Da var sommeren endelig ferdig og høsten snart tilbake for fullt! Og hva er ikke bedre å bruke fridager til å være litt kreativ?
Laget ett babyteppe forrige uke, hvor det var ekstra stoff til overs. Så da ble det laget en kul liten clutch med dusker av restene, og hvor kult er det ikke med noe eget som passer deg og stilen din?
Denne er bare ett såkalt utkast, siden symaskin ikke ble brukt her!
Hva syntes dere? Skal det komme flere DIY prosjekter?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

​Endelig er det nydelige været kommet og for en fryd det er og gå tur i nabolaget og titte inn i de fine bak hagene fulle av fine, friske blomster og morell trær som blomstrer på sitt fulle! Og ikke minst endelig komme seg ut av de tunge, grå kjedelige vinterklærne og ta på seg noe lette og fulle av friske farger! 
Håper dere alle får en fortreffelig dag og ikke minst nyter været! 

Likes

Comments

Virkelig elsker dette deilige syltetøyet med pasjonsfrukt og kokos!

  • 23 lesere

Likes

Comments

Da var det begynt ett nytt år som igjen er full av nye muligheter og nyttårs forsetter og hele det preiket der...men i år har jeg nemlig bestemt meg for å i det minste prøve. I år har jeg nemlig lyst til å begynne å trene, gå utstilling med hunden, en real hår forandring (kanskje farge det i en brun-nyanse eller klippe det guttekort, ja jeg kaller det guttekort..)

Men i løpet av de 10 dagene som har gått har det foreløpig ikke skjedd noe annet enn å bare ta det med ro i mamma permisjonen, sove lenge siden lille O sover godt, turer med hunden i snøen osv. Er vell bare å nyte enn så lenge, er det ikke det man sier?

Men nå er det middag som står på planen, får nemlig besøk av svigerforeldre og mor :-)

Håper dere ønsker å følge meg videre :-)

Likes

Comments