Min eftermiddag har varit att soffhäng med film .. Det blev Bridget Jones's Baby med kaffe och smågodis. Det är väl så man ska göra efter en rolig kväll/natt med goda drinkar och underbart sällskap.

Nu ska jag sparka mig upp ur soffan och fixa för morgondagens jobb. Börjar kl 06:00, så jag slipper tänka så mycket och låta det går av automatik när jag kliver upp halv fem i morgon bitti.

KramKram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Veckan har rullat på med jobb, fritids och barnens aktiviteter med lämningar och hämtningar. Det har gått i ett min vardag, och min första arbetsvecka efter semester.

Tidiga kvällar har det blivit, då tröttheten har slagit till på kvällarna. Men det är väl normalt, då man hållit igång från morgon till kväll. När vardagen går från lediga dagar utan tidspassning till jobb dagar med tidpassning. Då sår tröttheten till när man slår sig ner på stol/soffa, och så då blev det lite bloggtorka på bloggen.

I helgen har det varit festligheter i min lilla by. Då den årliga kanivalshelgen infall fredag och lördag vecka 33 varje år. Jag var barnfri, så jag umgicks med tjejkompisar och drack goda drinkar.

Några av de goda drinkarna som vi drack igår kväll. Det var trevligt att få umgås och prata om allt och inget.

Idag var det bara upp och hoppa efter en trevlig kväll igår. Som fotbollsmamma trots att jag inte har barnen denna helg vill jag vara med och stötta barnens lag, och speciellt när de spelar hemmamatch kan jag gå ner och titta på den. Det blev vinst för min yngsta dotters lag.

Nu ska jag laga mat och fixa matlådor till kommande arbetsveckan.

KramKram

Likes

Comments

Satt och titta på Tv, och reklamen dök upp. Brukar inte bryr mig om reklamen som vissas, men plötsligt blev det igenkänningsfaktor på en reklam från det stora möbelvaruhuset.

Så, här kan man som förälder känna sig när man har lite äldre barn.

En stor SUCK, och orken tar slut då man kommer hem från en lång arbetsdag samt vart och handlat.

Men jag gillar att tonåringarna i reklamfilmen förstår varför föräldern lämnar lägenheter, och tar tag i situationen.

Lite bilder från reklamfilmen, men HÄR kan ni se hela filmen.

Känner ni igen er?

OBS! Inlägget är inte sponsrad 😀

KramKram

Likes

Comments

Gick över med barnen till deras pappa, då de ska få träffa honom lite. Då det blir så att jag kommer ha dem två veckor på rad, för att vi ska komma in i bra flytt för varannan vecka nu när vardagen efter semester. Att jag kommer att ha de två veckor i rad beror på hur jag och min ex man har haft semester, och det ska funka med jobbscheman.

Så, när lämnat barnen hade jag redan löparkläderna på mig för att ta en löparrunda. Det blev en lång runda, och jag få passa på när inte barnen är hemma hos mig med långa rundor. Idag blev det en runda på 15 km sammanlagt, men ca 3 km promenad i snabbt tempo och ca 12 km löpning.

KramKram

Likes

Comments

Min utsikt idag, och jag klagar inte. Tog med mig barnen, och åkte till vårt favorit badställe. Underbart sommarväder, så här på min sista semesterdag. Kan inte bli ett bättre slut på fyra veckor lång sommarsemester. Jag njöt till fullo, och känner på något konstigt sätt redo att åka till jobbet på måndag.

Först ska vi avnjuta helgen, innan jobb för mig och fritids för sonen som gäller på måndag.

KramKram

Likes

Comments

Vaknade själv redan kl 06:00, trots semester. Kände mig pigg i kroppen, och det kändes gott. Då jag inte känt mig helt hundra de senaste dagarna i kroppen. Trött och matt har den varit. Det blev mycket träning förra veckan, då barnen var hos sin pappa. Så, kroppen sa väl till att jag skulle återhämta mig. Bara att lyssna på kroppen. Det har iallafall blivit promenader och yoga under dessa dagar. Jag har lite svårt att sitta still, om jag inte får utföra någon fysisk aktivitet.

Men idag kändes kroppen och även kroppen som den ska, och det är skönt. Tog en morgon löptur på 5 km, och kroppen svarade helt okej. Då jag löpte på strax över 28 min, och mitt mål på 5 km är under halvtimmen.

Under dagen åkte jag, min äldsta dotter (barn nr 1) och min son (barn nr 3) till stan för lite handling. Det blev fika på vårt favorit café. Jag avnjöt en en kopp kaffe och en mazarin. Lite "tantvarning", men så gott! Det var en mysig förmiddag tillsammans med två. Min yngsta dotter (barn nr 2) roade sig gott med en kompis, så hon var inte med.

Nu ikväll blev det en 5 km promenadrunda, då sonen hade fotbollsträning. Bra att passa på, och det var ett härligt sommarkvälls väder att njuta av.

Imorgon ska jag tillsammans med mina barn njuta av min sista semesterdag. På måndag är det tillbaka på jobbet, igen.

KramKram

Likes

Comments

Jag brukar beskriva äktenskapet som ett vägskäl. Det är när man kommer det vägskäl, då man som gifta står framför två skyltar som visar två olika vägar. Den ena visar "Skiljas" och den andra "Försök en gång till". Det är några gånger som jag och nu min ex man varit vid det vägskälet. Vi har vridit på våra huvuden åt ena och det andra hållet. Många gånger har vi valt att ta varandras händer och rädda äktenskapet, men så i höstas efter ha varit ett par sedan 1998 tog vi den andra vägen och gick varsin väg. Med andra ord vi tog ett gemensamt beslut att skiljas.

Det är inte roligt med skilsmässor, och framförallt inte när barn är med i bilden. Jag är ledsen att vi inte kunde rädda vårt äktenskap, men jag tror vårt äktenskap skulle vara lyckligt om vi återigen valde att ta varandras händer och återigen försöka rädda vårt äktenskap. Vi valde att på varsin väg bli lyckliga, och där är vi nu.

För mig flyttade jag till en lägenhet, och har mina älskade ungar varannan vecka. Nu bygger jag tillsammans med mina ungar en bra vardag, och att vi tillslut hittar hermoni och lycka tillsammans.

En skilsmässa sätter som djupa sår i alla inblandade, och det kan ingen rå för. De såren kan läkas, men det får ta den tid det tar.

Ni ska veta att jag och min ex man pratat med varandra, och det känns bra för våra gemensamma älskade ungar skull.

KramKram

Likes

Comments

Många frågor om vad jag ska skriva i det här inlägget, och vad jag vill med min blogg. Jag har haft bloggar tidigare, men det var då alla (eller nästan alla) hade någon form av blogg.

, handlade mina bloggar om mitt liv. Inte det roligaste men då levde jag som i ett förhållande (som sambo och gift), i en tegelvilla i ett rätt litet samhälle, jobbade deltid, körde Volvo och barn förstås. Först två, som blev tre härliga ungar❤️. Då var jag en småbarnsmamma, och ville vissa upp min "mysiga" vardag i bloggen, det var bara "det perfekta" som jag vill skriva och vissa upp. Just det perfektaytan, som jag slets med att orken bara dog och levde i ett ekorrhjul som snurrade runt runt. Svårt att njuta av nuet i stunden.

Nu, ingen blogg (tills nu). Själv är jag några år äldre med mer insikt i att kunna vara har och nu. Nu är jag en varannan-veckas-mamma, bor i en lägenhet i samma samhälle, jobbar heltid, kör en VW Golf och givetvis har jag mina älskade ungar❤️ (lite äldre förstås). Mitt liv är inte perfek, men jag känner mig levande och behövd. Å, det är iallafall gott!

Nu när jag startat blogg igen, så vill jag dela med mig av mitt liv som är här och nu. Vill skriva av mig tankar, funderingar Och de erfarenheter jag har tagit lärdom av under åren. Det kommer nog bli en sarlig blandning. Jag hoppas jag kan inspireras, och få inspiration av ni som läser denna blogg.

Varmt välkomna iallafall!

KramKram


Likes

Comments