Contains affiliate links

Regnfulle sommerdager... Bergen!

Jeg er ganske vandt til dette regnværet og det plager meg ikke. Jeg er oppvokst i Stavanger og det er like regnfullt der. Vil påstå at jeg foretrekker en regnfull dag i Bergen fremfor en regnfull dag i Stavanger. I Bergen regner det nedover og ikke sidelengs. Med andre ord kan man bruke paraply her uten at vinden blåser deg over ende.Elsker dette antrekket! Kjøpte skoene på Bianco og playsuit´n på H&M.

Om jeg bytter ut hælene med sneakes har jeg et perfekt sommer outfit, mens pumpsene er perfekt til fest. Jeg gjorde virkelig et kupp ved begge kjøpene. Playsuit´n kjøpte jeg på salg til 150,- og pumpsene fant jeg på Bianco til 499,- om jeg husker rett. Jumpsuit´n er egentlig alt for stor, men jeg syns ofte at enkelte klær er penere om man kjøper dem oversized.//In love with this outfit. The playsuit is from H&M and the pups is from Bianco. I got both of them on sale for approximately 650 NOK. //


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Livet med ny hårfagre er annerledes, jeg føler meg så fresh og ny. Det er en helt ny opplevelse å sminke seg og å kle seg. Jeg kan plutselig bruke helt nye farger som ikke kledde meg når jeg var blondine.

Jeg hadde meg en shoppingrunde i går og gjett om jeg kjøpte mye fint! Skal ta outfit bilder til uke og vise dere. Jeg hadde en storhandel på Levi´s butikken for å si det slikt! Endelig eier jeg en Levi´s jeans!

Her ser dere min sminke og outfit fra gårsdagen! Er utrolig fornøyd med resultatet på sminken!! Gleder meg til i morgen, for da kan jeg prøve enda en ny look! Har kjøpt inn ny foundation og et nytt pudder, for jeg trenger en varmere undertone med denne hårfargen.. Ellers kan jeg bli litt blass.//My new hair color feels like a new life! It´s so fun to do my makeup and put together outfits now! Every color looks good on me! It´s so fun.

I´ve been doing some shopping the last days and I got a lot of new cool stuff to show you. My biggest shopping bag is from Levi´s store. Finally, I own a Levi´s jeans. About time.

What do you think about the photos of my makeup from yesterday? I love it! I had to buy a new foundation and powder because my old one has a cold undertone, and I need a warm undertone with this hair color. //

Likes

Comments

Jeg er ubeskrivelig fornøyd med den nye hårfargen! Det er veldig uvant å ikke være blondine, men jeg synes den nye fargen er mye mer kledelig.

Trodde ikke det var mulig å få denne fargen, men takker være Michelle på Think Hairwear så fikk jeg akkurat den fargen jeg ønsket. Hun er helt rå!!!

Her er link til Facebook siden deres: ThinkHairwear

Før og etterbilder:

//I love my new hair color! It´s so different, I feel brand new!

I didn´t think it would be possible to get exact the color I wanted, but thanks to my hairdresser Michelle at Think Hairwear at Xhibition it was possible.

Here is a link to their Facebook page ThinkHairwear//

Likes

Comments

Nå sitter jeg i frisørstolen hos Think Hairwear på Xhibition. Jeg skal farge håret etter 10 år som blondine. Jeg er både nervøs og giret. Heldigvis er jeg i gode hender hos Michell!.

Jeg vil ikke avsløre hvilken farge det blir enda, men jeg vil oppdatere bloggen når jeg er ferdig!


//I´m at the hairdresser Think Hairwear at Xhbition in Bergen. I´m gonna color my hair for the first time in 10 years. I´m very excited but nervous at the same time. Luckily I´m in good hands.

I will not disclose what color my hair will be, but I will give you guys an update when I´m finished.//


Likes

Comments

Contains affiliate links

Et par med skinnyjeans og en oversized denim jacket er must haves denne sommeren. Det er basic plagg enhver jente bør ha i skapet! Rosa, gul, oransje og peach er trendfargene i sommer og jeg elsker det!

Disse "handl- nett" veskene er en stor hit for tiden. Vil også nevne mini vesker, skal lage et inspirasjonsinnlegg om dette også.. Jeg personlig foretrekker en stor veske til hverdags, for jeg har alltid med meg mye i vesken. Komme til å lage en YouTube video om hva jeg har i vesken snart.

Den nye J´adore parfymen er min sommer favoritt! Jeg er veldig glad i dufter og mener at man bør ha forskjellige dufter til forskjellige anledninger. Dette er mine everyday sommerduft! Den er ganske lett og klassiske med et snev at grønt eple i seg. Noe annet som skal nevnes er kvaliteten på duften, den sitter veldig godt på huden og man merker at dette er ekte vare. Christian Dior imponerer alltid med sine duftopplevelser.


//Skinny jeans and a oversized denim jacket is absolutely a must have for every fashion lover. I prefer a lighter denim jacket and darker jeans.

These two bags are a good example of the trend bag this summer. You should have this type or a small mini handbag/clutch. I will make a inso post about mini handbags as well.

This J´adore summer perfume is my new favorite! It´s so fresh and classy! After a while can you smell the green apple and the fruitiness of it. It´s the best summer perfume this year according to me.//

Likes

Comments

Jeg er så giret på å begynne å blogge!

Mange av dere kjenner meg fra Instagram, men for dere som ikke vet hvem jeg er så heter jeg Lene Angelica og bor i Bergen. Jeg jobber som skjønnhetsekspert på Kicks og som DJ i helgene. Jeg interesserer meg for foto, musikk, mote, sminke, fitness og en sunn livsstil.

Jeg har fått mange spørsmål angående sminke, diett og trening via Instagram. Jeg har ikke besvart disse spørsmålene av den enkle årsaken at jeg vil besvare de her. Siden det er så mange som har spurt meg om diverse, så vet jeg at det er mange som venter i spenning på kommende innlegg. Jeg skal gi dere mine beste tips!

I slutten av denne måneden skal jeg lansere min egen YouTube kanal. Det er en direkte link til den HER eller på venstre side av bloggen. Du kan subscribe allerede nå for å få med deg når jeg legger ut videoer.


//I´m so excited to start up this blog!

Some of you already knows me from Instagram, but for those of you that doesn't´t know me; my name is Lene Angelica and I live in Norway. I work in a makeup shop at daytime and as a DJ at nighttime. My interests are photography, fashion, makeup, music, fitness and a healthy lifestyle.

I often gets questions about makeup, diets, workout etc trough my Instagram, so I will write about it in future posts. I will give you all of my best advices.

In the end of this month I will launch my YouTube channel and yes I will talk in English in most of the videos. I haven´t decided what the first video will be about, but you can comment here on the blog or reach out to me on Instagram what type of videos you want to see. //


Likes

Comments