​Hallå alla godbitar!
​Just nu sitter jag på Espresso house och försöker plugga med en dator som enbart har 14% batteri i väntan på att min lektion ska börja. Vilket är om drygt 3 timmar. Slutade min förra lektion 10:50 och måste därefter vänta i 5 h till min nästa lektion. Så let's face it, jag har världens sämsta måndag. Inte alls bara för det faktum att jag har världens skevaste schema utan på grund av lite olika faktorer. Men, onödigt att hänga läpp för det. Jag är här, uppdaterar, har planer för bloggen och lyckades ta en relativ fin bild. 

Jag hade tänkt ge mig ut och fotografera någon dag då jag tycker det är himla fina färger ute nu. Trots allt, är det något extra fint med hösten. Mängder av Chai latte med extra krydda, stora halsdukar och massor av olika höstfärger. Gotta love it! 
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så hej alla godbitar! Måste bara säga att jag själv är väldigt förvånad över hur oaktiv jag har varit här. Men förmodligen finner jag det roliga i att blogga igen och fortsätter med att uppdatera er om vad som händer i mitt, inte så händelserika liv.

Har er sommar varit bra? Ja? Nej? Jag hoppas verkligen den har varit det. Min har varit helt okej faktiskt. Jag har haft besök från Småland och jag har även besökt Småland, annars har jag seriöst bara jobbat hehe. Men vad min sommar bestod av var inte de jag tänkte uppdatera er med idag. Jag tänkte nämligen ni skulle få se ett par bilder som finns i mitt kameralbum. Och eftersom att jag har ny telefon är dem inte äldre än en månad.


Bild 1: Jag och min mammas kille besökte tre länder på en och samma dag. Det var otroligt mysigt faktiskt. Inte alls dumt att offra en sovmorgon för att roadtrippa lite.

Bild 2: finns väl inte så mycket att säga.

Bild 3:På min skola har vi matkort och jag var bara tvungen att visa vilken grym mat jag får äta varje dag. Sjukligt.


Bild 1: Första bilden på resultatet av min färgbomb.

Bild 2: När jag badade Zelda, hon blir bara större och större för var gång man träffar henne.

Bild 3: En bild från när Samuel kom upp till Malmö för att umgås. Det var roligt, han köpte bland annat en gitarr och vi käkade dyr utemat.


Bild 1&2&3 Vår familj åkte till Danmark över en dag. Shoppade lite, umgicks och gick runt och lallade på Ströget. beställde även min första lagliga drink. Mycket mysig dag.

Likes

Comments

Btw här är necessären jag köpte igår, hur fin?!

Hallå alla goa!
Så hur har er dag varit nudå? Min har varit bra tack!! Jag har njutit av det fantastiska vädret till fullo, har inte ni?

I tidigare inlägg nämnde jag de två nationella proven som visst skulle äga rum idag. Men vet ni vad jag inte heller hade lagt märkte till som skulle ske just idag? MITT JÄTTESTORA OMPROV I PSYKOLOGI. Jag kan med säkerhet säga att det har varit det största provet i hela kursen. Ja, det är sant. Jag var hemma med halsfluss när vi väl hade provet.

Datumet när detta omprov skulle va la jag inte någon större tanke på. Detta kom jag på idag när vi var ute på stan och det slog mig att idag var det den 10 maj och den 10 maj innebar omprovstillfälle. Jag kunde faktiskt inte undvika en stor klump i magen på grund av mina sjuka prestations issues. Vet ni vad jag gjorde? Eftersom att alla anteckningar låg hemma så antecknade jag ner allt en gång till under resterande lektioner och pluggade en timme efter det att min sista lektion slutade. Förvånansvärt lär jag mig otroligt snabb och om jag får säga det själv, så gick det ganska hyfsat.

Tänkte avsluta inlägget med ett bra, riktigt bra besked. Så vet ni? JAG FICK JOBBET JAG ANSÖKT OM! JAG VET!!! FÖRSTÅR NI MIN LYCKA?!

Med detta kan jag säga att jag blivit riktigt slarvig på senaste tiden, vilket förvånar mig jättemycket, och att jag behöver införskaffa en riktigt bra kalender inför nästa terminstart för det här håller inte. Där ska jag skriva ner ALLT! Ärligt? Ja!! Allt från läxor, inlämningar och prov till tandläkarbesök, ALLT!!

Likes

Comments

Jag satt och försökte plugga medan min bok låg tätt intill min dator. Jag ville inte att den skulle få några ärr från allt som fyllde min tunga väska. Men vet ni? Ända sen jag tog upp min dator och jobbat på min lyriska analys har jag kastat snabba blickar på boken jag inte hunnit börja på än, så jag plockar varsamt upp den. Dumt! Jag läser den faktiskt med glädje och med sorg som jag tidigare sa. Glädjen över Jojo Moyes vackra och målande beskrivningar, men med sorg för handlingen. 30 sidor in i boken och ögonen är redan tårfyllda. Kan inte ens fatta det själv. Jag brukar inte känna såhär efter en bok? En bok, kom igen!!

Likes

Comments

Tyckte bilden hade ett fint budskap.

Godmorgon godmorgon!
Klockan är nu halv sex, jag sitter på bussen påväg till Lund och jag har redan varit uppe i en och en halv timme! Jag vet!!! Helt sinnes. Haha.

Igår, sisådär vid tio på kvällen, kollade jag igenom itslearning, vilket är en sida för vfg-elever där man i princip har sin närvarorapport, kursplanering och all kursmaterial. När jag då kikade igenom sidan för att kunna planera mina sista veckor på vfg såg jag att jag visst hade nationella idag vid 8:15 (=?!?). Jag som planerat att vakna mycket senare än 4:00 morgonen därpå. Vanligtvis börjar jag inte vid 8 på tisdagar så igårkväll hade jag inga alls tankar på att lägga mig tidigt, snarare tvärtom, jag hade planerat att fixa mina naglar och plugga emellanåt. Men icke, fick hoppa ner i sängen direkt och försöka sova. Dock lyckades jag inte somna förrän 23:30. Det kändes imorse!!

Annars hoppas jag att ni får en bra tisdag med mycket sol!

Xo

Likes

Comments

Hejhej, igen(?)
Vi måste sluta ses såhär *blink*

Idag var jag sjuk. Efter att jag lagt ner lite tid på att plugga drog jag in till Malmö för att kolla efter en klänning. Hittade jag någon? Nej. Istället kom jag hem med en helt bedårande necessär, givet nude rosa. Vet ni vad jag med släpade med mig hem? ARVET EFTER DIG!!! Uppföljaren till Livet efter dig. Ni som läst bloggen lite längre vet hur mycket jag gillade den boken och att jag faktiskt gick riktigt länge och tänkte på det sorgliga slutet. Så idag, unnade jag mig en bok, som jag både är glad och ledsen över att läsa. Say what? Haha ja!! Helt sinnes! Jag är glad över att jag får läsa andra delen av en sådan otroligt intresseväckande bok som Livet efter dig, men jag är också ledsen över aningarna om att arvet efter dig kommer vara lika sorlig. Kommer jag ens orka det mentalt? Skämt Osido, men ni förstår. Livet efter dig tog mycket på krafterna (låter som en tönt) och om arvet efter dig med gör det, hur kommer det gå då?

Likes

Comments

Hallå hallå!
Shit vad fint väder Sverige hade att erbjuda denna långhelg?! Är helt uppe i extas!! Och som alla sveriges medborgare säger, det är ju faktiskt synd att klaga. Och helt rätt har vi!!

Jahopp, då börjar en ny vecka, någonting som också börjar är nedräkningen till lov, och med lov menas ledighet, see what i am saying? *blink*. Denna sommaren har jag inte mycket planerat. Jag hade tänkt att jobba, om jag får mitt jobb så att säga och resten får jag överraskad av. Förra sommaren var så himla planerad och jag var fullbokad hela sommarlovet. Jag hann aldrig med de där sköna slappa, något spontana dagarna, vilket jag saknade. Så denna sommaren sa jag att jag ska ta som den kommer, vilket jag ska göra!! Hur har ni planerat er sommar?

Likes

Comments

Hallå darlings!!
Som ni kanske känner till är det ett par röda dagar framöver, vilket betyder ledighet, fortfarande ett speciellt klang över det ordet, som jag tidigare nämt!

Igår åkte Erica med mig hem efter några om och men. Tbh, jag har saknat henne, jättemycket. Så två dagar med henne uppskattades!!
Vi tog tåget ner tillsammans eftersom att Erica blir hysterisk gällande tåg, jag förstår henne. Jag var också väldigt nojig i början, jag menar tänk att sätta sig på fel tåg. Men det gick bra!! Eftersom att vi kom hem relativt sent så gjorde vi inte mycket resten av dagen, vi drack lite vin och cider, åt gotte och kollade faktiskt på en skräckfilm, just like in the old days. Dagen därpå, idag, åkte vi in till Malmö och kollade kläder, Erica köpte faktiskt en hel del medan jag höll lite mer koll på min ekonomi hehe. Dessutom spelade vi lasergame, det var kul! Om ni inte redan gjort det, testa!!! Jag råder er dock att vara ett större gäng och gå dit tillsammans, gärna en lördagskväll då det är mer folk som spelar då. 

Annars hoppas jag att ni får ett par jättetrevliga dagar framöver!!

Xo

Likes

Comments

Såhär glad var jag efter en trevlig arbetsintervju och det sanna faktum att man faktiskt aldrig ska underskatta en Toyota aygo när det kommer till flytt!

Likes

Comments