View tracker

Jag kollar redan på ny bostad även fast vi ganska nyligen flyttat till en bostadsrätt. Men planen är väl den att vi ska flytta till ett hus om ett par år och då kommer vi renovera allt, badrum, kök, alla rum.. osv osv..! (Beror lite på hur renoverat det är sedan tidigare såklart).

Inspiration har jag googlat fram som ni ser här ovan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

God morgon!

Kewin har sovit bra inatt och vi har nu precis vaknat. Idag har vi planerat att åka runt på Second Hand butiker för att kolla på gamla stolar/bord/kistor och sådant dylikt.

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Nu är jag här igen. Livet har tagit sig en ny vändning och nu är jag här och skriver som mamma åt en liten bebis på 3 månader. Livet känns underbart och hörni, det är underbart att vara mamma😊. Vet inte hur många gånger jag har försökt gett bloggen en chans. Tänkte att jag blandar denna blogg med mamma-livet tillsammans med allt som jag tycker är roligt med kläder och skor.

Här har jag genomgått 9 månader med en bebis i magen. Den 7 augusti åkte vi in till förlossningen för vi trodde vattnet hade gått. Men efter en natt på förlossningen så visade sig att vattnet inte hade gått utan jag fick ta min packning och åka hem. Värkarna avtog mitt på dagen men återkommer senare på kvällen igen..
Jag höll mig lugn och sansad och sjönk in i smärtorna vid varje värk... i flera dygn.. tillslut kommer man till en punkt då det blir så otroligt svårt att sjunka in i smärtan. Jag testade att ha en varm vetekudde vid korsryggen, låg och sov i badkaret, massage.. ja, nästan allt. Åker in till Förlossningen efter 3e gången för att få smärtlindring och tabletter som lugnar värkarna och sömntabletter, smärtlindring i både spruta och tablett.. men värkarna avtog aldrig. Barnmorskan kommer in till vårat rum och säger "du ska ha barn inatt" haha.. man ba, säg Whaaat? Efter flera timmar med lustgas, ryggbedövning och "elektriska stötar" så kom våran Kewin, 11.47 på en torsdag den 11 augusti.
Jag tar inget föregivet, det är en gåva att få barn. Tack för att jag fick bli mamma åt en liten liten pojk❤️

Lilla älskling, hur kan man vara så liten?

Nu har liten, blivit lite större.

Likes

Comments

Alltså OMG !!! Jag köpte den! Efter många om och men och olika jämförelser så blev det MacBook ändå. Eftersom både jag och Tony har iPhones , Apple-tv, ipad air 2 och iPad mini så körde jag vidare på Apple produkter. Så himla bra att man kan parkoppla allt.
😃

Likes

Comments

Hej på er!
Jag måste ha en ny dator! Dock vet jag inte om jag ska köpa en MacBook från Apple eller dator från ett annat märke. Det lutar mot en MacBook men samtidigt kan man få en annan dator som är mycket bättre för samma pris! Apple är Apple. Lika kluven som alltid. Får se om jag svänger förbi Elgiganten eller något sen... Måste känna på den lite först.

Likes

Comments

God dag!
Jag befinner mig i Stockholm just nu. Jag och Tony skulle ta en sväng in till gamla stan och drottningatan men pendeltågen från Haninge var inställda så vi tog bilen till kungens kurva istället. Det är fint väder idag, vi har ätit glass och gått på Ikea. Nu ska vi snart hemåt och mysa lite innan han jobbar natt. Xoxo

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar tills vi blir en liten familj. Jag har haft, jag skojar inte.. Världens bästa graviditet! Utan tvekan. Man får nog inte säga att man mår bra av sin graviditet här i Sverige men vet ni vad, kyss mitt rövhål! För jag har då fan haft det bra. Lagt golv, målat väggar, kapat lister, jobbat heltid, städat och hållt igång ska ni veta. Jag mår så jävla bra😃 haha.

Hur som haver så är det inte långt kvar, Gud att man kan älska en människa så himla mycket fast man aldrig sett honom? ❤️

Likes

Comments

Jag som vaknade på så gott humör och sprang runt i bikini här på morgonkvisten och kollade SMHI och det visade sig vara sol hela dagen. Icke sa nicke, nu regnar det förfullt.. Dock inget som hindrar mig från kjol och high heels.

Jag springer runt här hemma och packar. Jag ska nämligen till Stockholm i några få dagar, äntligen! 😬

Likes

Comments

Jag är sugen att renovera badrummet och grovköket i framtiden. Jag tänker mig ljusgrått "stengolv" (kakel) och vita väggar. Jag älskar det. Fått lite inspiration från Google.

Likes

Comments

Jag och Bella åkte till Ikea i torsdags och handlade lite grejer till bebisen och även till köket. Det blev allt från glas till babygym, badbalja, blommor.. Ja en hel del.
Allt är inte inhandlat än, skötbord fattas bland annat, amningskudde, en mindre spjälsäng och lite andra grejer men det är sådant som jag handlar in senare i juli.

Jag och Tony har just beställt en vagn från Britax för ett antal tusen nu i juni, så i juli månad köper vi in allt det sista. 😃

Likes

Comments