FINALLY weekend! Straks setter vi oss i bilen opp til fjellet, der helgen skal tilbringes med ski på beina. Det blir utrolig deilig. Håper dere får en super dag, vi blogges ♥

Likes

Comments


BLINK BLINK


HAPPY monday! Bare fire dager til helg nå, hehe. Dagen min har blitt brukt på "skole" i byn og litt shopping. Det må være lov av og til, ja! På Lagerhaus kom jeg over denne søke lysholderen, og jeg synes den var så søt. Men jeg vil bruke den som en kopp, man kan det, vel? En utrolig kul notatbok fylt av donut, en to do list til kjøleskapet og noen nydelige blyanter (som jeg egentlig ikke trengte).


Likes

Comments


IT'S SO GOOD TO BE HOME .. for the weekendDet er så deilig å komme hjem til Skånevik. Det er den beste følelsen å bare være hjemme. Senere i kveld er det tilbake til Bergen og en liten arbeidsuke før langhelg på fjellet! Det skal bli deilig, snø, hytte, familie og slalåm. Nå skal jeg nyte morgenen, og det ser ut så været blir fantastisk i dag også! Nyt resten av helgen dere ♥


Likes

Comments

Me


Berlin 2014.Tenk at det nå er over tre år siden jeg fikk mitt første blekk på kroppen. Det var ganske spontant, men noe jeg hadde ønsket veldig lenge. Jeg og en venninne ombestemte oss i siste liten. Dette gjorde vi på en skoletur når vi gikk VG3 - påbygg, og jeg har aldri angret.

Det var ikke vondt i det hele tatt, kanskje litt ubehagelig noen ganger, men den smerten kunne jeg tåle. Det var ikke så ille.


Different doesn't mean wrong, står det.


Og jeg elsker den!Nå planlegger jeg en til, men jeg må bare få ut farten å bestille en time... Noen som vet om et bra sted i Bergen?


Likes

Comments


TRYING TO FIX MY SKINMed kviser her og der opp gjennom årene, har de nå festet seg som noen røde arr rundt om i ansiktet, så dette vil jeg prøve å gjøre noe med. Etter flere fornøyde (har jeg hørt og lest) kunder med SwissClinic Skin Renewal, da måtte jeg teste det ut selv. Jeg har nå rullet to dager på rad, i dag blir den tredje. Så nå blir det spennende og følge med videre, om det faktisk hjelper. Jeg håper det kan hjelpe å minske mine arr, slik at jeg føler meg litt mer komfortabel uten sminke.

Er det noen av dere som har prøvd?


Likes

Comments


MARBLE everywhere ...Endelig kom det etterlengtede bordet. Etter det første knuste ved levering, var det utrolig deilig å få bordet på plass etter nesten to måneder venting. Nå er stuen blitt enda finere, nå gjenstår det ny sofa og nytt teppe. Jeg leter konstant etter den perfekte sofaen. Så visst det er noen av dere som vet om noen butikker/nettsider med flotte sofaer, let me know!


Likes

Comments


SUNDAY

Zzz...


Likes

Comments


...· WEEK-END ·


GOD søndag dere! Håper dere har hatt en super helg. Jeg hadde jobbhelg, så min helg bestod av fem timer på jobb, deretter avslapping med familie. Det kjennes på kroppen etter snart to uker på jobb alene, de andre er reist til Hawaii på kurs, så jeg kjenner det skal bli godt å få de tilbake igjen.

Nå skal vi kose oss med håndballkamp, jeg ønsker dere en super kveld videre ♥


Likes

Comments


· MISS THIS ·

Jeg savner bloggen så utrolig mye, jeg savner at den ble prioritert, jeg tenker på den, ofte. Nå skal jeg prøve å være flink til å fotografere, fange nye øyeblikk.Likes

Comments