Header

I mandags d. 5 juni var det jo fars dag. Men for min mand var det hans første fars dag. Jeg stod op om morgenen ved en 7 tiden sammen med baby E og vi, gik ud i stuen så far kunne få sovet lidt mere. Han har virkelig brug for det med alt hans arbejde.

Nå men jeg skiftede ble på E og gav ham tøj på. Så lagde jeg ham ned på hans legetæppe inden jeg gik igang med at lave brunch. Det var ikke det store som jeg har laver før jeg blev mor, men det blev godt. Jeg lavede brunch pandekager med nutella og jordbær, hindbær på også lidt frugt ude i siden. Derudover kom der en halv bolle med ost og et æg til. Jeg lavede også frugt smoothie.

På billedet ser I hvad min mand fik i gave. Han fortjener dem også selvom vi ikke er enige i alt. Men han er den bedste far i verden for vores søn. Han er der altid for mig i weekenden når jeg har brug for en lur så tager han sig af baby E og jeg kan få slappet lidt af. Bare den der ene times lur er virkelig lækker 😍.

Nå men vi havde en dejlig dag fyldt med kærlighed, gåtur og baby ❤️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

GLÆDELIG MORS DAG KÆRE MØDRE! ❤️

I dag det mors dag! Er I blevet forkælet? Jeg har fået lov til at sove lidt længere i morges, da min mand tog E med ud for at gå en tur. De tog faktisk til blomsterhandleren, og købte en buket til mig 🙈.. det er den buket sol er på billedet ovenover. Derudover fulgte der et kort med hvori der stod "Til den bedste mor i verden, fra E". Det da en flot buket og det jo tanken der tæller ;) ..

Sidste år på mors dag, var det d. 8 maj 2016, der fortalte vi til vores forældre at de skulle have et barnebarn. Det er helt vildt at tænke på, at der allerede er gået over et år siden det skete. Tiden flyver virkelig afsted!

Nå men jeg håber I på en eller anden måde er blevet forkælet af jeres søde børn og mand. Jeg har haft en hyggelig dag med gåtur i det gode vejr og har da også fået lidt tan 😂..

Likes

Comments

Min kære mand, jeg elsker ham over alt på jorden sammen med vores lækre søn på knap 4 måneder. Men nogen gange kan han virkelig gå mig på nerverne 😴..

Han ved godt, at jeg kæmper med baby hele dagen, leger med ham, ammer ham, skifter bleer, går ture osv. Han ved også at det er MIG som er oppe om natten pga lille E skal have mad og det kan han naturligvis ikke give ham da E bliver fuldammet,

Fortiden kæmper jeg en kamp på 2-3 timer om natten med E fordi han er lidt urolig. Jeg ammer ham og lægger ham tilbage i hans seng, men han bliver så urolig og sur og vil kun sove hos mig lige pt. Jeg tror han er igang med en "'morsyg" periode også er det vel også en del af det sindsyge lange 4. tigerspring? 🤔

Nå, men når min mand så kommer hjem fra arbejde undre det ham hvorfor jeg nogen gange kan virke så træt og sur.
- Ja hvorfor tror du?!
Jeg har kæmpet med baby i nat og jeg har ham alene hele dagen. Når man får afbrudt sin søvn om natten så længe af gangen så er bliver man hurtigt sur og frustreret. Jeg kan endda finde på at skælde ud om natten på baby, men det er selvfølglig ikke noget som skal tages seriøst da man bare er så træt.

Baby E plejer at vågne højst én enkelt gang om natten, gerne ved en 04 tiden, også bliver han ammet også i seng igen indtil han vågner kl. 7:
De sidste par dage har jeg bare kæmpet med ham da han har været urolig. Jeg aner virkelig ikke hvorfor og mit hovedet kan snart ikke mere. Jeg glemmer at spise, at drikke nok væske og jeg får ingen søvn om dagen da min søn kun sover en halv time af gangen, medmindre jeg går tur med barnevognen.

Min pointe er bare at min mand glemmer hvor meget jeg egentlig kæmper med hver dag, da han selv er på arbejde. Det er hårdt at være mor, men jeg elsker det og jeg elsker mine drenge, men åh hvor gad jeg godt have at min mand snart åbnede øjnene op og forstod mig i stedet for at skælde ud. 🙁

Likes

Comments

Baby E har i går fået sin første vaccination! Mor er stolt af ham, han tog det så fint og græd kun da lægen stak ham, en gang i hvert lår.

Han var så glad efter og legede, havde våde bleer og spiste som han plejer. Han blev dog rigtig pylret på et tidspunkt og var helt vildt utrøstelig. Men jeg klarede mig frem ved at prøve forskellige metoder. Tror bare vaccinationen ramte ham igen, men vi klarede det 😊.

Han havde lidt feber i løbet af aften og natten, men det forsvandt da vi vågnede i morges og jeg havde min glade dreng igen 💙

GOD WEEKEND 😄

Likes

Comments

Goodmorning ! 

Hold nu op hvor tiden flyver afsted. Jeg har bare ikke tiden til at opdaterer det herunder fordi lille E tager og kræver alt min opmærksomhed! Han er så fantastisk! Jeg nyder livet som mor og jeg elsker min søn uendeligt højt! Han er mit guld og mit et og alt!

 
I torsdags d. 23/03-17 fyldte han 10 uger! 

Jeg kan slet ikke fatte at jeg fødte denne her skønhed for 10 uger siden. Tror ikke rigtig det er gået op for mig endnu. Altså jo jeg ved jeg er hans mor og han er min søn men det er stadig helt vildt at tænke på, at denne lille ballademager har ligget i min mave i 10 måneder! JA, du så rigtigt 10 måneder!!! Han valgte jo først at komme ud 11 dage over termin .

Nå men min lille E er fantastisk. Han er så sød og smilende hele tiden. Han græder kun når han har brug for tryghed eller vil have mad. Gudske tak og lov for at han er så vidunderlig nem. Han sover ret tit igennem om natten, men engang imellem kan han finde på at vågne for at spise bare en eller to gange, så det ikke fordi det er slemt. Han falder hurtigt i søvn igen. 

Det sværeste er at få ham til at sove om dagen, for det nægter han simpelthen. Han vil kun hvis det er jeg går tur med barnevognen og nogen gange hjælper det ikke engang. Nå men mon ikke det ændre sig snart? 

I hvert fald er han den skønneste lille fyr jeg kender. Og jeg synes virkelig han er smuk!

Likes

Comments


SÅ KOM HAN ENDELIG!

Nu fik jeg endelig overskuddet og tiden til at skrive om min fødsel som jeg rigtig gerne vil skrive om og dele med andre. Vi har det alle godt btw og min lille mand vokser og vokser. Det går så hurtigt.

Nå men torsdag d. 12. januar skulle jeg egentlig været blevet sat igang med piller da jeg var 41+4 uger henne og det var på tide at lillemanden skulle melde sin ankomst, men han ville sgu ikke tvinges ud haha. Jeg havde onsdag aften d. 11. januar nogle små mens agtige smerter i lænden, men ikke noget som ikke var udholdeligt så jeg tænkte jeg skal bare i seng og sove og gøre mig klar til i morgen til igangsættelse. Men om natten til torsdag fik jeg stærkere smerter som kun var i lænden og jeg vågnede omkring 02.30 da de tog til i styrke. Jeg kunne virkelig ikke holde dem ud og de varede ca. 40-50sek og havde 7-8 minutters interval. Jeg prøvede at se om jeg kunne sove dem væk, men det kunne jeg ikke. Jeg lå der med de smerter i sengen ved siden af min mand i tre timer inden jeg besluttede mig for at vække ham og bede ham ringe til fødegangen da jeg selv ikke kunne eller havde lyst til at tale med jordmoderen i telefonen.
Klokken var nu 5.30 og min ringer til fødegangen som fortæller at det lyder som om jeg er i latent fasen (dvs. ikke i fødsel endnu) og de forslår at jeg kommer ind til tjek, men at jeg ikke behøver komme med det samme da jeg alligevel har tid kl. 8, så kan jeg også bare vente til der. Det gør vi så, da jeg tænker at veerne ikke er alt for slemme.

Da vi ankommer til fødegangen bliver vi sendt ind på akutmodtagelsen for gravide hvor en jordmoder beder mig om at ligge mig op i en seng så hun kan undersøge mig. Hun mærker efter og ser hjerte-lyd hos den lille og kan se på skærmen at jeg har små veer med lidt længere interval end der bør være når man er i aktiv fødsel. Hun mærker som sagt efter og siger så til mig at jeg er 2 cm åben og ingen livmorhals har tilbage, hvilket betyder den latente fase. Dernæst beder hun mig om at ligge i sengen med ctg kurven på min mave i en halv times tid inden hun kom tilbage. Da hun kommer tilbage igen, fortæller hun mig at de vil sende mig hjem og lade mig afvente på at veerne tager til eller at mit vand går og foreslår at jeg kan få sådan en såkaldt 'cocktail' som skal få mig til at sove da jeg får brug for energi til fødslen, eftersom jeg ikke har fået sovet særlig meget om natten pga veerne. Hun siger også jeg bare kan tage to panodiler, som jeg egentlig hellere vil, så det siger jeg bare at jeg vil gøre. Det endte med at jeg ikke skulle bruge de igangsættelses piller, da min krop var gået i fødsel af sig selv, yay!

Jeg fortæller min mand at jeg lige skal på toilettet inden vi tager hjem da jeg synes jeg kan mærke noget løbe ned af mig. Det viste sig så at være fostervandet der var gået, og det var grønt, så jeg måtte gå op til jordmoderen igen og fortælle det og her blev jeg så indlagt med det samme. Jeg tror at jordmoderen fik pillet ved et eller andet så mit vand gik, eller også var det bare et tilfælde.

Nå men jeg var glad for at nu skete der endelig noget og var stolt over at min krop selv gik i gang og ikke skulle igennem alt muligt med piller osv. NATURLIG ER VEJEN FREM :-) ..
Jeg kom ind på en fødestue hvor jeg blev taget imod af en anden jordmoder som viste mig ind på en fødestue sammen med min mand. Hun forslog at jeg skulle have klyx da det er mod afføring under fødslen og den tog jeg imod. Det var lidt ubehageligt men jeg er glad for at jeg fik den lagt.

Der gik nogle timer og mine veer var ved at blive virkelig kraftige. Jeg havde det virkelig dårligt og min mand kunne tydeligt mærke hvor ondt det gjorde på mig, eftersom jeg ved hver ve maste hans hånd virkelig hårdt og han sagde efterfølgende til mig at han ikke kunne mærke blodet løbe igennem hånden fordi jeg havde mast den så meget haha! Så kan han lære det og så ved han hvor ondt det gør.

Nå men jeg fik prøvet nogle forskellige metoder for at lindre mine smerter. Jeg havde egentlig besluttet mig for at føde uden nogen form for medicinsk smertelindring, men sådan skulle det ikke gå. Jeg synes de veer var virkelig slemme, ikke engang presseveerne var så slemme som de begyndende veer. Anyhow, jeg fik først prøve akupunktur hvor jeg lå på alle fire mens jordmoder stak  nålene i ryggen på mig. DE HJALP IKKE EN SKID!

Derefter prøvet jeg at få lattergas, men det var kun én gang og det kunne jeg mærke på mig selv da jeg blev sådan lidt fjollet og grinte. Jordmoderen stoppede lattergassen og gav mig dernæst ilt, uden jeg vidste at hun havde stoppet lattergassen, men jeg kunne godt mærke at det ikke var ligeså forvirrende at få ilt for mit hoved, så vidste godt der var ændret i noget. Nå men ingenting hjalp på mine smerter, så jordmoder forslog et eller andet saltvands noget og jeg tænkte bare det hjælper ikke, giv mig nu bare den skide EPIDURALBLOKADE! Ej, jeg var faktisk meget rolig under min fødsel ;).

Hun spørger så om jeg vil have epiduralen og jeg takker ja! Hun ringer derefter til narkoselægen som skal ligge den på mig, og hun kommer efter en halv times tid. De fortæller mig hvordan jeg skal ligge og at det er vigtigt at jeg gør præcis som de siger, så jeg ikke ender med at blive lam. Jeg skulle bue ryggen ligesom en kat også fik jeg den ellers lagt. Det gik ind med det samme og jeg blev ikke lam ;), men jeg fik feber. Det var så en af bivirkningerne ved at få den lagt, men jeg er så glad for at jeg fik den lagt, fordi jeg ville ikke kunne have overlevet så mange timer uden den! Jeg fik det meget bedre men mine veer begyndte så at forsvinde, så jordmoderen forslog at jeg fik ve-drop. Jeg var nemlig også kun åben ca. 3 - 4 cm stadig efter alle de timer, så da jeg fik ve-droppen lagt så gik det ellers stærkt.

På én times tid var jeg gået fra at være åben 4 cm - 10 cm så det var jordmoderen meget tilfreds med. Hun bad mig om at vende mig om på siden på sengen også kan jeg se på hende at der sker noget og hun ringer så til sine kollegaer hvori hun siger "gardinerne brænder", jeg tænkte det måtte være noget kodesprog, men min fødsel var gået godt igang nu. Der gik ikke længe før der stod sygeplejerske, jordmoder, fødselslæge, børnelæge og sosuassistent inde på fødestuen. De fortalte mig hvordan jeg skulle gøre, hvornår jeg skulle gispe, og presse osv. Jeg fik presseveer og de kunne se hans hoved, MEN de var nødt til at få ham ud med en sugekop da han ikke selv kunne skubbe sig ud tror jeg nok. Jeg fik så presseve igen og på de to presseveer jeg havde haft på 16 minutter var han ude. Jeg var ret stolt af ham, min mand og ikke mindst mig selv. Havde frygtet at være i fødsel i flere døgn.

Lille E blev lagt op til mig, inden de hurtigt tog ham igen fordi børnelægen skulle suge alt det fostervand ud af ham som han havde slugt. Baby E kiggede bare rundt og var nysgerrig, han græd nærmest ikke, kun lige da han kom ud selvfølgelig. Han kom hurtigt tilbage til mig også skulle jeg ellers prøve at amme for første gang, men hold nu op det var en vild oplevelse. Jeg bristede en del, er ikke sikker på hvilken grad, men jeg blev syet en del og fik også lagt kateter op igen efter fødslen. Det var ikke sjovt :(, men selve fødslen var dejlig og jeg gør det gerne igen. Der går dog lige nogle år inden, nu skal vi nyde vores søn, som i dag er tre uger gammel. Hvor tiden dog flyver afsted!

I dag har vi det alle godt og min mand og jeg nyder forældre livet! <3

Baby E blev født d. 12. januar 2017 kl. 22.32
Han var 50 cm og vejede 3400g.

Likes

Comments

Hm, gad vide hvor længe jeg skal vente på min baby?!
Han er virkelig en stædig lille en, ligesom sine forældre haha, men han sætter virkelig også sine forældre på prøve med tålmodigheden. Puha, det er virkelig hårdt at være gået otte dage over tiden.


(Uge 41+1 i dag, mandag d. 9 januar 2017)

Jeg har været til igangsættelsessamtale på Hillerød Hospital i dag. Vi startede med at sidde til et foredrag som tog lidt over en halv time og det var da spændende nok. De fortalte om de forskellige måder man kan blive sat igang på og hvad man måske kunne gøre hvis man selv vil sætte fødslen igang. Det er dog ikke alt som hjælper. F.eks. dét med at løbe op og ned af trapper ;) det gør bare en mere træt og man skal jo ligesom have kræfter til selve fødslen, så det undgår jeg helst haha.

Nå men efter fordraget blev vi undersøgt. Vi var omkring fire som skulle undersøges. Der skulle laves en indvendig undersøgelse og ellers det normale som urinprøve og vi fik også kørt en ctg kurve, det har jeg ikke prøvet før. CTG kurven startede vi med. Jeg lå i en seng med et bælte rundt om mig og hver gang jeg kunne mærke lille E bevæge sig skulle jeg klikke på sådan en knap som jeg fik i hånden. Jordemoder synes det så rigtigt fint ud da hun kom tilbage efter ca. 30 minutter. Jeg har åbenbart en del plukveer men jeg kan ikke rigtigt mærke dem når jeg ligger ned. Det er faktisk mest når jeg står op og min mave bliver ret hård.

Derefter skulle hun lave en indvendig undersøgelse på mig og det var altså lidt ubehageligt. Hun skulle mærke efter om jeg var åbnet nogle centimeter og hvor meget livmorhals der var tilbage. Jordemoder kaldte mig en "Klassisk førstegangs" ved at jeg var helt lukket og havde 1,5cm livmorhals tilbage. Jeg blev sgu lidt ked af at jeg slet ikke have åbnet mig, for jeg kunne ikke få hindeløsning så, men hun roste mig og vi lavede en tid til en igangsættelse på torsdag d. 12 januar kl. 8 på Hillerød Hospital, hvor jeg får piller. Jeg håber så inderligt at det hjælper med de piller og at lille E snart er ude hos os. Vi har ventet så længe, så det må da snart være på sin plads at han kommer ud.


Seriøst sådan har jeg haft det som oppe på billedet af den flotte orangutang haha. Jeg føler mig så fed og har bare brug for at min krop bliver sig selv igen. Det har taget 9 måneder nu, så det må da være på tide at han kommer ud! Vi har da snart ikke mere tålmodighed tilbage. Jeg har været ked af at gå så længe over tid, og ja jeg ved godt at førstegangs går over tid som regel, men regnede da ikke med at gå en hel uge eller to over tid! For søren da det er hårdt!!!

Anyways, jeg kan nu bare glæde mig over at jeg bare skal sove tre nætter endnu også har jeg højst sandsyneligt vores lille ballademager i mine arme. Jeg glæder mig så meget og må bare bide tålmodigheden i mig. Det samme gælder min mand. Han har taget barsel fra i dag af, så han må også bare være tålmodig også må vi håbe han ikke piner os forlænge endnu. Farmand skal da også være en del af hans hverdag mens han er på barsel. Det ville glæde mig helt vildt hvis han kan nå at være det og ikke skal på arbejde med det samme når han er født! Kom så lille mand !!!

En anden ting er at jeg er ved at være godt træt af at folk bliver ved med at ringe, sms'e og spørge om der snart sker noget. Det sætter virkelig ens tålmodighed på prøve. Jeg skal nok fortælle når der er ved at ske noget eller når jeg har født. Næste gang overvejer man jo slet ikke at fortælle hvornår man har termin altså! Nå men det er en helt anden historie :-) !!!

WISH ME LUCK PÅ TORSDAG OG HÅB FOR AT PILLERNE VIRKER!


Likes

CommentsYES I AM STILL PREGNANT! 

Jeg er gået to dage over terminen i dag, så det vil sige at jeg er 40+2 og det betyder at jeg er i 41. graviditetsuge. Jeg har været så utålmodig de sidste tre uger op til jul og nytår, men der er intet sket og nu er jeg kommer ind i det nye år og er endda gået over min terminsdato som var d. 1 januar 2017. Hm gad vide hvad han venter på derinde, eller om jeg bare har skabt den mest hyggelige hule til ham så han helst ikke vil ud af. Men hey makker, vi havde en deal, du har haft 9 måneder til at finde ud af hvornår du ville komme ud til os og lejekontrakten udløb for to dage siden. Se så at komme ud til os! Vi venter alle i spænding på dig ..

Altså jeg ved han trives godt derinde i varmen men nu har jeg ventet i så lang tid på at møde ham og min tålmodighed er ved at være godt brugt op. Der sker bare ingenting. Hver dag får jeg opkald eller sms'er fra familie og venner der vil høre om der er sket noget nyt, og det er selvfølgelig rart at vide, at de interesserer sig for mig, men det kan altså godt blive lidt for overbelastende. Jeg skal nok fortælle når han er ude til jer alle sammen. Lige nu bliver jeg nødt til at samle kræfter til når fødslen går i gang.

I dag har jeg været til mit sidste jordmoder besøg hos min jordmoder Anne. Hun er super god og ung og jeg har været så tilfreds med hende. Håber hun er på arbejde den dag jeg skal føde, for så kommer hun også til at være der på hospitalet med mig. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig hehe. Nå men altså i dag målte hun mit blodtryk som normalt og det var helt fint. Hun mærkede derefter på min mave for at se hvordan baby E har det og det var så fint det hele. Han ligger stadig fast med hovedet godt nede i bækkenet og med hans fødder oppe på siden af mine ribben samt ryggen på højre side. Igår fik jeg faktisk fat på hans fod også sparkede han til mig fordi han sikkert ville have at jeg skulle give slip igen, men det var simpelthen så sødt, at jeg fik holdt hans fod indefra maven af.
Anne tjekkede derefter hans hjerte-lyd og det bankede derud af. Det var så fint og jeg ELSKER at høre det. Han er også super aktiv. Hun fik trykket lidt hårdt på maven, så jeg fik tryk på min blærer og blev da også lidt øm i maven efter, men det okay nu. Min mand var med denne gang og jeg var glad for at se at han blev så glad da han hørte sin søns hjerte. Det har han ikke hørt siden vi var til 3D scanning i starten af oktober, så det var rigtig dejligt for ham.

Jeg fik snakket med Anne omkring hvad der skal ske hvis jeg ikke har født inden lørdag. Jeg skal ringe ind til Hillerød Hospital for at aftale en tid omkring igangsættelse. Anne tror dog ikke at jeg når helt til lørdag og det håber jeg heller ikke. Jeg håber og satser virkelig på at baby E selv melder sin ankomst i løbet af de næste tre dage. Det kunne være så godt! Men altså hvis jeg ikke har født inden på lørdag så får jeg så den samtale om igangsættelse også vil de formegentlig sætte mig igang d. 12 januar hvor jeg vil være 41+4. Jeg håber bare ikke jeg når dertil. KOM UD LILLE SKAT!

Anne fortalte om alle de ting som mange tror hjælper med at få veer, men det er bare skrøner. Det eneste man kan gøre er at gøre noget godt for sig selv. Slappe af og lave noget man kan lide, det skulle udvikle en slags kærligheds hormon som muligvis kan fremkalde veerne, men ellers er der intet andet at gøre end at vente og bare nyde at man er to inden den lille kommer.

Jeg glæder mig bare til vi skal være mor, far og barn. 2017 starter rigtig godt ud med vores lille familieforøgelse og vi er super glade og spændte på hans ankomst.


 (Tirsdag d. 3 januar 2017 40+2)
Likes

CommentsSå er vi ved at nå ved vejs ende i år 2016! Tænk at der allerede er gået et helt år. Det går altså stærkt, selvom man nogen gange synes det går for langsomt ;) .. 

I år har været et år med op og nedture, men for det meste OP! I hvert fald for min mand og jeg. Vi har helt klart noget som skal fejres her om to dage til nytårsaften. Det kan vi altså ikke komme udenom.
Her er et par ting som vi har været igennem han og jeg:

1. I starten af 2016 i februar startede jeg på min nye uddannelse som er socialrådgiveruddannelsen på Metropol i Hillerød. Jeg har skrevet om det i et indlæg fra februar som du kan læse lige HER. Jeg valgte jo at droppe ud af uddannelsen på Københavns Universitet, da jeg ikke følte at det var noget for mig længere og jeg synes ærlig talt at det blev lidt for svært med Spansk sprog og kultur. Jeg er så meget mere glad for min nuværende uddannelse og det som jeg skal lave når jeg er færdiguddannet.

2. I marts måned tog min svigerfamilie bestående af mine svigerforældre, min mand og min bror afsted til Bosnien i påskeferien fordi min mand og jeg ville gifte os islamisk dernede. Det var en stor ting især for mig og jeg er så glad for at vi gjorde det. Ikke kun at vi blev gift dernede men også fordi jeg fandt ud af hvor min mands familie kommer fra og mødte mange af hans familiemedlemmer. Derudover så er jeg så evig taknemmelig for at jeg nåede at se min mormor inden hun tog videre på en anden rejse i en anden verden her i december. Jeg havde ikke set hende i tre år, så jeg er virkelig glad for at vi nåede derned og så hende en sidste gang. Jeg ved hun vil passe på os oppe fra himlen.

3. I april fandt jeg ud af at min svoger og svigerinden blev forlovede med hinanden efter kun 10 måneders forhold og jeg var virkelig glad på deres vegne. Jeg glædede mig til at de også skulle opleve alt det som min mand og jeg har oplevet og glædet mig utrolig meget til at hjælpe min svigerinde med planlægningen af hendes bryllup. De havde så valgt at holde deres bryllup to uger før min mand og min og det blev vi ret skuffede og kede over. Ikke kun os for der var ingen der kunne forstå hvorfor de gjorde som de gjorde. Jeg har skrevet et indlæg om det og faktisk ret mange indlæg omkring hvordan mit forhold til min svigerinde har været. Det har været virkelig meget op og ned og jeg føler bare hele tiden at mine behov bliver sat til side, fordi hun skal komme først? WTF?! Læs om mit indlæg fra da de fortalte mig hvornår deres bryllup skulle være lige HER. Og læs da også lige det HER indlæg nu du er igang ;). Nu er jeg faktisk ret afklaret med det og der er intet jeg kunne have gjort ved det alligevel, men nogen gange kan man altså godt tænke sig lidt bedre om. Tænk hvis det var en selv der bliver gjort det mod?.. Nå men som sagt så er det lagt bag mig og nu venter jeg på den største gave som er min kommende søn :-) ..

4. I maj måned fandt vi ud af at vi skal være forældre til januar 2017 men vi ville ikke røbe noget for nogen før vi var helt sikre til NF skanningen som var i juni måned og i juli fandt vi da også ud af at vi skulle have os en søn. Min mand var overdrevet lykkelig, det er jo en hver mands drøm at få en søn, ligesom enhver kvindes drøm er at få en datter. Men det skal nok komme det hele. Jeg er så spændt på alt. Jeg har i dag tre dage tilbage af terminen og jeg kan næsten ikke vente mere! KOM SÅ LILLE SKAT! Læs om NFskanning her og læs om Kønskanningen her. Jeg har været igennem ni måneders graviditet nu og min krop kan ikke klare mere snart! Kom nu lille skat altså. Mor og far venter spændt. Læs HER om da jeg var halvvejs i min graviditet og da jeg mærkede min lille mus for første gang. JEG ER UDFORDRET NU OG VENTER UTÅLMODIGT PÅ HAM :) !!!

5. I juni blev min mand færdiguddannet som eksportingeniør og han fik da også lige 12 i sit bachelorprojekt, så jeg er mega stolt af ham. Derudover fik han også sin egen stilling KUN til ham på sit arbejde som projekt manager indenfor vindmøller i Tyskland. Jeg er meget stolt af min kære mand.

6. I oktober blev vi endelig gift. Læs alt om det lige HER. Det var den bedste dag i vores liv indtil vores lille mus kommer til verden. Jeg synes godt nok det var hårdt at være så langt i min graviditet også skulle have sådan en stresset men perfekt dag. Jeg var virkelig på benene hele dagen og aftnen fra tidlig morgen til sen aften. Tror næsten jeg var vågen i 24 timer haha. Vi faldt i hvert fald hurtigt i søvn min mand og jeg da vi endelig kom hjem. Men altså det var i hvert fald en rigtig god dag og utrolig mange mennesker var meget imponeret over at jeg kunne holde ud i så lang tid når jeg jo faktisk var gået ind i tredje trimester. DET VAR SÅ VILDT :-) !!!

7. I november gik jeg til min gruppeeksamen og fik 7 med mine piger. Det var rart endelig at få den ud af verden også gik jeg ellers på barsel. Jeg har været på barsel siden starten af november og der har da været ting og sager at lave op til nu, men nu har jeg ventet på lillemanden i flere uger og gjort klar, så der er ikke så meget andet at lave end at gå og være tålmodig. Det kunne være det vildeste hvis han meldte sin ankomst i morgen. Så kan han lige nå at være en del af 2016! Her i december har jeg ventet og ventet på ham. Jeg var til jordmoder da jeg var 38 uger henne og der skønnede hun ham til at være omkring de 3300g. En dejlig bassemand og jeg glæder mig så meget til at møde ham. Hvis han ikke kommer inden onsdag, så skal jeg på tirsdag til jordmoder igen hvor jeg vil være gået 2 dage over tid. Har næsten opgivet at få et 2016 barn og tror seriøst jeg går én uge over tid sikkert. Det ville ikke undre mig. Men altså jeg venter stadig i spænding. ALT KAN SKE ENDNU!

8. Jeg mistede desværre min mormor her i december også og jeg har skrevet et indlæg om det hvis du klikkere længere nede kan du læse det, ellers så er det HER. Jeg vil helst ikke gå i for mange detaljer lige herinde på dette indlæg da det for det meste er positive vibes jeg fremhæver.

Det er alt det som jeg har været igennem i år. Eller i hvert fald de bedste og nogle af de værste ting som jeg har været igennem. Jeg er super spændt på hvad 2017 vil byde på!

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE !!!Likes

Comments

Min kære kære mormor gik desværre bort lørdag aften kl. 21 d. 17. december 2016  :'( .. Jeg er så ked af det og jeg savner hende utrolig meget. Jeg er så ked af, at hun ikke kommer til at opleve min kommende søn, men hun har været igennem utrolig meget og har oplevet de fleste af sine oldebørn, heldigvis, jeg er bare stadig ked af at hun ikke kommer til at opleve min søn. Jeg ved dog godt at hun vil passe på os oppe fra himlen af sammen med vores elskede familie som også er smukke stjerner på himlen.

Jeg har faktisk fundet ud af, at min termins dato er min mormors fødselsdag. Jeg havde faktisk aldrig tænkt over det før i går, da jeg fik det at vide. Jeg glæder mig til at møde min lille mand og fortælle ham alt om hans oldemor. Alt det hun har været igennem og hvor stærk en kvinde hun var. Jeg havde sådan glædet mig til at besøge hende til sommer med min mand og søn, så jeg stolt kunne vise ham frem til hende. Så vi kunne tage et billede af os som fire generationer. Men sådan skulle det ikke være desværre. HELDIGVIS tog vi til Bosnien i marts måned og jeg nåede at se hende der, så det er jeg så taknemmelig for at jeg fik lov til for en sidste gang. Jeg talte i telefon med hende i torsdags, men forbindelsen er så dårlig på viber dernede i Bosnien, så det var ret svært at høre hvad hun sagde. MEN jeg fik da talt med hende og det er jeg så glad for.

Mine veninder ville have holdt min babyshower i går for mig, men da jeg fik den dårlige nyhed at vide fra min bror om morgnen, faldt jeg grædende sammen og måtte aflyse det hele. Eller det måtte min mand og jeg er så ked af at det ikke blev til noget alligevel da det var en stor overraskelse for mig. MEN jeg kunne ikke og jeg havde ikke lyst. Det eneste jeg havde lyst til var at være sammen med min familie og især min mor. Det har taget så hårdt på hende og det forståeligt. Jeg mener det jo ens egen mor. Jeg hader at se min mor være så ked af det, men hun skal have lov til at græde ud. Selvom min mormor nok har ønsket at hun snart blev taget derop til hendes elskede mand og børn som døde i en alt for tidlig alder, så ville hun ikke have at vi andre skal græde. Specielt ikke mig, og slet ikke i min tilstand. Højgravid og meget følsom. Jeg må ikke bekymre mig eller stresse for meget, for det kan stresse min baby og det har han ikke godt af, så jeg prøver at være stærk. Både for ham og for mig selv og min familie. Jeg er taknemmelig for alt hvad min mormor har lært mig og givet mig.
Hun var en speciel dame og hun aldrig blive glemt men altid husket. JEG ELSKER HENDE!!!

I hjertet glemt, men aldrig glemt

Må du hvile i fred min elskede mormor. Jeg ved at morfar, onkler og moster tager sig godt af dig og har savnet dig når du kommer derop. Jeg ved du vil passe på mig og min familie oppe fra himlen og jeg vil aldrig glemme dig nogensinde. Du er og vil altid være min mormor. Vi elsker dig.


Likes

Comments