God kveld dere fine! Litt dårlig på oppdaterings fronten, vi har ikke fått internett enda, så da blir det litt vanskelig. Nå nærmer det seg snart helg, og jeg skal hjem til Skånevik! Endelig!


Her kommer litt bilder fra leiligheten og den fantastiske bollen fra BIT❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå er så og si alt ferdig i den nye leiligheten, nå mangler det bare et malingstrøk som skal gjøres i sommer, Internett og TV. Vi storkoser oss! Jeg gleder meg til å vise dere bedre bilder når jeg får Internett på plass❤

Likes

Comments

GOD søndag dere! Jeg har akkurat inntatt den deiligste frokosten. Solen skinner ute og vi er straks klar for en tur ut. Viktig å nyte dagene når vi har finvær. Men før vi kan slappe av er det over til oppsigelse av leiligheten, kort fortalt, denne leiligheten vi bor i nå er helt super, men siden det er noen problemer med huseier så ser vi nødt til å flytte, og vi har fått en ny fantastisk leilighet med store vinduer og DEN utsikten, så tiden fremover blir utrolig spennende. Men nok prat.. Jeg ønsker dere en super søndag ♥

Likes

Comments

FINALLY weekend! Straks setter vi oss i bilen opp til fjellet, der helgen skal tilbringes med ski på beina. Det blir utrolig deilig. Håper dere får en super dag, vi blogges ♥

Likes

Comments


BLINK BLINK


HAPPY monday! Bare fire dager til helg nå, hehe. Dagen min har blitt brukt på "skole" i byn og litt shopping. Det må være lov av og til, ja! På Lagerhaus kom jeg over denne søke lysholderen, og jeg synes den var så søt. Men jeg vil bruke den som en kopp, man kan det, vel? En utrolig kul notatbok fylt av donut, en to do list til kjøleskapet og noen nydelige blyanter (som jeg egentlig ikke trengte).


Likes

Comments


IT'S SO GOOD TO BE HOME .. for the weekendDet er så deilig å komme hjem til Skånevik. Det er den beste følelsen å bare være hjemme. Senere i kveld er det tilbake til Bergen og en liten arbeidsuke før langhelg på fjellet! Det skal bli deilig, snø, hytte, familie og slalåm. Nå skal jeg nyte morgenen, og det ser ut så været blir fantastisk i dag også! Nyt resten av helgen dere ♥


Likes

Comments


Berlin 2014.Tenk at det nå er over tre år siden jeg fikk mitt første blekk på kroppen. Det var ganske spontant, men noe jeg hadde ønsket veldig lenge. Jeg og en venninne ombestemte oss i siste liten. Dette gjorde vi på en skoletur når vi gikk VG3 - påbygg, og jeg har aldri angret.

Det var ikke vondt i det hele tatt, kanskje litt ubehagelig noen ganger, men den smerten kunne jeg tåle. Det var ikke så ille.


Different doesn't mean wrong, står det.


Og jeg elsker den!Nå planlegger jeg en til, men jeg må bare få ut farten å bestille en time... Noen som vet om et bra sted i Bergen?


Likes

Comments


TRYING TO FIX MY SKINMed kviser her og der opp gjennom årene, har de nå festet seg som noen røde arr rundt om i ansiktet, så dette vil jeg prøve å gjøre noe med. Etter flere fornøyde (har jeg hørt og lest) kunder med SwissClinic Skin Renewal, da måtte jeg teste det ut selv. Jeg har nå rullet to dager på rad, i dag blir den tredje. Så nå blir det spennende og følge med videre, om det faktisk hjelper. Jeg håper det kan hjelpe å minske mine arr, slik at jeg føler meg litt mer komfortabel uten sminke.

Er det noen av dere som har prøvd?


Likes

Comments


MARBLE everywhere ...Endelig kom det etterlengtede bordet. Etter det første knuste ved levering, var det utrolig deilig å få bordet på plass etter nesten to måneder venting. Nå er stuen blitt enda finere, nå gjenstår det ny sofa og nytt teppe. Jeg leter konstant etter den perfekte sofaen. Så visst det er noen av dere som vet om noen butikker/nettsider med flotte sofaer, let me know!


Likes

Comments