Godmorgon på dig!

Nu är klockan kvart i 5 på morgonen och jag börjar jobbet klockan 6 idag! Slutar dock kl 13 så de är skönt iallafall.

Efter jobbet ska jag till läkaren och sen köra hem till min syster. Middag, promenad och byta bil är vad vi ska göra.

I helgen är de påsk, man är långledig. Alla mina och Michaelas vänner åker till Elmia på bilmässan men vi känner att de är exakt samma varje år där uppe så vi blir hemma. Vi ska gräva ur gräsmattan och lägga plattor så vi får en fin och fräsh uteplats istället!


H en fin dag!

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Direkt går vi på och skriver ett inlägg till. Vem är Jenny då?

Jag är 25 år, fyller snart 26. Bor i en liten by som heter Markaryd och jobbar på en förskola 3 mil härifrån. Trivs så himla bra med mitt jobb och jag älskar att jobba med barn.

Jag bor i en trea med min bästa kompis Michaela. Vi har hängt ihop nu i 15 år och jag hade aldrig klarat mig utan henne!

På fritiden umgås jag med vänner och familj, har stort bilintresse så blir mycket kring de. Träning är en del av vardagen med. Camping är en stor del av mig, har egen husvagn som är min pärla ♡

Min familj består av min pappa som är den finaste ängeln på himlen sen 15 år tillbaka ♡, min mamma och mina tre äldre systrar. Alla mina systrar har barn så jag har sammanlagt 5 syskonbarn som jag älskar högt!


Jag är en person som tar mycket ansvar och ser andras välmående framför mitt egna. Vill gärna rädda hela världen om man säger så.


Ja de är lite om mig. Hörs imorgon!

xoxo

Likes

Comments

Blogginlägg nummer ett.

Hej på dig om du läser detta!

Nu är de dags för ett försök till att blogga lite.

Vi lämnar de där och håller tummarna! ☆

xoxo

Likes

Comments