Tjena igen

Jag har funderat på det som jag skrev i ett tidigare inlägg och jag tror faktiskt att jag kommer göra det, har i alla fall tagit ett steg på den vägen till att göra det 😊 men såklart så kommer jag inte göra det idag då klockan är ganska mycket 🕛

Men är väldigt säker nu på att det kommer komma bara så ni vet 😁

Men nu ska jag sova
Puss/Hej 🦉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena läget
Allt bra med er? Med mig är det fin fint 😊

Som titeln lyder ska jag nu berätta om den lilla hemlighet som jag har haft här ett tag nu, det blev känt i torsdag (studentdagen) men har inte haft tid sedan dess att göra detta inlägg men nu behöver ni inte vänta längre 😋
Jag var ju som sagt väldigt orolig över hur folk skulle komma och ta det, men verkar som det gick väldigt bra 😄 men sen hur ni reagerar efter alla mina tidigare inlägg är ju en annan femma 😏
Kommer inte skriva med ord utan det kommer komma en ledtråd i form av en bild i slutet av detta inlägg 😉

Kan ni gissa vad det är för något? 😎

Puss/Hej 🦉

Likes

Comments

Tjena!

Jag har under en längre tid gått och funderat på om jag ska tatuera mig någon gång i livet och vad ska det då vara, jag har en ganska tydlig bild i huvudet vad jag skulle vilja ha, men sen är ju frågan om det huvudtaget är möjligt?

Det finns vissa saker som är viktiga för mig som jag vill ha:

* Hjärta
* Uggla
* Forma av tvillingar (då mitt stjärntecken är det)
* Mamma och Pappa
* Rött och blått

Det är det jag vet just nu att jag vill ha.

Om jag skulle förklara med ord hur jag vill ha den så skulle det bli så här:

Det utgår från ett hjärta där varje del av hjärtat blir en uggla, där sen även orden Mamma och Pappa kommer att stå, själva formen på hjärtat skall vara röd och sen den blåa färgen får väl komma in i orden.

* Hjärtat = Kroppen
* Ugglorna = Sig själva och även tvillingtecknet (därför 2 st)
* Mamma och Pappa = Orden
* Blått = Alltid varit min favorit färg
* Rött = Kärlekens färg för mig

Kommer här neranför lägga in en skiss jag gjort på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut ( Dock är jag inte bra på att måla så den ser ut som den gör ;) ) men då kanske ni förstår bättre :)
Skulle det vara så att ni är bra på att måla så får ni såklart måla er version av den och kontakta mig och vissa den, det skulle göra mig otroligt glad:)

Puss/Hej

Likes

Comments

Tjena!

Hur är läget med er? Med mig är det bara bra:)

Nu börjar jag verkligen räkna ner på riktigt, om en vecka så är vi nere på 2 siffrigt!

Jag har beställt grejer som jag måste ha fått innan den 1, så börjar få lite panik över att det inte skall hinna komma, har det inte kommit innan fredag denna vecka så har det gått över leveranstid, så vi får verkligen hoppas att det gör det :) men det ska nog gå bra.

Jag är så spänd på att se vad alla kommer säga när dem får reda på min lilla hemlighet ;)

Känner att det här inlägget håller på att flumma iväg lite i samtalsämnena så kanske bäst att sluta.

Puss/Hej

Likes

Comments

Hej igen!

Tycker ni att jag ska lägga upp bilder från min student sedan? Funderar på om jag då ska berätta vem jag? Vad tror ni om det, kommentera det gärna här neranför så jag får höra vad ni tycker:)
Då går jag ju inte längre i skolan och då kanske jag kan kliva ur garderoben med mina problem och kanske mer våga stå för mig själv, ska verkligen ta och funderar på det, men kommentarer som sagt väldigt gärna vad ni tycker
Puss/Hej

Likes

Comments

Tjena!
Var ju en vecka sen sist, så tänkte får väl ta och slänga upp något xD

Som det ser ut som just nu är allting väldigt bra, det flyter på som vanligt och det är bara 3 veckor kvar till studenten! Det har varit lite kaos i skolan den här veckan, med bal och vad allt heter, vi fick reda på i tisdags alltså nio dagar innan balen att den är inställd... (shit the same, jag skulle ändå inte gå)
Men jag känner mig ändå väldigt taggad, dock kommer det inte lika mycket folk till min student mottagning som vi väntat men men vad gör det om hundra år?
Något flak kommer det inte heller bil för mig och förmodligen inget roligt student åk... Då vi inte lyckats hitta något.

Det här var en liten uppdatering Puss/Hej

Likes

Comments

Tjena!

Allt bra med er? Med mig är det bra, men jag skäms lite (därför jag gör detta inlägget). Det jag skäms över är 2 st inlägg som jag har gjort här, det ena är lite mindre och det andra lite mer, det som är lite mer har jag haft funderungar på att ta bort faktiskt, men jag vet inte :/ vill ju samtidigt se hur folk skulle göra, men känns ändå som ett väldigt konstigt och fumligt inlägg (förstår ni vilket jag menar?) men jag gör nog så att jag låter det vara kvar, men känns ändå som ni kommer döma mig i och med det...

Men nu vidare till något annat mycket roligare. Idag är det 29 dagar kvar till studenten! Alltså jag har svårt att förstå det, jag slutar alltså skolan 29 dagar efter 14 år, det är helt sjukt! Sen händer ju det mer roliga saker samma dag, men det tar vi inte nu utan det blir en överaskning den dagen!:) Och om 34 dagar bli jag 20, som jag sa i ett tidigare inlägg det känns verkligen som 17 är mitt år.

Min kompis i skolan kanske har fixat sommarjobb åt mig, får se imorgon hur det blir med det. Men nu ska jag nog dra och kolla på någon film.

Puss/Hej

Likes

Comments

Tjena!

Alltså jag kan inte fatta att det är gjort nu! Igår vart vi och fixade, är så exalterad men tyvärr får ni vänta några veckor med att få reda på vad det är för något, "Den som väntar på något gott, kan aldrig vänta förlänge"  dock lär det nog vara många som kommer ifrågasätta det också, men det är vårat beslut så vi skiter i vad dem tycker.
Det var bara en liten uppdatering om att det nu verkligen är på riktigt! Så vi kanske hörs i morgon eller något Puss/Hej

Likes

Comments

Skulle du bli min axel som jag kan gråta ut på?

Som jag skrev i det förra inlägget behöver jag en axel att vila på ibland, någon jag kan prata med när jag inte mår så bra.

Någon som skulle klara av att hjälpa någon som mår dåligt, alltså vara en vän som jag kan prata med och stöta mig i min vardag när det inte alltid är så bra, men även annars också. Som bara helt spontant kan slänga iväg ett meddelande och fråga hur det är.

En person som är:

  • Stötande
  • Förstående

Vad mer jag sa säga vet jag inte, men skulle det jag skrivit passa in på dig som läser det här (om någon nu gör det vill säga) och du skulle vilja ge mig chansen till en sån vän (vilket skulle göra mig väldigt glad) så får du gärna slänga iväg en kommentar eller ett meddelande och säga det så kan du få lite närmare info om hur du får tag på mig och där kan du så även skriva lite mer info om dig och sådär eftersom jag tänker att du kanske inte vill skriva det öppet. Och det spelar absolut ingen roll om du vilket pronomen du kallar dig (alltså kille/tjej/mm)

Jag har 2 stycken som jag i nuläget kan prata med om det är katastrof, men försöker hålla mig ifrån det.

Nr.1

För han är en väldigt bra vän som jag inte vill skrämma bort och lägga allting på, honom har jag aldrig träffat in real life om man säger så, han bor i Dalaran så det är en bit, jag var även ett tag intresserad av honom, så det känns ju även lite fel.

Nr.2

Det är nog bland den närmsta vännen jag har om man säger så, jag har kännt honom i 3 år nu, vi går i samma klass och det gör ju att det känns väldigt werd att prata med honom om mina problem och dessutom har han egan problem med missbruksbakgrund mm så jag vill ju inte lägga även mina problem på honom.

Men som sagt känner du dig träffad att du passar in i det här som jag skrivit hör gärna av dig Puss/Hej

Likes

Comments

Tjena!

Idag tänkte jag prata lite om hur min vardag är för mig och vilka problem jag stöter på varje dag och någonstans hoppas jag att det är någon som känner igen sig i mina problem, för jag känner mig så ensam i mina problem då det ingen förstår mig när jag berättar om det.

Det är som någon slags spärr i min hjärna, ska jag säga nått måste jag tänka på det en lång stund innan jag kan säga det och omformulerar det säkert uppåten 10 gånger innan jag ger upp och skiter i att säga något eller så försöker jag säga det men det kommer inte ut några ord, jag rör på munnen men det blir inget ljud. Om jag sagt något så ångrar jag mig ofta efteråt, "Varför sa jag så?" Och säger jag inget så "Varför sa du inget, varför gjorde du så? Du är en sån jävla idiot"

Men det går bara inte vad jag än gör, det är samma visa varje dag och det förstör det mesta i mitt liv, kan inte ens ha en helt vanlig konversation med någon, men skulle någon ställa en fråga kan jag svara bra, men jag ändå ångra mig efteråt och ifråga sätta mig själv, varför jag sa så och det är väldigt, väldigt jobbig.

Jag kan inte ens sätta ord på det jag upplever så det är svårt att sitta här och försöka skriva om det, men det är ju en stor del i mitt liv så jag känner att det är viktigt att prata om.


Fan vad jag skulle vilja ha någon och prata med känner jag nu när jag sitter här och skriver, någon som finns vid min sida som inte dömer mig och jag kan säga vad jag vill till, bara få prata med någon när jag behöver, som jag inte känner att jag lägger alla böda på, en vän som har en axel jag kan vila och gråta ut på. Inte någon proffs hjälp utan bara en jävligt bra vän.

Känner att det här blev ett väldigt jobbigt inlägg så kommer avsluta det här...

Puss/Hej

Likes

Comments