Header

AKKURAT NÅ:

Er jeg rimelig god og sliten i kroppen etter en lang og deilig treningsøkt tidligere i dag. Nå er det to måneder til bikinisesongen starter for min del, så nå er det helt krise her. Innspurten starter i dag, og jeg håper virkelig jeg klarer å komme i mål til jeg står på stranda i Miami. Fult fokus på muskler og sunn mat, fremfor sofaen og sjokolade som har vært en skikkelig gjenganger de siste månedene. Lurer på om det er det fine været som får frem denne energien i meg?

UKENS OPPTUR  ->
Uten tvil fredag da vi bestemte oss for hvor vi skulle reise på ferie. Vi snakket om både Ibiza, Bali og Thailand, men endte altså til slutt opp med Florida. JAAA!
Jeg har fått en skikkelig skrape i skjermen på iphonen, og det irriterer meg grønt! Jeg fikk ny i Desember, og har enda ikke fått satt på beskyttelse. Arrg... Men hvis det er det eneste jeg har å klage på, så er jeg vel strengt talt heldig!

<-  UKENS NEDTUR
UKENS INNKJØP  ->
Denne uken har jeg faktisk ikke handlet en eneste ting. Planen var egentlig å kjøpe nytt solpudder da favoritten akkurat knuste, men nå er det shoppe-stopp frem til ferie. Wish me luck!

NESTE UKE:

Strengt talt denne uken, men bedre sent enn aldri! Jeg fikk akkurat vite at jeg har tre eksamener om en måned, så nå er alt fokus på skolearbeid, jobb, trening og sparing. Det vil nok være ganske tydelig her på bloggen, men jeg håper å kunne oppdatere minst et par ganger i uken :-) Blogging er jo utrolig gøy, så helt borte blir jeg nok ikke!

Likes

Comments

I CAN´T WAIT

Fort lauderdale - Miami - Key west - Naples - Everglades - Tampa - Orlando.. en brøkdel av stedene vi skal innom. I begynnelsen av Juni reiser vi altså avgårde på det jeg tror blir tidenes ferie! Planen er å leie bil og kjøre rundt fra by til by i hele to uker, og det blir så bra! Vi skal blant annet innom disney world, universal studios, Kennedy space center, safari i Everglades og florida´s støste outlet Sawgrass Mills.

Jeg gleder meg kanskje aller mest til å oppleve kulturen og gjøre sånne ting som man kun har sett på film. Dere vet, spise kinamat fra boks, cruise rundt i en cab langs kysten med vinden som rusker i håret, kjøpe hot-dogs fra en vogn på gata, se på solnedgangen fra ei av bryggene som går ut i sjøen, spise svære dounts.. Dere skjønner tegninga! Jeg vil også vandre rundt i art deco historic distric i Miami som er kjent for alle sine pastellbygninger, besøke DASH, traske rundt på walmart, kjøre rundt å se hvordan alt ser ut og ellers bare nyte sol, palmer og strandliv. Spørs om ikke vi heller skulle ha vært der en måned, haha!

Nei dette blir så bra, nedtellingen er allerede i gang! Dersom du noen gang har vært i Florida, skrik ut! Vi vil gjerne ha tips til hvor vi burde reise og gode restauranter, hva vi burde oppleve og alt annet som kan være nyttig (som hvilken bilutleie vi burde bruke osv)!

Likes

Comments

two favorites

Disse her to har virkelig blitt store favoritter på baderomshylla. Jeg har lenge hatt utbrudd på kjevepartiet, og jeg aner ikke hvorfor da det aldri har vært et problem tidligere. Jeg har klemt og smørt og styrt og stelt, men ingenting har fungert. Om noe så har det vel muligens bare blitt verre, så det prosjektet la jeg på hylla for lenge siden. Etter disse to kom inn i livet mitt for ca en uke siden kan jeg endelig si at urenhetene har minket betraktelig. De har blitt færre, og de som er igjen har blitt mindre. Aner dere hvor glad jeg er eller? Og det kun etter å ha brukt dem et par ganger! Jeg vet ikke om det er rensen eller masken sin fortjeneste, men det spiller ingen rolle. Disse er kommet for å bli!

Dermalogica multivitamin power recovery masque

Tidenes deiligste ansiktsmaske, spesielt i kombinasjon med decleor sin rens. Den er full av vitaminer som virker fuktighetsgivende og som reparerer huden, forebygger aldring og gjøre huden myk og frisk. Selv om det ikke er en maske beregnet på urenheter, så vil den også hjelpe på dette. Jeg har brukt den to ganger siden jeg fikk den, og jeg er så forelska at hadde det ikke vært for prisen så ville jeg smurt meg inn hver eneste dag. Jeg har brukt den for å friske opp den tørre og livløse vinterhuden min litt, men også etter en lang dag ute i solen. Begge gangen ble resultatet ett ansikt som så skikkelig friskt og sunt ut! Lukt: Mange mener den lukter vondt, jeg synes den lukter maling. Sånn du maler veggen med altså, ikke vannmaling. Ikke noe som plager meg, med andre ord. Bruk: Rens huden før du smører et godt lag med masken i hele ansiktet. Brukstid er 20 minutter før du vasker den av, men du kan også velge å sove med den natten over.

Decleor reflet de pureté - deep cleanser

Dette er, som navnet sier, en dyprens i fra Decleor. Det er faktisk akkurat den samme typen som de bruker i hudpleiesalonger verden over! Det føles ganske luksuriøst å kunne bruke denne på badet hjemme, hvis du ser bort i fra det faktum at du selv må stå for påføring og massering. Huden blir helt seriøst babymyk etter bruk, og jeg er så glad for at jeg satset på akkurat denne! Den er veldig tjukk i konsistensen, og jeg føler virkelig den renser opp dypt inne i porene mine. Lukt: Som andre decleor - produkter lukter den veldig... grønt? Jeg tenker i hvert fall på grønne planter og blomster hver gang jeg tar den på. Bruk: Påfør rensen på et rent ansikt. Masser den godt inn i ansiktet med sirkulære bevegelser. Rensen vil da begynne å skumme en del før den plutselig forsvinner og blir som en blank olje på huden. Ta litt vann på fingertuppene og masser en gang til. Den burde da bli som en tynn emulsjon. Deretter finner du en ren klut med litt vann på og skrubber forsiktig til alle restene er forsvunnet. Det tar gjerne litt tid, men så er det jo også en dyprens, ikke en vanlig hverdags-rens. Jeg lover høy velværefaktor!

Hva er din favoritt rens og maske?

Likes

Comments

Happy lillelørdag, alle sammen ♥

Har dere sett den nye skjønnheten og udyret filmen enda? Vi skal endelig på kino i kveld, og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg elsker jo originalen, så dere kan tro forventningene er høye. Nå må de bare få laget en versjon av svanesjøen, så er barndommen min komplett! Apropos unger, jeg vikarierte på SFO i går og alle jentene var så misunnelige på meg som kunne være oppe sent nok til å se den på kino, haha. De fortalte med store øyne at den var nok litt skummel, for det var en som ble drept. I tillegg hadde de hørt at det var en som var homofil i filmen, og det syntes de var SÅ fint. For en herlig gjeng ♥ Uansett, frem til den tid blir jeg sittende her å knaske på gulrøtter med nesa i skolebøkene. Måtte timene fly avsted.. Skal du gjøre noe spennende i kveld?

Likes

Comments

Akkurat nå...

... ligger jeg strak ut på sofaen etter en bedre middag hos svigers. Noe trøtt start på uken da jeg jobbet i natt og egentlig ikke har fått gjort så mye fornuftig, men jeg har i det minste fått sett flere episoder av Greys Anatomy. Heh..

Ukens opptur.. 

.. jeg fikk endelig pakken fra Nykr som jeg skal teste ut for nettsiden til beautyandeco. Det er så utrolig gøy å få teste nye produkter! Ellers må jeg dra frem Lørdag som ukens beste dag. Da var det bursdagfeiring for ei venninne og konsert sammen med fine folk!

Ukens nedtur..

.. Å våkne opp på søndag. Jeg har rett og slett blitt for gammel til by-lørdager, haha. Jeg var så trøtt og dårlig, i tillegg til at jeg visste jeg skulle på nattevakt, så hele dagen føltes i grunnen bare bortkastet. Det blir lenge til neste gang, det er sikkert!

Ukens innkjøp..

.. tenkte jeg å vise dere i morgen! Har nemlig fått et par nye favoritter i hudpleierutinen min og de er så gode at de fortjener et eget innlegg :-)

Denne uken..

Skal jeg jobbe masse, prøve å få mine 8 timer med søvn og fokusere på å spise mer grønt! I tillegg må jeg finne gave til kjæresten som snart fyller året, hjelpes.. Hva gir man til en som har alt? Kom gjerne med innspill til ei rådvill jente i nød, haha..

Likes

Comments

Jeg har flere forskjellie foundation-perioder, og den jeg er inne i akkurat nå er definitivt "mest mulig naturlig med mest mulig glød"-perioden. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har sikkert 15 forskjellige foundations til enhver anledning! Jeg er rimelig lat på badet om morgenen, så det er viktig at jeg har en foundation som er enkel å påføre og gir meg både dekk og glød uten særlig innsats. Her tar jeg for meg fire av de jeg har prøvd:

glominerals Luxe liquid founation

Aah, denne troner høyt oppe på lista i disse dager! Over her ser du et helt uredigert bilde av meg med kun denne og litt blush på (jeg har ikke fikset brynene, kremt..). Du skjønner kanskje hvorfor jeg elsker den? Huden min ser rett og slett skikkelig frisk og sunn ut. Den inneholder diamantpulver som reflekterer lyset, og det er der gløden kommer inn i bildet. Det var vanskelig å få frem akkurat her, men jeg lover dere at den er der i haugevis! Den er nokså tynn, og gir en middels dekkevne dersom jeg påfører med fingrene (noe jeg foretrekker når det kommer til akkurat denne). Pluss for at den inneholder solfaktor!

bareMinerals BARESKIN pure brightening serum foundation

Denne har jeg skrevet om tidligere her. Da la jeg virkelig min elsk på denne, men etter vinteren slo inn for fult så må jeg innrømme at huden min ikke likte den like godt. Den så rett og slett skikkelig pudder-aktig ut på meg, og jeg fikk en hel haug med linjer og tørre flekker i ansiktet jeg ikke ante eksisterte. Den står derfor til pynt på baderomshylla frem til det blir varmere ute. Til dere med normal hud vil jeg tro denne passer helt supert, den ga meg nemlig masse glød på de riktige plassene og satt som støpt i mange timer. Den er vannaktig i konsistensen, og dekkevnen vil jeg si er lett til medium. Inneholder solfaktor 20, noe som er helt supert!

SENSAI fluid finish lasting velvet

Favoritten!! Jeg kan virkelig ikke få skrytt nok av denne! Jeg påfører med beautyblender og resultatet blir en naturlig frisk og fuktet hud som varer hele dagen. Den er seriøst like fin etter 8 timer på jobb som da jeg gikk ut døren, kanskje til og med finere. Den legger seg ikke i linjer, huden blir jevnere og det synes knapt at jeg har på meg foundation i det hele tatt! Den er litt tykkere i konsistensen enn de andre, men veldig lett å smøre ut. På meg gir den medium til full dekkevne. Min absolutte go-to foundation på late dager hvor jeg vil se mest mulig naturlig ut med minst mulig arbeid. For alle dere med tørr hud der ute; prøv denne!

bareMinerals complexion rescue

Denne har jeg veldig blandede følelser for. For det første virker den mer som en lett farget dagkrem. Altså er dekkevnen nesten lik null. Det er ikke nødvendigvis en dum ting, den er helt super til de dagene man ikke vil se sminket ut da den jevner ut hudtonen greit og man får en skikkelig frisk look. Litt sånn "akkurat renset ansiktet og smørt på fuktighetskrem" - feeling, hvis det gir noe mening? For det andre bestilte jeg i helt feil farge, så jeg føler ikke jeg får testet den ordentlig da jeg bare ser oransje ut. Arrg.. Men av det jeg har sett til nå, så virker den helt super til sommeren når jeg blir brunere og vil gå for en naturlig fresh, ikke-sminket look. It´s all about that glow, og det har denne nok av (på grensen til for mye, faktisk). Solfaktor 30 slår heller ikke feil!


SWATCHES:

Fra venstre: luxe liquid foundation i fargen "naturelle" // bareMinerals bareskin i fargen "bare linen" // bareMinerals complexion rescue i fargen "natural 05" // Sensai fluid finish i fargen"soft beige"


Har du noen tips til en foundation som gir glød? Si gjerne i fra, jeg er stadig på jakt etter nye skatter i samlingen min!

Likes

Comments

Når det er grått og trist ute, vinden uler mellom husveggene, det har vært en lang dag på jobb og alt man vil er å pakke seg inn ei dyne - ja da tar man seg en tur på weheartit. Det er så mange fine bilder der at jeg får akutt behov for å løpe ei mil, lese 500 sider pensum og spise en heftig salat samtidig. Haha! Jeg samlet et lite knippe bilder som i hvert fall inspirerte meg, og forhåpentligvis gjør det samme for deg! Nå er rett opp av sofaen, lage en god og sunn middag før det blir eksamenslesing i et par timer! jeg kan klare det jeg kan klare det jeg kan klare det.. Hva er deres planer for dagen?Likes

Comments

AKKURAT NÅ:

.. har jeg plassert meg godt foran tv´en med Greys anatomy snurrende i bakgrunnen og Cola zero i glasset. Etter en litt for gøy kveld i går var det godt å bare slappe helt av i dag. Jeg har smurt inn ansiktet med en god fuktighetsmaske og koser meg i verdens mykeste pysj (som forøvrig er kjæresten sin). Søndager ♥

UKENS OPPTUR: 

.. Jeg har hatt skikkelig vår-følelse i kroppen de siste dagene, og det er så godt! Til tross for snøstormer og nesten tredve minusgrader enkelte dager, så er jeg altså fast bestemt på at vi går mot varmere tider. Jeg merker det godt på humøret, og alt føles så mye lettere. ENDELIG!

UKENS NEDTUR:

.. Uten tvil det faktum at jeg ikke fikk studert så mye som jeg hadde håpet. Jeg tok meg i utgangspunktet fri hele uken slik at jeg kunne lese mest mulig, men takket likevel ja til to nattevakter. Det førte til to dager hvor jeg kun sov, spiste og jobbet etterfulgt av to trøtte dager hvor jeg ikke sovnet før i fem-tiden på morgenen og dermed sov til langt på dag. Slikt blir det ikke mye studering av!

UKENS INNKJØP:

.. De fine putene jeg kjøpte i går, samt nye lys. Denne vårstemningen jeg kjenner på må jo gjenspeiles i stua, og jeg føler tydeligvis for rosa i disse dager. Det ble så friskt og fint med litt farger!

NESTE UKE:

.. skal jeg virkelig sette inn støtet og komme meg på trening igjen. Samtidig har jeg også bestemt meg for å studere minst 4 timer hver dag, uansett hvor lite fristende det er etter mange timer på jobb! Til helgen skal vi feire 25-års dag for ei venninne, og det gleder jeg meg skikkelig til :-)


Alt i alt ei helt super uke! Hvordan var din? Håper dere alle får en fin og avslappende søndag videre ♥

Likes

Comments


Trenger du litt inspirasjon til frokostbordet i helgen? Da anbefaler jeg dette deilige havrebrødet. Du trenger kun to ingredienser, det er sunt og smaker utrolig godt i tillegg til at det metter. Dette innlegget har jeg lagt ut tidligere, men jeg synes denne oppskriften er så genial at jeg legger den ut én gang til. Du må bare prøve, jeg lover deg at du ikke kommer til å angre


Så enkelt er det faktisk! Til denne oppskriften får du ca to skiver på samme størrelse som den under. Med ost og hjemmelaget syltetøy er dette virkelig blitt en av mine store favoritter! Hvor oppskriften originalt stammer fra er jeg litt usikker på, da jeg fikk den av ei venninne. Fortell meg gjerne hva du synes dersom du prøver den. PS: bruk lettkokt havregryn!

yummy

Likes

Comments

Ved siden av over hundre prosent jobb er det jammen ikke godt å si hva jeg tenkte med da jeg meldte meg opp til fire eksamener. Pjuh.. Men det må gjøres, i hvert fall dersom det en gang skal bli sykepleier av denne jenta. Er det ikke rart hvor gøy det plutselig er å vaske hus, sortere sokker, stryke skjorter og lage mat når man egentlig skal lese til eksamen? Til tross for at jeg egentlig ikke kan fordra det, så har jeg aldri laget så mye middag som de siste månedene. Og kaffe - må. ha. kaffe. Nei, her er det bare å brette opp ermene, fokusere på målet og få ting gjort. I enden av tunnelen venter en premie av sprøytespisser, kateter og anatomilære. Jeg gleder meg sånn!

Likes

Comments

Nye innlegg