Header

Jag var 15 år.
Detta är något jag förträngt i så oerhört många år. Jag festade, glatt, precis under perioden i livet där man precis börjat festa. Vilket betyder att jag självklart delade langarvodka med kompisar. Jag drack, hade kul, fortsatte dricka. Jag blev svinfull, ni vet sådär full så att man ramlar när man går-full. Inte snubblar, ramlar och ligger på marken.
Hemmafesten vi var på kunde vi inte vara kvar på eftersom att vuxna kom dit, alla sprang ut. Varpå en kille tar tag i mig, "kom jag hjälper dig". Jag svinfull blir ju bara glad för att jag får hjälp med att hitta mina skor.
Vi börjar med att gömma oss för personerna som stoppade festen, han drar sedan vidare mig iväg. Alltså dit inte resten av alla från festen är påväg. Utan någon annanstans. Jag vet att jag inte protesterade då, jag vet det. Men jag litade på honom helt enkelt.

Jag minns att påväg till skogen ramlade jag och han hjälpte mig upp. Jag vet inte om jag vill skriva alla detaljer men vi hade sex, eller penetrering iallafall. Efteråt ligger jag naken på marken, och han står upp tar fram sin mobil och sätter igång ficklampan. Antagligen för att hitta sina kläder tänker jag, men han lyser rätt på mig i några sekunder. Där jag ligger, helt öppet.

Efteråt går vi ut från skogen och han går ifrån mig, lämnar mig helt.
Min kompis som tur väl hade letat efter mig kom med hennes mamma med bil och hittade mig. Då vände han, och kom tillbaka och pratade med min kompis (vad jag minns Idk).
Därefter åkte jag hem så jävla skamsen, smutsig. Det tog 1 år för mig att låta någon röra mig på ett sexuellt sätt. Har fortfarande problem med mig själv och kan oftast inte vara bekväm när jag har sex och kan därför oftast inte komma.
Detta var min första gång och en av de värsta, men det slutade inte här. Det var bara början, att acceptera att min kropp inte egentligen var till för min egen njutning, den var till för någon annans.

Majoriteten av er som följer mig, känner den här personen, väldigt många av er är bra vän med den här personen. Och i don't blame u. För fortfarande än idag när jag har fattat att det här var fel, så vill jag honom fortfarande inget illa och kommer därför inte outa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skulle prova att köpa klädesplagg på wish och den passade perfekt och var skitsnyggggg, jag är supernöjd, säkert rung 60kr med frakt.


Dock tror jag absolut inte att det är ett miljövänligt eller humant val då säkert många människor tjänar dåligt med pengar för att de ska kunna sälja billigt. Men läste samtidigt från någon diskussion på Facebook att man samtidigt inte heller ska bojkotta företag som gör så eftersom att de anställda kommer bli sparkade istället för att få högre lön.
Så är lite splittrad på om man ska fortsätta köpa eller inte från såna här företag eller som hm. Det bästa är väl egentligen att man väcker uppmärksamhet som bl.a. Annonsrådet har gjort med h&m, och ändå fortsätter köpa? Antar jag. Men som sagt är väldigt splittrad eftersom att man inte vill sponsra med sånt här.

Aja det skulle inte bli ett sånt här inlägg egentligen men är annars supernöjd över tröjan!!💙💙💙

Likes

Comments

Äntligen är det höst och om två dagar är det löning<3 vilket innebär att jag tänker draaaa min ass down och köpa nya kläder och sminkhöstfärger. Sen mysa ner sig i gosigaste halsduken och mysigaste vantarna och dricka en kopp varm choklad🍂🍁☕️Har dock råkat lämna min pälsjacka (fakepäls SÅKLART) hemma i Blekinge. Så jag får vänta tills 1a tills jag åker hem tills jag kan gosa ner mig i den.

Var på en morgonpromenad på Gärdet för en timme sen och tog denna bilden på mysiga höstfärger,💛 kom på nu att det inte finns ett emojihjärta som är orange?:/

Likes

Comments

Gjorde en amatörig lite skakig video av metoosweden på Sergels torg!

Likes

Comments

Igårkväll gick jag ut ensam, det var någon liveshow där en artist skulle ha framträdande på en klubb.
Om man är en jättesocial person tror jag absolut man kan trivas med att gå ut ensam, men trots min 4 öls fylla så var jag inte riktigt 100% bekväm. Någon timme absolut! Men inte längre än det, ångrar det absolut inte. Det var kul, sitta i baren och dricka, småprata lite med olika människor.

Är dock nog min första och sista gång, såvida inte jag väntar på att någon ska komma, skulle absolut kunna komma en timme tidigare och göra likadant.

This was my outfit för utgången iallafall<33 ögonskuggan är mestadels too faced bonbon men också makeupgeeks underbara ljusrosalilashiny?? "pillowtalk" ögonskugga.

Likes

Comments

Är så oerhört frustrerad över hur vanligt det är att kvinnor utsätts för sexuella övergrepp/trakasserier.
Alla som försöker förminska någon av oss alla i #metoo hashtagen, jag har inte ens ord för vad jag tycker om er. För jag är så himla trött på att förklara, vad ni gör och vad vi utsätts för. Det är ofattbart hur ni fortfarande inte förstår.

Jag har ett helt inlägg i bloggen som heter "men alla ni jävla män" där jag förklarar, inte ens alla, övergrepp jag varit utsatt för. Orkar inte lägga mer tid på att prata om vad jag utsatts för, det tar för mycket energi. Men ni är så himla starka tjejer och icke män. Och såklart er män som också blir utsatta. Ni ÄR viktiga, vi glömmer er inte. Vi vill bara framföra ett samhällsproblem som sker ständigt i vår vardag, det sker oftast inte i mäns vardag.

All kärlek till alla er som vågar berätta eller inte vågar berätta men blivit utsatta. Samtidigt, de här personerna som postar #metoo , det är långt ifrån alla. Låt oss ALDRIG glömma våra systrar i krigszoner, i inrotade kvinnofientliga traditioner, i destruktiva förhållanden. Som inte på samma sätt kan uttala sig. Vi gör detta för dem också! Väck uppmärksamhet! Låt oss aldrig tystas!

Likes

Comments

Något jävligt viktigt och så frustrerande är att tiggeriförbud har börjat införas, bland annat i Vellinge.

För det första vill jag mest bara, WHY THE FUCK?

Nu när jag made it clear att det är helt sjukt att i Sverige 2017 vilja införa och ha lyckats införa tiggeriförbud i ett område. Så vill jag ändå break it down för de som uppenbarligen inte förstår, first: de är människor. De är individer, de är inte något man kan önska eller tänka bort. De finns och de har känslor. De upphör inte att existera för att du tycker att det är jobbigt när de sitter där utanför Ica. Hur kan folk ta sig tid och energi till att förbjuda tiggeriet istället för att faktiskt hitta på och föreslå en långsiktig hållbar lösning. Prioriteringen ligger helt fel. Problemet försvinner inte? Tror du att dina önskningar att dessa människor kommer bli tillbakaskickade till sitt hemland för att vi förbjuder tiggeri? De försvinner inte, de får det BARA sämre. Och hur mycket förbättras din vardag av detta? Du hittar något annat att klaga på inom 30 min jag LOVAR.

Till nästa del, de har mobiltelefoner, de har kläder. För det är år 2017, de lever inte under en sten? Det FINNS internet utanför USA och Europa tro det eller ej. De håller lika mycket som oss på med sociala medier. För att de tvingas fly från sitt hemland tror jag knappast att de slänger iväg sin mobil, något väldigt dyrt som är till stor hjälp i väldigt många situationer. De har kanske mobiler, men det är ett tryggt hem där människor inte försöker döda varandra de behöver. OCH tänk då, om de nu så gärna vill stanna i Sverige trots att de blir avvisade, rasistiskt behandlade och spottade på. Tänk då, snälla med era trångsynta hjärnor. Att deras hemland inte är tryggt att åka tillbaka till. Om de fortsätter att leva och kämpa i dessa hemska förhållanden här i Sverige och inte åker tillbaka som ni så fint alltid föreslår. Så finns det en anledning. Det lovar jag.

Dessutom. Så sitter dessa människor utomhus, flera timmar i sträck och ibland till och med sover utomhus om nätterna. Vi bor i Sverige, behöver jag påminna er om att det faktiskt i princip aldrig är varmt här. Inte ens på somrar är det varmt om nätterna så att det skulle vara möjligt att sova flera nätter i rad i endast en sovsäck platt på marken eller en parkbänk. Att ni har mage att säga att de har pengar eller att de "tar våra skattepengar" whatever ni nu säger. När dessa människor fryser fkn kroppsdelar av sig och NEJ det är absolut ingenting man gör frivilligt. De har inget val? För om de hade haft ett val hade de ABSOLUT INTE valt alternativet där de sitter på kall mark med några filtar som inte hjälper mot kylan överhuvudtaget när det gäller Sverige.

Skärp er, öppna upp era huvuden och släpp in andras perspektiv därinne. För vi ÄR priviligierade, vi har ett hem där vi inte behöver oroa oss över våra nära och kära eller vår egen säkerhet. Vi har tak över huvudet och mat på bordet. Så fkn ta in och snälla börja LYSSNA. Det allra allra minsta vi som priviligierade kan göra är att åtminstone låta dem sitta kvar.

Likes

Comments

För ca 1 och en halv månad sen flyttade jag helt spontant upp till Stockholm från Blekinge. Bor jättemysigt här hos min farmor. Idén att flytta började med att jag sökte jobb och gick på regelbundna möten hos en jobbcoach. Sökte också jobb i Stockholm eftersom att i lilla Karlskrona är det inte helt enkelt att få ett jobb och ännu svårare ett roligt jobb.

Jag sökte massa jobb både i Karlskrona och i Stockholm och fick en intervju här i huvudstaden, tänkte bara åka upp inför intervjun och hade bokad hemresa dessutom. Arbetsförmedlingen betalar resa till intervju förresten!! Tips för er som vill söka jobb i en annan stad men har det lite jobbigt pengamässigt.
Jag fick jobbet, vilket då betydde att jag stannade istället. Tog hemresan hem endast för att hämta ännu mer saker och åkte upp till Stockholm igen efter 2-3 dagar.

Jobbet jag fått funkade inte bra alls, det var ett värvarjobb vilket är väldigt svårt, både för den mentala hälsan att ta så extremt många nej, men också krävs enormt bra övertalningsförmåga samt en VÄLDIGT bra pitch.. Vilket för mig inte funkar då jag sätter sån press på mig själv i såna här sammanhang. Sökte andra jobb, barjobb osv. Eftersom att jag har 1.5 års erfarenhet i restaurangbranschen. Fick ett jobb, trivs SUPERBRA!!' Så jag stannade här och har nu bott här i en och en halv månad och jobbar nu också som förskolevikarie!

BETYDER dock att jag lämnat alla dessa partypinglor aka mina underbara underbara vänner ni ser på bilderna. Vilket inte bara är tråkigt utan också oerhört jobbigt mentalt att inte ha sina närmsta vänner nära en, som jag alltid alla dagar har haft.

Likes

Comments

Såhär blev håret efter fudge silverschampo! Definitivt mycket kallare ton och det mesta gula försvann, men däremot skulle jag nog behöva en blekning till för att få allt i samma kalla ton. Bilden uppe i högra hörnet är hur färgen var före silverschampot.

Silverschampot finns att köpa billigast på cocopanda, men finns även i de flesta frisörbutiker, bland annat lyko, men lite dyrare.


Sminkningen gjorde jag nyss, gjorde eyelinern med en smal liten borste och mitt kat von d liquid lipstick?? Är verkligen enklare än vad man tror! Try ittttt

Likes

Comments

Från bara lila hår, till lila med lite rosa ombre?? Till fkn BLOND??
Blekte det hemma själv med endast två paket mood askblond, använde först ena paketet och lät sedan håret lufttorkas och använde sedan nästa paket. Därefter tog jag anti yellow inpackningen som ingår, från de båda paketen och lät det sitta i håret i 2 timmar.

Nu ska jag prova fudge silverschampo och ska försöka få alla orangea/gula fläckar att försvinna, sen samtidigt få håret i en kallare ton💁🏼

Detta ÄLSKLINGSMATTE LIQUID LIPSTICK är från kat von D💋💋💋

Likes

Comments

Instagram@nadjalejdeby