Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Livsstil, Vardag

Då var denna dag snart slut och bara en arbetsdag kvar sen är det lite helg igen. Himmel vad skönt att det är med fredag imorgon, få vila ut lite under både lördag och söndag.

Har inga direkta planer för helgen åh på söndag så ska jag till stallet igen och pyssla med plexus sen styrelse möte lite senare på kvällen, det är nog så min helg kommer att se ut i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Livsstil, Vardag

Nu var det ett bra tag sedan som jag var aktiv här på bloggen så kände att det kunde vara dags för ett inlägg eller vad säger ni?

Jag har inte haft så mycket för mig egentligen, har mest bara jobbat och varit i stallet hos plexus det är det enda. Senast jag var i stallet var igår, trots att jag var nära på att ramla av honom några gånger men klarade mig.

Han skötte sig super fast han blev lite tittig när vi skritta ut mot brukshundsklubben, men försökte med att ställa honom lite från det läskiga och fokusera på mig så slappnade han av igen.

Red även en stund i paddocken när vi kom tillbaka där försökte han dra mig ur sadeln några gånger men höll mig kvar trots allt ändå. Men han skötte sig bra ändå trots att han dummade sig lite men annars så var det helt okej.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Livsstil, Vardag

Ja som rubriken låter så hatar jag snö lika mycket som både söndagar och måndagar, tycket ingen av dem är roliga i över-huvudtaget. När det kommer en massa snö så blir det en massa olyckor bara för att de flesta inte alla kanske men de flesta i alla fall inte kan hålla hastighetsbegränsningen som gäller.

Då blir det ju olyckor, vill ju ha vår och sommar och värme nu inge mera snö är trött på skiten nu.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Livsstil, Vardag

I just hate Monday mornings there's never comes anything out of Monday's. I couldn't my bike to the bus this morning so I had to walk all the way. I can say it was a really long time since I walked to the bus last time and when I've got to work it started to snow.

I don't want any more snow, I want it to be spring and summer not more winter I've had enough of snow. It was such a nice weather yesterday why couldn't it be like today to? We'll see how long it will last today if it's keeps going on trough the day or if it will stop during the day.

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil, Vardag

Lång och äckligt tråkig eftermiddag utan att ha någonting att göra, två dagar på raken så har jag haft absolut ingenting att göra från ca 10:30 efter det så har det inte gått 1 minut då jag har varit så sjukt uttråkad så det finns inte.

Om de inte har någonting åt mig imorgon eftermiddag så kan jag lika gärna åka hem istället för att bara stå och trampa bara för att få ha någonting att göra. bara för att man inte har någonting att göra så går tiden så jävla långsamt så att man håller på att bli galen av tristess och nästan har klättrat efter väggarna.

Det måste väl vara absolut det tråkigaste som finns att inte ha någonting att göra antingen större delen av eller hela dagen. Om det blir samma sak idag så kommer jag nog att kräkas av tristess och säkert gå i taket.

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil, Vardag

Jag var in en sväng på spargrossen och kikade lite och kom över en sådan här grej som jag ska lägga till på min nyckelknippa. Har förvisso en massa nycklar åh grejer men vad gör en grej till, för mig gör det inte så mycket den är ju ändå rätt gullig.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Livsstil, Vardag, Sommar

God morgon alla goa & glada, sitter på jobbet och inväntar på att få jobb, men än så länge så är det lugnt i alla fall. Det kan vara skönt att få ta det lugnt ibland oxå, passar på att ha axeln vilandes en stund tills det är dags att åka ut och jobba beroende på om de behöver ha folk någonstans.

Ska till stallet sen efter jobbet och ta hand om Plexus, men det hade varit skönare ut om det hade varit lika fint idag som det var igår. Tycker det känns lite ruggigt ute nu när det är mulet och lite små kallt, men det är väl mest bara för att solen inte är framme idag.

Jag längtar verkligen till våren och sommaren då det blir varmare ute plus att man slipper alla dessa extra vinterkläder som man har på sig, just nu måste man fortsätta ha dem på sig då det fortfarande inte är någon värme ute.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Livsstil, Vardag, Djur & Natur

Sitter här i stallet och ska snart fodra hästarna om en liten stund och natta dem för natten innan jag drar till bussen för att åka hem för idag.

Blir nog att äta lite snabbt när jag kommer hem och sen är det sängen som gäller för börjar bli trött eller har väl varit trött hela dan men har haft någonting att göra så att man har hållit sig vaken i alla fall.

Några av hästarna tuggar lugnt på sitt hö som de har kvar från eftermiddags fodringen snart ska de få sin kvällsmat för idag sen är det god natt för idag.

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil, Tankar & Åsikter, Vardag

Ja då var denna söndag snart avklarad ska bara plocka ihop alla mina kläder som jag har liggandes överallt sen kliva i duschen och sen kanske kika på farmen åh se vem som åker ut denna gång. Jag hade redan plockat ner mina kläder redan igår och inte insåg för än då hur mycket kläder jag egentligen hade åh som jag knappt använder men hur ska jag hinna göra det egentligen?

Det är ju inte ofta som jag hinner använda mina vanliga kläder under veckorna då jag jobbar och kommer hem ganska så sent om dagarna så hinner inte använda mina privata kläder, det enda som gäller är mina arbetskläder och mina ridkläder är typ mina baskläder som jag använder mest då jag mest jobbar och sedan åker till stallet efter jobbet det är i princip de enda kläder som jag använder mest i dagsläget.

Jag jobbar hela dagarna och när jag inte jobbar så spenderar jag större delen av min fritid antingen hemma eller i stallet, majoriteten av veckans alla 7 dagar spenderas i stallet och resterande av dagarna spenderas hemma även när jag är ledig så är det antingen hemma framför datorn och kanske streck kollar någon serie eller försöker sträck kolla en serie eller kollar på nån film som kan vara intressant och värd att kolla på flera gånger om.

Åh dagen efter så spenderas dagen först framför datorn en stund eller ett par timmar med frukost intag och efter lunch runt ca kl 14:15 så sitter jag på bussen in till stallet med 1 buss byte emellan för att kunna ta mig hela vägen till stallet och ta hand om hästen. Men nu sitter jag i alla fall hemma sen en bra tid tillbaka efter ett årsmöte, nästa möte är på torsdag sen ytligare ett till möte på söndag om en vecka den 19 och sen ett till möte efter det på tisdagen den 21 mars.

Nu börjar det verkligen bli mycket möten då de förmodligen börjar komma igång igen efter vinter vilan så är det dags att komma igång igen med ny energi, nya idéer och fräschare tankar kring alla saker och allting annat oxå. Får se vad som väntas under 2017 för oss och hur mycket som man kommer att åka iväg på osv, förra året var det några grejer som jag ville eller var sugen på att åka iväg men hade ingen möjlighet att åka, får se nu i år när vi får ut kalendariet för allting om det finns någonting som man kan få åka iväg på och inspiration.

Likes

Comments