View tracker
View tracker
View tracker

Postad i: SMINK

Nadja va sminkad själv i basen för idag, jag la endast till skugga för och redovisa en lött smokey eye på jobb passet idag!

Likes

Comments

Postad i: SMINK

Idag blev det sminkning på jobbet. Smokey eye på Nadja som modell. Idag va det endast en tjej på plats så vi fick göra det bästa av situationen.

Till ögonsminkningen så använde jag mig av maxfaktor paletten samt en smokey palette från depend.
Resterande sminkning va gjort av Nadja idag.

Likes

Comments

Postad i: NAGLAR

Viktigt att ta hand om sina naglar speciellt då man ska använda tippar, tippar sliter dina egna naglar och gör dom svagare, alla ämnen i aceton o gelle/spraygelle kommer på nagelbanden och torkar ut... därför är,
Basecoat ( den beiga ) bra att lägga på nagel efter man filat och innan man lägger på nagellack, tippar, lösnaglar mm. för att hålla nagel stark under belastning.
Nagelolja (den orange ) smörjer du på nagelbanden för att stärka samt återfukta nagelbanden. Plus att denna doftar persika!
Gelé top coat ( den genomskinliga ) verkar som gelé nagellack vilket hjälper nagellacket du målat på att hålla längre. Eftersom du ständigt inte måste ta bort och måla nytt nagellack så skyddar du naglarna mot aceton.

Alla dessa nagellack är ifrån märket essie och används endast själva, dvs du behöver inga andra verktyg.

Att kombinera dessa är min favorit, har haft mina lösnaglar som jag gjort själv med depends egna kit! Bröt av en nagel då jag slog i den men såg att ingen skada hade gjorts på min egna tack vare base coat, mina nagelband är fina o lena tack vare nagelolja, och min färg håller hur bra som helst tack vare top coat!

En stor rekommendation!

Likes

Comments

Postad i: SMINK

Favorit just nu från isadoras matta kollektion!
Café créme nummer 00, en perfekt Nude färg som passar till allt! Mixa gärna ihop med en mocca (mörkbrun) läppenna o få härliga höstläppar, eller bär själv för perfekta Nude lips!

Likes

Comments

Postad i: PARFYM

Dålig uppdatering denna veckan. Skolan har mest bjudit på teori prov, känner mig säker på att det gick bra. Men pga av detta så har inget praktiskt gjort och i de hela så har veckan gått relativt snabbt. Men tänkte dela med mig denna lördagskväll av min absoluta favorit parfym enligt dofter.

Giorgio Armani SI, en doft av fräscht med en lite kick av stark doft, riktigt svår och förklara, men jag känner en doft av vanilj och orkidé samt socker när jag bär den.
Doften skiljer sig från person till person, då den doftade helt annorlunda på en vän nära mig, vilket va anledningen till att jag också ville ha den.

Likes

Comments

Postad i: NAGLAR

Lyckan att hitta ett helt sätt med tippar samt gelé till naglar. Suttit i ungefär 1,5 timme o limmat, filat o lagt på gelé. Första gången med gelé o resultatet blev riktigt bra, få dock se hur länge det håller.
Vet ej vad ett sånt här set kostar... men de går säkert o hitta i de vanliga butiker runt om stan.


Likes

Comments

Postad i: MODE, SÄLJA

Älskade kappan men känner att de inte riktigt är min typ av jacka, för mig känns färgen för varm och jag är en person som älskar kalla färger. Precis som allt i livet så blir saker o ting inte som man trott, jag personligen dog för denna jackan men nu visar det sig att den inte va något speciellt som jag trodde.

( inlägget är från nya loppis i Blekinge på Facebook )

Likes

Comments