Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade något. Våren är här & snart är det bara 3 månader kvar innan jag börjar på avveckla mitt arbete som au pair här i Schweiz. Får ont i hjärtat av att bara tänka på det! Önskade att jag kunde stanna här för alltid men jag är redo att ta mig an nya utmaningar & förhoppningsvis kommer jag att börja på studera till hösten!

Killarna växer så det knakar & jag undrar hur det det ens kan vara möjligt att växa så mycket som de har gjort! Vart tog de små pojkarna vägen?

Jag & två andra kompisar åkte under påsken iväg till Milano, Lugano & Como. Det var heeelt underbart! Såå fint & kunde inte haft ett bättre resesällskap! 💕

Jag slänger in massa bilder från allt som har skett de senaste veckorna/ månaderna!

Kram 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur många känslor kan du ta fram i en bild?

Hur många människor kan du få plats med i en & samma bild?

Hur mycket förändring kan en bild skapa?

Hur mycket hat kan en annan bild vara?

Hur mycket skratt kan en bild framkalla?

Hur mycket tårar kan en annan bild skapa?

Hur mycket kärlek kan rymmas i en bild?

Hur mycket kan man faktiskt se i en & samma bild?

Likes

Comments

Julen är snart här & jag & killarna är är i julstämning! Julpyssel & massa julmusik är det som startar igång våra dagar. Gå in & lyssna på julmys på Spotify om ni vill komma i julstämning! (Bilden med två fötter som har julstrumpor på sig) Den listan är såå mysig & vi har lyssnat på den listan mer eller mindre varje dag i två veckor ⭐️

Jag & Rebecka & några andra tjejer var med i ett luciatåg förgående helg. Vi gick runt på Ikea här i Schweiz & sjöng vilket var väldigt oklart för många Schweizare. Väldigt uppskattat att få se deras reaktioner & även de människorna som i panik gjorde allt för att gräva upp mobilen från väskan för att få ett kort på allt.

Rösten var dock borta efter två timmar med konstant sjungande & har fortfarande inte riktigt återhämtat sig haha. Vi var även & kollade på ett Luciatåg som den yngre generationen stod för. Det var magiskt, det är nånting med barn & sång som verkligen skapar en magisk känsla! Vi har inte fått någon snö men en kallare luft har infunnit sig här & som är kvar för att stanna ett tag.

Det blir mycket dagar i inomhus med massa lek & pyssel. Snart börjar skidsäsongen eller den har nog lättare sagt redan börjat men jag ska faktiskt detta år eller början av nästa år lära mig att åka skidor då jag bara har åkt två gånger förut. Schweiz kan inte vara ett bättre land för att kicka igång mitt skidåkande!

Det kommer att komma filmer från min GoPro från massa äventyr som jag inte har satt mig ner än för att fixa men hörni det kommer! 👏🏻⛷🗻

Hoppas ni får en fortsatt fin vecka 🌲☃️🎶⭐️

Likes

Comments

Vad vill du bli när du blir stor? Frågan som man alltid fick höra som barn, jag svarade alltid sångerska, skådespelare, komiker i vissa fall haha. Ja många av svaren var grundade utifrån mina förebilder. Idag vet jag vilket håll jag vill gå mot.

Jag vill göra skillnad, ha ett jobb som känns betydelsefullt & hjälpa människor. Vilket man kan göra på många olika sätt! Tiden går fort & jag inser att det verkligen är viktigt att uppleva de sakerna som man själv vill göra & att man tar vara på tiden & har kul på vägen!

Efter nästa sommar så börjar nya äventyr & jag vet inte riktigt än vart jag kommer hamna. Låter som om jag pratat om en tid som är långt fram men en vecka går snabbt & plötsligt har det gått två månader & snart vår liksom.

Mycket tänkande och massa kaffe. Så fort jag har en stund över så fotograferar jag även! Det är något jag verkligen vill jobba på & utveckla! Sååå himla kul & killarna står alltid för de bästa bilderna ❤️

Familjen har åkt iväg på en kort semester till bergen så jag blir ensam hemma tills på lördag. Tomt hus med nästan inga ljud men jag ska passa på att träna, fotografera, skriva & bara mysa.

Hoppas ni går får en fin fortsättning på veckan 👋🏻

Likes

Comments

Världens bästa Rebecka lånade ut sin kamera till mig under min helg i Sverige. Sååå underbart att få komma hem till massa snö & bara få ge sig ut tillsammans med finaste lillebrorsan i detta vinterland & dessutom tog vi sparkarna vilket var underbart ❄️ Precis som när vi var små, en underbar helg helt enkelt 🌲☃️

Likes

Comments

Efter en helg i Paris så har vintern tagit sig hit. Vi har inte fått ett snötäcke på marken än men regnet faller ner varje dag för att täcka gatorna med massa vatten. Jag har fått lånat Rebeckas kamera & fotat en hel del. Sååå kul! Jag har fotat lite av Andreas garderob idag, vilket var såå kul då hon har alla kläder som jag önskade att jag själv hade haft. Men de bästa bilderna står killarna för. Bättre motiv finns inte att fotografera ♥️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej veckorna passerar så snabbt & nu är även hösten här. Det är kallare i luften men vi har tur med vädret. Strålande sol hela helgen och med riktigt fina dagar. Känns som om sommaren tar sina sista andetag och ger oss lite mer tid.

Helgen bestod av två underbara utekvällar med tjejerna och igår tog Rebecka & jag bilen för en trip mot ett okänt ställe. Vi satt oss i bilen och bara åkte dit vi kände för. Resulterade till att vi hamnade på någon marknad i okänd stad och dessutom kom vi upp till något berg och som överallt annars här i Schweiz är det ju bara sååå vackert!

Träningen går också framåt, jobbar mot nya mål och känner redan skillnad. Mer uppdateringar kommer om det också 🏋🏻

Hoppas ni alla får en härlig vecka 👋🏻☀️🍂🍃🍁

Likes

Comments