I WEAR
Jumpsuit HERE - Purse HERE - Watch HERE - Shoes HERE


I dag var planen å ta toget inn til Malaga, russle rundt i de vakre gatene og ta oss noen glass vin. Ettersom været meldte sin grå ankomst nå nylig bestemte vi heller oss for å bli i Fuengirola og ta det igjen neste helg. Så da tok vi heller turen til en cafe for å spise en skikkelig engelsk frokost. Den aller beste frokosten jeg vet om... mm!

Resten av dagen vil gå til maling, litt kjærestekos, et varmt bad og en god serie på sofaen. For øyeblikket ser vi på The Vikings og jeg har fått helt hekta, så det blir vell noen flere episoder av den vil jeg tro, hehe. Har dere foresten hatt en fin helg da? Hørte at snøen har kommet til Norge nå, stemmer det?


Likes

Comments

Mote & skjønnhet

Invest in your hair, it is the crown you never take off


Endelig har jeg fått vært hos frisøren med dette ruskehåret mitt! Kjente at jeg trengte en liten forandring nå som høsten har kommet. Jeg ble overraskende nok veldig fornøyd med det nye håret mitt og jeg gleder meg til å vifte rundt med det på jobb i morgen, hehe. Jeg har foresten lekt meg litt i Final Cut og laget et lite klipp til dere fra da jeg var hos frisøren. Hvis du ønsker å se det endelige resultatet av håret - klikk på filmen over :-)


Likes

Comments

Spania-livet

What a beautiful sunset

Kan dere tro at denne nydelige soloppgangen er uredigert og ekte? Jeg kan nesten ikke tro det selv. I dag våknet jeg opp til en rosa himmel som gradvis ble rødere og slik så da utsikten ut utenfor huset våres 08.33. Det er lett å ta slike øyeblikk for gitt når man våkner opp til dette flere ganger i uken, men jeg har lovet meg selv å nyte disse små øyeblikkene i livet. I dag var den klarer enn jeg noen gang har tidligere har sett så jeg måtte bare dele dette med dere. Så, da får jeg få gjort ferdig å male rommet så får dere ha en fin fredagskveld. Stay happy & positive


-


.. I'm a dreaming?

Likes

Comments


Listen to the rhythm of the falling rain


Så utrolig deilig det var å ikke våkne opp av en irriterende alarm i dag, haha. Jeg fikk nemlig fri fra jobben da det er spanias nasjonaldag. Hipp hurra for spania!! (syntes de feirer nasjonaldager heeele tiden her jeg men..) Det var så klart meldt masse regn i dag. Typisk det når jeg har fri, eller hva?


Ikke nok med det så kommer høsten til spania for fullt nå og gradene vil synke hele 10 grader denne uken, hvor trist! Jeg vil ha sommer og sol året rundt. Men nok syting, det har i all fall vært en effektiv og koselig dag her hjemme. Jeg fikk jo unna en god del ting, blant annet ryddet opp i noen ting og malt soverommet. Ting går sakte men sikkert fremover.. Det er å gøy å pusse opp leiligheten og innrede den slik vi selv ønsker. Nok skravling, nå får jeg tilbringe noen timer med min kjære før jeg skal legge meg. Da er det tilbake på jobb i morgen og jeg gleder meg!
Ha en fin kveld videre! Nuss puss


Bildene som egentlig skulle slettes... men...

Likes

Comments