View tracker

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Vardag, Djur & Natur

Äntligen fredag igen men helgen kunde ha börjat bättre om det hade varit sol 💥 istället för snö ❄ då hade det varit bättre men det måste ju komma ner nån gång men ändå.


Sitter just nu på lunch i alla fall sen får man väl se vad som händer på em. Har en sån jävla träningsvärk i båda armarna sen i onsdags när jag körde ut vatten till hagen med en skottkärra 2 omgångar.


Men det blir skönt med lite ledighet i alla fall, det finns inga direkta planer för helgen men jag kommer säkert på någonting i alla fall för imorgon. På söndag så ska jag till stallet och ta hand om plexus.


Plus att jag och en tjej till i stallet har intag då vi tar in privat stallets hästar sen ska på möte efter det på kvällen men vet inte om jag kanske hinner hem tills dess.


Om jag åker in till stallet på fm så hinner jag säkert hem tills dess men det visar sig hur det blir har hela söndagen att spela på så kan åka in när som helst utom hur tidigt/sent som helst annara är det inga problem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Höst & vinter , Vardag, Resande & Hotell

God morgon alla glada sitter nere i matsalen och äter en härlig hotell frukost på city hotell efter en trevlig kväll med god mat på akropolis.

Nu blev det lite hotellfrukost nere i matsalen, det är så hemtrevligt på detta hotell och det har en speciell charm då det säkert har en hel del historia i grunden.

Samt att på detta hotell finns eskilstunas äldsta hiss som foetfarande funkar och används av hotellets gäster så det har sin egna mysiga charm.

Det är lika mysigt att komma hit varje gång nog bara för att jag bara har varit här 3 gånger hittills men ändå är det lika mysigt och hemtrevligt varje gång.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Hej på er....sitter i bilen på väg ut en scäng innan jag sticker iväg till stallet och fixa lite ned plexus. Det kommer nog bli en relativt lugn dag idag, har inga andra planer för idag och inget planerat för imorgon inte än i alla fall.
Får se om jag planerar någonting för imoegon det visar sig hur det blir med det. Men idag ska jag i alla fall fokusera på mysa i stallet med plexus sen eftet att vi har kommit hem från ett ställe innan.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Tankar & Åsikter

Vad säger ni om att köra en frågestund där ni fråga vad som helst då jag började fundera på att köra en frågestund när jag skrev förra inlägget för en liten stund sedan, där ni får fråga vad som helst och ställa hur många frågor ni vill inga frågor är för dumma eller konstiga.

Om ni tycker att det är en bra ide med en frågestund så kommer det kanske upp imorgon bitti, jag ville höra med er om vad ni tycker om det, bra eller dålig ide? Ska göra ett tidsinställ inlägg efter detta inlägg så är det färdigt sedan.

Likes

Comments

Jag har suttit och funderat lite i alla fall idag, om vad som kan vara läsvärt och intressant eller inte. Vad vill läsare läsa om på en blogg? Vad är det ni vill läsa om här på bloggen?

Det är några frågor som jag har frågat mig själv miljontals med gånger jag har bloggat och ibland så känns det som att jag upprepar mig själv i 2-3 inlägg när jag egentligen tänkt mig något helt annat ungefär att varje inlägg ska vara lite säregen och har en röd tråd i varje inlägg osv.

Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad har ni för tips på något ämne som jag borde skriva om här på bloggen, kanske läsa om det själv först och sedan kunna skriva min egna åsikt om just det ämnet.

Tips mig gärna om vad ni vill läsa om, det kan vara vad som helst allt från hästar, vänner, djur och natur. Ja om exakt vad som helst bomba mig gärna med tips och frågor om bra inlägg så att bloggen ska kunna bli bättre och utvecklas som en blogg.

Jag har insett nu att jag möjligen har skrivit en aningen mycket om när jag har varit i stallet osv och pysslat med Plexus men det är väl mest att jag är där så mycket och jag älskar att vara i stallet och tillbringa en massa tid med honom och alla goa människor som finns där.

När jag inte är i stallet så är jag hemma och tar det lugnt och laddar om batterierna till dagen efter eller ja försöker i alla fall hehe. Vad säger ni om att jag lägger upp en fråg

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Idag verkar det vara en regnig och kall söndag med bara 5+ grader ute. Men dagens planer är att åka till stallet åh fixa med pållen ett par timmar trots detta råa och kalla väder.

Jag funderar på om jag först ska rida inne i ridhuset och sen rida ut barbacka som avslut på passet när det är lite av ett barbacka väder ute nu, lite trist att det ska regna bara annars hade det varit helt okej.

Vad är era söndags planer denna trista och gråa söndag?

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Ja vad ska man säga? Det har varit väldigt skönt att ligga i sängen ungefär hela dagen och bara vara åh glo på datorn, sov till straxt efter kl 10 vilket var både skönt och väl-behövligt.

Ska till stallet imorgon, fixa åh greja lite i några timmar det är oxå rätt så skönt. Bara vara i stallet och andas in lite häst är rätt skönt och bara njuta ut av tystnaden när det är så mycket annat som pågår runt omkring.

Är glad att jag får chansen att tillbringa en ledig dag i stallet och bara njuta åh snacka lite skit med andra roliga människor som finns där som har sina hästar uppstallade på anläggningen.

Jag funderar på om jag ska ta med mig systemkameran till stallet imorgon och fota lite fina höst bilder runt omkring stallet och kanske på väg både till och från stallet. Så att det kommer upp lite mer nyare och fräschare bilder här på bloggen.

Istället för att ni ska se samma bilder om igen, det kanske blir lite tjatigt att jag lägger upp samma bilder inlägg efter inlägg. Så får se om jag tar med mig kameran till stallet imorgon och fotar lite som sen kommer upp här på bloggen så småning om.

Så kanske det blir lite roligare att läsa för er om ni får se lite andra bilder både på Plexus och lite andra höst bilder med systemkameran och inte enbart mobilbilder som det har varit väldigt mycket av.

Jag har förvisso en massa mobilbilder på mobilen men det är inte alla gånger som det är så jätte bra kvalitet på de bilderna som det blir med systemkameran. Det var ju därför som jag köpte den från första början och inte bara ligga och samla damm i bokhyllan till ingen nytta.

Så jag ska ta och lägga batteriet på laddning för vet ju inte hur mycket batteri som e kvar på den och hur mycket bilder jag har i den heller så det ska jag oxå kolla upp så att den både är tom och full laddad tills imorgon om jag bestämmer mig för att ta med mig den.

Men bara så länge det inte regnar så kan jag ta med mig, men om det regnar så får den ligga i väskan istället. Men det visar sig imorgon hur det blir om jag tar med mig den eller inte.

Ska i alla fall försöka åka ut tidigt imorgon och fixa lite i stallet åh så, jag kommer troligen att uppdatera via mobilen under dagen imorgon medan jag är i stallet. Har sagt det så många gånger i tidigare inlägg och så många gånger tidigare oxå.

God natt bloggvärlden och till er kära läsare.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag


God morgon alla goa åh glada, idag kommer det bli en lugn söndag för mig. Hur kommer eran söndag se ut? Jag brukar alltid åka till stallet på söndagar, men nu var jag till stallet igår så behöver jag inte åka dit idag. Förvisso så kan jag åka dit om jag vill men behöver inte göra det. Så det blir nog att sitta och titta på nån film eller fortsätta avverka avsnitt på en serie som jag har suttit och kolla på de senaste dagarna.

Likes

Comments