Jag har varit borta ett tag från bloggen men jag vill ursäkta mig själv med denna bilden! Hoppas alla kan relatera till den. Imorron kommer ett inlägg om betygen upp, vilket jag irriterar mig något fruktansvärt på, men mer om det imorron!

Ha det bra, Lel❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Här är alla mina olika konton på sociala medier!😚

Instagram: Lellsan00

Pinterest: Lellsan

Snapchat: lellsan00

Tumblr: Lellsan00

Tyvärr så har jag bara ett privat kik & ask.

Ha d!❤

Likes

Comments

Om någon undar vad alla emojis på snapchat betyder så har jag en förklaring! (om ni inte ser några emojis så måste ni uppdatera appen)

Puss o kram, Lel❤

Likes

Comments

Jag tänkte lista 10 av mina favvolåtar. Dom kommer inte att vara i ordning.😚

Wait for a minute- Tyga & Justin Bieber

Take ü​ there- Jack ​Ü, Skrillex, Diplo & Kiesza

You lift me up- Mikey Wax

Tonight (I'm lovin' you)- Joel

Lean on- Major Lazer, MØ​ & DJ Snake

Tandtråd- Tjuvjakt

Drinking from the bottle- Calvin Harris & Tinie Tempah

The Box- Ulrik Munther

My life would suck without you- Kelly Clarksson

Ah yeah so what- Will Sparks, Wiley & Elen Levon

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar att gå fest?! Guuud av kul det skulle vara att gå på fest snart! Jag går typ aldrig på fest eftersom jag inte riktigt är i den åldern, men festa är något av det roligaste som finns! Men vänta lite nu, jag menar inte att jag skulle ligga runt med personer och dricka mig full om jag skulle gå på fest ofta. Jag skulle nog snarare vara där för att ragga killar, dansa och bara ha allmänt kul. Kommentera gärna vad ni tycker om att gå på fest och om ni gör det ofta!

OBS! Dricka alkohol får man inte göra förrns man är 18!

Pussisar, Lel❤

Likes

Comments

En av mina mest trogna kompanjoner är min klocka! Klockan jag använder just nu kommer från märket "Ice" och kostade 1155 kr. Det är sååå värt pengarna enligt mig! Så detta blir ett kort inlägg, men denna klockan är bara bäst!

XoXo, Lel❤


Likes

Comments

1. Du kan göra en "boring-jar". Det är helt enkelt en burk med en massa lappar i som du har skrivit med idéer på vad du kan göra när du har tråkigt. Bra grej inför kommande stunder eller dagar då du har tråkigt.

2. Lyssna på musik och göra egen koreografi till den. Här är fem av mina favoritlåtar just nu: Ganjaman- Alfons, Divine Sorrow- Wyclef Jean ft. Avicii, Goldie- A$AP Rocky, Cool- Alesso och Effortless- Sabina Ddumba.

3. Baka något! Till exempel kakor, muffins eller sockerkaka.

4. Ring en kompis och fråga om ni ska hitta på något.

5. Gå på en upptäcktsfärd i kvarteret/området/skogen och fota lite!

6. Skaffa Wattpad och börja skriva en berättelse eller novell.

7. Lär dig en ny dans! Sök på youtube om det finns någon dans till din favvolåt som du kanske kan öva in och sedan kunna shakea off!

8. Testa olika sminkningar, sminka dig till häxa, Kim Kardashian eller vad som helst! Man kan hitta olika toutorials på youtube.

9. Kolla om någon är online på skype och skypea med henne/honom. Om du inte har skype kan du facetimea istället.

10. Gör en klassiker och gosa till dig med en massa filtar, kuddar och snacks och sedan klicka in på netflix! Några tips på film från mig är: Mean Girls, The Matrix, P.S I Love You, Gossip Girl och Pretty Little Liars.

Pussisar, Lel❤

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har skrivit ett inlägg sen i måndags men jag behöver verkligen hjälp! Kan någon ge mig idèer så att jag har något att skriva om? Snälla! Jag kan kanske ge ut tips, tutorials, DIYs med mera. Så kommentera här nere om du har en idè eller önskemål!! 😊

Puss o kram, Lel❤

Likes

Comments

Jag är en allmänt glad och sprallig tjej på snart 14 höstar. Mina största intressen är att dansa, skådespela, skriva och fotografera. Jag går under bloggarnamnet "Lellsan" men kommer undertecknas och vill kallas för Lel.

Här nedanför tänkte jag besvara tre allmänna frågor! 😊

Dröm yrke? Svar: Helst av allt vill jag bli författare! Det skulle vara drömmen att bli precis som t.ex John Green eller J.K Rowling.

Favorit godis? Svar: Jag älskar nästan allt som är surt, men den absoluta favvisen är ju geléhallon.

Kändiscrush? Svar: Jag tycker att Sam Claflin, Sean O'Donnell​ och Nick Jonas är väldigt "heta", haha!

Likes

Comments