View tracker

Den perfekta ögonskuggan! Bra pigmenterad, lätt att arbeta med, ger en diskret finish - jag älskar den. Den är dessutom veganvänlig för de som tänker på det!

Paris Berlin RFS 52 hittar du här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag provade jag någonting helt nytt - tofu. Jag har aldrig riktigt vetat vad tofu är (och vet iofs inte riktigt nu heller), men idag blev det tofu för första gången!

Det smakade helt okej, inget jag skulle göra om jag skulle bjuda någon annan på middag, men lagom "smakigt" för att äta som vardagsmat.

Likes

Comments

För att dina skor ska hålla längre är det viktigt att skydda dem. Jag använder en miljövänlig universal-spray från SPRINGYARD som är superenkel att använda - det är bara att sikta och spraya!

Likes

Comments

Jag läser sällan självbiografier, kommer just nu bara på två som jag läst (Puma Swede: Mitt liv som porrstjärna, och Elva år i fångenskap.) Eller ja, nu är det ju faktiskt tre.

Jag tycker att Therése är en grym tjej och förebild! Första gången jag såg henne på youtube tänkte jag "Vad är det här för jobbig Stockholmsbrud...?", men ändrade snabbt åsikt om henne. Det var iaf kul att äntligen få läsa boken efter att ha sett så många videos "om" den!

Klicka här för att komma till Therése kanal!

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR NUDE

Jag äääälskar allt som är nude! Detta lack från H&M i färgen Sepia är mitt absoluta favoritlack, enbart pga färgen. Neutralt, diskret, men åh så snyggt!

Likes

Comments

FYLLD ZUCCHINI MED ROSTAD POTATIS OCH VITLÖKSDOFTANDE TZATSIKI
  • Sätt på ugnen på 225 grader.
  • Riv en bit gurka i en skål, och pressa ur vattnet ur den.
  • Salta gurkan med ca 1 tsk salt.
  • Tillsätt ca 2 dl turkisk yoghurt, en vitlöksklyfta, 1-2 msk olivolja och lite svartpeppar; blanda.
  • Skiva eller klyfta potatis och lägg på en plåt. Ringla lite olivolja över potatisen. Om du vill kan du salta och peppra potatisen.
  • Rosta potatisen i ca 15-20 min eller tills den fått lite färg.
  • Medan potatisen är i ugnen, gröp ur en halv zucchini - det ska bli som en liten båt av skalet.
  • Stek färs (jag använder vegetarisk färs, men receptet fungerar precis lika bra med köttfärs) med det urgröpta zucchini-innehållet, lite krydda (tillsätt gärna oregano!) och ev. lite tomat/-sås.
  • Lägg färsblandningen i den urgröpta zucchini-båten och strö lite ost över.
  • När potatisen nästan är klar lägger du zucchinin på plåten bredvid potatisen och rostar den till dess att potatisen är färdig.
  • Servera med tzatsiki - färdigt att äta! 🍴

Likes

Comments