LENA JOHANSEN


Siden jeg ikke har noe fast jobb enda, kan dagene bli lange og kjedelige. Derfor var det så utrolig koselig at moren min kom innover til Oslo for å besøke meg. Det var ingen tvil om hvor jeg ville ta med henne. Vi dro til Joe & The Juice slik at hun fikk smake de gode juicene de serverer der. Min favoritt er Hangover Heaven - ahh, ingen ting slår den altså. Smaker jo helt likt som Mojito! Så hvis du lurer på hva du skal kjøpe neste gang du er innom, så vet du i all fall det nå. Hehe. Resten av dagen ble det masse shopping, før vi satt oss ned på en indisk restaurant. Smakte for aller første gang på indisk øl, noe som var overraskende godt. Er det noe som sjokkerer meg, så er det prisene her i Norge. Djezez! Eksempel en øl,105 kr. WTF? I Spania kostet et stort glass øl kun 20 kroner. Så med mitt forbruk kjennes det godt at jeg er tilbake i Norge. Jaja, nå får jeg bare håpe på at jeg får meg en jobb snart. Jeg er så gira på å tjene penger nå, det er jo en hel del ting jeg vil ha og gjøre. Så om det ikke skjer noen vendinger snart, da reiser jeg ned igjen til Marbella og finner meg en sugar daddy! ;) Lots of love xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God søndag, flotte mennesker!

Jeg har hatt en helt fantastisk dag så langt! I dag tidlig gikk jeg og J til Berger Stadion for å trene. Akkurat nå er ikke formen på topp, men nå skal jeg steppe up gamet og få tilbake en god treningsrutine. Jeg ønsker å bestige Mount Everest i 2020, så må begynne opptreningen allerede! Da er det utrolig hvor stor forskjell en løpetur kan utgjøre på både kropp og sjel, dagen derpå. Siden ønsket om å holde seg i god form står høyt på listen, Hvorfor ligge inne å se på serier en hel dag - når man kan gjøre noe godt for seg selv? Dere skjønner sikkert at jeg ikke skal bestige Mount Everest med det første, men samme hva man vil sette seg som mål, det handler bare om hva du gjør, for å nå de.

Likes

Comments

Herregud for et sjokk jeg fikk, da jeg våknet opp etter helgens festligheter. Det ble litt for mange glass vin og det fører jo alltid med seg noe morsomt. Denne gangen gikk det utover håret mitt. Er det noe jeg er spesielt redd for så er det håret. Det har jeg tross alt brukt mange tusen kroner på. Det er nå borte.. buhu.. Heldigvis kan jeg trøste meg med at det ikke ble permanent. Det vil jo sakte men sikkert gå vekk i vask. Jeg har jo alltid hatt lyst på lilla hår, så da burde jeg jo ikke akkurat klage. Det blir i all fall ikke noe mer testing av lilla shampoo når jeg har drukket, det er helt sikkert og visst. Det verste med det hele var at jeg skulle i barnebursdag dagen etter. Utrolig nok fikk jeg masse ros for håret - til og med gutten som sitter i kassa på Kiwi syntes det var fint. Da kan det ikke være så ille, haha!

Likes

Comments

God ettermiddag fine <3

I går reiste jeg innover til Hønefoss for å møte en av mine beste venninner, Hilde. For folk som ikke vet, så er det ei venninne jeg har hatt det utrolig mye gøy sammen med opp gjennom årene. Det er så herlig å ha sånne venner som man kan være lenge borte i fra, men når man møtes føles alt som før igjen. Så det ble en skikkelig jentekveld med ansiktsmaske, hårkur, hjemmelaget tacopizza og en del vin (hehe). Så nå tenkte jeg å bare nyte resten av helgen sammen med denne snuppa. Ha en fortsatt fin helg! xx

Denne joggedressen er i fra @bikbok - som dere kan finne den HER!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei babes!

I tiden fremover har jeg lyst til å dele spalter som "Lena tipser". Det vil være produkter som jeg sverger til og anbefaler på det sterkeste. Tenkte det kunne være nyttig for dere som leter etter noe pleiende og for de som utsetter håret for mye farging. Bare for å nevne det, vil det IKKE være produkter som jeg selv har blitt sponset. Jeg ønsker ikke å kjøre samme stil som de fleste andre bloggere. Det man selv bruker penger på er som regel det man kan gå god for.

I dag tenkte jeg å vise dere et av mine favoritt Kerastase produkter. Siden jeg har bleket håret, har det gått hardt utover tuppene mine. Det sunne håret jeg en gang hadde har nå blitt veldig tørt. Jeg har prøvd mange forskjellige produkter men ingen slår denne!! I tillegg lukter den himmelsk. Du trenger kun 2-3 pump som fordeles fra tuppene og opp til ørene. Det er flere som har spurt hva jeg bruker i håret mitt fordi det har luktet så godt. Har fått tilbakemelding om flere som har prøvd serumet og de har blitt en tilhenger.

HER kan du finne den til en rimelig pris!! - Nedenfor finner du mere informasjon om produktet.

Kerastase Resistance Serum

HÅRTYPE?
For blant annet veldig skadet,
tørt og overpreparert hår.

HVORDAN VIRKER DEN?
Den forsterker og reparerer hårfiberet.
Øyeblikkelig pleiende effekt
Beskytter mot splittede ender
Etterlater en silkemyk følelse
Beskyttelse opp til 230 grader

Likes

Comments

FOLLOW ME? @lena.espana