Jeg våknet opp lett i dag og visste at jeg endelig skulle få hente Anton igjen. Jeg var ikke forberedt på reaksjonen hans i det hele tatt. Han var rett og slett helt sjokkert. Sto der å så på oss og forandret ikke utrykk en eneste gang på flere minutter. Jeg satte meg ned på huk og begynte å snakke med han og til slutt kom han gående og i armene våre! Klarer ikke beskrive den gode følelsen når han legger armene rundt meg og klemmer ekstra hardt!

Dagen i dag har inneholdt mye. Ettersom det er bursdagen min i morgen og det venter en helg med feiringer tok jeg og pappa oss en tur til Sverige før vi bestemte oss for å bake kake sammen. Så dro jeg og Jim på hockeykamp og nå er jeg klar for dusjen og litt ryddings før natta og jobb i morgen tidlig : )

Ønsker alle en god natt, og meg selv en god siste time som tjuetre år gammel!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Kofferten ferdig pakket og sjekket inn og vi er klare for å reise hjem til verdens godeste gutt. Avreise fra flyplassen er klokka 15 lokal tid. Jeg kjenner det blir en lang flyreise og at det venter noe helt fantastisk i andre enda er supert å tenke på! Jeg kjenner veldig på savnet nå og jeg gleder meg til en hel dag hjemme sammen med Anton før jeg skal på jobb igjen!

Jeg ser at behovet for egentid var der men likevel er det bare hjemreise som står i hode på meg. Gi Anton den største og beste klemmen han noen gang har fått og bare ikke slippe han ut av synet! Jeg er spent på hvordan han reager og hvordan han er etter å ha vært borte i over en uke fra oss.


Nå må jeg gå ombord på flyet! Hadebra Gran Canaria, hallo Norge❤️

Likes

Comments

Når jeg tenker tilbake, er det vanskelig å huske livet før Anton ble født. Det siste ett og ett halvt året har rett og slett flydd forbi og dagene har stort sett handlet om han. Jeg kom til å tenke litt ekstra på det her en dag hvor vi ble påminnet at vi faktisk bare en gang har tatt oss barnefri en natt for å bare være oss to! En natt altså. Det er ikke mye. Til tross for at vi er med på mange idrettsarrangementer er vi stort sett ikke alene bare oss.

Denne turen her var litt for å finne igjen oss to. Ikke som foreldre men som kjærester. Hvordan går det, jo det skal jeg fortelle dere. Vi har hatt det kjempe koselig disse dagene! Vi har gått turer, kjørt buss, vært på stranda, drukket alkohol, spilt kort til langt på natt og sovet lenge. Ikke minst slappet av. Vi skal på busstur til byen i morgen og shoppe før vi avslutter oppholdet med bassengdag og spa sammen på tirsdag. Dette har vært en god avkobling og en fin markering på at vi faktisk har vært sammen i 10 år! : )

Likes

Comments

Det ble en overskyet tur til stranda og sola titta kanskje frem i fem minutter på hele dagen. Vi benyttet tiden til å bare være sammen, vasse litt i havet og titte litt rundt i butikkene som lå langs stranda. Nå er værmeldingen heldigvis endret for i morgen og det står sol på morgendagen. Krysser fingre og tær for at det stemmer!

Likes

Comments

Jeg er av den typen som elsker syden fordi den resulterer stort sett i masse opplevelser, sol, bading og avslapning. Denne turen så langt har inneholdt det meste utenom sol. Som tidligere skrevet er gradene helt utrolige her. Vi var ute å gikk i går kveld og da viste gradestokken i gatene 37 varmegrader! Det er etter min formening helt sjukt varmt til å være oktober, Gran Canaria og ikke minst så sent på kvelden.

har vi pakket sekken for å dra på stranda, og håpe sola titter frem litt. Er spådd overskyet vær hele dagen så vi får se hva dagen bringer. Så hockeyentusiaster som vi er, blir det nok litt sumo i ettermiddag for å få med seg kamp!

Bussen venter, vi snakkes : )

Likes

Comments

Klokka er litt over åtte her nede i Gran Canaria og jeg er klar for en ny dag. For dere hjemme i Norge er det fredag, snart fri og ikke minst; helg. Vi som er så heldige, har ferie enda mange dager til! De to første dagene her nede har vært veldig varme. Første dagen vi kom lå temperaturene på rundt 28 grader så vi rakk litt sol før vi spiste litt.

I går derimot var temperaturen her nesten plagsom varm. Vi la oss ved solsengene rundt halv elleve lokal tid og lå der ett par timer. Da vi sto opp fra bassenget var det overskyet så vi tenkte vi skulle gå en liten tur å se å øya. Det var 31 varmegrader og overskyet vær. Det var omtrent vondt å gå og du merket nesten ikke at du pustet engang. Det gikk bedre etterhvert og vi oppdaget etter en stund det de kaller ørkenen her i Gran Canaria. Det var en fin opplevelse og greit å ha fått med seg. Selvom jeg i går merket godt at inntaket av vann var nok litt lite.

skal jeg ut å se på soloppgangen og snart vekke Jim for å prøve å få litt farge hvis tåka slepper. Ha en fin fredag og en god helg : )

Likes

Comments

Jeg har blanda følelser, jeg er redd, spent, fornøyd og utrygg samtidig som jeg er glad, trygg og har en god følelse i kroppen. Jeg føler meg som en blanding av god og dårlig mor, kanskje mest dårlig. Jeg setter faktisk igjen min mest dyrebare person hjemme mens jeg og Jim reiser på sydentur alene. Alene, uten Anton. Jeg er redd for at noe skal skje, ikke med han men mest med oss. Tanker som flystyrt, terror og ulykker streifer hode flere ganger samtidig som jeg tenker på hvor sjeldent sånn egentlig skjer.

Det jeg er minst bekymret for er faktisk Anton, rett og slett fordi han er i trygge hender. Hans hverdag med barnehage og rutiner går som vanlig og jeg er veldig trygg på de rundt meg som skal ha han. En trygg følelse men en sårhet som tenker på at han faktisk ikke ser verken meg eller Jim på over en uke.

Føler jeg meg egoistisk? Det skal jeg love dere jeg gjør, men jeg har også trua på at det er viktig for oss å ikke bare være foreldre men også kjærester. Forholdet har godt av det, Anton har godt av opplagte foreldre og samvittigheten min lettes mer og mer.

har vi kommet frem, fått litt sol allerede, spist god mat og snakket masse sammen. Jeg får masse oppdateringer fra de rundt Anton og jeg er sjeleglad for hvert enkelt bilde! Nå skal vi snart finne senga før en lang soldag venter i morgen..

Likes

Comments