Kan ikke si noe annet enn at jeg finner inspirasjon i disse bildene av antrekkene på Tokyo fashion week, og jeg gleder meg så masse til og endelig se nærmere på noen av disse fantastiske menneskene i Japan slutten av August!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Denne klokken fra Cluse er mitt siste innkjøp, og jeg er super fornøyd! Deilig og endelig kunne bruke klokke igjen, etter en liten tid i tenkeboksen, denne er helt klart noe annet Daniel Wellington klokken. Liker virkelig hvor godt denne klokken sitter på armen uten og virke for stor. Og ikke minst det rene designet.

Q: Hva syntes dere?

Likes

Comments

Håper alle har hatt en strålende uke, og gleder seg masse til langhelg. Det gjør jeg i alle fall. Siden det er en såpass rolig dag her hjemme så skal den nytes, og klesskapet skal få seg en sikkelig opprydding. Følg meg gjerne på Tise hvor jeg selger unna det som ikke brukes!

UKENS OPPTUR// Må bli en kjempefin uke på jobb samt jobb intervjuene jeg har blitt innkalt på! Er ikke en bedre følelse når alt endelig går oppover!

UKENS NEDTUR// Har ikke hatt en eneste nedtur hele denne uken, så det må jeg si er ganske så bra. Håper neste uke også blir like fin!

UKENS FAVORITTER// Må bli denne super lekre klokken fra Cluse, bare elsker klokker for tiden! Spesielt noe som kan gå til absolutt alle antrekk og samtidig har god kvalitet.


UKENS SANG// Loving you girl - LOKE

UKENS INNKJØP// Ukens innkjøp er ett ola skjørt fra TIse, yay for gjenbruk! Gleder meg og vise dere det når det blir litt bedre vær ute.

Håper dere får en super helg! Klem!


Likes

Comments

I dag er det en lang dag med både jobbintervju og jobb som så si hele uken har bestått av ellers. Da er det ikke alltid blogging strekker til, men da er det veldig greit og oppdatere Instagram. Jeg prøver og bli flinkere til og oppdatere Insta story, noe som er kjempegøy og se hos andre! Ellers så er hele helgen satt av til fri, og i morgen skal jeg prøve og få med meg musikkens dag her i Oslo!

Ellers ønsker jeg alle en super start på helgen. Klem!

Likes

Comments

Bildet er fra Pinterest.

Hvor fine og ikke minst inspirerende bildene av disse kaffekoppene? Skulle gjerne hatt servert kaffe på denne måten, tror jeg ikke bare kroppen våkner men også inspirasjonen! Ønsker dere alle en fin dag! Her står det jobbintervju på dagens agenda samt jobb!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg la min elsk på bluser ifjor vår/sommer men denne sesongen så har jeg virkelig fått Dilla med en stor D! Jeg elsker virkelig disse feminine toppene, og så heldig som vi er så har mange kjeder kastet seg på trenden. Disse tre tror jeg blir en del av min garderobe for sommeren, også er de lette og style enten for jobb eller fest!

Q:Noe du har fått Dilla på denne sesongen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nå nærmer 17.Mai seg med stormskritt og som de fleste er jeg veldig siste liten med hva jeg skal ha på meg som alltid.. Så hva er vell ikke bedre og kjøpe en kjole som ikke koster skjorta og som samtidig ser helt fantastiske ut? Har forelsket meg helt i kjole nummer 1 så tror dette blir min lille søte kjole for dagen!

Q: Hva skal du gå i på 17.Mai?

Likes

Comments

Gårsdagen inneholdt en hyggelig café tur med min mor da vi begge endelig hadde fri noen timer sammen! Vi endte opp på Stockfleth's i gamlebyen, ett kjempekoselig sted å ta en rask lunch.
Planen for denne lørdagen er å komme meg ut i det fine været og få slukt til meg litt D-vitaminer etter en nokså grå og kald vinter!
Nyt dagen alle sammen!

Likes

Comments