View tracker

Det ska vara roligt. Det ska vara lätt. Det ska vara effektivt och varierande.

Träna hemma med ett program att följa dör både kosten och mångsidig träning ingår det gillar jag. Att få förslag på vad jag ska äta och hur mycket eller lite. Gillar jag.

När jag väl har kommit igång då är det lättare att sätta mål med min träning. Fortsätta och höja ribban.

2017 ska bli det året då jag blir starkare snabbare.

Get Fit. Må bra. Lev längre.

Likes

Comments

Nu är julen snart här. Jag hoppas verkligen att NI tänker på alla som flyr som har mist nära och kära. Barn som blivit ensamma. Julen handlar om att hjälpa varandra bry oss om varandra.

Njut av dina nära och kära som finns i livet. Ge någon du inte känner ett leende ett snällt ord. Vi är alla människor och alla har vi rätt att leva på jorden.

God Jul på ER och ge varandra den bästa julklappen. En kram. Ett samtal. Ett leende.

Likes

Comments

Julen närmar sig med stormsteg. Vet ni den bästa tiden tycker jag är tiden fram till jul. Adventsljusstaken med ljusen, stjärnorna i fönstret, julkrubban och så klart granen.

Granen som doftar skog. När jag tittar på granen infaller ett lugn. Vissa stunder i livet är det lätt att hitta lugnet att vara mindful.

Jag hoppas ni njuter nu och fram till jul. Frid lugn och eftertanke det är mina julklappar.

Ha det gott

Likes

Comments

Skratt, gråt, ilska, vägleda, vara lyhörd, förstå, inte dömma. Ja det är några av många utmaningar som mamma. För vi vill ju att våra barn SKA få bra självkänsla!!! bli lyckliga!!!! våga stå för sina åsikter!!!vara goda medmänniskor!!!! och mycket mer.Hur gör man då?

Nu kommer det jobbiga VI måste börja med oss själva.!!!! Vilka fördomar har JAG, hur bemöter JAG andra, anser JAG att allas åsikter är viktiga, lever JAG livet som JAG vill, tillåter JAG att andras åsikter får påverkar min åsikt, vågar JAG stå upp för det JAG tror på, är JAG en god medmänniska.

Barnen gör det vi säger och gör det vi gör.!!! Det är så lätt att skylla på skolan eller på andra människor att det är deras fel och inte VÅRT. Visst jag instämmer att det måste oxå vara en bra organisation i skolan, de ska arbeta aktivt med värdegrund, hur barn ska bemöta varandra osv. Men arbetet med bemötande slutar ju inte när barnen går utanför skolans väggar utan då är det dax för OSS föräldrar att fortsätta arbetet. VI kan inte frånta oss VÅRTansvar. ALLA har vi ansvar skolan, föräldrar, medmänniskor. Om VI hjälps åt har vi bättre förutsättningar att lyckas.

Bry ER om varandra, ha förståelse för VÅRA olikheter, ta ER tid att lyssna på ERA barn oförutsättningslöst döm inte!!! Ta reda på fakta TRO INTE. Förvalta din TID med omsorg. TID är det ända vi har. Våga välj. Ta ställning.

Som Gandhi sa!!!! Ingen kan såra mig om inte JAG låter dem göra det. DET ska JAG lära min son. Lycka till.


Likes

Comments

Älskar vintern. Den kom till oss några dagar. Pulkåkning. Snöskottning. Vinterväglag. Härliga dagar i skogen. Barn lyckliga vilke aldrig gå in. Såå underbart. Nu töar det snöslask. Det gäller att njuta när vintern är på besök. Nu får vi gå vidare njuta av molnen regnet blåsten. Ha en bra dag.

Likes

Comments

Hejsan detta är mitt första inlägg som bloggare. Känns lite pirrigt. HÖSTEN tycker jag är en underbar årstid. Regn kyla och vackra färger i naturen. Krypa upp i soffan med en god bok en varm kopp kaffe och bara vara. Sitta under takfönstret och höra regnet slå mot glaset. En underbar gryta som puttrar på spisen. Se en film tillsammans med familjen. Tända ljus ju fler desto bättre. Eftertankens tid. Njut av hösten. Ha det gott Lena

Likes

Comments

Hjärnan

För några veckor sedan var jag på en fantastisk utbildning som handlade om hur vi kan påverka vårt liv genom vilka tankar vi tänker och inte tänker. 80% av vår framgång i livet beror på vårt mindset eller hur vi tänker!!!! 80% helt otroligt.VI MÅSTE styra våra tankar. Vi tänker flera tusen tankar om dagen och då gäller det att vi aktivt väljer de tankar som ska få STANNA kvar i vår hjärna de tankar som VI VILL ska påverka oss. Det är häftigt att veta att VI kan välja och ändra vad vår hjärna ska komma ihåg.

Våra känslor styr vad vi tänker. Genom att ta fram en känsla kan vi ta fram ett glatt,underbart eller hemskt minne. Jag väljer att ta fram de minnen där jag lyckats, gjort något bra, kämpat, varit stolt..... Nja stämmer väl inte riktigt !!!! MEN jag ska jobba, träna på att ta fram de bra minnena. För alla är vi unnade att njuta och leva livet som VI vill att det ska vara och bäst gör VI det genom att träna mindset. Lycka till.

Likes

Comments