Header

Godmorgon!!

Idag börjar jag skolan 12, så skönt! Sen ska jag till stallet och rida ut med en kompis. Sen är det helg. Dagen överlever jag ju😄❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering både igår och idag:/

Men är i skolan nu och har musik och det är sista lektionen. Sen ska jag till stallet och rida min förra häst Baileys på en uteritt om det inte regnar för mycket. Annars får jag rida inne i värsta fall. Men ni ska förhopningsvis få ett inlägg på den nya hästen jag rider och få lite fakta om den och så:) Det blir nog idag eller imorgon.

Imorgon så ska jag rida ut på den nuvarande hästen Lilly (det är hon ni ska få info om) på en uteritt med min kompis. Och på lördag ska jag och den andra medryttaren på Lilly ha henne på vilodagen och även rida Baileys:9

Jag ha Baileys 2 gånger denna veckan för att ägaren är på semester;) Så jag har inte börjat på han igen:)

Likes

Comments

Godmorgon på er<3

Vad ska ni göra idag? Jag ska ju till skolan, sen hem och göra klart biologin och städa lite. Sen ska jag också planera lite större inlägg med fler bilder och putsa mina ridstövlar.

När jag ska lägga ut ett större inlägg brukar jag ta bilder innan för att jag ska kunna lada upp det snabbare:) Hoppas ni får en grym dag:)

Likes

Comments

Hej alla:)

Idag var det en okej dag i skolan, inte dom bästa eller värsta ämnena. Sen var det ju dags för stallet och jag red Lilly, hon var verkligen jätte fin och jätte mjuk. Man märker att hon var pigg efter att hon hade blivit klippt så hon ville inte skritta fram runt utan började små stegra och studsa istället;) Snart kommer det nog komma fler bilder på Lilly också<3

Likes

Comments

Snabb inlägg

Asså jag hatar verkligen att plugga. Vad tycker ni om skolan? Jag själv tycker inte om den, tycker bara det är jobbigt att vakna tidigt och aa, skolan är ingen grej för mig haha:)

Imorgon ska jag ju till stallet, jag ska nog rida ut och försöka göra det så snabbt som möjligt. Det värsta med vinter är ju att det bli mörkt så fort, framför allt när man ska rida ut så gör man det typ när klockan är 16,30 och då börjar det bli mörkt.

Men just nu pluggar jag matte, spanska, geografi och biologi. Försöker göra klart alla läxor på helgen så man slipper göra det i veckan så jag kan fokusera på hästarna. Men jag har biologin och geografin kvar...:(

Förresten, ledsen för dom suddiga bilderna, tog dom med minmobil;)


Likes

Comments

Hauls

God morgon alla fina!

Vad ska ni göra idag? Jag har inget planerat förutom att göra lite läxor för jag ska ha mycket häst denna veckan. Jag tänkte visa er lite nytt från Lager 157. Jag blev kär i den svarta med snörning för har letat efter en sån jätte länge men aldrig hittat någon. OBS: Detta är inget sponsrat inlägg!

Förresten så vill jag tacka er för 4 följare! Det är kanske inte mycket men det är stort för mig! Tack så mycket<3


Likes

Comments

​Litet godnatt inläg nu 00,40. Blir ju nästa morgon haha;)

Likes

Comments