Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Vardag, Fanilj & Vänner

Årets sista dag på 2016 de senaste månaderna har gått så otroligt fort, det har hänt både bra och dåliga saker under året.

1:a halvan av året var inte en så jätte rolig period inom familjen då det var två bortgångar nästan direkt efter varandra med inte så lång tid emellan.

Men den 2:a halvan av året var ganska så mycket bättre, när 2 st försvann så kom det en annan in i tillvaron. Men det bwtyder ju ändå inte att jag saknar de andra 2 så sjukt mycket.

Det är fortfarande en stor tomhet utan dem, men man har vetskapen att de sitter uppe i himlen och vakar över en.

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Har inte haft så mycket för mig idag förutom jobbat hela dagen, åkt runt som en gummiboll känns de som i alla fall.

Sitter nu på bussen på väg hem från stallet efter att ha haft en massa julemys i stallet med Plexus och mumsat på lite gottis äpplen. Vilket Plexus tyckte om och att de var myaigt.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Frågestund

Hej på er och god fortsättning, nu tänkte jag köra en liten frågestund igen då jag känner att det var ett tag sedan som jag gjorde det.

Ni får fråga exakt vad ni vill och hur mycket ni vill om exakt vad som helst, det kan vara om mig, Plexus, stallet eller precis vad ni vill.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag, Fanilj & Vänner

Hej på er idag är det jiafton, men det känns inte som jul i överhuvudtaget. det känns som bara en helt vanlig lördag. Det finns inte mycket till julfeeling men tror nog mest att det är avsaknaden av snö.

Här lyser i alla fall solen på en nästan en klarblå himmel, utan snö så känns det inte som jul och finns ingen julfeeling heller. Det känns mer som en halv blåsig och kall midsommar-afton än vad det känns som att det är jul.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag

Ja vad ska man säga? Många vet det redan men igår gick det upp för mig att det är exakt en vecka kvar till julafton, det var ju inte så jätte länge sedan som man hade semester.

Tiden går så himla fort, man sitter och funderar ibland på vart tiden har tagit vägen? Sen gick det även upp för mig att när det är en vecka kvar till julafton så är det inte så långt kvar av 2016 heller.

Snart väntar ett nytt år med nya möjlig-heter och äventyr, men först så måste 2016 ta slut så att ett nytt år kan börja men nya erfarenheter.

Likes

Comments

Höst & vinter , Vardag

Tog denna bild i måndags efter att det hade snöat hela helgen både lördag och söndag. Åh aå blev det bra väder i måndags så att man kunde ta denna fina vinter bild.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Vardag

Ja vad ska man säga, det är onsdag och är så sjukt trött just nu att knappt ens vet vad jag heter känns det som i alla fall.

Hur som helst så ska jag till stallet och mysa med Plexus nere i tegelstallet. Har ju inte berättat för er läsare att tidigaee så stod Plexus uppe i privatstallet.

Men nu i helgen som var så fick han flytta ner till tegelstallet åh så lycklig han blev när han fick komma ner dit igen. Han har stått i det stallet för ett par år sedan innan han innan han flyttade upp till privatstallet. Nu har han flyttat ner till tegelstallet igen och kommer förmodligen stå där ett bra tag nu.

Det är rätt mysigt nere i tegelstallet faktiskt, åh plexus trivs som fisken i vattnet nu när han nere i tegel igen det är nästan som han blev en helt annan häst än vad han var uppe i privatstallet.

Han kändes mera avslappnad än vad han gjorde tidigare, men ska till stallet och pyssla med honom i alla fall så får vi se hur dagen tar sig sen.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag

Äntligen fredag och helg, ska till stallet idag och pyssla med hästen. sen bara ta det lugnt åh göra näst intill ingenting under helgen så skönt med ledighet.

Jag tycker alltid att det är skönt mwd lite ledighet och njuta av att göra någonting annat än att bara jobba hela dagarna. Koppla bort allting och bara slappna av det är så skönt.

Imorgon så funderade jag på om jag ska åka in till stallet och kika på luciashowen i stora ridhuset. Då det är lucia på tisdag, det är nästan alltid lika skönt att vara i stallet varje gång.
Men absolut skönast är när man får en ordentlig sovmorgon för det bahövs ibland det oxå för det är så skönt att få lägga sig på sängen och sträcka ut sig ett tag ibland råkar man somna men det är bara för att det är så skönt.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Höst & vinter , Vardag, Djur & Natur

Äntligen fredag igen men helgen kunde ha börjat bättre om det hade varit sol 💥 istället för snö ❄ då hade det varit bättre men det måste ju komma ner nån gång men ändå.


Sitter just nu på lunch i alla fall sen får man väl se vad som händer på em. Har en sån jävla träningsvärk i båda armarna sen i onsdags när jag körde ut vatten till hagen med en skottkärra 2 omgångar.


Men det blir skönt med lite ledighet i alla fall, det finns inga direkta planer för helgen men jag kommer säkert på någonting i alla fall för imorgon. På söndag så ska jag till stallet och ta hand om plexus.


Plus att jag och en tjej till i stallet har intag då vi tar in privat stallets hästar sen ska på möte efter det på kvällen men vet inte om jag kanske hinner hem tills dess.


Om jag åker in till stallet på fm så hinner jag säkert hem tills dess men det visar sig hur det blir har hela söndagen att spela på så kan åka in när som helst utom hur tidigt/sent som helst annara är det inga problem.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Vardag, Resande & Hotell

God morgon alla glada sitter nere i matsalen och äter en härlig hotell frukost på city hotell efter en trevlig kväll med god mat på akropolis.

Nu blev det lite hotellfrukost nere i matsalen, det är så hemtrevligt på detta hotell och det har en speciell charm då det säkert har en hel del historia i grunden.

Samt att på detta hotell finns eskilstunas äldsta hiss som foetfarande funkar och används av hotellets gäster så det har sin egna mysiga charm.

Det är lika mysigt att komma hit varje gång nog bara för att jag bara har varit här 3 gånger hittills men ändå är det lika mysigt och hemtrevligt varje gång.

Likes

Comments