Godagens folket! Jag har fått lite inspirationer lite överallt tror jag, och jag har också kollat runt i nya bloggar som andra skapat. Men nu tycker jag att vi sätter tummen för det här och börjar blogga igen. Nu låter det väldigt bra här och stämmningen ligger ganska bra, eller? Well, vi får väl se hur den lata "mig" klarar sig nu i livet med lite extra stuffs bredvid henne. Haa det √

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Har varit i kolmården och det har varit ett härligt väder där! Jag va där från klockan 10:30 - 15:30 och det har varit en jätte bra dag för mig. senaste gången jag va där va för typ 5 år sen, så det va ju väldigt roligt då man inte riktigt kom ihåg hur det va där. Det va så himla gulligt att känna på getterna och dom var hur lena som helst! Jag åt en glass ( Magnum strawberry white ) och slush ( jordgubb & mango ) om ni inte testat slush i smaken mango så tycker jag att ni borde göra det för det är sååå gott!!" ha det så bra!

Likes

Comments

Skulle öppna kudden och stoppa i lite bomull och då ser man att det ligger and-dun i kudden. När man stoppar in handen i kudden, flyger fjädrarna ut i luften.

Likes

Comments

Loka Crush - Päron10.95 kr i City Gross Norrköping + 1 kr pant.Betyg: 3/5

Likes

Comments


Har varit i Norrköping och shoppat lite med familjen. Köpte lite i saker från Stadium som jag blev jätte nöjd över faktist, två grejer Sport-bh ifrån Nike (Dri fit)

Löparskor ifrån Adidas, som jag velat ha jätte länge och nu har jag fått dom! Köpte dom i storlek 42 (Uk: 8)

Likes

Comments