Header

Här kommer lite inspiration hur man kan designa sitt egna visitkort!

Steg 1 Måla en canvas tavla med akrylfärg.

Steg 2 Ta en bild på tavlan och använd valfritt redigeringsprogram för att redigera den till önskat resultat, jag använde mig av canva.com

Steg 3 Efter att ha valt ut typsnitt, textstorlek mm så är slutresultatet färdigt!

Jag beställde visitkorten med min egna design via smartphoto.se

Kram Lena

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej där!

Här kommer ett inlägg om vad jag använder för löshår! Det är nämligen hår från POZE och jag använder mig av färgen 12NA platinum. Jag tvättade löshåret med "Fanola" som är det bästa schampot jag testat som gör att håret blir en fin kall blondfärg, som passar perfekt in med mitt egna hår!

Lockarna är gjorda med POZE locktången som finns i ett tidigare inlägg här på min blogg! den är super bra!

Jag älskar löshår, det blir faktiskt beroendeframkallande, sen är det ju en räddare i nöden när mitt hår inte växer så fort som jag vill att det ska göra! så då är det en snabb och smidig lösning, samt att man kan välja själv hur mycket hår man vill ha eller hur långt det ska vara!.

Kram Lena

Likes

Comments

Hej! Kände mig kreativ, så detta blev resultatet!. Innerst inne hade jag bara velat haft en jätte stor canvas tavla, stå ute och bara köra på! undra hur resultatet hade blivit, men hade säkert blivit någonting intressant att titta på! =). Får se om jag hinner med det innan det blir höst! //Lena

Likes

Comments

Hej! kände för en liten förändring men som endå går att förändra tillbaka ganska enkelt när jag blivit less.. alltid tyckt de är så snyggt med pastell hår! har testat pastell rosa tidigare så nu fick det bli lila färg!=). Det är färgen här ovan som jag använt mig av och jag blandade ut den med balsam och lät de sitta en liten stund, ungefär ca 10 minuter.

//Lena

Likes

Comments

Ja såhär kan resultatet bli en tråkig Torsdag eftermiddag, brukar inte göra något speciellt med mitt hår mer än att locka det, så testade lite olika frisyrer som jag aldrig brukar ha, kan ju vara roligt med lite variation :D. Kram Lena

Likes

Comments

Hej allihopa som tittar förbi och läser mitt lilla inlägg! Här nedan kan ni se resultatet på när jag sydde ihop två tröjor till en enda! shit vad roligt det är att sy!

Jag använde mig utav en grön skjorta från HM och en svart huvtröja som jag haft hängande i garderoben ett tag nu, jag använde varken den svarta huvtröjan eller den gröna skjortan men tänkte om jag syr om dem kanske det blir ett klädesplagg som jag kommer vilja använda?! Och ja den blev så grymt snygg och skön så den kommer jag definitivt använda! =)

Kram Lena

Likes

Comments

Hej!

Har börjat testa Warpaint tandblekningen som är väldigt populär! och jag förstår verkligen varför.

Tänkte använda den ett tag till så återkommer jag med resultat i ett senare inlägg!=)


Här kommer iallafall lite mer information om produkten, pris och vart man kan köpa den!

Warpaint innehåller ett 100 % naturligt pulver som bleker dina tänder skonsamt och tar bort missfärgningar. Den innehåller mängder av mineraler som är bra för tänderna och dessa är kalcium och kalium.

Pris hos Lyko just nu är: 395:-

Du kan köpa produkten HÄR

Har använt starka tandblekningar tidigare som gjort att det nästan blixtrat till av ilningar i tänderna, så obehagligt! , så den här tycker jag verkligen var en räddare i nöden och jag ser redan resultat efter ca 5 borstningar! :D

Kram Lena

Likes

Comments

den här fick de bli! Jag målade ju en tavla förut och stylade om färgerna digitalt via datorn och det blev såå snyggt så kände jag ville göra en header av den bakgrunden!=)

Gjorde lite andra exempel också, blev mest nöjd med den här ovan men lägger in de andra också ifall ni vill se!=)

Det är så kul att göra header bilder, men svårt när man har så mycket att välja på och får alltid nya ideer! :D jag har redigerat dom i programmet Canva.se riktigt bra program!

Kram Lena

Likes

Comments

Hej!

Har testat att använda Glominerals pressed base ett tag nu och jag tycker den är jätte bra!

Det blir ett fint och lätt täckande resultat, men som man även kan göra ännu mer täckande om man använder flera lager så den går verkligen att variera! Jag tycker även om den pga att den är lätt att applicera och tycker det går mycket fortare att sminka mig med denna än mineralpudret från Tikei som jag använde tidigare.

Har ni någon favorit foundation som ni kan rekommendera??=)

Kram Lena

Likes

Comments