Postad i: KONST

Mitt hjärta inspirerade mig till dagens ritning.
En av favorit karaktärerna ifrån spelet LOL ( league of legends) #templejax #lol

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: STYLING, HÅR ÖVRIGT

För o få hårförlägningen o hålla bättre under dan med lockar så rekommenderar jag att locka hela håret dagen/kvällen innan.
Min egna erfarenhet med hårförlängning är att med mycket produkter som behövs ( värmeskydd + hårolja ) så faller lockarna snabbare än vanligt... vilket är tråkigt då man gärna inte vill slita på håret för något som inte kommer hålla. Därför locka innan.

Steg 1: Jag kammar ut håret med en paddelborste, sprayar värmeskydd från TREsemme i hela håret, samt applicerar hårolja från Loreal i hela håret.

Steg 2: Jag använder mig av min locktång från rapunzel och min byro där jag fästet hårslingorna så att de hänger löst ner och jag kan använda båda mina händer för och tar lockarna runt om tången.
Jag drar ut håret så att det lägger sig helt platt över tången och snurrar in det för o få samma effekt genom hela håret. Jag gör detta för varje clips och sprayar efter med hårspray för ytterligare hållbarhet.

Steg 3: Lägg håret på en platt yta eller låt hänga kvar i byron tills nästa dag. Morgonen efter så applicerar du clipsen som vanligt och lockar håret med ditt egna som vanligt.

Tips: kamma ut för mer naturlig look.

Likes

Comments

Postad i: MUSIK

Kommer börja slänga in lite musik då o då, kanske ger er tips. Jag dras mest till Old school men det kan variera lite, ha rätt så blandad musik smak, men ändå inom liknande områden vilket ni kommer märka med tiden.

Från väster längst upp:
Something got me on it - young buck
7Days - Craig Davis feat Moss Def

Från vänster längst ner:
Pour it up - Rihanna
Body on me - Rita Ora feat. Chris Brown
Crzy - Kehlani

ABSOLUTA FAVORIT - Something got me on it.

Likes

Comments

Postad i: FÄRGNING, APL, STYLING

Min första balayage på en fin vän idag.
Glömde ta före bild... ( inte förvånad ). Men hon kom in med tidigare blekta toppar längre ner på längderna, det hon ville va mer kallare toner men inte för kallt heller, sen dra upp de ljusa längre upp nära botten.
Det jag gjorde idag va o blekte i balayage form först, tvättade ur och nyanserade längderna i en 9.01 & 9.02 vilket är hälften kallt och hälften varm.
Dock tyckte min vän att de va för ljust så vi la i ett färgbad med en 8.12 för att tona ner det ljusa ( ge mer ask/ton färgat hår )men samt behålla det ljusa som vi blekt ner.

Resultatet blev fint och är helt okej med min insatts idag!

Likes

Comments

Postad i: APL, SMINK

Idag sminkade jag 5 tjejer till FASHION MODEVISNINGEN i konserthuset i Karlskrona.
Blev en hel del och faktist andra gången jag sminkar någon "på redigt". Ha aldrig varit inne i o sminka andra utan mest lagt ner tid på mig själv och lära mig själv och sminka, dock är drömmarna lite åt makeup också. Men måste säga att jag tycker om o sminka och experimentera.
Eftersom de ska gå visning så skulle de va mer wow effekt + avantgarde så blev det en hel del olika färger.

Jätte fina tjejer och en ära att få sminka dom inför ikväll!

Likes

Comments

Postad i: UPPSÄTTNING, APL

Idag va det en rätt så lugn dag på salongen, tog mig tid o göra lite småsaker som att städa, sopa, plocka undan, fixa vid kaffe maskinen, vika handdukar mm. Jag prövade en uppsättning som är i avantgarde tema som jag inspirerades av ifrån torsdags och fredags ( inlägg om det finns längre ner ). Måste säga att det va en utmaning då man vill få till proportionerna rätt, det finns inget rätt o fel på exakt hur frisyren ska va, men allt handlar om rätt proportioner och rätt vinklar. För och va min första gång så tyckte jag det gick bra men är taggad på att göra mer i fortsättningen.

Likes

Comments

Postad i: SMINK

En lördagskväll som idag blev det lite smink inspo.
Paletten jag använt ännu en gång är sleek au naturelle, den här gången med lite mer glitter som jag är helt ok nöjd med, jag tycker man behövde packa på mycket för o få bra resultat ( dock använde jag settingspray också ) men i de hela så tycker jag det blev bra till slut. Körde på en mer extrem eyeliner samt min vanliga sminkning för basen.
Övar lite extra inför tisdag då jag ska sminka ett antal modeller till en visning i Karlskrona.

Likes

Comments