Hello, It's me! Här kommer lite bilder från när jag och några fler var i Stockholm, de var grymt kul så tycker de förtjänar en tillbakablick💗

Likes

Comments

Igår var jag som sagt på bio, "Ride Along 2". Hahahah filmen var så bra och den var precis min typ. Dessutom älskar jag skådespelarna och miljön. Av mig får filmen 5/5 poäng, kan starkt rekommendera!😄

Likes

Comments

Hello, it's me! vaknade för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och kollar Youtube.

Igår tog jag bort mina akrylnaglar och det gjorde väldigt ont. Jag tycker om att ha dem (för er som undrar gör jag det på en salong där jag bor), men ens riktiga naglarna rubbas helt när man tar bort dem, och det tar lite tid för naglarna att stärka upp sig eller vad man ska säga. Så nu ska jag låta naglarna vila ett tag innan jag gör dem igen. Planerar att göra ett inlägg på nagellack jag gillar att använda när jag inte har akrylnaglar, så håll utkik. (kommer i veckan)

Dagens planer ser ut som så att jag ska städa mitt rum och min garderob eftersom att det ser ut som kaos. Har tänkt i flera dagar att jag ska ta tag i det men det har inte blivit av, dessutom har jag lov nu så jag har mycket tid. Jag ska även på bio ikväll med Tilda och Philip (mina friendos), och vi ska faktiskt se "Ride Along 2". Är taggag eftersom att ettan var fett rolig. Kan göra en mini recension här på bloggen imorgon och berätta om den.

Likes

Comments

Hello it's me! God morgon förresten. Ikväll är det "en resa för livet", och jag är helt fäst vid detta programmet. För er som inte har sett det så kan jag berätta att det handlar om artister som åker till några utav de fattigaste länderna och besöker SOS barnbyar. Utifrån deras upplevelser ska de under tiden skriva vasin låt.

Varför jag gillar detta program är för att det får en att glömma alla små problem man har, för det finns dem som har det värre. Varför ska jag gå runt och oroa mig att det kanske inte blir min favoritmat till middag när det finns barn i världen som tvingas leva på gatan helt utan föräldrar.

Dessutom är låtarna som artisterna skriver mycket bra. "Dream away" är en låt som de flesta säkert har hört, och den är skriven av Darin och Eagle Eye under inspelningen.

Ikväll är det som sagt dags för del 3/4 av säsong 4, där Lotta Engberg, Ulrik Munther, Kristin Amparo och Andreas Carlson medverkar. Har ni tid kl 21.00 ikväll så slå på tv4 och titta, kan verkligen rekommendera! I tidigare säsonger har bland annat Danny Saucedo, Darin, och Marit Bergman medverkat.

Likes

Comments

Hello! igår var det mello deltävling 2. Det är nu dags att ratea programmet.

Om jag får säga det själv blev jag en aning besviken på låtarna, men antagligen för att förra veckans program satte ribban oerhört högt.

Trots besvikelsen var det några låtar som jag tyckte var bra. Molly Petterson hammar med låten "hunger" tyckte jag om, dels för att jag älskar mollys röst men också för hon hade sådan känsla på scen. Sedan kan vi ju bara prata om Wiktorias röst! det märktes även på hennes låt att en av låtskivarna hade skrivit tillsamman med avicci för den var riktigt bra. Jag tyckte det var helt rätt att hon gick till final.

Uno, Tommy och Patrik bjöd på det tråkigaste numret någonsin enligt mig, och för mig var det ingen besvikelse när de åkte ut. Däremot Tyckte jag att David Lindgren hade det bästa uppträdandet, och det var bra att han gick till final.

Måste också tillägga att jag älskar Jonas Gardells inslag, hahahahah så kul. Melodifestivalen deltävling 2 får 2.5/5 poäng.

Likes

Comments

Hello It's me! Här är trenchcoaten som jag nämnt att jag köpt i gårdagens inlägg. Är verkligen sååå nöjd med den, och jag tycker nästan att det är ett måste i garderoben nu till våren. Som ni ser har jag matchat den väldigt simpelt med ett par blåa jeans och ett par Nike, men sedan lagt till lite accessoarer. Den finns i två färger vad jag vet, svart och militärgrön. 300 kr på lager 157.

Likes

Comments