Jag visste tidigt att jag ville ha en Bugaboo-vagn till Clara, det var en av de första sakerna jag köpte som gravid. Valet föll på en Cameleon 3, vi bor mitt i stan så en stadsvagn är det enda som funkar här - annars tycker jag Buffalon är snyggare.

Nu har vi använt vagnen i 3 månader och har upptäckt både för och nackdelar.

Fördelar:

Smidig, snygg och lätt att köra. Suffleten kan bytas och finns i många färger. Stor liggdel (både för och nackdel), sittdel ingår också. Clara sover gott i liggdelen så den måste vara bekväm!

Nackdelar:

Ibland känns den för stor för en cityvagn. Korgen under är för liten och jöttesvår att komma ut. Stötdämpningen kunde vara bättre.

Allt som allt är jag nöjd, framförallt för att Clara verkar trivas bra i den, men korgen under är verkligen supersvår att komma ut med liggdelen på vilket ör ett stort minus.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

12 veckor gammal - det här är min favorittid än så länge. Hon är så go att hänga med och fyrar av sitt tandlösa leende flera gånger om dagen. Sömnen börjar också bli bättre, nu sover hon 20-5 och sen 5.30-8.30. Underbart! Njuter av livet och att hänga med min lilla tjej.


Likes

Comments

Oj vad tiden flyger iväg! Clara är redan 4 veckor gammal och har växt och utvecklats så mycket redan! Hon är mycket mer aktiv och tittat på oss på ett helt annat sätt. Det är så roligt att se henne utvecklas dag för dag, mitt lilla hjärta.


Likes

Comments

I lördags åkte vi på första utflykten med Clara, två och en halv vecka gammal. Vi åkte till vinområdet Red Hill och lunchade på vingården och pizzarestaurangen T'gallant. Clara betedde sig exemplariskt - sov mest i sin Babybjörnsele.


Likes

Comments

Kan knappt fatta att vår lilla skrutt redan är en vecka gammal. Det har varit en tuff vecka, för ett par nyblivna föräldrar är det definitivt trial and error. Lilllan har varit ledsen mycket ch sovit dåligt, vi tog henne till läkaren och det verkar som hon har mycket gas i magen som gör ont. Så nu har vi köpt några naturliga droppar på apoteket som vi ger henne med varje måltid. Jag har verkligen försökt med amningen men lillan gillar verkligen inte att amma. Desperata provade vi till slut ersättning i flaska och lilan var genast mycket gladare. Vi får se hur det går häröver men en glad och nöjd bebis är det viktigaste för mig, och om det innebär flaskmatning så är det så det får bli.


Likes

Comments

Vår lilla snutt har anlänt! Clara Eleonora kom till världen den 22 maj 2017, klockan 10.27. Hon var en liten skrutt, 3.2 kg och 47 cm lång. Hon kom ut med massvis av hår, som nu börjar falla av så det ser ut som hon börjar bli flintis.


Likes

Comments

Bebis:

Bebisen är nu stor som en pumpa, runt 50 cm lång och 3,3 kg tung. Hon är helt fördigbakad och redo att komma ut. Igår kväll hade hon party i magen och jag kunde se kroppsdelar puta ut både här och där. Sedan kan hon vara helt stilla en hel dag ibland och vara omöjlig att väcka, vilket har lett till en hel del besök på förlossningen för kontroll.

Mitt mående:

Kroppen känns fortsatt bra och jag kan fortfarande gå långpromenader utan problem, men sömnen är det värre med. Tar lång tid att somna och vaknar lätt flera gånger under natten och kan vara vaken i timmar innan jag somnar om. Har också en ständig huvudvärk och känner mig yr - kan i och för sig ha något att görra med att jag sover så dåligt. Magen är kanonstor nu och jag går in i saker hela tiden. Jag har fortfarande inte vant mig vid kanonkulan och tror jag kan klämma mig igenom ställen jag definitivt inte kan klämma mig igenom längre.


Likes

Comments

De här våfflorna är amazing, min favoritfrukost och så lätta att göra.

Recept (2 våfflor)

1 banan + extra till topping

2 ägg

1 matsked Kakao

Jordnötssmör (jag använde PB2)

Honung till topping

Tillvägagångssätt:

Vispa ihop bananen och äggen med kakaon. Grädda i våffeljärn. Toppa med jordnötssmör, banan och honung. Njut!

Likes

Comments

Man kan inte slå Melbourne på en dag som denna, när höstvädret är så här har jag inget emot hösten (enda invändingen är att det blir mörkt vid halv 6). Det är lite skumt att årstiderna här är tvärtemot hemma, men hösten kan vara väldigt fin när solen är framme och det är 17 grader!

I was hit by extreme pregnancy tiredness yesterday and barely left bed but got some energy back today to enjoy another gorgeous sunny day! We've been so lucky this autumn with the weather, now it's definitely getting colder but we still get the odd warm day like today ☉☉☉ Went for a walk to get some exercise and fresh air and had a green burger for lunch 😊 #stkilda #lifeinaustralia #matchamylkbar #sunshine #autumnLikes

Comments