... INSPO.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


My bedroom wall ..

Veggen på rommet mitt er ganske tom, og siden jeg ikke har skriver i leiligheten enda, tok jeg saken i egne hender. Jeg klippet ut litt inspo fra Det Nye bladet, og jeg elsker det! Gleder meg til å fylle på med mer bilder, mer inspirasjon, rett og slett.


Likes

Comments


God morgen dere! I dag sov jeg helt til hall ni, jeg ble vekket av fadderungen min som er på overnatting. I går grillet vi faktisk, det var så fint vær, så etter jobb tente vi på grillen. Det var så utrolig koselig, elsker slike dager!

I dag er planen og bare slappe av, uken som kommer er en "sein" uke på jobb, men jeg har også frihelg, så det blir deilig! Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg ang jobb, det å være frisørlærling osv, visst dere vil ha det? ♥

Vi blogges!


Likes

Comments


Min modell i dag, Malene ble grå ♥ Og vi ble så fornøyd! I morgen er det min tur.


Likes

Comments


Hei dere! En stund siden sist.. Jeg trengte litt pause fra bloggen. Jeg har nå begynt i ny jobb, så det har vært mye nytt, nye utfordringer og man må virkelig jobbe hardt. Jeg jobbet til tre i dag, så nå skal jeg nyte helgen videre.

Jeg fikk nemlig denne flotte almanakken i posten for noen dager siden, så jeg ville vise den til dere ♥ Nå gleder jeg meg til å notere planer og ting som skjer fremover..


Likes

Comments


Jeg har lenge ønsket et "eget" sted hvor jeg samler bildene mine, det er ikke alle som kommer på bloggen, og jeg vil ikke gjemme de vekk, så hvorfor ikke skape en plass hvor folk kan se bildene? Vaglet kom på tumblr, og jeg elsker det. Jeg valgte et enkelt og minimalistisk design, der bildene er i fokus. Dere kan sjekke ut fotobloggen her.


Likes

Comments

Likes

Comments

ASFVLT SPEED SOCK ARMY/TAN


Likes

Comments


Hei dere! Nå er jeg hjemme i Skånevik, deilig med en langhelg her hjemme før jeg begynner i ny jobb, mye spennende ting som skjer fremover. Men det er bare gøy, komme ut av komfortsonen, jobbe hardt og bare stå på! Her komer noen bilder fra Oslo ♥ Savner det allerede. Her er det bare regn, utrolig kjedelig ...


Likes

Comments