View tracker

Vad vill du bli när du blir stor? Frågan som man alltid fick höra som barn, jag svarade alltid sångerska, skådespelare, komiker i vissa fall haha. Ja många av svaren var grundade utifrån mina förebilder. Idag vet jag vilket håll jag vill gå mot.

Jag vill göra skillnad, ha ett jobb som känns betydelsefullt & hjälpa människor. Vilket man kan göra på många olika sätt! Tiden går fort & jag inser att det verkligen är viktigt att uppleva de sakerna som man själv vill göra & att man tar vara på tiden & har kul på vägen!

Efter nästa sommar så börjar nya äventyr & jag vet inte riktigt än vart jag kommer hamna. Låter som om jag pratat om en tid som är långt fram men en vecka går snabbt & plötsligt har det gått två månader & snart vår liksom.

Mycket tänkande och massa kaffe. Så fort jag har en stund över så fotograferar jag även! Det är något jag verkligen vill jobba på & utveckla! Sååå himla kul & killarna står alltid för de bästa bilderna ❤️

Familjen har åkt iväg på en kort semester till bergen så jag blir ensam hemma tills på lördag. Tomt hus med nästan inga ljud men jag ska passa på att träna, fotografera, skriva & bara mysa.

Hoppas ni går får en fin fortsättning på veckan 👋🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Världens bästa Rebecka lånade ut sin kamera till mig under min helg i Sverige. Sååå underbart att få komma hem till massa snö & bara få ge sig ut tillsammans med finaste lillebrorsan i detta vinterland & dessutom tog vi sparkarna vilket var underbart ❄️ Precis som när vi var små, en underbar helg helt enkelt 🌲☃️

  • 77 readers

Likes

Comments

Efter en helg i Paris så har vintern tagit sig hit. Vi har inte fått ett snötäcke på marken än men regnet faller ner varje dag för att täcka gatorna med massa vatten. Jag har fått lånat Rebeckas kamera & fotat en hel del. Sååå kul! Jag har fotat lite av Andreas garderob idag, vilket var såå kul då hon har alla kläder som jag önskade att jag själv hade haft. Men de bästa bilderna står killarna för. Bättre motiv finns inte att fotografera ♥️

  • 108 readers

Likes

Comments

  • 139 readers

Likes

Comments

Hej veckorna passerar så snabbt & nu är även hösten här. Det är kallare i luften men vi har tur med vädret. Strålande sol hela helgen och med riktigt fina dagar. Känns som om sommaren tar sina sista andetag och ger oss lite mer tid.

Helgen bestod av två underbara utekvällar med tjejerna och igår tog Rebecka & jag bilen för en trip mot ett okänt ställe. Vi satt oss i bilen och bara åkte dit vi kände för. Resulterade till att vi hamnade på någon marknad i okänd stad och dessutom kom vi upp till något berg och som överallt annars här i Schweiz är det ju bara sååå vackert!

Träningen går också framåt, jobbar mot nya mål och känner redan skillnad. Mer uppdateringar kommer om det också 🏋🏻

Hoppas ni alla får en härlig vecka 👋🏻☀️🍂🍃🍁

  • 267 readers

Likes

Comments

De tre senaste veckorna har varit såå fina. Bra väder, nya människor & dessutom en hel del vandring. Vi har nu vandrat tre helger i rad, helt ofattbart vad kroppen orkar med! Den senaste vandringen var helt fantastisk 🏔 5 Seen Wanderung Pizol du vandrar alltså i 4-5 timmar och under vandringens gång passerar du 5 fantastiskt fina sjöar. Alltså vilken otrolig utsikt och då har jag bara tagit bilder från de två första sjöarna/ställena.

Innan det var vi på ett annat ställe i Luzern som kallas för Pilatus, välkänt ställe där Schweiz längsta rodelbana finns. Självklart provade vi den med! För mig blev det andra gången då jag hade varit där förut och åkt den. Super kul & sällskapet kunde inte ha varit bättre!

Har även träffat Rebecka som är den nya aupairen till Otis & Holly(Alexanders bästisar) Hon är iaf helt underbar och jag är så glad över att hon har valt att spendera sitt kommande år här med oss så att vi kan få uppleva en massa roliga äventyr tillsammans!

Vi har även hoppat från broar haft taco-kväll fina utekvällar varit på street food festival. Ja vi har helt enkelt hunnit med en hel del! Jag fick även en GoPro av världens bästa familj!

Den här Andrea & Mattias är två helt underbara personer! Så tacksam över att ha dessa två människor i mitt liv som finns där hela tiden & som alltid lyssnar & hjälper till! Vad vore livet här utan dom två & pojkarna 🌟

Mer äventyr är på gång, vi får se vart det bär av nästa gång👋🏻

  • 316 readers

Likes

Comments

Det här är han som jag såg upp till allra mest när jag var liten. Han som var min bästa vän & min förebild . Det var han som lärde mig att åka skridskor, spela fotboll, cykla och mycket mer. Det var han som tog med mig till olika sjöar för att fiska och jag älskade det. Det var han som tog upp mig från marken varje gång jag föll. Det var han som satt på gungan bredvid mig och tittade på mig med ett stort leende. Ja precis det där leendet som han har på bilden, det som säger jag har fått något alldeles speciellt, något som jag ska ta hand om och vara rädd om.

" Titta här, det här är min dotter Lena"

Jag önskade att det fanns en dörr, en dörr att gå igenom och på andra sidan av dörren så kommer du tillbaka till ett av de finaste minnena du har kvar i minnet. Det som du minns som igår och som du alltid tänker tillbaka på när du är ledsen för att bli glad. Det här är ett av dom. Pappa & jag sitter i soffan på barnhemmet och jag ska precis lämna det barnhemmet som jag har tillbringat 3 år och tre månader på. Jag kände mig trygg i hans närvaro och han blev genast min favorit.

Nu har det gått 8,5 månader sen vi sågs sist, du har knappt ringt eller skrivit till mig. Du svarar inte på mina samtal eller på vissa av mina meddelanden. Det gör ont, så jävla ont. Hela kroppen skriker, skriker vart är du. Du kanske kommer tillbaka, du kanske svarar en dag. Du kanske vaknar och inser att du fortfarande har mig och att jag bryr mig om dig.

Jag hade hoppats på att du skulle träffa mig nu och titta på mig & säga att du är stolt över mig, fråga hur det går och hur jag mår.

Jag vet inte hur jag ska kunna få tag på dig då du aldrig svarar, jag har gett upp, gett upp hoppet om att få tillbaka dig pappa.

Men jag vet att du bryr dig, att du älskar mig. Det känns bara så svårt att tro på det när jag inte får höra din röst eller får chansen till att krama om dig och säga hur mycket jag har saknat dig. Pappa det har alltid varit du och jag och det kommer alltid vara så. Det vet vi båda två, det känns bara så tomt nu när vi inte pratar med varandra. 


Kanske om jag har tur så läser du det här eller det är iallafall min önskan. Om du gör det så vill jag säga en sak.


Jag saknar dig varje dag, varje minut, glöm inte det pappa ❤

Likes

Comments

Idag är det exakt ett år sedan jag tog mina första steg här i Schweiz. Mycket har hänt med både kroppen & själen. Ett beslut som togs så fort utan att jag ens hann att tänka efter.

Allt började med en rekommendation från min bästa kompis om en familj i Schweiz. Sedan drog jag bara iväg 2 veckor senare efter första samtalet med familjen. Det kändes så rätt & så bra. Jag åkte iväg med inställningen att det skulle bli kul & spännande. Något nytt och en nystart! Men allt blev mycket bättre än den bilden jag hade byggt upp, jag har fått en till familj.

Jag har fått nya vänner & dessutom upplevt underbara äventyr med fina människor. Allt har gått så fort och vilken tur att jag valde att stanna ett år till. Bara för att få lite mera tid med allt och alla. Nu börjar ett nytt år med nya äventyr & utmaningar. Jag är såå glad & lycklig över att få vara här.

Bilderna är från första dagen som jag spenderade med barnen tills idag senast, de har gått så fort med dem och gud vad de har tagit upp en stor plats i mitt hjärta ❤️

  • 438 readers

Likes

Comments