​Höst och halloween. Jag är som en blandning av gammalt och nytt när det kommer till halloweenfirande. Jag älskar hela halloweengrejen, det är läskigt och samtidigt mysigt. Men jag småhatar grejen att det i norden firas samma helg som Alla Helgona, tycker trots allt att de döda ska få ha en helg utan att man dekorerar hus och gård med skelett och låtsaskroppsdelar. 

Men oavsett när Halloween firas och inte firas - jag är år efter år supertaggad på att få fixa och dekorera en stor halloweenfest. Ett helt hus i halloweentema, drömmen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så tystnade hon igen ;) Haha nej men nu är det lite svårt. Jag är den som gärna skriver precis allt, och anledningen till att jag startade den här bloggen är att det finns väldigt mycket jag vill dela med mig av både från nu och tidigare - mkt hur folk väljer att behandla folk och jag känner ingen skyldighet att hålla tyst om saker. Namn kommer aldrig skrivas ut men de som vet, de vet vem och vilka det är. Men nog om den saken, det är något som sker i framtiden när tiden och situationerna är rätt för det.


Det är mycket som snurrar runt för tillfället och jag får verkligen anstränga mig att inte berätta hela historien. Men något hände med min älskade bil i fredags, en BMW 530 från 2014, snyggast i världen om ni frågar mig. Bilen och jag befinner sig på olika orter efter det. Saknar den som fan men jag hoppas på ett kärt återseende. Och jag är så otroligt tacksam att den är köpt där den är köpt, deras service och bemötande i fredags mot den chockade blondinen är så beundransvärt. Hela historien kommer, men i dagsläget kan jag inte berätta mera före allt är klarlagt.


Likes

Comments

En återkommande grej med att ha ha hårförlängningar är frågan "Hur kort är ditt eget då?". Så nu tänkte jag avslöja svaret på den frågan ;)

Plockade bort förlängningarna ikväll och här är resultatet. Kalla det kort om ni vill. Kalla det långt om ni vill. Själv säger jag att det närmar sig en längd att jag inte kommer behöva ha förlängningar längre samt att det var väldigt tunna toppar som gömde sig bland alla extensions :P


Likes

Comments

Under mitt sista år i gymnasiet var det lite drama, killdrama. Blev jävligt besviken på en nisses beteende. I efterhand vet jag inte varför men just då var det väl någon form av värld som föll, idag är jag bara tacksam för att det gick som det gick. Men hur som helst, det slutade med att jag tappade humöret totalt av att äta något extra och mitt i allt bestämde jag mig även för att sluta äta godis.

En månad senare var det dags att studenten och hoppa i klänningen som var inköpt sedan ett par månader tidigare. Vad tror ni väntade? Jo jag hade ju gått ner i vikt genom att plocka bort godiset. Tio kilo för att vara exakt.


Nu har idén och nyfikenheten i mig slagit till. Och jag är en jäklig envis person, har jag bestämt mig för något till 100% så ger jag mig inte före det är verklighet. Eftersom jag äter godis dagligen kommer jag plocka bort godisätandet igen och se hur mycket kroppsvikten påverkas av det. Nu är det inte så att jag behöver gå ner i vikt. jag står stadigt på mina 50kg med mina 168 cm. Men kroppen tar ju ingen skada av att sluta äta godis så det är absolut inte någon orsak att prata bantning osv, det är mera att göra hälsan en stor tjänst.

Likes

Comments

Det här med hår är aldrig lätt. Efter att jag började gå till Rapunzel har jag dock alltid kommit hem mer än nöjd! 😍

Men nu är det svåra att jag inte ens vet hur jag vill att det ska se ut när jag går ut genom deras dörrar 😐

Likes

Comments

Så var finalen av Deluxe 2017 ett avslutat kapitel. Det har varit så otroligt roligt att vara en del av det här evenemanget för andra året i rad. Ingen hemlighet att det är mycket jobb kring det hela men när det är roligt så går allt av bara farten, antagligen jobbigare för människorna i ens närhet än vad vi själva tycker att det är.


Finaldagen var igår, lördag. Samling klockan 9.00 och sen gick dagen åt till att fixa det sista, dekorera insida och utsida med ballonger, soundcheck, genrep, pizzaätande, Batterydrickande.. Final i full gång och sedan kom det som en överraskning för de flesta att årets vinnare fick uppträda på Rosa & Blå bandet galan mittemot. Så nu kan vi konstatera att jag varit till Arken för första gången för det här året, det var ju på tiden. 

Tack alla för en superrolig helg, full fart med ett roligt och utmanande evenemang - skulle aldrig tacka nej till att jobba med något liknande igen :) 

Likes

Comments

När det kommer till skomode har hösten alltid varit en favorit, jag ÄLSKAR stövlar! Senaste två åren har det känts lite tråkigare, jag har fått leta för att hitta guldkornen. Men den här hösten är allt tillbaka till det gamla vanliga - snygga stövlar och boots i mängder oavsett vilken sida eller butik jag går in i. Skohjärtat älskar, bankkontot suckar, haha. 

Likes

Comments

Med hösten kommer förkylningarna, klassiker! Men vad håller min kropp på med är frågan? Det här är tredje helgen i rad nu som jag bara känner hur en förkylning knackar på dörren till mitt liv. Har varit måndagsförkylningar två veckor i rad, och det får man väl ta efter helger, haha.. Men nu ni, bara svider i halsen och värker i flera kroppsdelar än jag trodde det kunde göra ont i..


Dags att tröstshoppa på nätet, finns aldrig någon effektivare medicin mot sjukdomsgrejerLikes

Comments

Den självlärda frisören i mig har varit framme igen :D Bilderna talar för sig och jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet. När det kommer till färger som kan köpas i nästan vilken butik som helst så kan ju även resultatet bli nästan vad som helst men den här gången lyckades det över förväntan! Bara att hålla tummar och tår nu för att den röda färgen bestämt sig för att sitta fast :) 

Likes

Comments