Sponset.Det finnes ikke noe som er bedre og fornye hjemme, med både pynt på veggene og farger her og der. Nå som det også nærmer seg jul, så bestemte jeg meg for og "pynte" opp litt hjemme. Jeg er ikke s glad i rødt når det kommer til interiør, men gull er alltid velkomment hjem hit.

For noen uker siden så fikk jeg også velge meg ut noen produkter fra Desenio , og da ble det også litt pynt på veggen, til både små og store her hjemme!


Sponset innlegg.

Tulipan poster og gullramme.


Koden "LENASMESTAD" gir 25% rabatt hos Desenio mellom 7-9 november. Gjelder ikke håndplukket/rammer.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Mandag

Dagen startet med en rolig og lang frokost samtidig som noen mail besvarelser. Resten på agendaen er og gå igjennom klesskapet og forhåpentligvis få oppdatert Tise kontoen med noen nye ting!

Tirsdag

Fortsatt en rolig dag, nok en dag på "kontoret" hjemme. Og ikke minst besøke NKI angående studie.. Hmm, hva kan det være mon tro? Gleder meg masse til og komme nærmere inn på det! 

Onsdag

Onsdagen ser jeg frem til for da får vi nemlig storbesøk på jobben med alle designere og innkjøpere for og gjøre om butikken. Gleder meg virkelig til og se det ferdige resultatet! Spennende med en omgjøring før julen <3

inspirasjon: pinterest

Torsdag

Er det på tide og endelig søke skoleplass, dersom jeg får det slik jeg vil med skole og jobb kombinert! Forhåpentligvis så er jeg endelig ferdig med mitt lille hobby prosjekt!

Fredag

En dag på jobben og jeg gleder meg gløgg ihjel!

Lørdag & Søndag

En rolig helg, ikke noe jobb og "kontor"! Åh, det skal bli deilig med en liten pust i hverdagen!


- Ha en super uke <3

Likes

Comments

Det er jo ikke noe som er deiligere enn en jakke som varmer godt, og det er jo så genialt for og friske opp antrekket sikkelig! Skulle gjerne hatt den feteste faux fur jakken fra de dyreste merkene, men det finnes jo så gode alternative der ute som ikke koster skjorta. Alle jakkene i denne collagen ligger under 2000,- og det er en grei ting da man kan investere i mange andre plagg for vinteren...

Hvor fin er ikke denne leopard faux fur jakken fra Monki? Den er ett sikkelig statement plagg nå i vinter og spriter virkelig opp antrekket! Tror den skal få lov til og bli en del av garderoben <3

Likes

Comments

Mandag

En nokså sen start på det jeg skulle rekke før jobb, av blogginnlegg og litt husarbeid. Men det kan jeg heldigvis gjøre i morgen!

Tirsdag

Fridag! Eller kontor/hjemmedag for meg.. Så forhåpentligvis får jeg sniket inn en liten bytur imens det fortsatt er fint høstvær her i Oslo! Ingenting er bedre enn og vandre igjennom slottsparken, og nyte en god kopp kaffe?

Onsdag

Nok en dag på jobb, noe som er spennende ettersom det er kommet ny kolleksjon i butikk! Blir spennende og se om alt kommer opp ila en dag!


Torsdag

Da er det endelig en dag hos Morris, desidert mitt favoritt sted når det kommer til vesker ettersom det er blitt så mye forbedringer på både skinn og syntet kolleksjonen våres :D Ikke noe er bedre enn vesker som gjør hele antrekket, men til en mye billigere penge?

Fredag

Du vet, det vanlige. Forhåpentligvis får jeg presset inn en etterlengtet date med samboer? Ettersom hun lille skal bort på overnatting!

Lørdag - Søndag

Heeeelg! Jeg skal nemlig feire en venninne som fyller 25 år, så gleder meg masse! Søndag er den offisielle tur dagen her hjemme, så regner med at det blir en gåtur ned til tøyen også videre til Mathallen! 

​Dere får ha en super uke! xoxo

Likes

Comments

Alt jeg så si lever for om dagen er to års dagen til den lille frøkna her hjemme, som befinner seg akkurat om 1 måned og 1 dag! I år så hadde det vært sikkelig kult med ett tema, og som de fleste barn så er jo hester eller enhjørninger spennende. Så i tradisjon bursdag, så er jakten på de perfekte tingene i gang!
Har funnet mange spennende og morsomme prosjekter på Pinterest, så gleder meg masse til å finne det som trengs, og ikke minst sette meg ned og lage ting.

Gleder meg masse til og vise dere det ferdige prosjektet! 

God fredag! <3 

Likes

Comments

Palme plakat finner du her og plakat med grønne blader finner du her

Hvor fine er ikke disse plakatene fra Desenio? Jeg har lenge ønsket og fornye stuen, og elsker virkelig grønt om dagen. Så nå er de lagt i handlekurven, og forhåpentligvis mine i løpet av en kort stund!Likes

Comments

Kan ikke si noe annet enn at jeg finner inspirasjon i disse bildene av antrekkene på Tokyo fashion week, og jeg gleder meg så masse til og endelig se nærmere på noen av disse fantastiske menneskene i Japan slutten av August!

Likes

Comments

Denne klokken fra Cluse er mitt siste innkjøp, og jeg er super fornøyd! Deilig og endelig kunne bruke klokke igjen, etter en liten tid i tenkeboksen, denne er helt klart noe annet Daniel Wellington klokken. Liker virkelig hvor godt denne klokken sitter på armen uten og virke for stor. Og ikke minst det rene designet.

Q: Hva syntes dere?

Likes

Comments

Håper alle har hatt en strålende uke, og gleder seg masse til langhelg. Det gjør jeg i alle fall. Siden det er en såpass rolig dag her hjemme så skal den nytes, og klesskapet skal få seg en sikkelig opprydding. Følg meg gjerne på Tise hvor jeg selger unna det som ikke brukes!

UKENS OPPTUR// Må bli en kjempefin uke på jobb samt jobb intervjuene jeg har blitt innkalt på! Er ikke en bedre følelse når alt endelig går oppover!

UKENS NEDTUR// Har ikke hatt en eneste nedtur hele denne uken, så det må jeg si er ganske så bra. Håper neste uke også blir like fin!

UKENS FAVORITTER// Må bli denne super lekre klokken fra Cluse, bare elsker klokker for tiden! Spesielt noe som kan gå til absolutt alle antrekk og samtidig har god kvalitet.


UKENS SANG// Loving you girl - LOKE

UKENS INNKJØP// Ukens innkjøp er ett ola skjørt fra TIse, yay for gjenbruk! Gleder meg og vise dere det når det blir litt bedre vær ute.

Håper dere får en super helg! Klem!


Likes

Comments