EVERYDAY


Nå mangler vi bare litt pynt, litt små julekuler kanskje, fylle det litt opp! Det hadde vært koselig


Likes

Comments

EVERYDAY

Etter noen deilige timer på puten, våknet jeg uthvilt og klar for dagen. Gårsdagen var utrolig kjekk, spiste deilig pinnekjøtt med fine kolleger før boksekampene. Vi visste ikke helt hva vi gikk til, men det var faktisk utrolig gøy. Mye folk og godt humør ♥ Det liker vi. I dag er planen å shoppe litt, senteret har søndagsåpent fra to til syv, så kanskje vi får handlet noen julegaver og julepynt til leiligheten. Vi blogges.

Likes

Comments

EVERYDAY


God fredag og helg dere! Jeg har ikke helg før i morgen, jeg skal på jobb i noen timer før det bærer på "julebord" med jobben. Vi skal ikke ha noe vanlig julebord nei, for vi skal på boksekamp! Haha, uff, vi vet ikke hva vi går til, men kose oss, det skal vi. Det blir pinnekjøtt rett etter jobb, og afterparty på kvelden .. Resten av helgen skal jeg bare slappe helt av!

Har dere noen planer?


Likes

Comments

EVERYDAY

God første desember! Nå nærmer det seg jul, god mat, samling med venner og familie, latter og kos❤️ Nå skal jeg avgårde på jobb, men jeg ønsker dere en fantastisk fin dag!

Likes

Comments

FOOD


God morgen! I skrivende stund har jeg akkurat inntatt frokosten, jeg begynner på jobb klokken ti i dag, så jeg har rett og slett slappet helt av på sofaen. Det er så utrolig deilig. I tillegg jobber jeg sen uke, så da er det deilig å slappe av mens jeg kan. Tenk i morgen er det første desember! Det er jo snart jul .....


Likes

Comments

Fotografi


Det er så deilig å være hjemme i Skånevik. Senke skuldrene, slappe helt av, være med familie og venner. Det er godt det. Julen nærmer seg og det blir travelt fremover på jobb, så jeg skal nyte de små øyeblikkene innimellom. I kveld er det hjem til Bergen og lade opp til en sen uke på jobb.

Håper dere får en flott søndag!


Likes

Comments

Fotografi


My Christmas present to myself .. because I deserve it.Endelig er det helg, og gjett om jeg har gledet meg til denne helgen i en uke nå. Det nye kamera mitt har ventet på meg her hjemme i Skånevik, så det har klødd i fingrene hele uken, hehe! Jeg gleder meg til å teste det mer ut, bli ordentlig kjent med det. Jeg har fått testet det ut litt, og jeg elsker det allerede.

Været ute er heller ikke noe å skryte av, utrolig kjedelig når jeg vil bruke kreativiteten ute ..Noen av dere som har Olympus Pen? Jeg får ikke helt til å koble det til iPhonen for å overføre bilder ..


Likes

Comments

EVERYDAY


DET NÆRMER SEG MED STORMSKRITT

Tenk, at i dag er det èn uke til første søndag i advent. Det er helt surrealistisk. Dette året her har gått så utrolig fort, det har skjedd så mye. Jeg har flyttet, jeg har begynt som lærling igjen, det har vært opp og nedturer, som alltid.

Nå er det snart jul igjen, jeg har noe å se frem til, noe å glede meg til. Lys i tunnellen. Jeg gleder meg til å fylle opp huset her hjemme med nisser, familie, julemat og flotte minner. Jeg kjenner det innerst inne, jeg gleder meg så inderlig mye.


Likes

Comments