Header

All things girly

Jeg sparer og sparer til lenger hår, men hver gang ender jeg opp med å klippe det av igjen. Men så er det jo også sånn at de gangene jeg klipper meg får jeg akutt lyst på langt igjen, bare så jeg kan flette eller krølle det. Kall meg bare vinglepetter! Nå sitter jeg i hvert fall her, klar for frisyren dere ser på bildet under. Jeg kjenner sommerfuglene i magen bygger seg opp, men jeg krysser fingrer og tær for at resultatet blir bra!

Nå er jeg veldig klar for noen deilige dager nede ved sjøen. Jeg tenkte å prøve meg på en liten gåtur senere, om bare formen bedrer seg litt. Tenk så deilig å kunne ta seg noen runder ved alle de fine strendene igjen, her er det jo til og med plussgrader! Ellers skal dagene gå til familiebesøk, venninnekos og eksamen. Håper dere har det best

Likes

Comments

Everdyday life, Inspiration

.. when you wake up not feeling well, and all you want is chocolate cake in bed ♥

Hei Mandag, du er velkommen! Denne uken betyr nemlig at jeg får gjort ferdig én eksamen, og det er deilig å tenke på. Ett skritt nærmere frihet! Jeg våknet opp med feber, verkende bihuler og vondt i kroppen, men ingenting kan ta fra meg denne gleden. Sett bortsett fra at det SNØR utenfor. Det er rimelig kjipe greier! Heldigvis ingenting ikke litt sjokoladekake kan fikse :-) Nå skal jeg fylle opp koppen min med mer kaffe og sette i gang med lesing før jeg skal på nattevakt i kveld. Ønsker dere alle en strålende uke, måtte den bli fylt med sol og glede ♥

Likes

Comments

All things girly, Inspiration, Collaboration

A LITTLE SUNDAY TREAT Ikke glem at du får 15% rabatt på alt hos Daniel Wellington dersom du bruker koden LENEMARIE når du sjekker ut. Det gjelder altså både klokker, armbånd og reimer. Selv har jeg Classis St. Mawes i roségull og classic cuff i roségull. Elsk Du kan lese innlegget mitt om DW og se flere bilder av klokken og armbåndet her

Likes

Comments

Everdyday life, Health

Fornuftig dag ute! Vi har altså vært på en skikkelig langtur, og selv om jeg aldri kommer til å bli en av de ski-entusiastene, så var det rimelig koselig når vi satt oss ned og jeg fikk servert boller og brus. For en fin gjeng! Vi har akkurat kommet hjem, og nå skal jeg straks videre på edru-kveld hos ei venninne. Det skal bli så deilig å våkne opp frisk og fin i formen i morgen! Da skal vi enten i skitrekket, eller ta snøscooteren opp på fjellet og renne der! Uansett hva det blir til, så tipper jeg det blir fantastisk gøy! Håper dere har en fin Lørdag godtfolk ♥ Jeg lover å komme sterkere tilbake så fort eksamen er ferdig, og jeg endelig kan senke skuldrene litt!

Likes

Comments

Mix-match

1. Du kan reise hvor som helst i hele verden, hvor drar du?
Aaah.. nå som vinteren virker å ha kommet tilbake, så hadde det absolutt ikke gjort noe med en tur til varmen. Maldivene eller Bora bora frister mest! Ellers kunne jeg lett tenke meg en skikkelig backpacker tur til Afrika, Tibet, Nepal osv.. Tenk å være rik, dere!

2. Hvilke bloggere følger du?
Hvis du ser bort i fra de jeg følger her på nouw, leser jeg fast (altså hver dag, stalker) bloggen til Idawulff.com - Sirivil.no - Kristi.in - Sophieelise.blogg.no & Kamillahaaland.com.


3. Nevn ett hudpleie - og makeup produkt du ikke kan leve uten:
Den var enkel! Mine to følgesvenner som jeg aldri gir slipp på:
Fuktighetskrem: Matis fundamental beautifying cream
Foundation: Sensai kanebo fluid finish


4. Hva liker du best med blogging?
Hvor terapeutisk det faktisk er, haha. Når jeg tar bilder, redigerer og skriver så senker jeg skuldrene og slapper virkelig av. Jeg elsker å forsvinne inn i en verden av sminke, klær, meningsløse tekster og overfladisk dill - all things girly, med andre ord.. Det gjør godt i en ellers hektisk hverdag! Og så elsker jeg å "møte" så mange nye, positive mennesker!


5. Hvor er du om fem år?
Forhåpentligvis er jeg sykepleier på en travel barneavdeling. Jeg bor i Kristiansand sammen med R, har en liten en (eller en på vei) og bruker fremdeles bloggen som avkobling. Egentlig et veldig interessant spørsmål når jeg tenker meg om, for jeg er langt i fra der jeg trodde jeg skulle være for fem år siden. På en god måte altså :-) Kanskje jeg om fem år er på Svalbard og jobber på en lokal bar med en helt annen mann. Hvem vet..

6. Ditt livsmotto?
"This too shall pass"
Det er viktig å være positiv og se fremover uansett hva som måtte komme din vei. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hatt det så vondt/kjipt/flaut oppigjennom at jeg aldri trodde jeg skulle se dagens lys igjen. Men hey, her er jeg! Derfor.. Uansett hvor angst du har etter helgen, eller uansett hvor vond hjertesorgen du føler er; this too shall pass. Om noen år er det mest sannsynlig bare et fjernt minne :-)

7. Nevn tre positive og tre negative egenskaper ved deg selv:

Positive:

1. Jeg har et stort hjerte, og spesielt for psyisk utviklingshemmede/mobbeoffer/"underdogs"/narkomane osv, og da spesielt barn.. Altså, det gjør fysisk vondt å se noen som er annerledes eller som ikke har det så greit, for jeg klarer ikke la være å tenke på alt de går glipp av og hvilket liv de burde ha levd! Og så velger jeg å jobbe med det? Jeg er dømt til et liv med konstant vondt i magen og hjertet.
2. Jeg er veldig enkel å glede. En blomsterbukett fra hagen, et hjemmelaget kort, en god klem fra tantebarna mine, komme hjem til rent hus, et smil fra en fremmed, skryt fra beboerne på jobb, et par nye sokker.. Dere skjønner tegninga!
3. Jeg blir veldig sjeldent sint, da det skal mye til før jeg sprekker. Sykt praktisk i grunnen, for når jeg først gjør det skjønner den/de det måtte gjelde veldig fort at de har trådd over streken og trekker seg unna eller ber om unnskyldning.

Negative:
1. Jeg har seriøse vansker for å gi meg i en diskusjon, til og med når jeg vet jeg tar feil.
2. Jeg er ekstremt distre og glemmer/mister ting over alt. Glemmer også fort avtaler, beskjeder, datoer, tidspunkt osv. Jeg har aldri hilset hjem etter å ha møtt bekjente av familien, foråsirresånn.
3. Jeg bruker alt for mye penger, og stort sett har jeg ikke peiling på hvor de blir av heller. Bare å takke seg sjæl for at man aldri får kjøpt den Louis vuitton´en eller Mulberry´en man ønsker seg.


8. Nevn én ting du ønsker deg akkurat nå:
En skikkelig sprettrumpe! (og en chanel).


9. Huset ditt brenner, og du kan kun redde én ting. Hva tar du med deg?
Hvis du ser bort i fra kjæresten, så må det uten tvil bli telefonen. Helt sikkert et standard svar, men sånn er altså livet blitt. Hvordan skal jeg ellers snappe brannen, liksom?


10. Sko, sminke, klær eller vesker? Velg én.
Sminke

Likes

Comments

Mix-match

Akkurat nå:
Kjæresten har bursdag, så han fikk velge middag i dag. Det ble grove pitabrød fylt med biffsnadder, dressing, avocado, salat, tomat og mais. Oh lord, jeg kjenner jeg kommer til å spise meg i hjel på dette fremover, Så sinnsykt godt! Jeg ligger med andre ord stappmett på sofaen. Story of my life!

Ukens opptur:
Flaut å si, men de har åpnet en vogn som selger thai-mat her oppe, og siden jeg er et matvrak fra en annen verden så er det uten tvil ukens opptur. Det er vel knapt én dag jeg ikke har spist der, tror jeg. Mat er livet!

Ukens nedtur:
Null. Nada. Niks! Har storkost meg hele uka :-) Eller forresten, at påsken er over. Gleder meg allerede til neste!

Ukens sang:
The one - the chainsmokers

Uken som kommer:
Er det siste innspurt på eksamensfronten. Jeg gleder meg helt sinnsykt til jeg er ferdig med dette her! Tipper det er flere som føler det på samme måte?


Hvordan var påskeuka di?

Likes

Comments

Inspiration

Ååh, hva skulle jeg gjort uten min kjære almanakk!? Med tanke på at jeg jobber på flere forskjellige steder, så er notisbøker, almanakker og kalendere gull verdt for meg som er tidenes surrehode. Jeg har altså satt av litt tid denne søndagen til å planlegge de neste ukene. Nå er det fullt opp med lesing, jobb, eksamen, besøk, trening og andre ærender - aldri i verden om jeg hadde klart å huske halvparten av dette i hodet! Pysjamasen er så klart på, og med en kopp kaffe (koffeinfri, that is) og masse tålmodighet skal jeg nok få orden på kaoset. Planning is key! Ellers skal dagen brukes på å slappe helt av etter tre utrolig gøye, men slitsomme dager. Jeg er ikke laga for afterski & tequila flere dager på rad skjønner jeg jo nå. Flaks at det er et år til neste gang. Håper dere har hatt ei minneverdig påske! Nyt søndagen videre, dere ♥

- a sunday well spent brings a week of content -

Likes

Comments

Jeg har akkurat våknet opp etter noen timer i noe som føltes ut som verdens deiligste og varmeste seng. Den følelsen, dere! Senga har seriøst sprengt skalaen for komfort etter jeg begynte å jobbe nattevakter. Mye mulig det kun er fordi jeg alltid kryper inntil R slik at han våkner, står opp og etterlater meg med ei god, oppvarmet seng og dyne. Da snakker vi sjøstjerne-posisjon og meg som sovner på minuttet Magisk, og helt sikkert litt dårlig gjort mot R. Jeg føler uansett det er fortjent etter ei lang våken-natt. Happy wife - happy life, sier jeg bare! Spørs om ikke jeg må være med han på en liten skitur senere som trøst, såpass må man jo ofre seg for kjærleiken.

Anyways, i natt var siste vakt for denne uka, så nå er det offisielt påskeferie! Iiik, det føles herlig å kunne si for første gang i voksen alder. Vi har fult hus de tre neste dagene, så her er det bare å skru opp musikken å få ting gjort! Ei litta treningsøkt må jeg vel også få klemt inn, i tillegg til eksamenslesing. Først da kan jeg virkelig senke skuldrene å kose meg med god samvittighet. Håper dere får noen fridager i løpet av påska, fininger Nå tar jeg ferie!

Likes

Comments

All things girly, Collaboration

Sponset av Daniel Wellington

Lene x Daniel Wellington

Denne lille skatten har jeg gledet meg til å vise frem, se så fin! Jeg har ønsket meg en av disse klokkene i sikkert to år nå, og det ble ikke akkurat bedre da selveste Kendall Jenner begynte å front dette merket. Endelig dumpet det en ned i postkassen min, nemlig Classic St. Mawes i roségull. Ikke nok med at jeg fikk ei klokke, men jaggu lå det ikke en nydelig classic cuff i roségull i pakken óg. Den perfekte kombinasjon spør du meg, og jeg virkelig elsker den enkle og klassiske stilen Daniel wellington fører i sine produkter! Til og med eskene de kommer i er så fine at jeg aldri vil kaste dem.

Perfect kombo

Skinnreimen er av ekte lær, og klokken virker stødig og av god kvalitet. Jeg skjønner godt hvorfor disse har blitt så populære, ser for meg at jeg kan ha glede av både klokken og armbåndet i mange år fremover! De fører også herreklokker i samme stil, og det må jo være en perfekt gave til den som "har alt".

Jeg har nå fått muligheten til å dele ut en rabattkode som gjelder for hele nettbutikken til dere! Bruk koden LENEMARIE når du sjekker ut, og vipps så har kjøpesummen blitt redusert med 15 %. Er du i tvil hvilken modell og farge du skal velge? Ta en titt på Daniel Wellingtons offisielle instagram, der har de en haug med inspirerende og fine bilder av alle klokkene! Så, hva synes dere om de nye skattene mine?

Likes

Comments

All things girly, Mix-match

Er dere klare for påskeuken eller? Denne har jeg gledet meg til helt siden i fjor, så forventningene er skyhøye! Siden vi bor på fjellet og har et populært skisenter med tilhørende afterski, så mangler det i det minste ikke på liv og moro. Flere av vennene våre kommer langveisfra for å feire, så hele uken skal brukes på skiturer, venner, konserter, vin og baaare kos <3 Hva er planene deres? Under her får dere i hvert fall oppsummeringen for forrige uke, nå ser jeg virkelig frem til den vi har i møte!

Akkurat nå:
Skal jeg til å gjøre meg klar for ukas første treningsøkt. Deilig med en sporty start! Etter det skal jeg rett på nattevakt, så satser på at jeg får masse energi!

Ukens opptur:
Klarer helt seriøst ikke velge mellom bursdagen min på Tirsdag, eller i går da vi var i bakken. To helt perfekte dager! Fun fact: jeg glemte å smøre meg med solkrem da vi stod på ski, så jeg har fått en del farge. Fint for deg, tenker du kanskje da! Siden jeg tydeligvis hadde pannebåndet litt for langt ned er altså nå halvparten av panna mi rød/brun, og den andre halvparten er like hvit som før. HAHA det ser helt rart ut!

Ukens nedtur:
Ingenting annet enn at jeg gruer meg bare mer og mer til eksamen for hver dag som går. Kan noen ta di for meg?? Går rundt med konstant sug i magen, og vurderte faktisk et sekund å hive meg ut av skiheisen bare så jeg skulle slippe. Fantaserte også om å kaste meg utfor "bratthenget", som er den bratteste (og skumleste) bakken på hele skisenteret.

Ukens innkjøp:
Okei, jeg vet jeg sa at det var slutt på shopping nå som jeg sparer til ferietur, men da jeg kom over denne ullcardiganen fra samsøe & samsøe til 50% så måtte jeg bare slå til. Jeg har bodd i den helt siden den ble kjøpt. Så utrolig god og varm.. aaah <3 Det kaller jeg et kupp!

Likes

Comments

Instagram@nouwlene