View tracker

hallå alla fina!
Idag var det fullt upp med barnmorska här på besök och Nathan är uppe i födelsevikten igen,han växer så det knakar.
Så tog vi en sovstund efter då huvudet känns som ett vakuum efter att han varit pigg sen 3 inatt😅
vi vakna för en stund sen och en liten powernap på ca 1 timme blev det men vakna av att mina bröst känns som dom kommer sprängas så min supersnälla mamma ville låna han en liten stund medan jag får pumpa ut då dom är så extremt såriga jämt nu och han kan fortfarande inte amma efter ordning 😟
Så nu sitter jag framför south park med ett oboy glas samt en vaniljsemla och försöker agera mjölkko.
trevlig kväll😙

Likes

Comments

Måste bara få dela med mig av något helt otroligt som hände precis efter Nathan föddes.
I slutet av graviditeten var det enda som gick runt i huvudet på mig var att han kommer aldrig ha lyckan att få träffa hela släkten på sin pappas sida med farmor,farfar,fastrar,farbrödrar och allt vad det var då jag inte kände någon i hans släkt förutom hans kusin,att han skulle växa upp och känna sig oönskad var min största tanke.
När jag låg själv på BB med lilla Nathan såg jag helt plötsligt att jag fått massa meddelande förfrågningar från människor jag inte kände där det stod att dom fått en bomb droppad nyligen och kände sig chockade men vill jättegärna träffa både mig och Nathan och att vi var välkomna till familjen,Nathan ska få lyckan att träffa sin farmor,farfar med fastrar och farbröder❤
Mitt hjärta har nog aldrig blivit så lättat, jag satt där för mig själv i rummet med Nathan i famnen och bara störtjöt.
Hade aldrig trott det skulle komma en sån överraskning.

Likes

Comments

Sett mycket om den där 5 minuters metoden.
Några som prövat på? personligen skulle jag aldrig klara av det,när min son skriker kommer jag finnas där för att trösta och det vill jag att han ska veta i alla lägen livet ut.
Skämmer jag bort han då så får jag göra det, man kan aldrig skämma bort ett barn med för mycket kärlek som jag ser det.
Dömer ingen som kör på denna metoden folk är olika men jag skulle själv aldrig klara av att höra min son skrika sig hes efter närhet och trygghet medans jag bara står och lyssnar.

Likes

Comments

Idag blev en tur på efterkoll på Nathan och gulsoten har gått bort samt att han lyckades amma idag,glad mamma om han får kläm på det mindre ömma nipples av pumpen hade gjort mig lycklig👏
Efter det har jag bara haft en mammgris idag från att vi kom hem har det varit serier och mys,helt underbart när han ska ligga tätt intill i sängen och mysa😍
Sen kom faster,farmor och kusinen Cornelia och hälsa på en sväng för att snosa på Nathan samt att dom hade fina presenter med sig till lillkillen.
Riktigt fina kläder fick mitt lilla hjärta,nu har han nyss fått sig mat och sover som en stock bredvid mig skulle egentligen lagt han i nestet bredvid mig men han tvärslockna i sängen och åååh vad jag inte har hjärta att väcka han när han ligger å kramar om mamma så gött😍
godnatt folks😘

Likes

Comments

Hallå!😘
Inatt var första natten själv med Nathan och jag har nog verkligen fått högsta vinsten med mammalivet,han är så snäll min lilla kille.
Var tvungen att gå upp var tredje timme för att ge han mat,men han sov nästan genom natten förutom när det var matdags då var decibelen hög på den där lilla larmklockan jag har till son.
Men vad glad jag är att han är matfrisk,blöjbyten har han också börjat på att bli lugnare när jag gör annars har det varit den värsta delen för han då han nästan skrikit sig hes men nu senaste blöjbytet låg han bara lugnt och gav mig till och med ett smile 😄
Få se hur länge dom här LUGNA vaknätterna håller i sig innan the real deal börjar😆
Men nu ligger vi här och myser,ha babynestet i mammas säng är favoritstället.
Jag ligger och pumpar ut lite mjölk och kollar på film medans Nathan ligger och sover bredvid i nestet .
Än så länge njuter jag riktigt av mammalivet😍
Hoppas alla får en bra kväll!😘

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt landat ännu med att ha blivit mamma.
Är fortfarande i lätt chock tror jag varje gång jag fått en sammandragning dom senaste dagarna har min första tanke varit "ååh nu är det dags" trots att jag haft Nathan i mina armar när det blivit så.
Hur skumt som helst😨
Idag fick vid iallafall komma hem alla proven såg bra ut på han nu ,det är däremot hans mamma som inte har det så kul,åkt på en urinvägsinfektion inte precis det skönaste då man sprack lite grann under förlossningen och har 2 stygn precis vid urinröret ,hemskt ont😓
Men det gjorde ändå gott att komma hem ,nyss matat lillkillen och nu ligger han i babynestet bredvid mig i min säng och sover som en stock med snuttefilten och jag ligger och kollar på serier samt försöker pumpa ut lite mjölk åt lillkillen då han fortfarande bråkar med bröstet..
godnatt alla fina😘

Likes

Comments

Ingen hemfärd igår då dom upptäckte att Nathan verka gul i huden och totalvägrar fortfarande amma,så inatt har han fått ljusbehandling då dom upptäckte att han fått "gulsot" dock ingen fara sa dom eftersom det var bara pytteliten förändring i blodvärdet,så det var "nystartat och lättfixat" men han fick ligga i sitt eget lilla solarium över natten nu med mig inne på BB och nu under natten har jag redan märkt förändringar på han,mycket piggare och gör mer ljud ifrån sig till skillnad från innan.
Ligger bara och väntar på att klockan ska gå in i 6 snåret så han ska få ta ett nytt prov och se om vi får åka hem. Om han nu vill lära sig ta tutten såklart för det är han bestämd på att inte ta verkar det som 😩
Men nu håller jag bara tummar och tår för att nattens ljusbehandling funkat,det andra får komma sen👏
puss godnatt nu ska jag försöka sova några minuter medans Nathan sover😘

Likes

Comments

Hallå alla fina!
kan man tänka sig vilken surprise jag fick igår 😉
Vakna vid 8 tiden av värkar som jag märkte mal på var 5 minut,åkte såklart in direkt trots att inget vatten gått(bor trots allt 7mil från BB).
När jag kom in vid ca klockan 11 var jag öppen 2cm redan ,fick då höra att jag skulle bli kvar men jag kunde gå ut och gå runt ,käka lite för det kommer nog ta några x antal timmar sa dom men icke.
En timme senare blev värkarna hemskare så jag fick gå tillbaka till förlossningen där jag la mig i ett bad och blev inlagd.
Efter en stund i badet var jag öppen 4cm,alltså när klockan var ca 13.30.
Då var det ett grepp om lustgasen sen helt plötsligt öppna jag mig till 7cm när klockan var ca 15.30.
Och från 7cm och till 10cm på bara ett knäpp i fingrarna.
8/1 -17,kl:17.30 blev min lilla Nathan född,2855g och 48cm i vecka 39+1.
3 krystvärkar och han var helt ute,hann inte med nån annan bedövning än lustgas då det gick så fort och bara 2 stygn behövde sys där nere trots den väldiga racerfarten ut😍
Helt magiskt hur all smärta kunde tvär försvinna när man fick höra första skriket!

Likes

Comments

Hallo!
gårdagen blev ju lite sådär med tandläkarbesök,visade sig att jag fått en inflammation i en tand som spridit sig i överkäken så dom fick öppna upp tanden och skölja i nervkanalen,aldrig har jag varit mer lycklig än när jag fick den där bedövningen(har vanligtvis extrem fobi för sprutor).
Idag har det varit lugnt bara var en sväng till farmor och hälsat på sen kom jag hem för en stund sen så då myste jag lite med zelda
framför film men nu kom värkar och flög på igen så får hoppas dom kommit för att stanna.
Är exakt en vecka tills "N" är beräknad idag,fredagen den 13 är alltså bf.
Få hoppas han kommer när som helst,jag spricker snart😥
Godnatt på er!😘

Likes

Comments

Blev inte alls mycket sömn inatt,inte nog med värkarna så åkte jag på tandvärken från helvetet så jag fick beställa en akuttid hos tandläkaren.
Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå fortare ,ska vara inne om en timme och inget Alvedon eller något hjälper så fy.
Säger sig självt att man har ont när man går frivilligt till tandläkaren som är min största skräck och ännu värre längtar efter att få komma in.
Hoppas ni fått en bättre morgon än mig😘

Likes

Comments