Nu är det helg & jag har 14 dagar kvar i Schweiz med denna familj ♥️ Åh vad jag inte försöker att tänka på att jag ska flytta hem & ifrån killarna & familjen men det är oundvikligt. Pojkarna överöser mig med kärlek varje dag & jag har aldrig känt mig så lycklig & glad som jag är när jag får vara med dem. Det kommer att bli bra i Sverige men jag har börjat på känna av saknaden, saknaden av vardagen med killarna som jag inte kommer få ta del av på samma sätt & de där stunderna på dagarna när vi alla ligger på golvet & tittar upp i taket & skrattar åt varandras historier. De stunderna när Oscar tittar mig i ögonen & säger att han älskar mig & när Alexander tar mig i handen & förklarar med sina kloka meningar & ord hur glad han är över att jag spenderar mina dagar med just dem.

Jag älskar dom & jag vet att jag är en del av familjen. VI är familj ♥️

Nu ska vi ta vara på dem sista två veckorna med varandra & bara njuta av sommaren tillsammans 🌸

❤️ Alexander & Oscar jag älskar er ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen i Schweiz igen efter två veckor hemma i Hudiksvall. Det var mysigt & tiden gick så fruktansvärt fort! Om 3 veckor lämnar jag Schweiz på riktigt! Det känns overkligt att jag ska flytta tillbaks till Sverige 🇸🇪 Men det blir också förändring. I slutet av augusti flyttar jag ner till Göteborg för att läsa Teaterstudier 🎭 Det kommer bli bra & framförallt spännande! Kliver in i något helt nytt & det känns såå himla bra!

Jag ser fram emot det men njuter också av den sista sommaren här i underbara 🇨🇭

Likes

Comments

Förra helgen åkte jag & Rebecka till Valle verzasca. Ett oerhört fint ställe som ligger i den italienska delen av Schweiz! Nu har jag & Rebecka två veckor kvar med varandra här i Schweiz & sen är vår tid här i Schweiz över med varandra. Det kommer bli jobbigt men jag försöker att inte tänka på det & blicka framåt mot nya äventyr! Nu ser vi fram emot midsommar & en helg med sol & massa bad!

Kram från ett soligt Schweiz
☀️

Likes

Comments

För två veckor sedan åkte jag & Rebecka iväg till tre otroligt fina platser! Vi hade länge pratat om att göra en ordentlig Hike & kände att vi vill passa på nu innan vi åker hem!

Första stället som vi begav oss av till var Mount Rigi. Det tog oss 5 timmar att ta oss heeela vägen till toppen & vi tog självklart den svåraste vägen upp! Har aldrig varit så slut i min kropp som jag var då haha. Men det var underbart & det är sååå mäktigt att kroppen orkar att ta sig till sådana platser!

Andra stället som vi begav oss av till var films & det är ett otroligt vackert ställe! Jag veet att mina bilder inte är ens i närheten av så fina som det verkligen var på plats! Där gick vi en 4 lakes Hike & finare väder kunde vi inte ha haft!

Sedan åkte vi till fina Engelberg & sov över där en natt. Vi vandrade i flera timmar & tog oss till vackra platser. Det var fortfarande mycket snö kvar där & vissa åkte till och med skidor fortfarande! ⛷

Det var en fantastiks helg! God mat & solbrända axlar & ansikten haha. Att bara befinna sig i alperna är magiskt! Det går inte att beskriva hur fint det är & Rebecka är den som jag vill ta med mig på alla framtida äventyr. Hon är såå fin & jag är så glad över att jag har henne i mitt liv & får dela ögonblick som dessa med henne!

Tiden går fort, ta vara på den!
Kram från ett soligt Schweiz ☀️🇨🇭

Likes

Comments

Ytterligare en vecka har passerat & vi närmar oss mitten av maj. Vi har haft ett väldigt varierande väderlag med fina dagar likaväl som regniga dagar denna vecka & helg☔️

Jag går runt & tänker på framtiden, hur fort två år har passerat & hur mycket jag har förändrats.
Att jag har växt & blivit starkare & hittat mig själv.

Mina killar, jag tittar på dem & går igenom korten på min telefon & ser hur stora de har blivit. Oscar pratar på för fullt & Alexander växer så det knakar inifrån & ut.

De fint, magiskt & vackert att se den utveckligen & få vara en del av barnens liv & uppväxt.


Nu ser vi fram emot att välkomna sommaren & ta vara på den tillsammans, kram från Schweiz 💕

Likes

Comments

Lång helg & vi välkomnar nu maj månad. Veckorna går lika fort som sanden i ett timglas. Hur kan jag snart ha varit i detta underbara land i snart två år då det känns som jag nyss tog beslutet att åka hit, helt galet!

Jag har haft huset för mig själv i några dagar då familjen var i Sverige över helgen. Att inte höra barnen leka eller skratta & att sitta vid köksbordet helt själv för att äta frukost var märkligt & ovant. Vissa kanske tycker det är rofyllt men jag finner det som oerhört tråkigt. Att höra sina egna andetag & att stå i köket för att laga middag till sig själv.

Nej fullt hus igen & det gillar jag!

Jag & några vännen begav oss av på en liten utflykt igår. Stället heter Brienzersee & det är en liten by som ligger vid Interlaken i Schweiz. Det var så vackert där & trots stora moln som täckte hela himlen & regent som kom & gick så går det inte att beskriva med ord hur fint det var där!

Det är terapi för själen att få komma iväg till sådana platser & med kameran i handen kan det inte bli så mycket bättre!

Hoppas ni alla får en fin fortsättning på veckan!
Kram 🌧🏞

Likes

Comments