Några av mima porträttbilder från 2017

📸 2017 Har verkligen varit ett magiskt och speciellt år! Flytt från vackra Schweiz och familjen direkt till härliga Göteborg för teaterstudier.🌸 Det har varit en fantastisk höst och vinter. Nya fina möten med människor och ny miljö. Nya utmaningar och olika intressanta projekt.

2017 har också utvecklat mig som amatör fotograf om jag ens kan kalla mig det haha. Jag vet inte vart jag skulle ta vägen utan kameran. Den har blivit en del av mig själv och oftast så uttrycker jag mina känslor och kreativitet och idéer genom mina bilder 📷

2018 och jag har massa nya idéer och dessutom eventuellt en utställning till våren! Jag fortsätter med mitt skrivande och är nästan klar med min första novell. Ser fram emot fortsättningskursen i teaterstudier och våren så klart!

Ett nytt år med nya möjligheter, utmaningar, projekt och mycket annat 🌸✨

På bilderna 📸

♥️ Olivia Svanberg Fogelström
Cecilia Falkebring
Sophia Lücke
Emma Brochs
Astrid Gislason
Malin Vispe
Rebecka Philipsson Franzén
Joel Sund
Sümeyya Gencoglu
Tuva Jagell
Alexander, Oscar &
Andrea
Bianca & Alexander
Holly
Lars Lek Hansson ♥️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Julen är här och i Hudiksvall har snön verkligen vräkt ner från himlen och fyllt upp de hala vägarna.

Nu har den första kursen slutat och jag har bestämt mig för att gå fortsättningskursen på Teaterstudier. Det känns bra och jag är såå glad över att få spendera mer tid i fina Göteborg!

De senaste veckorna har vi spenderat på "golvet" och vi har fått prova på olika metoder rent praktiskt. Galet kul samtidigt som det har varit väldigt ansträngande & jag har aldrig varit så slut i kroppen som jag har varit under dessa veckor haha.

Vi har jobbat med en pjäs som heter
Måsen av Anton Tjechov.
I tre veckor har vi jobbat med pjäsen på olika sätt. Vi har gått in i roller, jobbat med abstrakta rörelser och episk teater & allt har gått så galet snabbt!

Jag ser fram emot att skriva mer och att få regissera mer! Eventuellt sätta upp en egen föreställning 🎬🎭

Ja det finns massor som jag vill göra! 🌸 Snart ett nytt år med nya möjligheter, äventyr och utmaningar. Jag fortsätter att fotografera och har lite nya rolig projekt på gång i januari 📸

På bilderna
📸

Emma Mattsson Brochs
Cecilia Falkebring & Sophia Lücke
Tuva Jagell
Sümeyya Gencoglu


#drömmenommölndal
#älskaren

Hoppas ni alla får en fortsatt fin jul ❄️

Likes

Comments

Vinter är här och jag har precis skrivit klart min hemtentamen. Jag har spenderat de senaste dagarna i Hudiksvall och här faller snön ner och fyller upp de gråa åkrarna och vägarna. Det har faktiskt snöat galet mycket de två senaste dagarna! ❄️

Jag var ute med min hund igår och helt plötsligt försvann han under promenaden, visade sig att han hade gått ner i diket och försvunnit i all dess snö. Haha nackdelen med en liten hund och mycket snö. ☃️

Vi älskar snön och jag har tagit vara på det och tagit långa skogspromenader i detta underbara vinterland.

Snart åker jag till Göteborg igen och det är dags att gå in på den sista delkursen. Tiden går så snabbt och det känns som att det var en vecka sedan jag drog min resväska genom Hudiksvall för att flytta till Göteborg.

Nu ska jag ta min kopp med te och bara njuta av lugnet i mormor och morfars hus. Titta ut över vinterlandskapet och snart ta upp pennan för att skriva klart texten på ett vykort. Snart är det helg igen, ta vara på det ❄️☃️


Likes

Comments

De senaste månaderna har gått snabbt & galet långsamt periodvis. Jag försöker ställa om & längtar tillbaks till vackra Schweiz & familjen varje dag.
Jag försöker lista ut vad jag vill göra med mitt liv. Vilken väg jag vill gå & där jag känner att jag gör någonting meningsfullt.

Jag brukar sitta på en bänk mitt emot stora teatern i Göteborg & bara titta på alla människor som passerar förbi & se när de blåa spårvagnarna stannar upp vid hållplatserna för att släppa in människor som är på väg någonstans.


Jag skriver, fotograferar & filmar.
Det gör mig lugn & får mig att fokusera & det är dessutom galet kul! Göteborg är en vacker stad & jag trivs här samtidigt som jag känner att jag är påväg någon annanstans.I januari slutar kursen & jag står inför nya beslut & utmaningar. Stanna i Göteborg eller kanske en ny kursstart någon annanstans eller ett helt nytt äventyr.

Men tills dess fortsätter jag att fundera & tar den där platsen på bänken utanför stora teatern för att fundera & tänka vidare.

Hoppas ni får en trevlig fortsättning på helgen alla 🌸🎥📖⏳🍂📚✍🏼

Likes

Comments

Nu är det helg & jag har 14 dagar kvar i Schweiz med denna familj ♥️ Åh vad jag inte försöker att tänka på att jag ska flytta hem & ifrån killarna & familjen men det är oundvikligt. Pojkarna överöser mig med kärlek varje dag & jag har aldrig känt mig så lycklig & glad som jag är när jag får vara med dem. Det kommer att bli bra i Sverige men jag har börjat på känna av saknaden, saknaden av vardagen med killarna som jag inte kommer få ta del av på samma sätt & de där stunderna på dagarna när vi alla ligger på golvet & tittar upp i taket & skrattar åt varandras historier. De stunderna när Oscar tittar mig i ögonen & säger att han älskar mig & när Alexander tar mig i handen & förklarar med sina kloka meningar & ord hur glad han är över att jag spenderar mina dagar med just dem.

Jag älskar dom & jag vet att jag är en del av familjen. VI är familj ♥️

Nu ska vi ta vara på dem sista två veckorna med varandra & bara njuta av sommaren tillsammans 🌸

❤️ Alexander & Oscar jag älskar er ❤️

Likes

Comments

Äntligen i Schweiz igen efter två veckor hemma i Hudiksvall. Det var mysigt & tiden gick så fruktansvärt fort! Om 3 veckor lämnar jag Schweiz på riktigt! Det känns overkligt att jag ska flytta tillbaks till Sverige 🇸🇪 Men det blir också förändring. I slutet av augusti flyttar jag ner till Göteborg för att läsa Teaterstudier 🎭 Det kommer bli bra & framförallt spännande! Kliver in i något helt nytt & det känns såå himla bra!

Jag ser fram emot det men njuter också av den sista sommaren här i underbara 🇨🇭

Likes

Comments

Förra helgen åkte jag & Rebecka till Valle verzasca. Ett oerhört fint ställe som ligger i den italienska delen av Schweiz! Nu har jag & Rebecka två veckor kvar med varandra här i Schweiz & sen är vår tid här i Schweiz över med varandra. Det kommer bli jobbigt men jag försöker att inte tänka på det & blicka framåt mot nya äventyr! Nu ser vi fram emot midsommar & en helg med sol & massa bad!

Kram från ett soligt Schweiz
☀️

Likes

Comments