Good friends don´t let you do stupid things.... alone.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


"Mirror mirror on the wall, I'll always get up after I fall. And whether I run, walk or I have to crawl, I'll set my goals, and achieve them all"Likes

Comments

Jag älskar konserter! Energin från publiken och framför allt världsartisten på scenen är så omöjlig att sätta ord på. Det är som att befinna sig i en drömbubbla för att par timmar, en bubbla du aldrig vill att ska spricka alternativt återvända följande kväll igen.


Så vilka artister har setts? Britney x2ggr, Rihanna x2ggr, Katy Perry x1 gång, Justin Timberlake x1 gång. Sitter och håller tummar och tår för att det blir en konsert snart igen, bara "rätt" skulle hitta till Sverige :) .... skulle ju vilja se Britney i Las Vegas men inte som jag tagit mig tid med det ännu och inte blir det några resor före december heller (sista månaden hon har sin show där) :P

Likes

Comments

Ni vet hur det i olika sammanhang pratar om vilken årstid man gillar bäst, hur vackert det är på hösten, hur härligt det är med ljuset på våren... Som barn älskade jag vintern och favoritvädret var regn, troligtvis för julen och min födelsedagsskull (hej presenter och julklappar) och regn.. ja för då är det bara att vara inne som gäller, typ.


Som vuxen är det helt kaos vilken årstid jag gillar, det är lite som att alla årstider kommer oavsett min vilja - bara bita ihop och gilla läget. MEN när det kommer till mitt jobb och försäljning vågar jag nästan påstå att det här är min favorit. Julhandeln smyger sakta men säkert igång samtidigt som halloweenhandeln pågår för fullt. Hjälpa alla med sina utklädnader, hur man sminkar sår osv.. Julen, allt prat om allt om radiostyrt till Pyjamashjältar. Variationen är maximal vilket också ger störst utmaning för en själv att lyckas prestera till max. And that's what I love :)


Likes

Comments

Idag har det verkligen varit det jag brukar kalla "regnstorm". Regnet öser ner i en klass som är närmast jämförbar med en dusch. Stormen stormar på så gatupratare och sopkärl flyger iväg till helt andra platser än där de hör hemma.

Skulle det bara vara att sitta inne med tända ljus och ha det allmänt myspys var det ju en sak. Men nej nej här är det Lexie, hunden, som väljer att kräva en extra kvällspromenad ?!? Har ju inte hänt på år och dagar men idag ansåg hon det var en perfekt dag för den idéen 😅 mer motion och mindre fett på kroppen för min del eller vad säger man 😂


Likes

Comments

Förr var hösten så min favorit i modevärlden - stövlar, snygga klänningar, mysiga tröjor. Sedan hände något och jag tyckte det var totalt hopplöst att hitta snyggt - både gällande kläder och fotplagg. 


Men nu. Hjälp. Jag skulle kunna spendera så mycket pengar på allt möjligt att ha på kroppen. Är ju så tråkigt att det inte finns tillräckligt med tillfällen för alla klänningar jag vill klicka hem nu med en gång, helgdagarna kommer man ju inte långt med :P 

Likes

Comments

​Höst och halloween. Jag är som en blandning av gammalt och nytt när det kommer till halloweenfirande. Jag älskar hela halloweengrejen, det är läskigt och samtidigt mysigt. Men jag småhatar grejen att det i norden firas samma helg som Alla Helgona, tycker trots allt att de döda ska få ha en helg utan att man dekorerar hus och gård med skelett och låtsaskroppsdelar. 

Men oavsett när Halloween firas och inte firas - jag är år efter år supertaggad på att få fixa och dekorera en stor halloweenfest. Ett helt hus i halloweentema, drömmen! 

Likes

Comments

Och så tystnade hon igen ;) Haha nej men nu är det lite svårt. Jag är den som gärna skriver precis allt, och anledningen till att jag startade den här bloggen är att det finns väldigt mycket jag vill dela med mig av både från nu och tidigare - mkt hur folk väljer att behandla folk och jag känner ingen skyldighet att hålla tyst om saker. Namn kommer aldrig skrivas ut men de som vet, de vet vem och vilka det är. Men nog om den saken, det är något som sker i framtiden när tiden och situationerna är rätt för det.


Det är mycket som snurrar runt för tillfället och jag får verkligen anstränga mig att inte berätta hela historien. Men något hände med min älskade bil i fredags, en BMW 530 från 2014, snyggast i världen om ni frågar mig. Bilen och jag befinner sig på olika orter efter det. Saknar den som fan men jag hoppas på ett kärt återseende. Och jag är så otroligt tacksam att den är köpt där den är köpt, deras service och bemötande i fredags mot den chockade blondinen är så beundransvärt. Hela historien kommer, men i dagsläget kan jag inte berätta mera före allt är klarlagt.


Likes

Comments

En återkommande grej med att ha ha hårförlängningar är frågan "Hur kort är ditt eget då?". Så nu tänkte jag avslöja svaret på den frågan ;)

Plockade bort förlängningarna ikväll och här är resultatet. Kalla det kort om ni vill. Kalla det långt om ni vill. Själv säger jag att det närmar sig en längd att jag inte kommer behöva ha förlängningar längre samt att det var väldigt tunna toppar som gömde sig bland alla extensions :P


Likes

Comments