Contains affiliate links

Nå nærmer 17.Mai seg med stormskritt og som de fleste er jeg veldig siste liten med hva jeg skal ha på meg som alltid.. Så hva er vell ikke bedre og kjøpe en kjole som ikke koster skjorta og som samtidig ser helt fantastiske ut? Har forelsket meg helt i kjole nummer 1 så tror dette blir min lille søte kjole for dagen!

Q: Hva skal du gå i på 17.Mai?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Gårsdagen inneholdt en hyggelig café tur med min mor da vi begge endelig hadde fri noen timer sammen! Vi endte opp på Stockfleth's i gamlebyen, ett kjempekoselig sted å ta en rask lunch.
Planen for denne lørdagen er å komme meg ut i det fine været og få slukt til meg litt D-vitaminer etter en nokså grå og kald vinter!
Nyt dagen alle sammen!

Likes

Comments

Hei!
For en liten stund siden var  jeg og fikset neglene etter en etterlengtet "meg dag" på Four seasons på Aker Brygge. Og da valgte jeg og legge akryl negler, noe jeg aldri har gjort før, men må si at jeg er overraskende fornøyd med valget og hvordan jeg har tilpasset meg de nye neglene. Anbefales på det sterkeste! Er vell enda mer fornøyd med fargen jeg valgte, som heter "rosebud", og som er i Shellac så det holder seg litt lenger!

Kan anbefale salongen på det sterkeste, er en utrolig behagelig stemning der selvom det ikke er så stort. Finner hjemmesiden her.
Likes

Comments

God ettermiddag alle, nå er det endelig blitt fredag og helgen står for tur.. Her blir det endelig en etterlengtet bytur med minsten hjemme og mor!
Her kommer torsdagens antrekk, må bare si jeg elsker genseren.. Og jeg fant denne vesken liggende hos mamma, en malene Birger jeg kjøpte for noen år tilbake!

Genser // Gina Tricot
Kåpe // Ganni
Bukse // Cubus
Sko // Nike
Veske // Malene Birger
Lue // FWSS

Likes

Comments

Det er tirsdag og her har jeg vært våken før sol oppgang, noe som har resultert i at jeg har fått gjort unna masse hjemme, før det senere er jobb på timeplanen. Akkurat nå sitter jeg og "vindus shopper" på nettet, og GUD det finnes jo mange perfekte vesker der ute, men den som har fått plass nr.1 på ønskelisten er denne her fra HOLZWEILER. Liker også at modellen heter "Bonsai". Er alltid fint med japanske navn, blir litt mer unikt om du spør meg..

Den finnes i både mint, sort og rosa, og størrelsen er helt perfekt! Vesken finner du blant annet her hos Oxholm!

Likes

Comments

Håper alle har hatt en fin uke så langt og gleder seg masse til helgen, det gjør jeg i alle fall! Tenkte og prøve meg på ett litt annerledes innlegg, nemlig uken som har vært;

UKENS OPPTUR// Ukens opptur denne gangen var jobbintervjuet jeg var på her forleden, spennende og gjøre noe annet etterhvert. Ellers denne uken så må det være og få inn masse nye vesker på jobb!

UKENS NEDTUR// Ukens nedtur er nødt for å være at favoritt skoene mine som jeg så har levd i gikk i stykker på vei til jobb.. Heldigvis hadde jeg med ett ekstra skopar!

UKENS FAVORITTER// Må bli denne genseren fra Samsøe & Samsøe kjøpt på Tise, og ikke minst klokken fra Daniel Wellington. Bruker vanligvis ikke klokker, men elsker virkelig denne!

UKENS INNKJØP// Har faktisk ikke gjort noen innkjøp denne uken, klapp på skulderen til meg!

UKENS ØNSKE// Siden skoene mine ble ødelagt, så er det helt klart ett par kule støvletter som de her som er høyt på ønskelisten.

UKENS SANG// Just hold on - Steve Aoki


Håper dere syntes det var spennende med noe annet, og kommer nok en slik hver uke fremover!


Likes

Comments

Så befinner jeg meg ute en tur med lillemor sovende i vogna for så og møte oldemoren hennes for ett lite café besøk! Så bærer det avgårde til middag hos familie. Det er det jeg kaller en sikkelig søndag.
Nyt dagen alle dere!

Likes

Comments

Denim klokke her

Oliven grønn her

ELSKER disse klokkene fra Cluse, og jeg er vanligvis ikke noe "klokke-menneske" om man kan si det, men etter DW klokken jeg fikk i posten for litt siden, så har jeg bare blitt mer og mer glad i det. Og hvor kule er ikke disse ovenfor? Noe unikt som skiller seg.

Her står det litt byvandring på planene i dag, nyt helgen alle dere!

Q: Hva syntes du om klokker?

Likes

Comments

Shea butter rens her og peony toner her


Hei fredag! Endelig helg allerede, denne uken har virkelig bare flydd avgårde. Det har både gått i ett hjemme og på jobb, og det skal bli deilig med noen dager fri før neste uke begynner igjen!

Tenkte og tipse dere om disse produktene fra L´occitaine, de har virkelig levd opp til det de lover og er virkelig overrasket hvor fort huden har blitt bedre allerede. Shea butter rensen både beskytter og gir fuktighet, noe den virkelig har gjort til meg som har en gusten og tørr vinterhud. Toneren med peoner har virkelig gjort huden mindre oljete på morningen og kvelden, og hvem vil ikke slippe oljete hud? Anbefaler virkelig disse på det sterkeste!


Likes

Comments