Likes

Comments

Wants ..

Likes

Comments

New in .. sengetøy og teppe

Likes

Comments

My New Bag .. and it fits my camera!

Endelig fant jeg en fin veske som har plass til alt jeg trenger, og mer. Denne fikk jeg i gave fra mamma og pappa til jul, de er så snille ♥ Denne kommer til å bli mye brukt, jeg pleier som regel og droppe kamera når jeg skal ut, pga mangel på plass, men nå er løsningen reddet. Jeg liker ikke å gå med vesker sånn generelt, men denne er midt i blinken for meg!

Likes

Comments


Merry ChristmasGod morgen dere! Håper dere har hatt en fantastisk fin kveld i går og en nydelig morgen i dag. Vi har hatt en fantastisk fin kveld med fine gaver, god mat og familien ♥ Jeg har flere flotte gaver jeg vil vise dere senere, spesielt et utrolig flott marmorbord, men det ble desverre knust når den kom i posten, så jeg må få et nytt et, utrolig trist, men slik er det. Håper dere koser dere resten av helgen!


Likes

Comments


I'VE GOT PINK METALLIC HAIR FOR THE HOLIDAYS...

fargen kommer ikke helt frem på bildet, det er litt mer rosa i virkeligheten, det var knall, men nå er det fadet til den mest perfekte rosa-tonen. Har jeg sagt jeg elsker rosa? På salongen gikk vi tom for min favorittfarge, nemlig rosè, så da blandet vi en rosafarge selv, denne gang med fireworks og balsam, denne fader etter hver hårvask, noe som er super visst du ikke vil ha en permanent farge.I morgen skal jeg og de tre andre på salongen på julekonsert med Kurt Nilsen, og det skal bli så utrolig koselig. Jeg krysser fingrer og tær på at jeg får litt julestemning igjen, jeg fikk det alt for tidlig og mistet det alt for fort.


Likes

Comments


Nå mangler vi bare litt pynt, litt små julekuler kanskje, fylle det litt opp! Det hadde vært koselig


Likes

Comments

Etter noen deilige timer på puten, våknet jeg uthvilt og klar for dagen. Gårsdagen var utrolig kjekk, spiste deilig pinnekjøtt med fine kolleger før boksekampene. Vi visste ikke helt hva vi gikk til, men det var faktisk utrolig gøy. Mye folk og godt humør ♥ Det liker vi. I dag er planen å shoppe litt, senteret har søndagsåpent fra to til syv, så kanskje vi får handlet noen julegaver og julepynt til leiligheten. Vi blogges.

Likes

Comments