INTERIOR

Nå har vi bodd i den nye leiligheten en stund, og i dag satt jeg og tenkte på hva som mangler mest, og det er noe på veggene. Bilder, jeg trenger bilder. Så jeg bestilte meg to fra desenio.no, og jeg gleder meg til å få de opp på veggen. Jeg lagde meg også en liten DIY, kleshenger og et magasin, supert fint og lett!

Likes

Comments

EVERYDAY, FASHION

Se på de nye skoene mine, nude and pink. Det var ikke planen med nye sko, men når vi gikk forbi Bianco festet blikket mitt på desse skoene, og da var det ingen vei tilbake, jeg måtte ha de! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, de er helt magiske på begge to, jeg elsker virkelig den duse "gammel" rosa fargen og de beige sneakersene, altså hallo, on point! Så jeg tror det var veldig lurt av oss å reise inn til byen på bylørdag, snakk om rabatter. Hva synes dere om skoene?

Likes

Comments

EVERYDAY

Hei på dere, og god lørdag! Håper dere har hatt en super lørdag så langt. Nå er det en stund siden sist ser jeg. Men jeg prøver, men det er ikke alltid tiden strekker helt til... I dag har jeg vært på jobb i noen timer før en liten tur til byn. Litt shopping ble det selvfølgelig. I dag var det bylørdag, så det var tilbud rundt hver hjørne og i butikkene, jeg kjøpte også med meg to par sko som jeg skal vise dere i morgen, de er så fine!

Likes

Comments

FOOD

Dagens bakst. Vi brukte denne oppskriften fra Ida. De ble supergode, vi brukte ost, kjøttdeig og tacokrydder. Kan virkelig anbefales, og det gikk superfort!


Likes

Comments

EVERYDAY

På onsdag tok jeg to nye tatoveringer, kordinatene til hjembyen min og en liten blomst ♥ Elsker de!

Likes

Comments

Fotografi

//bilder av søsteren min.

Kjenner jeg savner å ta bilder. Gleder meg til sol og sommer. Det blir bra!

Likes

Comments

EVERYDAY

God kveld dere fine! Litt dårlig på oppdaterings fronten, vi har ikke fått internett enda, så da blir det litt vanskelig. Nå nærmer det seg snart helg, og jeg skal hjem til Skånevik! Endelig!


Her kommer litt bilder fra leiligheten og den fantastiske bollen fra BIT❤

Likes

Comments

EVERYDAY

Nå er så og si alt ferdig i den nye leiligheten, nå mangler det bare et malingstrøk som skal gjøres i sommer, Internett og TV. Vi storkoser oss! Jeg gleder meg til å vise dere bedre bilder når jeg får Internett på plass❤

Likes

Comments