Håper alle har hatt en fin uke så langt og gleder seg masse til helgen, det gjør jeg i alle fall! Tenkte og prøve meg på ett litt annerledes innlegg, nemlig uken som har vært;

UKENS OPPTUR// Ukens opptur denne gangen var jobbintervjuet jeg var på her forleden, spennende og gjøre noe annet etterhvert. Ellers denne uken så må det være og få inn masse nye vesker på jobb!

UKENS NEDTUR// Ukens nedtur er nødt for å være at favoritt skoene mine som jeg så har levd i gikk i stykker på vei til jobb.. Heldigvis hadde jeg med ett ekstra skopar!

UKENS FAVORITTER// Må bli denne genseren fra Samsøe & Samsøe kjøpt på Tise, og ikke minst klokken fra Daniel Wellington. Bruker vanligvis ikke klokker, men elsker virkelig denne!

UKENS INNKJØP// Har faktisk ikke gjort noen innkjøp denne uken, klapp på skulderen til meg!

UKENS ØNSKE// Siden skoene mine ble ødelagt, så er det helt klart ett par kule støvletter som de her som er høyt på ønskelisten.

UKENS SANG// Just hold on - Steve Aoki


Håper dere syntes det var spennende med noe annet, og kommer nok en slik hver uke fremover!


  • 6 lesere

Likes

Comments

Så befinner jeg meg ute en tur med lillemor sovende i vogna for så og møte oldemoren hennes for ett lite café besøk! Så bærer det avgårde til middag hos familie. Det er det jeg kaller en sikkelig søndag.
Nyt dagen alle dere!

Likes

Comments

Denim klokke her

Oliven grønn her

ELSKER disse klokkene fra Cluse, og jeg er vanligvis ikke noe "klokke-menneske" om man kan si det, men etter DW klokken jeg fikk i posten for litt siden, så har jeg bare blitt mer og mer glad i det. Og hvor kule er ikke disse ovenfor? Noe unikt som skiller seg.

Her står det litt byvandring på planene i dag, nyt helgen alle dere!

Q: Hva syntes du om klokker?

  • 37 lesere

Likes

Comments

Shea butter rens her og peony toner her


Hei fredag! Endelig helg allerede, denne uken har virkelig bare flydd avgårde. Det har både gått i ett hjemme og på jobb, og det skal bli deilig med noen dager fri før neste uke begynner igjen!

Tenkte og tipse dere om disse produktene fra L´occitaine, de har virkelig levd opp til det de lover og er virkelig overrasket hvor fort huden har blitt bedre allerede. Shea butter rensen både beskytter og gir fuktighet, noe den virkelig har gjort til meg som har en gusten og tørr vinterhud. Toneren med peoner har virkelig gjort huden mindre oljete på morningen og kvelden, og hvem vil ikke slippe oljete hud? Anbefaler virkelig disse på det sterkeste!


Likes

Comments

Akkurat i dette øyeblikk så har jeg nettopp spist denne deilige frokosten på bildet over! Og om jeg så må si det så var det helt himmelsk med masse grønnsaker og bacon, er vell en av de få tingene jeg syntes er best i mat! Nå står det cafe besøk med en vennine for tur, og vi skal kose oss med kaffe og noe snacks!

Ha en super søndag ❤

Likes

Comments

Dette var altså antrekket i går og jeg må si at jeg var litt utenfor min komfortsone når det gjelder skjørt, men hva er ikke å like med dette? Så blir nok mer skjørt fremover!

Topp BikBok
Skjørt BikBok
Sko Nelly
Belte BikBok

Likes

Comments

Akkurat nå så befinner jeg meg på jobb, og skal jobbe ut kvelden her på Morris. Tenkte bare og tipse dere om salget som foregår hos Morris, hvor det er 70% på massevis av vesker! Jeg selv har fått tak i en DNKY veske på 70% og er mer enn fornøyd. Den er helt perfekt til mitt bruk, og er i en helt super grå farge. Håper dere også finner masse fint på salg!


Q: Hva er deres beste kjøp på salg?

Likes

Comments

For de av dere som ikke kjenner meg så er jeg ikke veldig glad i tunge frokoster tidlig på morningen og spesielt med en liten en som skal i barnehagen så blir det kjappe løsninger som smoothie!
Tenkte og dele en helt fantastisk oppskrift med dere!

Her kommer oppskriften:

0,5 dl med frosne bær

1 hel banan

0.5 dl appelsinjuice/ eplejuice

1 ts linfrø olje

Q; Hva er favoritt frokosten din?

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg på nettet og leter etter de perfekte jeansene som skiller seg ut litt, og jeg tror jeg endelig har funnet noen som jeg kunne tenke meg. Nemlig de her fra Topshop. Ettersom jeg ikke er så lang i beina, så er petit serien fra Topshop helt perfekt!

Hvor kule var ikke disse? Tror de må bestilles hjem, men eneste ulempen er jo tollgrensen på 350.. Men ett par perfekte jeans er jo verdt det?

Q: Hva syntes du om jeansene?

  • 76 lesere

Likes

Comments