Förra helgen åkte jag & Rebecka till Valle verzasca. Ett oerhört fint ställe som ligger i den italienska delen av Schweiz! Nu har jag & Rebecka två veckor kvar med varandra här i Schweiz & sen är vår tid här i Schweiz över med varandra. Det kommer bli jobbigt men jag försöker att inte tänka på det & blicka framåt mot nya äventyr! Nu ser vi fram emot midsommar & en helg med sol & massa bad!

Kram från ett soligt Schweiz
☀️

Likes

Comments

För två veckor sedan åkte jag & Rebecka iväg till tre otroligt fina platser! Vi hade länge pratat om att göra en ordentlig Hike & kände att vi vill passa på nu innan vi åker hem!

Första stället som vi begav oss av till var Mount Rigi. Det tog oss 5 timmar att ta oss heeela vägen till toppen & vi tog självklart den svåraste vägen upp! Har aldrig varit så slut i min kropp som jag var då haha. Men det var underbart & det är sååå mäktigt att kroppen orkar att ta sig till sådana platser!

Andra stället som vi begav oss av till var films & det är ett otroligt vackert ställe! Jag veet att mina bilder inte är ens i närheten av så fina som det verkligen var på plats! Där gick vi en 4 lakes Hike & finare väder kunde vi inte ha haft!

Sedan åkte vi till fina Engelberg & sov över där en natt. Vi vandrade i flera timmar & tog oss till vackra platser. Det var fortfarande mycket snö kvar där & vissa åkte till och med skidor fortfarande! ⛷

Det var en fantastiks helg! God mat & solbrända axlar & ansikten haha. Att bara befinna sig i alperna är magiskt! Det går inte att beskriva hur fint det är & Rebecka är den som jag vill ta med mig på alla framtida äventyr. Hon är såå fin & jag är så glad över att jag har henne i mitt liv & får dela ögonblick som dessa med henne!

Tiden går fort, ta vara på den!
Kram från ett soligt Schweiz ☀️🇨🇭

Likes

Comments

Ytterligare en vecka har passerat & vi närmar oss mitten av maj. Vi har haft ett väldigt varierande väderlag med fina dagar likaväl som regniga dagar denna vecka & helg☔️

Jag går runt & tänker på framtiden, hur fort två år har passerat & hur mycket jag har förändrats.
Att jag har växt & blivit starkare & hittat mig själv.

Mina killar, jag tittar på dem & går igenom korten på min telefon & ser hur stora de har blivit. Oscar pratar på för fullt & Alexander växer så det knakar inifrån & ut.

De fint, magiskt & vackert att se den utveckligen & få vara en del av barnens liv & uppväxt.


Nu ser vi fram emot att välkomna sommaren & ta vara på den tillsammans, kram från Schweiz 💕

Likes

Comments

Lång helg & vi välkomnar nu maj månad. Veckorna går lika fort som sanden i ett timglas. Hur kan jag snart ha varit i detta underbara land i snart två år då det känns som jag nyss tog beslutet att åka hit, helt galet!

Jag har haft huset för mig själv i några dagar då familjen var i Sverige över helgen. Att inte höra barnen leka eller skratta & att sitta vid köksbordet helt själv för att äta frukost var märkligt & ovant. Vissa kanske tycker det är rofyllt men jag finner det som oerhört tråkigt. Att höra sina egna andetag & att stå i köket för att laga middag till sig själv.

Nej fullt hus igen & det gillar jag!

Jag & några vännen begav oss av på en liten utflykt igår. Stället heter Brienzersee & det är en liten by som ligger vid Interlaken i Schweiz. Det var så vackert där & trots stora moln som täckte hela himlen & regent som kom & gick så går det inte att beskriva med ord hur fint det var där!

Det är terapi för själen att få komma iväg till sådana platser & med kameran i handen kan det inte bli så mycket bättre!

Hoppas ni alla får en fin fortsättning på veckan!
Kram 🌧🏞

Likes

Comments

Regnet har öst ner denna vecka & fyllt våra gator med massa vatten. Vi har tagit på oss regnkläderna & tagit vara på de dagarna! Det är mysigt med regn & barn som hoppar i vattenpölar.

Efter en hel del inomhus mys & lekar som aldrig har något slut så avrundar vi denna vecka. Vart tog april vägen? Snart maj & vår på riktigt! Det ser vi fram emot!

🌧💗🌷

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade något. Våren är här & snart är det bara 3 månader kvar innan jag börjar på avveckla mitt arbete som au pair här i Schweiz. Får ont i hjärtat av att bara tänka på det! Önskade att jag kunde stanna här för alltid men jag är redo att ta mig an nya utmaningar & förhoppningsvis kommer jag att börja på studera till hösten!

Killarna växer så det knakar & jag undrar hur det det ens kan vara möjligt att växa så mycket som de har gjort! Vart tog de små pojkarna vägen?

Jag & två andra kompisar åkte under påsken iväg till Milano, Lugano & Como. Det var heeelt underbart! Såå fint & kunde inte haft ett bättre resesällskap! 💕

Jag slänger in massa bilder från allt som har skett de senaste veckorna/ månaderna!

Kram 🌸

Likes

Comments

Hur många känslor kan du ta fram i en bild?

Hur många människor kan du få plats med i en & samma bild?

Hur mycket förändring kan en bild skapa?

Hur mycket hat kan en annan bild vara?

Hur mycket skratt kan en bild framkalla?

Hur mycket tårar kan en annan bild skapa?

Hur mycket kärlek kan rymmas i en bild?

Hur mycket kan man faktiskt se i en & samma bild?

Likes

Comments