Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Idag verkar det vara en regnig och kall söndag med bara 5+ grader ute. Men dagens planer är att åka till stallet åh fixa med pållen ett par timmar trots detta råa och kalla väder.

Jag funderar på om jag först ska rida inne i ridhuset och sen rida ut barbacka som avslut på passet när det är lite av ett barbacka väder ute nu, lite trist att det ska regna bara annars hade det varit helt okej.

Vad är era söndags planer denna trista och gråa söndag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Ja vad ska man säga? Det har varit väldigt skönt att ligga i sängen ungefär hela dagen och bara vara åh glo på datorn, sov till straxt efter kl 10 vilket var både skönt och väl-behövligt.

Ska till stallet imorgon, fixa åh greja lite i några timmar det är oxå rätt så skönt. Bara vara i stallet och andas in lite häst är rätt skönt och bara njuta ut av tystnaden när det är så mycket annat som pågår runt omkring.

Är glad att jag får chansen att tillbringa en ledig dag i stallet och bara njuta åh snacka lite skit med andra roliga människor som finns där som har sina hästar uppstallade på anläggningen.

Jag funderar på om jag ska ta med mig systemkameran till stallet imorgon och fota lite fina höst bilder runt omkring stallet och kanske på väg både till och från stallet. Så att det kommer upp lite mer nyare och fräschare bilder här på bloggen.

Istället för att ni ska se samma bilder om igen, det kanske blir lite tjatigt att jag lägger upp samma bilder inlägg efter inlägg. Så får se om jag tar med mig kameran till stallet imorgon och fotar lite som sen kommer upp här på bloggen så småning om.

Så kanske det blir lite roligare att läsa för er om ni får se lite andra bilder både på Plexus och lite andra höst bilder med systemkameran och inte enbart mobilbilder som det har varit väldigt mycket av.

Jag har förvisso en massa mobilbilder på mobilen men det är inte alla gånger som det är så jätte bra kvalitet på de bilderna som det blir med systemkameran. Det var ju därför som jag köpte den från första början och inte bara ligga och samla damm i bokhyllan till ingen nytta.

Så jag ska ta och lägga batteriet på laddning för vet ju inte hur mycket batteri som e kvar på den och hur mycket bilder jag har i den heller så det ska jag oxå kolla upp så att den både är tom och full laddad tills imorgon om jag bestämmer mig för att ta med mig den.

Men bara så länge det inte regnar så kan jag ta med mig, men om det regnar så får den ligga i väskan istället. Men det visar sig imorgon hur det blir om jag tar med mig den eller inte.

Ska i alla fall försöka åka ut tidigt imorgon och fixa lite i stallet åh så, jag kommer troligen att uppdatera via mobilen under dagen imorgon medan jag är i stallet. Har sagt det så många gånger i tidigare inlägg och så många gånger tidigare oxå.

God natt bloggvärlden och till er kära läsare.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag


God morgon alla goa åh glada, idag kommer det bli en lugn söndag för mig. Hur kommer eran söndag se ut? Jag brukar alltid åka till stallet på söndagar, men nu var jag till stallet igår så behöver jag inte åka dit idag. Förvisso så kan jag åka dit om jag vill men behöver inte göra det. Så det blir nog att sitta och titta på nån film eller fortsätta avverka avsnitt på en serie som jag har suttit och kolla på de senaste dagarna.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Vardag


Det har redan gått 1 vecka sedan kopparbergsmarknaden, jag sa att jag skulle skriva en update lite senare samma dag om vad jag hade köpt om jag hade hittat någonting vilket jag gjorde.

Men det blev aldrig av att jag skrev ett till inlägg den dagen, får se om jag gör det imorgon istället. Åh kan ni tänka er at jag sov till typ 10 idag vilket jag kan säga var väldigt skönt kände att jag behövde det.

Åh nu när klockan snart är 00:00 om bara en liten stund så känner jag att tröttheten börjar smyga sig på, så ska ta åh krypa till kojs är egentligen inte så jätte trött men det kan vara skönt ändå att bara krypa ner under täcket i alla fall.

Imorgon ska jag till stallet igen och pyssla lite med Plexus, man kan säga att han har vila fram tills på måndag. Då han har sprungit av sig båda skorna fram i hagen och hans ägaren ska försöka ringa ut hovslagaren på måndag så att han får nya skor fram.

Så han kommer stå inne fram tills han har fått nya skor men det gör ju absolut ingenting alls för mig, vi kan stå inne och mysa lite istället. Men nu ska jag krypa till kojs i alla fall då det är en dag imorgon oxå så att man inte sover för länge lite som man gjorde idag.

Vad är era söndags planer? Mina söndags planer är att spendera ungefär den större delen av dagen i stallet i alla fall så det blir nog inte så mycket mer än det. Är man en häst människa så älskar man ju att vara i stallet.

Jag ser det som terapi för både kropp och själ efter allt skit på jobbet som man måste stå ut med men förhoppningsvis så är det snart oxå över.  

Likes

Comments

God morgon på er, nu sitter vi i bilen på väg upp till kopparbergs-marknaden med kanon väder oxå de e helt underbart.

Man får vara glad så länge det inte regnar i alla fall och blåser betydligt mindre än vad det har gjort de senaste 2 dagarna så det är ju skönt att det har slutat blåsa så att man slipper frysa arselet av sig.

Åh som jag nämnde igår för er så får man väl se vad man hittar för skoj på marknaden. Men synd att det bara är en gång om året, vi försöker åka dit varje år i alla fall.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Vardag, Höst & vinter


Hej på er, vad händer hos er ikväll då? Själv så sitter jag och funderar om man skulle ta och krypa till kojs så att man orkar upp imorgon bitti. Får se vad det blir för väder imorgon när vi ska åka upp till kopparbergsmarknaden imorgon.

Hoppas man hittar nåt kul och kanske träffar på några bekanta ansikten som man alltid brukar göra när man åker dit, vi var dit förra året och hittade lite grejer som följde med hem.

Får se om det finns någonting som följer med hem imorgon oxå det vet man ju aldrig om man kanske hittar någonting. Men ibland så är det bara roligt att gå åh titta samtidigt.

Jag tror att det är eller kan vara en av de största marknaderna i Västmanland eller den största som jag känner till i alla fall det finns säkert fler stora marknader än kopparbergsmarknaden. Lite ungefär som nationaldags tävlingarna är det största eventet inom hästsporten någonsin tror bara i Västmanland.

Nä nu tror jag faktiskt att jag ska ta åh krypa till kojs, inte för att jag är särskilt trött men det kan bara vara skönt att lägga sig ner en stund kanske med en bra bok, korsord, kollar sina sociala medier en sista gång via mobilen eller så.

Update om marknaden imorgon kommer under dagen imorgon, jag vet att jag har sagt det förut men ska i alla fall berätta för er om jag fick med mig någonting hem imorgon eller inte.

Om jag inte får med mig någonting hem imorgon så kanske jag åker in till stan på söndag förmiddag eller under veckan som kommer fast blir nog kanske framåt helgen då.

Då jag har möte på tisdag och onsdag så då går det inte riktigt, sen vet jag inte vilka dagar som jag kommer ha Plexus men jag ska ta och kolla upp det senare. Nu ska jag i alla fall sova en ny dag imorgon oxå, ha de gött så länge.XOXO​​

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Vardag, Höst & vinter

Ja vad ska man egentligen säga? känner mig sjukt trött och extremt utsliten men det är nog mest att man kliver upp så pass tidigt som man gör.

Tror samtidigt att mina knän håller på och lägger av, känner av mer än vanligt och än vad jag har gjort tidigare.

Önskar lite att det kunde vara fredag imorgon istället för torsdag men ändå inte, ska till vårdcentralen på fredag och ta bort stygnen då de har suttit ca 10 dagar.

Sen så ska jag även upp till hudkliniken den sista oktober så får väl se hur det går. Det går säkert bra men ser nästan inte fram emot det, jag ska dit mest bara för en liten avvikelse som jag har på ryggen om den ska tas  ort eller inte.

Men det visar sig då om vad de säger om det sen när jag kommer dit när det blir så dags. Men nu ska jag i alla fall sova så att man otkat upp imprgon som jag verkligen inte ser fram emot i över huvidtaget.

Kolla in denna solnedgång som jag tog i måndags kväll när jag stod ute vid hagen och fyllde vatten åt hästarna. 💕💕

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Vardag, Höst & vinter


God morgon på er alla glada, vad har ni för planer denna söndag? Jag ska i alla fall till stallet idag och pussa lite på Plexus, men först innan jag åker dit så ska jag först kliva i duschen en sväng och äta frukost oxå förstås.

Detta är nog vad min söndag består av i alla fall, vad består eran söndag av? Sen får man vi se om jag tar med min systemkamera till stallet idag och tar lite kort på Plexus istället för att ta en massa mobil bilder.

Ska fixa kameran nu, sen äta lite frukost och kliva i duschen efter det, så det blir nog efter lunch som jag åker in kanske blir lite tidigare beroende på hur snabbt som jag blir klar med allt jag ska göra här hemma.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Djur & Natur

Hej på er, är så sjukt uttråkad då det inte finns någonting att kolla på och det finns inget bra på tv heller. Så tänkte kolla med er om ni har några bra film tips eller tips på np bra seroer eller så som ni tycker jag borde kolla in.

Kommenters det i kommentarsfältet här nedan, det funkar med alla genrer så bomba mig gärna så kan jag kolla in dem ikväll i brist på annat att kolla på, har inga ideer själv.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Vardag, Djur & Natur

Jag skrittade ut en sväng på Plexus idag och gjorde små halter efter vägen och han lyssnade åh stod still en bra stund tills jag sa att det var olej att gå igen.

De första gångerna när jag akrittade honom samma slinga som idag så ville han inte riktigt lyssna men han tyckte var jätte skönt att få komma ut och röra på sig efter att ha fått vilat en period.

Nu känner jag att han börjar lyssna på lite sakta men säkert och börjar nog säkert förstå vad jag vill och det är det jag vill, är ju att han ska lyssna mig och på mina hjälper. Men det blir ju bättre sen ju med jag rider honom oxå.

Likes

Comments