Längtar efter min semester som börjar på måndag;) Har tagit 7 så kallade guldpass i sommar som man tjänar 4000 kr/pass innan semester så känner mig ganska slutkörd;( Men nu som sagt är det bara 2 sådana pass kvar. Ska åka till Danmark en vecka med mina grabbar och då sitter lite extra pengar fint. Ska bli så underbart att bara få vara;(
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Fick hämta lillfisen från dagis igen, han hade fått feber och somnade direkt i bilen;( Så tråkigt att vara borta så mycket från mitt jobb som jag älskar. Hoppas att allt vänder när våren är påväg.


Likes

Comments

Killarna blev överlyckliga över mellanmålet. Man måste piffa till det lite ibland så bli allt mycket mysigare och roligare.

Likes

Comments

Fixat lunch till mina tre sjuklingar. Det blev potatismos och panerad fisk. Killarna åt med god aptit;) Känns som om det går framåt med sjukdomarna..... Har fixat lite fredagsmys ska prova Knorrs nya vita chokladmousse med riven choklad och jordgubbar.

Likes

Comments

Nu får det snart vara bra mina tre killar är alla sjuka med feber och halsont;( Har snart inte varit på jobbet på två veckor och känner hur det nästan börjar krypa i mig, behöver folk att prata med eye to eye.

Likes

Comments

Älskar min nya skylt och vad den förmedlar;) Fånga dagen med andra ord-det ska jag göra!

Likes

Comments

Nu är det femte dagen min lillfis har feber. Igår kväll var han så gnällig och ledsen, maken hade det inte lätt att söva honom;( Jag var själv tvungen att jobba eftersom det är sjukt på jobbet, som tur är har jag förmånen att kunna jobba hemifrån och det underlättar verkligen ibland. Slutade jobba vid 21 och när jag gick ner till nerevåningen ligger min lillfis och tittar på TV, maken sover dock. Det slutade med att min sjukling fick sova hos mig och han somnade på mindre än en minut:) Mamma är bäst ibland. Ska försöka att städa idag men får se hur lillfisen mår kanske kan man gå ut i trädgården och plantera penséerna jag köpte i helgen. Nu får det bli en latte.

Likes

Comments

Lillfisen snörvlar och hostar-känner på mig att det inte blir mycket sömn;( Lider med honom men det är ju det här som är verkligheten att vara mamma. Älskar mina ungar men hatar alla dessa sjukdomar spm bara avlöser varandra;( för en månad sedan fick min 11-åring bältros- och hur vanligt är det:;Likes

Comments