Nu är vi hemma i Borlänge igen. Min älskade lilla pojk på bilderna.

Likes

Comments

I måndags så tog jag och Kewin tåget till Göteborg! Resan gick bra och vi kom faktiskt fram! Haha.. förra gången vi försökte åka hit så gick det rent utsagt åt helvete! Men nuså...

Jag har inte haft någon tid till att blogga alls faktiskt!! Kewin blev super förskyld så jag har fått använda nässugen, näsdroppar titt som tätt. Han är SÅ grinig och mammig och han vet nog inte riktigt vad han själv vill! ❤ idag är dag nummer 2. Jag hoppas att jag har en piggare Kewin idag, han har sovit jätte bra inatt även fast han låter täppt i näsan. Han kom liksom till ro ändå! Så skönt! Dagen har inge riktigt börjat ännu, men vi får se om jag hinner slänga iväg ett inlägg ikväll. (Han har ingen feber iallafall.)

Likes

Comments

Äntligen söndag! Säger jag som är mammaledig, fan det händer inte så mycket på helgerna annars. Ska bli skönt med ny vecka, alls tv program jag kollar på går, och denna vecka kommer Tony hem! Nästa vända han drar till Göteborg ska jag med honom.😊

Likes

Comments

Igår kom brorsan för att vara barnvakt åt min Kewin, sedan åkte jag iväg och överraskade Eva (min faster) som fyller 60 år med bowling. Tjejerna skulle ut och käka sen men jag fick lov att åka hem till Kewin. Men riktigt roligt var det!! 😃 Alkoholfria drinkar blev det för min del.

Likes

Comments

Elin och Natta kom förbi hem till mig igår kväll, vi åt Burger King och sedan sminkade Elin mig. Vi hann dock inte slutföra det eftersom jag skulle natta Kewin och klockan blev för sent helt enkelt. Inte lätt att bli sminkad när man har småbarn haha.. Kewin fick amma samtidigt:-D

Likes

Comments

Jag och Kewin var ut i det fina vädret här om dagen.

Jag kommer blogga för er imorgon. Har sådan huvudvärk så jag ska läggs mig nu jag. Vi hörs imorgon. Xx

Likes

Comments

God dag!

Jag hade bestämt mig för att färga håret svart.. men sedan så ville jag inte det.. haha! Jag har varit så säker på att jag vill ha håret svart, men nu börjar det luta mot det blonda igen. FAN. Jag gillar svart och brunt hår men eftersom jag har det i naturliga fall så tröttar jag. Jag vill ha något nytt, något fräscht! Sist jag färgade håret blev det en ombre. Men denna gång är jag sugen på att göra hela håret ljust! Det är så snyggt till sommaren, vi går ju ändå mot ljusare tider.


Något i den här stilen! Så snyggt!


(bilderna tagna från Google)

Likes

Comments

Bilderna är tagna igår hemma hos mormor för hon fyllde 50 år igår!


Jag har en Macbook PRO tror jag den heter, lite mer än ett halvår gammalt kanske, jag älskar den! Men jag håller fortfarande på att lära känna den här datorn, för jag fattar fan ingenting! Haha.. Alla program är annorlunda jämnfört med tex Windows. Jag ska försöka fixa ett program där jag kan klippa och klistra bilder.. någon som vet? Jag var faktiskt ganska duktig på det förut, men eftersom jag inte har bloggat på ett tag och sedan en ny dator så hamnar jag rejält i efterkälken!

Likes

Comments

​Här är sminket jag pratade om! Se och njut!

Likes

Comments

Såfort det börjar bli ljust ute, fåglarna kvittrar och man får en känsla av våran så blir jag så jävla shopping sugen HAHA! Blir inte ni det? Fan jag kan handla hem hur mycket kläder och grejer som helst bara för att det är sol ute liksom?

Och idag kom sminket från Kylie! Jag ska visa er lite senare under dagen😊 det ser jävligt bra ut iaf! Eftersom jag var höggravid förra sommaren så hade jag vill ingen direkt känsla till att köpa stora mamma kläder som jag sedan inte kommer använda tills jag blir gravid nästa gång, så det känns som om jag borde ta ikapp förra året lite😉 får se vad jag hittar på! Jag är iallafall ute efter en snygg jumpsuit, kofta, shorts och kjol!

Till Kewin så kommer det behövas ganska mycket, shorts, badkläder, linnen osv, 👍🏻

Likes

Comments