God søndags formiddag alle!
Før jeg dro ut på jobb i går rakk jeg og ta en selfie av sminke-looken. Ikke så særlig og skryte av da formen ikke er helt på topp om dagen.. Raskt og enkelt, men samtidig litt pyntet opp med eyeliner. Genseren jeg har på meg er faktisk fra Samsøe & Samsøe og har ett helt fantastisk snitt da den egentlig er en off-shoulder. Den er kjøpt igjennom Tise, noe som jeg anbefaler alle og laste ned. En like god ullgenser finner du ​her.  

Ha en super søndag!

Likes

Comments

Ser dere de fine sølvøredobbene som ligger oppå bladet der? Ja, de bittesmå, men heldigvis ikke for små så de blir borte i bruk. Hvor nette og fine er ikke de? OnU på Oslo City har så mye fine smykker, som både er enkle og stilrene samt mye annet som glitrer opp antrekket.

Disse tror jeg har sittet på i øret mitt helt siden jeg fikk de, og tror de blir sittende en god del til. Også var det den nye ​klokken fra Daniel Wellington, som jeg må si virkelig passer til alt, noe som jeg faktisk var litt usikker på om passet grunnet størrelsen. Men den skal sies og pynte opp antrekket sikkelig!
Love them both!

//Ikke sponset//

Likes

Comments

Tror som sikkert veldig mange andre så har jeg laget meg en bruker på Tise, under brukernavnet lenasmestad. Hvor jeg selger en del fra klesskapet mitt etter en ordentlig opprydding. Her legges det ut noe nesten hver uke, både dyrt/billig. Håper dere tar dere en tur innom og legg gjerne igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet så tar jeg en titt!

God kveld videre..

Likes

Comments

God lørdag morgen!

Da var det første ordentlige helgen i 2017 offisielt begynt og den skal taes helt med ro bortsett fra noen småting senere i dag.. Men hva er ikke mer perfekt enn og bruke tiden man har til og slappe av og kanskje søke på nett etter den perfekte vesken?
Som ansatt i en veske butikk tror jeg enda jeg ikke finner den perfekte, men er isåfall nærmere nå som jeg kom om Markberg veskene! Det er ett dansk merke som heter Markberg som lager noen ordentlig kule vesker i forskjellige former og størrelser.
Hvor kule er ikke disse? Tror det blir en sånn i garderoben snart..
Ha en super helg og nyt den masse!

Likes

Comments

Hei og god morgen til dere!
Da var det en ny dag og enda en mulighet til og utfordre seg litt på kles fronten, prøve noe man kanskje ikke har gjort før. Det gjorde nemlig jeg i går, og må si jeg er rimelig fornøyd med resultatet. Her er bare ett lite bilde som ble tatt på vei til jobb.
Skal prøve og komme med antrekksbilder en annen dag!

Skoene finner du her og vesken finner du her . Er også masse annet og ta med seg på salget!

Likes

Comments

View tracker

Hei og god morgen til dere!

Da var tiden snart inne for og begynne den første jobb uken i 2017, og hvor som jeg gleder meg. Gleder meg masse til og se hva slags nyheter som kommer til butikken i løpet av året Og se hvilke farge som blir årets "veske" farge.

Her sitter jeg hjemme og scroller litt på Pinterest for å se om det er noen DIY prosjekter jeg vil påta meg i løpet av året og jeg tror jeg rett og slett skal pynte opp veggene hjemme med noen litt unike bilder om man kan kalle det for bilder.

Hvor fint er det ikke og ha noe litt unikt på veggene hjemme? Ekstra gøy er det ikke med noe som kanskje ikke alle har? Oppskrift på noe som denne finnes her

Skal prøve og vise dere det endelige ferdige resultatet når blomstene er kjøpt inn og presset!

Likes

Comments

Hei og god dag!
Nå er det gamle året omme og ett nytt år står for tur. Noe som er en perfekt mulighet til og legge om stilen, eller ikke minst gjøre ett kupp i romjuls salget, isåfall på nett. Mitt mål for 2017 er å prøve og legge om jobb stilen og den personlige stilen litt i og med humøret er på topp om man føler seg fin!
Her er mine favoritter så langt, mest til jobb isåfall.


Bukser som er nøytrale i farger med ett fint snitt er en sikker vinner, både jobb og privat.

Skjorter er alltid en grei ting og ha hengende i skapet, er man usikker på hva man skal ha på seg, så er det en sikker vinner uansett!

Gensere som varmer på kalde dager er deilig og ha i skapet!

Ha en super start på det nye året! Gi gjerne tilbakemelding på hva dere vil se mer av!

Likes

Comments

Hvorfor bruke en formue på sko, noe man gjerne bruker for og pynte opp antrekket enten man skal på jobb eller bare ut med noen venninner eller en date for den saks skyld.. Og hva er en mer perfekt tid for og finne noen på salg nå som romjuls salget har begynt for fullt hos de fleste?
På mandagen var jeg innom Zalando og fant masse fine sko til jobb for en rimelig sum! Ente opp med sko fra ett litt rimeligere merke som heter Even & Odd og Missguided. Her har du tre av mine så absolutt favoritter! (Dette er ikke ett samarbeid)

Likes

Comments

Hvor morsomt er det ikke og gå igjennom gamle bilder og se hvor mye man har forandret seg igjennom årene som har gått. Tror faktisk disse bildene er fra 2012-2014..

Likes

Comments

Da var sommeren endelig ferdig og høsten snart tilbake for fullt! Og hva er ikke bedre å bruke fridager til å være litt kreativ?
Laget ett babyteppe forrige uke, hvor det var ekstra stoff til overs. Så da ble det laget en kul liten clutch med dusker av restene, og hvor kult er det ikke med noe eget som passer deg og stilen din?
Denne er bare ett såkalt utkast, siden symaskin ikke ble brukt her!
Hva syntes dere? Skal det komme flere DIY prosjekter?

Likes

Comments