TRAVEL

Åh, Oslo ♥ Jeg digger deg. Det var så deilig å være i Oslo igjen. Jeg elsker det, og jeg skulle å gjerne ønske at jeg bodde der. Kanskje en dag, eller jeg skal bo der en dag. Her kommer litt av bildene jeg tok.

Likes

Comments

EVERYDAY

Hei dere! Hvordan går det med dere? Jeg nyter siste uken av ferieuken min, og i morgen skal jeg til Oslo! Så jeg spør dere om dere har noen tips til spisesteder, plasser å se når jeg er der? Klem ♥

Likes

Comments

EVERYDAY

Det ble litt godt til filmen i går kveld. Vi så To The Bone, helt grei film. Men anbefales å se. Her har vi kuttet opp litt jordbær, popcorn og søsteren min lagde sunne "kanelsnurrer".

Likes

Comments

EVERYDAY
let's make some healthy ice

Akkurat nå driver jeg å mikser litt med islaging, jeg prøver å lage den litt kulere enn det jeg pleier. Så vi får vente å se hvordan resultatet blir, blir det bra, så viser jeg dere i morgen ♥ Jeg tenkte jeg ville tipse dere om desse kule isformene som jeg faktisk kjøpte på Clas Ohlson, super fine!

Likes

Comments

EVERYDAY
new in ..

Endelig kom pakken jeg har ventet på lenge. Jeg har ikke vært så flink med hudpleie den siste tiden, om sommeren glømmer jeg det bare helt bort. Så nå gleder jeg meg til å teste ut desse produktene her. Hørt mye bra om de, så nå gjenstår det å se om de funker på meg også.

Likes

Comments