LENA - LIVET I SPANIA

Tenk at enda en barndomsdrøm gikk i oppfyllelse i mitt søsters bryllup, jeg som har drømt om å få være brudepike hele mitt liv og endelig fikk jeg muligheten. Altså jeg kunne ikke blitt mere fornøyd med at jeg skulle få være brudepike på denne helt spesielle dagen! 6 Juli fløy jeg hjem i fra Spania og to dager senere ringte kirkeklokkene i Haug kirke. Hele bryllupet var så utrolig gjennomført, perfekt og det hele føltes ut som et eventyr. Det var nydelig sermoni, mat, taler, musikk og underholdning. En dag fylt med lykketårer, latter og kjærlighet. Også finner man ikke et nydeligere par enn disse to - som er så flotte rollemodeller for de to små jeg er så heldig å ha fått blitt tante til. Denne familien her inspirerer meg så utrolig masse og jeg er så takknemlig for å ha dem i livet mitt!!


Det ble blant annet leid inn en fotograf denne dagen som dem fortsatt venter på bilder og film i fra. Med en gang jeg har fått tak i dette lover jeg å vise dere mere. Spesielt filmsnutten! Den kan jo ikke bli noe annet enn helt nydelig! I mellomtiden slenger jeg med noen bilder jeg knipset denne dagen. Lots of love xx

Hvis noen ønsker å holde seg oppdatert på blogginnlegg og livet i Spania er dere velkommen til å legge meg til på snap!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Jeg som bare skulle en liten tur på stranden ettersom jeg var sliten etter gårsdagens festligheter, slik at jeg kunne få avkjølt meg litt i sjøen. (slik jeg gjør hver helg) Vell, denne gangen kunne det gått skikkelig ille. Bølgene pleier normalt å være små, men denne dagen ble dem helt ENORME grunnet vinden. Kort fortalt. Folk badet, men ingen svømte langt ut. Surferne begynte å svømme utover og så dum som jeg var, stupte jeg rett ut i vannet og raskt utover. Normalt hvor lengre ut man kommer hvor mindre er bølgene. Slik var det ikke denne gangen....


Bølgene var like høye om ikke høyere der ute enn inne ved land. Så dere kan tenke dere hva som skjedde. Bølgene slo meg langt under vann flere ganger, så når jeg først fikk dukket hodet opp ser jeg enda en ny bølge komme i full fart mot meg. Jeg fikk ikke puste og jeg prøvde desperat å svømme opp og mot land, men balansen var ikke med meg. I følge vennen min ble jeg dyttet under minst 4-5 ganger og jeg forstår godt hvorfor jeg i noen sekunder trodde jeg kom til å drukne. Heldigvis dro bølgene meg innover og jeg klarte komme meg opp til slutt. Vi kan ikke noe annet enn å bare le når vi tenker tilbake på det. Der kom jeg opp med bikinien halvveis av og hostende. Jeg tenker bare, hvorfor skulle jeg på død og liv ut når bølgene var så store? Det var absolutt ikke så gøy som jeg hadde håpet på, haha. Så ja, jeg skal nok være litt mere forsiktig fremover... jeg lover!


Likes

Comments

Å bo i Spania kommer så klart med en hel flere utfordringer, men en av de tingene vi alle kjenner oss igjen er varmen i høysesongen. Den kan bli veldig intens til tross for at solen ikke er oppe og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må ned til sjøen for å bade eller ta meg en kald dusj. Jeg skal helt klart ikke klage, for det er jo virkelig deilig å ha sommer året rundt. Men de kommende månedene blir virkelig hete, så jeg kan virkelig være glad for at jeg bor 50 m i fra stranden. For hver gang jeg er ute av døren går jeg fra skygge til skygge. Ikke nok med det føler jeg at jeg ikke gjør annet enn å løpe rundt her halvnaken, som naboen helt sikkert har fått meg seg nå.. haha. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere som turister klarer å holde ut dagen lang i ukesvis i denne tropen.

For øyeblikket ligger jeg rett ut i sofaen. Tenkte å ta meg en kald dusj (nok en gang) og ned til sjøen for å avkjøle meg når solen begynner å gå ned. Hvis ting går etter planen skal jeg få hjelp av en fotograf som skal shoote noen bilder av meg på stranden, så det blir jo utrolig gøy! Så da kan jeg endelig få opp en ny header her på bloggen, så snakkes vi sånn plutselig!

Lots of love xx


Likes

Comments


Hola senoritas! Hvordan går det med dere?

Herregud, tenk at vi er langt ute i Juni allerede! Som betyr f-e-r-i-e for de aller fleste! Jeg er kjempe gira på hva denne sommeren bringer og denne gang skal ingen psyko type stoppe meg i å gjøre det jeg drømmer om. Dessverre blir det lite med ferie på meg, men jeg skal nok få utnyttet helgene til det fulleste og oppdatere dere. Siden livet i Spania interesserer ganske så mange skal jeg fremover prøve å fokusere enda mere på hvordan det er å bo her nede. Jeg har til og med investert i et bra film kamera så nå kan jeg jo vise dere den lille byen min og kanskje vlogge litt? Jeg gleder meg i all fall masse til å dele alt med dere.


Planene for i dag er som alle andre søndager egentlig. Bare ordne leiligheten, slappe av på stranden, møte en venn og ta noen glass vin. Jeg kjenner jeg trenger det i dag etter en uke fylt av ufortjente problemer fra en gæren eks som blant annet er grunnen til det store sosiale fraværet mitt. Jeg pleier aldri dele veldig private ting på bloggen, men denne gang har jeg så mye på hjertet jeg bare må få ut. Jeg lover å fortelle dere alt snart. Til tross for alt dritet smiler jeg fortsatt og gir heller ikke opp - for det er jo i motbakke det går oppover, eller hva? Ønsker dere en fortsatt fin søndag og en knall bra start på uken i morgen. Lots of love xx

Likes

Comments