Header

Heihei dere! var med mamma en tur på senteret i dag fordi jeg ble hentet av henne på skolen i dag, for jeg sluttet kl 11:00 som var helt innafor. Så det eneste jeg har gjort i dag da nesten er og være på senteret. Jeg fikk jo kjøpt meg noen ting der da. Så jeg var på H&M og der så kjøpte jeg meg et NYX ultimate eyeshadow i fargen Warm Neutrals som bare har de vakreste fargene jeg noen gang har sett hiten til. Så var jeg på Nille og der så kjøpte jeg en glass krukke og ledd-lyspærer som henger sammen og det er 10 stk og de går på batterier, og jeg elsker de sykt mye, men det er ikke sikkert jeg blir bruken de opp i krukka som jeg bare har gjort så lenge på bildet. Så på vita så kjøpte jeg meg en Sheet mask fra Camilla Pihl som jeg elsker, for har prøvd denne en gang og den er så god og ha på for det er so en slik våtserviett på en måte bare at denne er ment og ha i ansiktet, så er det laget øyne nese og munnen på den når du legger den å ansiktet

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heihei dere! Som dere sikkert ser når dere er innom bloggen min, så ser dee at det ikke har kommet noe nye innlegg på en stund. Jeg har bare ikke prioritert bloggingen nå og det er fordi jeg har mye annet jeg må gjøre som kommer foran bloggen. Nå er det jo November snart Desember og da har vi en del termin prøver i forskjellige fag som må øves til og jeg har trening som jeg må holde fast, så er det en del ting som jeg er med på fritiden på, det har jeg skriv om i innlegget om meg. Så nå fremover så er jeg ikke helt sikker på om jeg får blogget så mye fordi det er jo termin prøver som jeg har nevnt også er det jo eksamener før jul, og da er det ganske travelt, så har vi julemarked på skolen som går over fritiden også.

Jeg håper jo og komme tilbake sterkere snart med bloggingen, så jeg håper at dere kan komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om, for jeg tror det også ikke har vært så mye blogging fordi jeg ikke helt vet hva jeg skulle blogge om. Så har jeg ikke hatt helt motivasjonen heller, men jeg føler at motivasjonen er tilbake nå. Så jeg gleder meg til og komme sterkere tilbake, men det skjer ikke med det første helt nå, siden det er så travelt nå fortiden litt. Jeg håper dere forstår det.


Likes

Comments

1. Dette øyenskygge pigmentet fra Inglot er det fineste pigmentet jeg har prøvd, for det legger seg så fint og det er skikkelig pigmentert. 2. Ok folkens jeg skryter aldri av et bilde jeg har tatt av meg selv fordi jeg ikke er noe selvdigger, selv om jeg skryter litt av dette bilde så er jeg ikke noe selvdigger i det hele tatt, men jeg ble faktisk skikkelig fornøyd med dette bilde, så jeg synes at dette bilde er det fineste jeg har att og blitt fornøyd med selv. 3. Enda et bilde av meg selv og dette er ble jeg også veldig fornøyd med, i og med at jeg bare brukte mobilen min med og ta det og etter på redigerte det. 4. Følte jeg måtte ha et bilde av favoritt leppestiften min fra mac i fargen jubilee. Det er den beste finishen på en leppestift jeg har hatt på leppene, og fargen er bare helt perfekt.


Jeg bare elsker instagram sykt mye, for jeg elsker og følge andre på Instagram og se hva slags bilder de deler. Denne Instagram brukeren her som heter @lenehagevold_ er den som er nylig lagd, og denne er jeg litt mere nøye på når jeg legger ut bilder. Må bare innrømme at jeg prøver og være litt perfeksjonist som ikke funker så bra. Jeg elsker både blogg og Instagram sykt mye for jeg synes det er to fine steder og dele bilder og innlegg på, for jeg elsker og ta bilder, men jeg synes ikke at det er noe morsomt hvis bildene bare skal ligge på kameraet eller på pc´n, så derfor synes jeg at blogg og Instagram er to perfekte steder og legge ut bilder og innlegg på. Så jeg bruker Instagram og blogg ganske mye, men ikke så veldig mye, men jeg prøver og bli flinkere og flinkere til og oppdatere både Instagram og blogg jevnlig. Jeg har en bruker til som heter @usensurertelene og begge de to Instagram kontoene har jeg åpne så ingen av dem er private. Derfor jeg har to brukere er fordi på den usensurertelene så legger jeg ut alt mulig og er ikke så nøye på den brukeren, mens på den som heter lenehagevold_ så er jeg enda mer nøye og legger ikke ut hva som helst utenat det er redigert også skal bildene passe sammen i feeden. For gjør bildene det så er jeg fornøyd nokk 

Likes

Comments

Heihei dere! Jeg har fått ett par spørsmål om jeg kan fortelle litt om VGs og linjen jeg går. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage et eget innlegg om der. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg kan starte med at på u-skolen så satt jeg opp 3 linjer på VGs, deriblant restaurant og matfag.

Så jeg var så 110% sikker på at jeg ville restaurant og matfag at jeg bare håpet på og komme inn der. Så når jeg fikk vite hvor jeg kom inn, så fikk jeg vite at jeg kom inn på restaurant og matfag. Da var jeg så i 100 for at jeg hadde kommet inn, så nesten med en gang så hadde jeg gjort opp en mening og funnet ut der og da hvilken vei jeg ville gå, og da hadde jeg bestemt meg for konditor, og det var jeg fast bestemt på. Jeg ble jo bare mer og mer sikrere på konditor jo lengere og lengere jeg gikk på VGs, huff nå vil jeg bare bli ferdig så jeg slipper og ha fag knyttet opp mot konditor lengere.

Etter nyttår så skal jeg få prøve ut i utplassering, for det er jeg er ikke i utplassering, så da kan det henne jeg får være i noe med sminke og skjønnhet eller frisør, men vi får se. Jeg vil i hvertfall ikke i utplassering i noe med restaurant og matfag eller konditor. Vi får se hva det blir til og jeg tror det blir kjempe bra, for så lenge det er noe med sminke og skjønnhet eller frisør så er jeg motivert til det.

Nå har jeg jo straks gått 3år på VGs, så nå går jeg matfag og innen for matfag, så konditor for det VAR det jeg ville bli, men så rett etter høstferien så bare snudde det seg totalt om i hode mitt, så jeg er skole lei og motivasjonen min er ikke der, og jeg vil heller ikke bli konditor eller noe innen for restaurant og matfag. Så jeg angrer egentlig skikkelig for at jeg i det hele tatt valgte restaurant og matfag, så jeg er lei hele restaurant og matfag/konditor nå.

Jeg vil bli noe innen for sminke og skjønnhet eller noe med hår, som da eventuelt frisør, men helst sminke og skjønnhet, men det som er det aller aller største ønske er SMINKE og da å kanskje bli makeup artist, som jeg tror jeg hadde trives skikkelig med. For sminke er noe som jeg elsker så sykt mye, så jeg kan faktisk sitte i times vis og bare leke meg med sminke.

Likes

Comments

Heihei dere! Dette er noen av mine favoritt produkter, men det øyenskygge paletten har jeg ikke brukt så sykt mye, men jeg har begynt og prøve og bruke det mer og mer nå. Det er et eller annet som jeg savner ved det og det tror jeg er noen matte farger, for dette har bare shimmer farger. Jeg har blitt mer og mer glad i og bruke dette palettet igjen nå,men jeg har ikke våget meg ut på og prøve noen av de mest crazy fargene, så jeg har bare brukt mest den kobber og oransje fargen. Som regel når jeg har brukt noen av de andre fargene så har det vært bare for og leke meg med dem også fjerne øyenskyggen igjen med en gang etterpå før noen ser det. Jeg skal prøve og få brukt noen av de andre fargene slik at jeg kan gå med de på skolen, men da må jeg nok øve meg litt først med og bruke så crazy farger, så liker jeg sykt godt at det er ganske så pigmentert. Dette palettet er fra Technic og heter Electric Beauty, og jeg tror jeg kjøpte dette i Charlottenberg på en eller annen butikk. Palettet kostet 50kr eller mindre og det synes jeg absolutt ikke var gal pris i det hele tatt, for jeg synes dette palettet er ganske så bra.


Dissse to kostene er fra samme merke, som er zoeva og gud som jeg elsker disse kostene. Disse kostene er noen av de beste kostene jeg har prøvd så langt. Ja de er ganske dyre, men jeg synes de er hvert pengene, for de like fine etter at dem er brukt en lang stund og de er like fine om de blir vasket og så er de like myke uansett. De røyter nesten ikke i det hele tatt heller og det er sykt positivt. Disse to kostene kjøpte jeg i Tyskland, i kiel og jeg angrer ikke et sekund. Den ene kosten er en powder brush, som jeg bruker til bronzer og det elsker jeg for den er perfekt, så den andre er en highlighter brush som jeg elsker så sykt. Disse kostene blender så sykt bra, så det ser bare så naturlig ut.

Likes

Comments

Heihei dere! dette er mine absolutte favoritt leppestifter, men det er en til som skulle vært med som også er fra Mac og det er den som er i fargen jubilee og finishen lustre. Jeg elsker disse leppestiftene her super mye, så det er kun disse som jeg strekker meg etter og bruke vær gang jeg sminker meg, men av ale disse så bruker jeg mest den jeg ikke har bilde av her.


Fargene som det går mest igjen i er brun nude farger, for det er det jeg synes jeg kler mest og det eneste jeg bruker. Den leppestiften som har vært min aller aller mest brukte, som er så og si min aller aller største favoritt fortsatt, det er den fra MaxFactor som er i fargen 735 maroon dust. Det var den perfekte leppe fargen som jeg ikke kunne klare meg ut, siden jeg fant ingen farger eller leppestifter som kunne måle seg med den, så kom jeg til det punktet som det er igjen så lite som det er nå, så jeg tenkt jeg skulle kjøpe den igjen siden jeg ikke klarte og finne noen som var så perfekt farge som den. Så når jeg skulle se om jeg fant den, så fant jeg ikke den fargen og faktisk ikke i noen butikker så fant jeg den, for jeg fant liksom fargen 734 og 736, men selvfølgelig ikke 735 så jeg ble så skuffet for at jeg ikke fant den, men plutselig så fant jeg en annen leppestift som jeg synes var super duper fin som var fra Nyx og det er jo egt en mer gloss som er super kremete og deilig på leppene, det er en intens butter gloss i fargen tres leches, så den er super pigmentert.

Her hadde jeg faktisk et bilde av min absolutte favoritt leppestift t som jeg bruker hele tiden vær dag nå, den er fra Mac og er i fargen Jubilee og finishen på den er Luster. Denne leppestiften her tror jeg at jeg kommer til og kjøpe igjen når det begynner og bli lite igjen av den. Jeg trodde egt aldri at jeg skulle finne en leppestift som faktisk kunne erstatt den fra MaxFactor og det gjorde jeg, for denne her vet jeg finnes fortsatt, men en ting er og det er at fargen er mye mye finere i virkelig heten en den er på bilde, for fargen blir ikke lik på bildet som i virkelig heten.

Likes

Comments

Heihei dere! Nå har det vært litt slapt av meg med blogging. jeg beklager det, men det er sånn at når mamma reiser bort til Dovre og overnatter, så er jeg og pappa hjemme alene og da er vi ute på veldig mye og vi er ikke så veldig mye hjemme, så jeg rekker ikke og få blogget før vi stikker ut hele tiden, men så har jeg ikke hatt så veldig mye tid i det siste. Jeg skal prøve og blogge mer igjen. Så det er bare og følge med vidre.

Jeg tenkte og vise, å fortelle dere litt om noen av bildene mine på Instagram. Jeg elsker og bruke instagram, for det er så gøy og fint og følge folk på instagram. Jeg bruker Instagram nesten vær dag eller prøver så ofte som jeg husker, så jeg prøver og legge ut et bilde per dag, men er ikke så lett og ga noe og legge ut vær dag. Og følge folk på insta det er noe jeg kan site i flere timer med, så jeg bare leter og leter etter folk som jeg finner og vil følge.

1. Bilde tatt i dag på ekspressohous på Hamar i dag, så jeg bestilte meg isedlatte med hazelnutt, som smakte super godt. 2. Her var jeg på opus og da bestilte jeg meg en kaffelatte med extra hazelnutt. 3. Prøvde og ta et Inspo bilde av meg selv med ørepropper i. 4. Favoritt leppestiften min fra Mac som jeg elsker over allt på jord. Den er i fargen jubilee som er en sykt fin brunfarge. 5. Sykt rart og se meg med farger, for bruker jo egt bare svarte og grå klær som jeg gjør fremdeles. 6. Elsker dette øyenskygge pallettet, men bruker kun en/to øyenskygger, så kosten også er den beste kosten jeg noen gang har prøvd. 7. Er vist veldig glad i og ta masse selfie. 8. Måtte jo selfølgelig ta et Inspo bilde av skoa mine i bladene som alle gjør når det er høst. 9. Var det første bilde jeg tok når etter jeg fikk opp speil på rommet mitt over sminkebordet mitt.

Likes

Comments

Tights HER //kose sokker HER

Heihei dere! I dag så var jeg med mamma en tur på senteret for jeg hadde ikke skole i dag, jeg ble med henne for hu skulle drikke kaffe med ei. Jeg tok da frokost/lunsj der sammen med dem, så etter det så gikk jeg litt rundt mens dem satt der litt og skravlet for seg selv. Jeg gikk innom Gina Tricoat for jeg hadde tenkt til og kjøpe meg en genser til som den jeg har i rød som jeg viste dere her, men bare at jeg hadde tenkt til og kjøpe i en annen farge, men det gjorde jeg ikke, så jeg fant meg i stede en litt sånn glinsende tights, som kan se litt ut som en skinn tights. Den kostet 199kr. Jeg fikk av mamma på Cubus et par med kose sokker som er sykt digg og bare slenge på seg om morgenen nå som det snart er vinter. De kostet 69kr og er lyse lyse blå.

Likes

Comments

Heihei dere! Tenkte og vise dere min favoritt leppestift fra Mac. Mac leppestiftene er noen av de beste leppestiftene jeg noen sinne har prøvd så langt. Det er lustre finish som jeg synes er den beste finishen, siden den er så kremete og sklir så lett på leppene. Jeg har den i fargen jubilee og jeg elsker denne fargen sykt godt.

Jeg synes denne Mac leppestiften minner meg litt om den fra MaxFactor i fargen 735 maroon dust, men bare at den fra Mac er kanskje litt mer glossy. Jeg sa at Mac leppestiftene var noen av de beste jeg har prøvd så langt, men jeg må jo også nevne de fra MaxFactor, for de leppestiftene var noen av de beste før jeg hadde prøvd Mac, men jeg tror nok jeg kan legge de på lik linje.

Jeg har egentlig aldri funnet før noen leppestifter som har vært helt perfekte med tanke på farge, finish og egentlig hvordan de er på leppene. For som regel så har det vært feil farge eller så har de vært alt for tørre selv om det ikke er no matt leppestift, så somme leppestifter jeg har prøvd før har tørket ut leppene mine helt så jeg har vært helt hvit og sprukken. Jeg kan ta et eksempel og det er den fra bareMinerals, den leppestiften tenkte jeg skulle være bra, men når jeg prøvde den på leppene når jeg kom hjem, så synes jeg det var veldig vanskelig og påføre. Den glei ikke på leppene så jeg måtte dra den skikkelig på leppene, for jeg kjente den hang igjen. Den var faktisk så tørr at når jeg skulle fjerne den fra leppene så smuldret den opp for den var så tørr. Leppestiften lagde med en gang sånne tørre sprekker og groper på leppene mine og leppestiften la seg enda mer nedi de tørre områdene på leppa mi som allerede ble lagd av den leppestiften. Å fargen var jo ikke sånn som jeg hadde forventet heller ut i fra farge visningen under på leppestiften, men, men

Likes

Comments

Instagram@lenehagevold_