Hej, hoppas allt är fint. Jag har denna vecka spenderat några mysiga dagar på Tjärnö med klassen. Så mysigt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag utan världens bästa pojkväns födelsedag. GRATTIS

Likes

Comments

Idag var det skidåkning på förmiddagen och en sväng till ett vackert vattenfall på eftermiddagen. Mys: Glad påsk.

//Emmie

Likes

Comments

Sverige, detta avlånga underbara land som jag trodde man kunde vara trygg i. Men vi alla vet nu att avd som helst kan hända, när man minst anar det. I fredags eftermiddag inträffade de jag trodde omöjligt. En terrorattack i Sverige. Detta har fått mig att tänka allt mer på hur osäker man egentligen är.

Jag går ut på kvällar och springer, jag går till stan och jag går och handlar. Någon kan våldta mig på min runda runt kvarteret. Någon kan skada mig i matbutiken. Vad som helst kan hända precis vart som helst. Det kan ske en olycka och man kan mista livet på några sekunder.

Vi borde ta hand om varandra mer, sprida mer kärlek och leva mer i nuet. Vi vet inte vad som händer i morgon. Jag hade ett svenska nationella-muntliga förra veckan och då valde jag att prata om "Val man kan och inte kan påverka". Vissa val i livet går inte att påverka. Till exempel om du drabbas av cancer, det är inget du väljer. Det är inget val du gör. Men vad du ska laga i kväll till middag det kan du påverka. Så vissa val kan du inte påverka hur mycket du än vill. Men du kan inte, det går inte.

Som ett avslut på detta inlägg skulle jag vilja säga att vi borde tänka mer som Håkan Hellström. I en av hans låtar sjunger han "sluta dröm om det ljuva livet". Så borde man nog börja tänka. Man måste se det positiva och glädjas åt det man har. För det är inte förrän man förlorar de som man saknar det.


//Emmie


Likes

Comments

Att rulla upp rullgardinen och se hur snön ligger på marken och att se skidbackarna, det är så det ska vara. Nu har släkten och jag en vecka framför oss i fjällen med god mat och mysiga dagar i skidbacken. Sist jag åkte skidor var i Dubai typ 2013 så det ska bli spännande och se hur detta slutar. Förhoppningsvis behövs de något åk i barnbacken sen får man in rutinerna. Älskar att få spendera lovet med familjen och skidbackarna. Hoppas ni får en fantastisk dag och lov vecka.

//Emmie

Likes

Comments