Hallo alle fine, og god søndag! Har dere det fint? Vi slapper av på sofaen, lettere sjokkert over at vi la oss halv elleve i går kveld og sov tungt helt til vi våknet klokken ni i dag morges. Det var etterlengtet, og det skjer ikke akkurat ofte at begge våkner opp uthvilte og med fri fra jobb. Hverdagslykke

Men over til poenget! Her om dagen fikk jeg en fin melding på instagram, og jammen stod det ikke at jeg endelig hadde vunnet i en av konkurransene jeg meldte meg på. To produkter fra Nilens Jord fant veien til postkassen min: mineral foundation i fargen "pecan" og kabuki brush fra deres rose gold - collection. Love this! Fargen passet perfekt, og kosten er så myk og god at jeg bare vil stryke meg i ansiktet hele dagen. Jeg har aldri testet noe fra dette merket før, men kanskje dere har noe erfaring? Jeg gleder meg i hvert fall til å bli bedre kjent med både foundation og kost :-) Håper dere får en strålende søndag videre, skrives plutselig

Mineral foundation
& kabuki brush
by Nilens Jord

Likes

Comments

breakfast in bed with McDreamy

Jeg sovnet ikke før i fem-tiden i natt, så dere kan tro dette var en behagelig start på dagen! Hvorfor er det ingen som har fortalt meg hvor insane bra Greys Anatomy er før? Jeg ligger vel flere år bak alle andre, men nå har jeg altså fått begynt på sesong 1. Snakkes til neste år, dere! Neida, litt må man begrense seg i disse eksamens - og jobbetider, men det er ikke bare lett skal jeg si dere! McDreamy

Nå er jeg derimot veldig klar for seinvakt på jobb, så jeg må rett og slett løpe. Snakkes babes

Likes

Comments

a little throwback to beautiful Greece 

Ååh, som jeg lengter etter sol, sommer og varme. Hellas er uten tvil et av de fineste stedene jeg vet om, og til tross for at jeg har vært der hele fem ganger, så blir jeg aldri lei. Menneskene, maten, naturen, varmen, det blå vannet, de koselige små murhusene, de blå dørene.. Jeg er rett og slett skikkelig forelsket i hele landet, jeg

Gjett om jeg drømmer meg bort til varmere og mer solfylte steder akkurat nå? Sukk.. Jeg er vel ikke den eneste her som begynner å bli små-lei av snø, slaps og kuldegrader? Cozy knits og varme skjerf har sin sjarm, men det er vel ingen hemmelighet at det er utrolig deilig når man endelig kan pakke det bort! Hvor er det fineste stedet du noen gang har reist til?

Likes

Comments

Hei og hå! Jeg lever altså, selv om denne bloggen ikke akkurat gir noe inntrykk av det. Aner dere hvor kjedelig det er å føle skikkelig på trangen til å dele stort og smått, men så går det bare ikke? Jeg bruker dagene mine på jobb, skolearbeid, kjæresten og serier på sofaen - det er alt jeg har energi til for tiden. Om det er mørketida som spøker vet jeg ikke, men motivasjonen er uansett borte vekk.

Utenom det så har jeg det helt tipp-topp! Jeg elsker de forskjellige jobbene jeg har, kjærleiken blomstrer og jeg har det generelt veldig bra med meg selv. Nå som vi går mot lysere tider håper jeg denne gleden kan smitte over her på bloggen (og treningsfronten, kremt).. Om det så betyr to innlegg i uken og mobilbilder av en kaffekopp, så er det i hvert fall noe. Det er jo min blogg, så kanskje det er nettopp det som skal til for å holde den gående. I hope so!!

Og dere? Godt nytt år

Likes

Comments

Har dere det fint nå i førjulstiden? Håper dere finner tid til å slappe av og kose dere med julekaker, stearinlys og julefilmer. Jeg nyter virkelig dagene frem mot jul - med masse hvit snø, julelys og en hel haug med sofakos. Kan ikke få det bedre enn det! Min snapchat blir for tiden bombardert av store smilefjes med teksten "ferie" under, og jeg bare - så hyggelig... for deg. Neida, selv om jeg jobber både julaften og hele romjula så klarer jeg ikke la være å bli smittet av gleden. Det er jo jul om bare tre små dager for pokker!

three days..

Og så må jeg offisielt beklage for alle weheartit bildene som blir lagt ut her, men jeg har rotet bort minnekortet mitt. Er det ikke det ene - så er det jammen meg det andre. Forrige helg klarte jeg å miste telefonen jeg var så heldig å få låne. På under en måned har jeg altså ødelagt iphonen min, mistet lånetelefonen og rotet bort minnekortet. Hva gir du meg liksom? Nyttårsforsett - ta bedre vare på ting. Det er alt for dyrt og unødvendig å være så vimsete som det jeg er.


Hva er planen deres for jula? Skal dere bare være hjemme, eller blir det kanskje storfeiring med hele familien? Uansett håper jeg den blir fantastisk Bare tenk så heldige vi er som får feire jul her i Norge! Det i seg selv er jo grunn nok til å smile fra øre til øre :-)

Likes

Comments

What i´m looking forward to in 2017
...

Starte det nye året med et smell. Jeg får nemlig storfint besøk av de beste jentene mine, og jeg gleder meg som en gal. Hele nyttårshelgen skal bare gå til kos, afterski, konsert og fine mennesker. Iiiih, det blir så bra!

Mange skiturer med kjæresten. Det er langt i fra min favorittaktivitet, og frysen som jeg er foretrekker jeg heller sofaen og ulltepper fremfor ski og 20 minusgrader. Men det er rart med det, bare man kommer seg ut så går det jo som en lek. Dessuten er det så koselig å traske rundt i lysløypene akkurat i skumringstimen sammen med den man er glad i

Påskekos på fjellet. Vi bestemte oss for at det ikke holdt med én festival hvor alle samles i året, så vi lagde oss like greit en til. I påsken blir huset vårt stappet til randen med de gøyeste og beste menneskene jeg vet om, så det er ingen tvil om at det blir en av årets mest minnerike "festival". Måtte tiden gå fort!

25 års dagen min. Jeg mener bestemt at det nesten er et rundt tall, så det MÅ feires skikkelig med bilde i avisen, stor fest og hele pakka. Kjæresten mener så klart at det er det ikke, så den stormannsgalskapen kan jeg ta et annet sted. Haha, dør litt. Jeg elsker bursdager, og jeg skal ha bilde i avisen om jeg så må sende det inn selv.

Sommer, sol og varme. Vi kan romantisere snøen, ullgensere og store skjerf så mye vi vil, men det er ikke til å legge under en stol at når februar er over så er de fleste av oss drittlei snø, kulde, slaps og is. Am I right? Jeg gleder meg allerede ekstra mye til den tiden vi skal tilbringe nede ved sjøen neste år. Det er virkelig ingenting her i verden som slår en ekte sørlandssommer

Forhåpentligvis starte på sykepleien. Jeg vil så gjerne komme inn, men først og fremst må jeg ta opp noen fag. Dette er jo min store drøm, så her er det bare å sette i gang med lesingen. Tenk om jeg fra høsten av kan kalle meg sykepleierstudent? IIIK!

bilder fra weheartit

Ellers gleder jeg meg til alt annet som måtte komme min vei. Palmesus, konserter, festivaler og utenlandsturer og annet moro som enda ikke er hundre prosent fastsatt. Fortell meg noe du gleder deg til da? :-)

2017 - jeg har troa på deg!

Likes

Comments

At ikke jeg har blitt tildelt prisen "årets klums" enda, er for meg helt ubeskrivelig. Husker dere at jeg for bare litt over en måned siden mistet telefonen min i toalettskåla ? Hold dere fast - i dag presterte jeg å gjøre det igjen.. Kan noen være så snill å fortelle meg hvordan det i det hele tatt er mulig!? Kjæresten begynner vel snart å mistenke at jeg ikke er så "søt og vimsete", bare "dyr i drift og vimsete".

.. reasons why I love you .. 

Men la oss heller snakke om noe litt mer koselig da, dere. Glasset dere ser over her var en del av gaven til min kjære på tre-års dagen vår, og den ble overraskende nok tatt godt i mot, til tross for alle de mannemann-tendensene han har. Klarer dere gjette hva som ligger oppi? Ikke mindre enn femti lapper med positive egenskaper jeg synes R er i besittelse av. Litt klissklass er vel lov?

Den ble rett og slett snekret sammen i full fart av ting vi hadde liggende her i huset. Jeg som ikke engang har et eneste kreativt bein i hele kroppen. Sykt stolt av seg selv, si. Alt du trenger er et syltetøyglass, noen klistremerker, en stoffbit og noe å knytte lokket fast med. Tadaa! Mitt gavetips til alle der ute som ikke vet hva de skal gi til den som har alt. Om det er til ei venninne, besteforeldrene, mammaen eller pappaen din spiller ingen rolle. Jeg hadde i hvert fall blitt glad for en sånn gave

Hva er ditt beste gavetips, og hadde du satt pris på en av disse under juletreet?

Likes

Comments


Det føles som en måned og ti år på samme tid, men nå har vi altså holdt sammen i tre år. De lykkeligste tre årene i mitt liv. Takk for at du får meg til å le hver eneste dag, for alt du gjør for meg, for at hele familien min elsker deg og for at tantebarna mine forguder deg. Du er min helt!

takk for at du holder ut med meg ♥

Likes

Comments

Gjett hvem som var julenisse under julegrantenningen i helgen? Meg. Hvem bestemte at det var en god idé, egentlig? Jeg som ikke tørr å rekke opp hånden i klasserommet engang. Trodde helt seriøst jeg skulle få et illebefinnende mens jeg ventet på å komme i gang. En puls langt over normalen, heftig aktivitet i svettekjertlene og tung, ujevn pust. Det føltes som å ta eksamen.

Men det gikk fint, alle barna fikk godteri og jeg lever jo åpenbart enda. Tok faktisk meg selv i å tenke at dette var jo faktisk litt gøy, helt til de små begynte å spørre meg hvorfor julenissen har maskara på seg, eller hvorfor julenissen har tatovering bak øret. De kunne også fortelle at jeg umulig kunne være julenissen, for jeg har jente-øyebryn. Og hvorfor i all verden har jeg vanlig tøy under nissedrakten min?

Jeg er ganske mye rart, men jeg er langt i fra kreativ. Svarene mine bar jo også preg av dette. "Det er så kaldt her oppe at jeg måtte inn på sportsbutikken å handle litt tøy før jeg møtte dere. Nissedrakten var ikke varm nok" eller "Siden nissen er innom så mange byer bestemte han seg for å besøke en tatoveringsbutikk. Er ikke det kult da!?". Favoritten må være "Nei du skjønner det at vi lever i 2016, så da kan nissen også pynte seg med litt maskara"

Beklager til alle barnesinn jeg har forkludret denne helgen. Jeg lover å aldri ta på meg en nissedrakt igjen!

..snapchat lately..

follow me on snapchat @ helmelk

Likes

Comments

For en liten tid tilbake ble jeg tagget i @lindanordgard sitt innlegg, hvor utfordringen var å svare på 11 spørsmål. Dette så gøy ut, og ikke minst så er det jo en ypperlig sjanse for de som er innom til å bli bedre kjent med personen bak bloggen. Here goes:

1. Hva er drømmejobben din, hvorfor?
Sykepleier, lett. Deretter vil jeg spesialisere meg innen pediatri, kreft eller videreutdanne meg til jordmor. Første mål er å komme inn på sykepleien :-) Hvorfor? Fordi jeg gjerne vil hjelpe andre, spesielt barn. Det må være helt forferdelig tungt med alle de skjebnene du møter, men også så utrolig givende. Ååh, som jeg gleder meg til den dagen jeg kan kalle meg sykepleier!

2. Hva gjør du aller helst på en søndag?
Søndager er i mine øyne laget for å slappe av på. De gangene jeg ikke jobber vil jeg helst sove lenge, prate og tulle i senga med R til vi ikke gidder mer, spise en deilig frokost, lese ei god bok/se en film/gå en tur og bare kose meg maks! Aller helst skal jeg være sminkeløs, i pysjen og med en dott på hodet hele dagen. Og dytte i meg smågodt. MASSE smågodt!

3. Sommer eller vinter? Hvorfor?
Det er alt for vanskelig å svare på. Jeg liker sommer, sol og varme - men får helt hetta av alle insektene. Jeg liker vinteren når snøen legger seg, jeg kan krype inn i store, deilige strikkeplagg, fyre i peisen og glede meg over desember som er rett rundt hjørnet - men det er vel ingen tvil om at kulda sliter en del på både kropp og sjel.

4. Sydentur eller storbyferie?
Storbyferie uten tvil! Jeg har virkelig ikke tålmodighet til å ligge på stranda i flere timer hver dag. Det ultimate ville jo ha vært en blanding da, storbyferie i et varmt land med muligheten til både shopping, sightseeing, soling og bading.

5. Hva er det flaueste du har opplevd?
Å herre, jeg opplever flaue ting hele tiden så jeg tror nesten jeg er blitt immun. Jeg kan fortelle en ting da, som heldigvis nå i ettertid bare er blitt en morsom historie, men som var helt krise akkurat der og da. Dette var altså før meg og R i det hele tatt var blitt offisielt kjærester, og han trodde vel fortsatt vi jenter alltid ser ut som prinsesser og sprer glitter i toalettskåla.

Det var tidlig på morgenen, og søt som han er bestemte han seg for å dra meg litt inn i armkroken sin og kose før han måtte på jobb. Jeg lå der i halvsøvne og hadde det egentlig utrolig fint, helt frem til jeg plutselig stivner til. Jeg merket en vibrasjon mellom rumpa mi og lårene hans, og en kjent lyd kunne høres gjennom dyna. Panikken kom snikende, denne kunne ikke bortforklares. Ikke bare hadde jeg akkurat fjertet foran R for første gang, men jeg presterte i tillegg å gjøre det han. Snakk om å ødelegge stemninga, da gitt. Skyt meg..

6. Hva provoserer deg?
En ting jeg virkelig har begynt å irritere meg over i det siste (og i hvert fall nå som jeg jobber på så mange steder og møter mange nye mennesker) er folk som aldri smiler. Spesielt om de heller aldri sier mer enn høyst nødvendig. Jeg mener, hallo? Selv prøver jeg å være så smilende å imøtekommende jeg kan overfor kjente og ukjente, men enkelte ser faktisk bare ut som de aldri har opplevd glede i hele sitt tilsynelatende miserable liv. Man smiler og er hyggelig - men får aldri noe tilbake. Sånne folk gjør meg skikkelig usikker, oppgitt og sinna. Skjerp deg og oppfør deg menneskelig, er du snill. På forhånd takk!

7. Når gråt du sist?
Her i forrige uke faktisk. Hele morgenen gikk visst i mitt hode til helvete, og jeg kan ikke en gang huske hva som tippet meg over kanten. Så ubetydelig var det, med andre ord. PMS much?

8. Hva er ditt favorittplagg, og hvor lenge har du hatt det?
Jeg er så glad i alle klærne mine, men noe som skiller seg ut er en grå hettegenser jeg fikk for sikkert 5 år siden. Jeg elsker den over alt på jord, haha!

9. Hva er dine tanker rundt jul og høytiden?
Jeg må innrømme at jeg er en sucker for advent med alle lysene, forventningene og kosen. Det jeg ikke bryr meg så veldig om er selve julaften. Maten, gavene og riskremen - ja takk. Alt styret og stresset? Nei takk. I år håper jeg å kunne jobbe på julaften, så kan jeg heller ta en litt mindre høytidelig, privat feiring dagen etterpå.

Utenom dette tenker jeg med blandede følelser at alt dette har en bismak. Her sitter vi i trygghetsbobla vår med gaver til flere tusen vi hverken trenger eller har plass til, og spiser oss sprekkeferdige på mat vi etterpå kaster. Samtidig sitter det mennesker der ute på gaten som hverken har mat i magen eller et tak over hodet. Hva om julen hadde handlet litt mer om å hjelpe andre som trenger det, i stedet for hvem av meg og deg som får flest gaver med dyrest merkelapp på? Det ene året jeg feiret jul i byen tok jeg faktisk et par timer av kvelden min til å servere mat og dele ut gaver på frelsesarmeen. Ååh, det var så fint å kunne glede noen som trenger det mer enn meg. Anbefales dersom du har muligheten til det!

10. Ønsker du deg barn? Evt hvor mange?
Ja, en gang i fremtiden. Tror jeg. Kommer litt an på hvor utsatt jeg har vært for skrikende babyer og bæsjebleier den dagen. Neida. Joda. Dessuten har jeg lest så mange skrekkhistorier om fødsler at jeg er sikker på jeg ender opp med både stomi og urinlekkasje resten av mitt liv. Og ikke minst all redselen for at noe skal gå galt. Om denne frykten nå en dag skulle slippe taket, så tenker jeg grensa går ved to stykker. Barn er det herligste som finnes

11. Hva er din beste egenskap som blogger?
Jeg tar ingen kommentarer for gitt, og jeg setter så enormt pris på alle som er innom og som legger igjen spor i kommentarfeltet. Nå skal det vel ikke så mye til i og med at jeg er en bitteliten blogger blant tusen andre, men det er utrolig stas uansett! Dessuten tror jeg det er en god egenskap å ikke henge seg opp i statistikk og lesere. Jeg vil mye heller ha et par faste lesere som jeg har et slags "forhold" til, enn tusen ukjente.


Puuh, det ble langt. Gratulerer til deg om du faktisk klarte å lese i gjennom alt sammen! Videre er egentlig regelen at jeg skal nominere 11 nye bloggere og lage 11 nye spørsmål, men jeg tror vi sier at denne er åpen for alle som leser dette, og som ønsker å svare på et par spørsmål. Håper noen hiver seg med, det er jo så gøy å se hva andre svarer :-)

Likes

Comments