Header

Giveaways

I samarbeid med personligalmanakk.com har jeg nå fått lov til å holde en konkurranse for dere. Jippi! Dere finner den og mer informasjon på instagram HER! Håper så mange som mulig vil delta :-) Selv er jeg skikkelig fan av almanakkene deres, og dette er faktisk fjerde året jeg bruker disse. Ikke feil med litt vinner-lykke på en Søndag, vel?

Likes

Comments

Travels

O R L A N D O - K E Y . W E S T - M I A M I

Før jeg reiste så jeg for meg at jeg skulle ta mange fine bilder, få masse inspirasjon til outfits og at kameraet skulle bli godt brukt. Slik ble det ikke, det var rett og slett mye enklere å knipse med telefonen underveis. Jeg har hatt tidenes tur, og har masse jeg vil fortelle, tips til steder å spise og ting du kan gjøre. I mellomtiden kan dere få et lite innblikk gjennom iphone´n. Åååh, som jeg savner varmen, blir nesten reisesyk igjen av å se på bildene selv!

Likes

Comments

Travels

... just a little donut in Springfield!

I dag tok vi turen til den ene parken i Universal. Utrolig morsomt å se alt de har der inne, følte jeg vandret rundt i en gammel film enkelte steder. Så mange fine og stilige bygninger! Og når vi gikk forbi en pastellblå diner med rutete gulv og jukeboks på bordet? Da var jeg solgt, haha.. Skikkelig femtitalls med milkshakes og burgere og hele pakka. Jeg tenkte kanskje skrive litt mer utfyllende innlegg med flere bilder så fort jeg er hjemme, det blir nokså lange dager her nede så hodet henger ikke helt med når kvelden kommer. Vi hadde det i hvert fall utrolig morsomt!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra middag på Hooters, for sånn må det visst bare bli når man er på ferie med fire mannfolk. I morgen blir det heldigvis litt shopping, det var så utrolig stort og mange mennesker på Sawgrass mills at jeg kom nesten hjem tomhendt. Hvem hadde trodd? Nei, takke seg til kjøpesenter med vanlige butikker. Zara og Sephora står øverst på lista, og forhåpentligvis får jeg handlet meg masse nytt. Jeg tok jo nesten ikke med klær i håp om at det ble masse shopping. Det ble det ikke. Igjen, sånn må det visst bare bli når man er på ferie med fire mannfolk (selv om de selv mener vi ikke har gjort annet enn å shoppe),

Klokken er nå 22.02 her i Orlando, og vi er veldig klare for å slappe av hele gjengen. Føttene verker og etter en dag med mange inntrykk skal det bli godt å bare koble helt ut. Håper dere har det best <3


Likes

Comments

Travels

Klokken her i Florida er nøyaktig 23:39 når jeg begynner på dette innlegget, så da er den vel midt på natten hos dere? Håper dere sover godt <3

Vi ankom Fort Lauderdale sent i går kveld, men har altså rukket å komme oss til Orlando. Til nå har vi spist frokost på IHOP (oppskrytt etter min mening), drukket flere liter kaffe, vært i diverse matbutikker og fått med oss en av rakettoppskytingene til NASA. Den skulle opp med forsyninger til en av romstasjonene de har om jeg ikke tar helt feil. Utrolig morsomt å få med seg :-) Den skulle egentlig bli sendt ut 1. Juni, men pga dårlig vær ble det utsatt. Sykt flaks! Så fort guttene fikk med seg dette var det bare å hive seg i leiebilen og kjøre oppover. At planen var shopping på Sawgrass Mills i dag var det visst ingen som brydde seg om, haha. Og når vi først er inne på været, så har det vært veldig av og på i hele dag. Fra skinnende sol til det heftigste regnværet jeg noen sinne har sett, og det på bare et par minutter. Heldigvis er det deilig, godt og varmt uansett!

Ellers kan jeg meddele at jeg var lys våken klokken 04 i natt med noe som minner om bihulebetennelse, så det er én stykk trøtt og sliten Lene som skriver her nå. For alt jeg vet gir ikke denne teksten noe mening engang, beklager virkelig for det. Jeg ville bare inn å oppdatere dere med et par bilder fra turen så langt. Jeg er overlykkelig over å være her, og kan virkelig ikke se for meg at jeg skal hjem om bare to uker. Varmen, menneskene, palmetrær, alt det rare som man ser.. Jeg ELSKER det!

I morgen skal vi tilbake igjen til Kennedy space center for en skikkelig tur i parken slik at vi får sett alt. Resten av tiden vi er her skal gå til Universal og shopping. Deretter turer vi ned til Key west for et par dager i det som kalles USA sitt svar på karibien. Det klinger godt i mine ører!

Jeg er tilbake i morgen, forhåpentligvis litt mer våken og i bedre form. Og dere? Følg meg gjerne på snapchat for hyppigere oppdateringer. Jeg heter HELMELK der, og vi har faktisk WIFI i bilen så det blir mye bilder og videoer underveis :-) Du kan blant annet se når rakettene ble skutt opp. God natt så lenge!

Likes

Comments

All things girly, Inspiration

... long time no see! Siste eksamen er endelig ferdig, og jeg kan begynne å blogge uten dårlig samvittighet igjen. Det ble feiret i går med de beste jentene jeg vet om, og SOM vi koste oss. Det er så deilig å være "hjemme" igjen, selv om det bare er for en kort tur. Jeg blir helt lykkelig av alt, lukten av sjøen, grønt gress, mennesker over alt, de fine jentene mine som gjør meg så glad.. Smilet går jo rundt hver gang jeg er med dise to! Litt annerledes enn fjellbyen jeg bor i til vanlig. Aaah, livet akkurat nå <3 Og i morgen reiser vi til Florida. To uker nede i varmen? Don´t mind if I do!

Nå setter jeg straks kursen mot Oslo, men før det ville jeg bare innom å poste noen av bildene vi tok i går. Håper dere har det fint alle sammen ♥ Gleder meg til å oppdatere dere fra USA!

Likes

Comments

All things girly, Collaboration

You guys! Omtalen min for LUSH sin mask of magnaminty ligger nå ute! Dersom dere vil lese hele kan dere trykke dere inn her. Jeg kan si så mye som at den virkelig er helt fantastisk! Samarbeidet jeg har med beautyandeco må være det beste jeg har gjort, hvem elsker vel ikke teste skjønnhetsprodukter?

Dersom dere leser omtalen må dere gjerne si fra hva dere synes, f.eks om det er noe som er uklart, noe jeg kunne ha skrevet bedre, noe dere savner osv.. All feedback er bra! Og så vil jeg ønske dere alle en god 17. Mai. Jeg skal straks på nattevakt, så min feiring bli avlyst til fordel for søvn i morgen. Håper dere alle får en helt super dag <3

Likes

Comments

Health, Food & recipes

I dag tenkte jeg å tipse dere om verdens beste proteinrundstykker! Jeg bruker oppskriften fra treningsfrue sin blogg, og den blir alltid en suksess. Så mektige, saftige og gode, spesielt dersom man har riktig pålegg på. I tillegg er de sunne og proppfulle av proteiner, så de passer perfekt etter trening eller bare når du er litt små-sulten. Jeg lager disse ofte til frokost. Under her får dere oppskriften, server og nyt!

Oppskrift på proteinrundstykker:

300 g cottage cheese
2 egg
En klype salt
1 ts bakepulver

Du kan også ha solsikkekjerner i, men det er valgfritt!

Fremgangsmåte: 

Kjør alle ingrediensene sammen med en stavmikser til du ser at klumpene med cottage cheese er nesten borte. Rull sammen til en ball, plasser på stekebrett og ha de i ovnen på 210 grader i ca 12 minutter (eller til de er gyldne). Tadaaa! Håper det smaker ♥

Likes

Comments

Everdyday life
 my sunday summarized in one picture

Sa til meg selv i går at jeg skulle være SÅ effektiv i dag, men x antall episoder av Greys anatomy senere ligger jeg fremdeles her på sofaen. Er det innafor? Jeg har eksamen om to uker, og har absolutt null motivasjon til å gjøre noe som helst. Jeg er trøtt og sliten, og så er jeg trøtt og sliten av å være trøtt og sliten. Jeg skylder på alle nattevaktene som ødelegger døgnrytmen, men sannheten er at det er min egen feil som takker ja til å jobbe så mye, når jeg innerst inne vet at skolen burde være førsteprioritet. I går sovnet jeg ikke før 06.30 på morgenen, i natt 04.30. Resultatet er jo at man sover bort halve dagen, og går rundt som en zombie resten. I morgen er det rett på to dagers nattevakt igjen, så jeg gidder ikke prøve snu døgnrytmen engang.

Kaffe går altså ned på høykant bare så jeg kommer meg gjennom dagene (noe magen min liker svært dårlig).. men altså, koffein ♥ Hva skulle man gjort uten? Kan dere se for dere? Haha, verden hadde jo ikke gått fremover. Hvordan mennesker klarer å komme seg gjennom livet uten kaffe eller en annen form for koffein er for meg helt uforståelig. Hva slags supermennesker er de da, som bare leser til eksamen eller hopper ut av senga tidlig på morgenen, og som kommer seg gjennom dagen uten noe som helst stimulerende? Jeg husker Lene f.k (før kaffe), det var ikke en Lene jeg ville hatt tidligvakter med, såpass kan jeg si.

Nei, jeg får se om ikke jeg finner noe motivasjon sammen med McDreamy og McSteamy. Skolebøkene ligger pent ved siden av meg og sørger for å gi meg konstant dårlig samvittighet. Kanskje i morgen er dagen jeg blir effektiv?


Likes

Comments

All things girly

... in love with pink

Det er noe som skjer med kroppen og sinnet så fort sola titter frem etter en lang vinter. For det første får jeg akutt behov for å gå i kjoler, skjørt og freshe farger, for det andre snur jeg helt om på sminkefronten. Full dekk med foundation, contouring, mørke leppestifter og masse maskara blir byttet ut med lett foundation, frisk blush, naturlig øyesminke og lyse, delikate lepper. Av leppeprodukter er det spesielt rosa i forskjellige nyanser det går i. Nå for tiden er det disse herlighetene jeg som oftest strekker meg etter:

Clarins instant light natural lip perfector - 07 Toffee pink
NYX soft matte lip cream - 06 Istanbul

To helt nydelige farger, alene eller i kombinasjon. Helt perfekt nå som sommeren nærmer seg med stormskritt! Jeg føler kanskje ikke holdbarheten er tipp-topp, men hallo.. se så fine de er! Nå skal jeg jo snart på sminkeraid hos Sephora, og der skal det uten tvil handles flere fine leppestifter og lipglosser. Kanskje dere har noen tips til hva jeg burde se etter? Hvilket merke det er spiller ingen rolle, men det kan gjerne være noe som ikke tørker ut leppene og som sitter godt! Jeg har sett litt på Kylie lip-kit i fargen Koko K, den ser så fin ut. Noen som har prøvd? Nei, det er jaggu ikke lett i den jungelen som finnes der ute. Enn så lenge har jeg heldigvis disse to Og dere? GOD HELG!

Likes

Comments

Travels

Nå er siste hotellet booket, og jeg er så reiseklar at jeg snart sprekker. De siste fem dagene av turen skal vi være i Miami beach, og vi valgte å legge oss inn på et nydelig firestjerners hotell midt i art deco district. Etter å ha gjort masse research har jeg funnet ut at South beach er stedet å bo, det er denne delen av stranda man ser på filmer og i serier, det er her det beste utelivet er, og det er ikke langt til Ocean Drive, Collins Avenue (hvor man finner bl.a DASH) og Lincoln road mall. Iiiik, jeg gleder meg sånn! 22 dager igjen, måtte det gå fort <3

Tror dere vi skal kose oss her eller?

Likes

Comments

Instagram@nouwlene