for my camera..


M.Zuiko digital 25mm f1.8
er nok ikke den linsen folk flest går for har jeg skjønt, men til mitt bruk er den perfekt. De fleste bloggere bruker vel 45mm linsen, men siden jeg er ekstremt dårlig på antrekksbilder ser jeg lite poeng i det selv om den tar utrolig fine bilder. Man må jo stå flere meter unna det man fotograferer. Hjelpes!

Frem til nå har jeg kun brukt standardlinsen som fulgte med mitt Olympus pen e-pl7 kamera, så nå var det virkelig på tide med en oppgradering. Har allerede fått testet ut linsen litt, og jeg blir bare mer og mer sikker på at dette var det riktige kjøpet for meg. Det er vel lite som får opp motivasjonen som nytt kamerautstyr! Hvilket kamera og hvilken linse bruker du?

Likes

Comments

.. når telefonen detter ut av baklomma di og havner i toalettskåla ..

En epoke er over, og slaget er tapt. Selv om telefonen min konstant så ut til å være på selvmordsoppdrag, så har den på mirakuløst vis alltid overlevd. Den har til og med svømt i toalettskålen én gang tidligere, og kommet fra det uten uten en eneste skramme. Denne gangen gikk det dessverre ikke, skjermen var knust fra før av og tok til seg for mye vann. Død ved drukning.

To og et halv år med meldinger ligger lagret på den telefonen der. Det er så nærme tragedie man kommer! Men er man et surrehode, så er man et surrehode. Spørsmålet nå er hvilken telefon skal jeg ha neste gang? Rimelig sikker på at det blir iphone, men klarer ikke bestemme meg for om jeg skal ha plus eller ikke. Er redd den vil bli for stor, men for meg som alltid tar bilder, scroller på instagram og henger her på nouw så må den jo være en drøm å bruke? Hjeeelp, hva anbefaler dere?


You will be missed

deksel fra caseapp (sponset)

Likes

Comments


Har dere testet coop sin nye vegetardag-serie? Jeg har prøvd nuggets og tacofyll - og alt jeg kan si er nam! Synes konseptet er helt genialt for alle som prøver å kutte litt ned på kjøttbruken. For det første er det jo en fantastisk mulighet til å få i seg litt mer grønnsaker på, og for det andre er det bra for miljøet. Don´t mind if I do!


Til tacoen pleier jeg å steke fyllet med litt hvitløk, chilli og tacokrydder, bare for å få litt ekstra smak. Ellers putter jeg alt jeg ønsker av ingredienser i speltlompene mine. Salat, paprika, løk, avocado, mais, dressing.. Gjerne økologisk om det er mulig, det er uansett bare fantasien som setter grenser! Og det beste av alt? Dette kan nytes med goood samvittighet

Jeg er på ingen måte vegetarianer, men jeg ser absolutt ikke noe galt i det å kutte ned på bruken av kjøtt i kostholdet mitt. Som blekkulf og læreren printet inn i hodet vårt; Bruk hodet, vi har bare en klode. Så var det visst noe som festet seg likevel, haha. 

Likes

Comments

Frida, 1 år

Hipp hurra for verdens fineste lille niese som feirer sin aller første bursdag i dag

Nå har vi akkurat åpnet gaver, spist kake og kost oss masse med æresgjesten. Tror jeg må være tidenes stolteste tante og fadder, hun er jo så fin! Gratulerer så masse med dagen din, Frida. Vi er glad i deg

Likes

Comments


Hallo dere, aner dere hvordan jeg ble våknet i dag eller? Etter ca 4 timer søvn kom det altså en liten kjøttmeis krypende inn den lille glippen på soveromsvinduet. Hva er problemet spør du? Den gjorde fra seg på hele rommet! Sengetøy, skap, klær.. alt er nå fult av fuglebæsj! Stakkar liten, fløy inn i vinduet gjentatte ganger. Den må ha jo vært livredd!

Det ble en pangstart på fredagen, kan man si. Jeg måtte jo bare stå opp med en gang for å sette i gang vaskingen, så her går det kaffe ned på høykant. Ettersom jeg jobber en del nattevakter blir døgnet mitt konstant snudd på hodet, og de blå ringene under øynene vokser seg sakte men sikkert større. Det går faktisk ikke å skjule lenger, haha. Jeg-er-så-trøtt!

Genser bikbok // Skjørt Cubus // Strømper H&M // Skjerf Creative collective // Klokke Michael Kors

Men, her er det ikke tid til å sutre! Så fort min kjære er ferdig på jobb skal vi nok en gang sette oss i bilen. Denne gangen står Stavanger på planen, og der skal vi feire verdens fineste niese som snart blir hele ett år, og den store lillebroren min som straks blir 18. Ååh, som jeg gleder meg til å se familien igjen! God helg, fininger


Say hello to my little friends..

... I call them "puffy eyes"

Likes

Comments

Follow me for more instamoments @ nouwlene

 Legg gjerne igjen navnet til din instagram, jeg er stadig på jakt etter nye kontoer jeg kan følge

Likes

Comments

..new in..

Denne gangen ble det en klokke fra Michael Kors i en helt nyyydelig rosegull farge. I utgangspunktet hadde jeg sett meg ut en fra Marc by Marc Jacobs, men pga studenttilværelsen jeg har levd det siste året har det liksom aldri latt seg gjøre. Heldigvis finnes det geniale apper som Tise hvor du har muligheten til å gjøre gode kupp, selv om du er i sparemodus. Fem hundre kroner ga jeg for denne klokken, og det er vel helt innafor? Den passer jo like fint i hverdagen som den gjør til fest, og kommer til å bli brukt MASSE! Jeg elsker den allerede


Q - Tise/gjenbruk: yey or ney?

..love it..

Likes

Comments

Jeg ser det er en del av disse som går rundt for tiden, så jeg tenkte å lage min egen lille "lykke-liste". Om ikke bare for at dere skal bli bedre kjent med meg, men også fordi jeg av og til har godt av å minne meg selv på hvor fint jeg egentlig har det! Det skal sies at det var utrolig vanskelig å velge bare fem, da jeg stort sett er flink til å sette pris på selv små ting i hverdagen


this makes me happy:

.. Stormfulle høstkvelder, hvor jeg kan sitte i sofakroken med pledd og
kakao og bare høre på lyden av regnet som trommer mot vinduet.

.. Mat. Ingenting gjør meg mer glad enn akkurat dette, jeg elsker å spise!
Faktisk kunne jeg ønske at jeg bare kunne spise hele dagen.
Kan noen vær så snill gi meg en jobb som matkritiker?

.. Rolige fjellturer hvor jeg kan nyte stillheten som omgir meg,
fylle lungene med frisk luft og få
naturlige roser i kinnene. Terapi for sjelen!

.. En dag med gode venner, hvor latteren sitter løst og smilet
omtrent går rundt. Jeg er så takknemlig for alle de fine og oppløftende
menneskene jeg har rundt meg!

.. Følelsen av å gjøre en god gjerning, eller se andre gjøre dem.
Gode handlinger gjør meg varm om hjertet


Hva gjør deg glad?

Likes

Comments

oppholdet er sponset

Det er mandag, noe som betyr ny uke og nye muligheter! Akkurat sånn jeg liker det. Etter en ganske seig nattevakt har jeg endelig fått summet meg nok til å sette meg ned å dele litt bilder fra helgen med dere.

Som jeg skrev i går overnattet vi på Clarion Hotel Ernst i helgen, og selv om rommet ble sponset har jeg absolutt ingen problemer med å anbefale dette videre til andre. Selve hotellet er så utrolig fint, bilder kan faktisk ikke yte dette hotellet nok rettferdighet. Fargene, detaljene, gammelt blandet med nytt. Hver eneste gang jeg overnatter her ser jeg nye ting jeg ikke har lagt merke til før, som denne pistollampen jeg oppdaget rett ved utgangen. Hvor kul er ikke den?

bildet av resepsjonen er lånt her

Hovedgrunnen til at vi alltid legger oss inn på dette hotellet er likevel på grunn av beliggenheten. Det er bare 50 meter til hovedgaten i Kristiansand, og en fem minutters gåtur til fiskebrygga og bystranda. Da vi stort sett er i Kristiansand i sammenheng med konserter/festivaler eller byturer er dette virkelig perfekt for oss. Sammen med deilige, myke senger og tidenes beste hotellfrokost kan jeg vel si at dette er storfavoritten de gangene vi overnatter i byen.

Til frokost tilbyr de en stor buffet med alt du kan tenke deg av oster, pålegg, flere brød og rundstykker, forskjellige retter av egg, muffins, pannekaker, frukt, donuts, croissanter.. Ja, alt! De har til og med tran for de som glemte det hjemme. Av drikke tilbyr de blant annet smoothies og iste. Trenger jeg å si at det er himmelen på jord for et matvrak som meg, eller?

Jeg må også skryte av en super service, vi blir alltid tatt i mot med et smil i resepsjonen. Det ble dessverre ikke tid til det denne gangen, men tidligere har vi satt oss ned i baren for et glass vin og noen drinker, og vi har alltid følt oss godt tatt vare på. Dersom du tar turen til Kristiansand kan jeg trygt anbefale deg å legge deg inn her. Nok en gang, tusen takk til Clarion Hotel Ernst for en super overnatting! Vi kommer igjen :-)

Likes

Comments

good morning, lovelies

Aah, er det egentlig noe som er bedre enn å våkne opp på hotell? Etter gårsdagens festligheter gjorde det seg å våkne opp ei god og varm seng etterfulgt av tidenes frokostbuffet. Vi pleier alltid å sjekke inn her de gangene vi overnatter i Kristiansand, og denne gangen var jeg så heldig å få rommet sponset. Hva da overlykkelig? Tusen millioner takk til clarion hotell Ernst for et flott opphold!

Forteller mer om dette senere, nå skal vi akkurat til å sjekke ut for denne gang. Ville bare kjapt innom å ønske dere en fin søndag

Likes

Comments