Allmänt, Vardag, Livsstil

God förmiddag alla glada då var det måndag igen då, har precis haft en andra frukost på jobbet. Så ska snart fortsätta jobba ett tag till sen vet jag inte vad som händer efter när vi är klara med det vi ska göra.

Men det visar väl sig senare vad de säger eller kanske lättare sagt vad de har hittat på för nästa uppdrag åt mig efter lunch eller om det blir en lugn eftermiddag idag det vet man aldrig, det enda jag kan göra är att vänta och se vad som händer.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Livsstil, Design & Inredning , Fashion & Make up

Ja hade inte så mycket för mig idag, syrran är inte hemma så det är bara jag och mamma åh det som vi hittade på idag var att åka in till stan då hon behövde köpa sig en ny säng åt sig och hon hittade faktiskt en säng som hon köpte och som kommer på måndag em/kväll så då får mamma sin nya säng som hon köpte idag. Även jag hittade lite grejer som jag köpte så jag kom inte hem helt tomhänt.

En update om var jag köpte för grejer kommer kanske lite senare ikväll eller imorgon, men vi käkade brunch innan vi gick in på Ikea och alla andra affärer som vi var in på men gud vad folk det var medan vi var där, men huvudsaken var att vi hittade det vi skulle i alla fall och att mamma hittade sin säng som passade henne med lådförvaring under sängen oxå då hennes nuvarande behöver slängas då hon har haft den väldigt länge nu så då kände hon att det var dags att köpa en ny.

Sängramen som hon kommer ha till sin nya säng med tillhörande sänggavel är super snygg för blev själv sugen på bara själva sängramen men tänkte sedan att det blir svårt att kunna möblera om i mitt rum när jag har just den sängramen förvisso så är det lite problem med det nu med när jag har ett så pass litet rum eller så har jag bara för stora möbler som tar mycket plats som möjligen gör att mitt rum ser litet ut.

Men den möbeln som jag har som är stört är nog min säng som är på 160cm, den kanske är lite i det största laget för en person men vad gör det. Den passa ju bra när man har gäster som stannar över natten när de har en bit att åka så kan det vara ganska så behändigt med en stor säng. Men idag när jag såg min mamma köpa en ny säng med just den sängramen.

Så började jag även fundera på om jag skulle köpa en ny säng fast då en mindre säng än den som jag har nu, men som sagt så är det ju bra med en stor säng. Dock så har jag fortfarande funderingar på om jag bara ska köpa sängramen till min nuvarande säng som jag har och köpa en ny vid ett senare tillfälle eller hur det nu blir, får se hur jag gör angående sängen. Åh som sagt tidigare så kommer det en uppdatering om det jag köpte idag antingen lite senare ikväll eller imorgon innan jag drar till stallet.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag

Härliga fredag men tänka sig att man måste vara inne när det är så fint väder ute men ska jobba några timmar till sen så får man ta helg som så många andra.

Får sova lite extra imorgon då är det som skönast att få vara ledig, har i planerat något för imorgon får ta dagen som den kommer åh se vad man kanske hittar på om man ska åka in till stan en vända eller vad man ska göra.

Har inte tänkt så långt än i alla fall men det kommer en update om det senare idag eller under dagen imorgon beroende på vad jag hittar på själv eller med någon. Men nu ska jag i alla fall jobba vidare då min lunch straxt e slut.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag, Frågestund

Nu tänkte jag svara på de få frågor som jag fick under den senaste frågestunden.

Varför började du blogga?

Jag började blogga då jag ville dela med mig av min vardag, om mina tankar & åsikter samt även om min tid i stallet tillsammans med hästarna. Där jag för det mesta spenderar den större delen av min fritid.

Vad är det roligaste med att blogga?

Bra fråga, jag vet inte riktigt vad som är roligast med att blogga. Jag bloggar mest för att jag har ett litet intresse för att skriva då jag kan sitta och skriva väldigt mycket ibland. När jag skriver så är det mest historier och lite fantiserade äventyr som man säkert oftast drömmer om att kunna få göra. Det var då tanken förut slog mig att jag kunde föra över mitt skrivande till en blogg som blev just denna som jag nu har idag.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag, Frågestund, Tankar & Åsikter

Hej på er, ni som har följt mig ett tag här på bloggen ett tag vet ju att jag har försökt haft lite frågestunder där ni får fråga exakt vad ni vill mellan himmel och jord.

Nu tänkte jag köra en ny frågestund för er där ni får fråga hur mycket ni vill om vad ni vill. Det behöver inte vara enbart frågor, om det är någonting som ni vill se mer eller mindre av så är det bara att skriva det, så kan vi försöka lösa det tillsammans på något vis.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag, Skvaller , Tankar & Åsikter

Gud jag har sån träningsvärk i benen, vet inte vart jag ska ta vägen snart. Har inte haft någonting att göra idag, var iväg till ett ställe och hjälpte till ett par timmar.

Sen efter när jag kom tillbaka så har jag inte haft någonting att göra men det är snart dags för hemfärd i alla fall gud vad skönt. Jag skulle kunna åka hem nu redan men slutar inte för än kl 16 så kan inte åka hem tidigare.

Sitter just nu och lyssnar på en podd (är ni ihop?) med nellie och Jakob på spotify bara för att fördriva tiden tills man får åka hem. Tycker att det alltid är lika skönt att få åka hem varje dag.

Jag kan även säga att är skönt att sitta ner nu i alla fall då jag en sån träningsvärk i benen och onödigt att stå upp och trampa men jag fattar ändå inte vad jag har gjort när jag har det samt ont i ryggen men jag orkar inte bara inte ta någon värktablett heller.

Jag kan ta en senare när jag kommer hem istället. Så man inte behöver tänka på någonting annat medan man åker hem, Jag ska i alla fall fortsätta lyssna på podden men jag måste snart ladda mobilen.

Nog för att jag har 45 % batteri kvar på mobilen men det är bara för att batteriet ska räcka hela vägen hem och för att jag ska kunna lyssna färdigt på podden med nellie och Jakob.

Likes

Comments

Hej på er gullizar, jag har suttit och kollat på min statistik. Jag har aldrig varit med om tidigare att jag har haft så många läsare som jag har nu.

Tack snälla ni för att ni följer med mig och läser alla mina inlägg. Tidigare så har jag väl inte direkt haft någon lust att blogga men det var samtidigt av anledning att jag inte har haft någonting att blogga om här omkring då det inte har hänt så jätte mycket.

Men ska snart komma igång igen, nu kanske det blir mer aktivitet här på bloggen då det är så roligt att se att följar antalet har ökat de senaste dagarna och det är så roligt att se. Man får samtidigt lusten och viljan tillbaka att vilja skriva fler inlägg per dag.

Men problemet kvarstår är att jag fort-farande inte har någonting att skriva om i varje inlägg. Men jag ska nog ändå försöka komma på någonting att skriva i alla fall så att ni får mer läsning som får er att vilja stanna kvar.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag

Jaha då var det måndag idag igen, tycker att måndagar är bland den tråkigaste dagen på hela veckan. Det är både måndagar och söndagar anser jag, söndagar är tråkiga för då vet man att man måste upp tidigt dagen efter för att åka och jobba.

Måndagar är ju för att man jusr måste upp och jobba åh att det är första dagen på en ny vecka och så långt kvar tills det är helg igen. Så därav tycker jag att både söndagar och måndagar är de tråkigaste dagarna på hela veckan.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Idag är det 1 månad kvar som 26 åring, gud vad tiden har gått fort egentligen det känns som det bara var förra veckan som man fyllde år och nu om 1 månad så fyller man 27 år.

Det är några stycken som inte tror att man är så gammal som man säger att man är när de tror att man är så många år yngre än vad man egentligen är eller som en annan trodde en gång att jag var så mycket år äldre än vad man egentligen är.

Men de detaljerna ska vi inte gå in på mer just nu i alla fall, det kanske vi kan ta en annan gång vid ett annat tillfälle. Åh igår vid den här tiden så låg jag och sov så skönt. jag tror att jag somna vid straxt efter kl 16:00 och som fram till efter kl 8:00 eller när det nu var jag klev upp imorse.

Åh det är ju några timmar och jag kan ju säga så här att det behövdes då jag kände igår när jag åkte in för att jobba att jag fortfarande inte kände att kroppen inte kändes 100% återställd.

När jag klev upp imorse så kände jag mig ändå ganska utvilad men ändå fortfarande trött men det var nog ändå ganska välbehövligt att få sova så länge som jag gjorde efter bara ha gjort ingenting.

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Gud vad jag saknar att få vara i stallet och pyssla med hästen åh känna hästlukten. Det känns som en hel evighet som jag har varit i stallet sist.

Sist jag var i stallet så mådde jag i alla fall inge bra vilket ni kära underbara läsare redan vet om och gud som jag saknar att vara där och pussa på Plexus som min medryttarhäst heter. Han är hur go och mysig som helst på alla sätt och vis.

Jag har varit medryttare på honom sen i augusti 2016 så det är ju ett par månader i alla fall och hoppas på att det blir många fler månader till tillsammans han och jag. Jag hoppas att från och med söndag kan börja vara i stallet igen och pyssla med honom.

Åh börja rida igen och ta igen den förlorade stall tiden som man har gått miste om nu när man har varit sjuk så länge. När det är någonting man älskar att göra så vill man inte vara borta så länge för att inte missa så mycket t.ex i skolan, på jobbet eller vart det nu kan vara någonstans.

Men just i detta fallet så har jag varit borta alldeles för länge både från stallet och från jobbet. I för sig så gillar jag inte mitt nuvarande jobb så särskilt mycket ändå men det ger effekt på min lön.

Men att vara i stallet hos Plexus är som balsam för själen och det hjälper mig att ta mig igenom en dag på jobbet för att sedan få åka ut till stallet efteråt är det absolut bästa som finns.

Ni som är hästmänniskor och antingen har egen häst eller har som mig en medryttarhäst förstår exakt vad jag menar och får exakt samma känsla när man älskar att antingen vara i stallet eller om man håller på med någon annan sport som man är intresserad av att utöva.

Ni förstår säkert oxå vad jag menar på ett ungefär, vi alla känner olika beroende på vad vi gör om dagarna antingen efter skolan eller jobbet.

Likes

Comments