meg, men herregud når den blir tom. Jeg vet jo at jeg kan bestille den på nettet, men jeg er ikke sånn som bestiller ting på nettet, for foreldrene mine er ikke het begeistret for det, så har jeg heller ikke hatt noe behov for det så.

Likes

Comments

NYESTE INNLEGG

FAVORITE SWEATER

FASHION, FAVORITES

TRE FAVORITTER

BEAUTY, FASHION, FAVORITES

NOEN SOM ELSKER RITUALS?

BEAUTY, HAIR & BODY

COMBINATION?

BEAUTY

KARI TRAA

NEW IN

BLACK NAILS

BEAUTY, FASHION

DAGENS ANTREKK

FASHION

ONE MY MAKEUP WISH LIST #1

WISH LIST

GET TO KNOW ME TAG #1

ER 2017 OVER?

BLOGG

Throwback 2017

THROWBACK

BLACK AND WHITE

INSPIRATION

SKIN CARE ROUTINE

SKIN CARE
Instagram@lene.hagevold