Header

Min dag, Snabb inlägg

Heeeeej<3

Idag är det ju midsommar, därför inget långt inlägg eller något. Utan i dag har vi varit med våra kusiner och bara myst och ätit god mat:) Vad har ni gjort idag?

Vi brukar inte ofta åka iväg på midsommar och göra något speciellt eller dansa runt midsommar stång och sånt, för vi firar inte midsommar direkt. Men det var skönt att bara åka till kusinerna och ha det lite mysigt. Vi hörs mer imorgon och jag hoppas ni har haft en riktigt bra dag<3

Ni får en liten favorit bild på mig o Baileys som jag tror togs förra året<3 Älskar han och vi två ska vara tillsammans så länge de bara går<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min dag

Hej!

Detta inlägget skulle inte bli så sent som det nu blev, men iallafall så red jag ju Baileys idag efter att jag hade tagit lektion på glory.

Jag trimmade Baileys i typ 40 minuter i paddocken och övade galoppfattningar från både skritt och trav och det gick faktiskt jätte bra. Jag har inte ridit han sen typ december, och han lyssnade så bra så jag är jätte nöjd över honom!

Så denna dagen har varit väldigt bra faktiskt, är som sagt jätte nöjd med Baileys och sådär nöjd med glory, ska bli så kul att få rida Baileys nu i sommar, och såklart hade man väll önskat att men kunde köpa honom haha<3 Han är faktiskt den hästen jag har passat med bäst av alla jag ridit, och det är ju rätt många haha;)

Likes

Comments

Min dag

Hej! Nu är jag hemma från stallet och har ridit glory på en lektion. Vi körde markarbete och det gick sådär. Men jag är ändå nöjd men jag vet att jag kan rida mer ordentlig:)

Nu ska vi åka till Baileys och rida honom, han går ju ute så det ända vi ska göra är att rida och fylla vatten i hagen. Jag vet inte riktigt vad hag ska göra med Baileys idag, antingen gå till galoppbanan och rida mycket övergångar och lite kondistion, eller om jag ska rida i paddocken Ida stallet, men den ska tydligen vara lite stening så ska kolla på den o sen får jag se vart jag rider:) Mer av hur det gick med Baileys och vart jag red får ni veta sen:)

Här är lite gamla bilder från en hoppträning på glory<3

Likes

Comments

Snabb inlägg

Ett litet snabbt inlägg innan jag ska sova inför en liten roligare dag. Imorgon ska jag ha min sista träning innan pausen under sommaren, den börjar 11,00 och är en timme. Så jag kommer gå upp 08,00 imon igen och ska vara i stallet 09,00. Sen efter träningen ska jag hem och äta och sen vidare till nästa häst, alltså Baileys:) Mer om vad jag ska göra med Baileys får ni veta imon<3

Likes

Comments

Min dag

God morgon<3

Idag så skulle jag gå upp 08,10 för att jag skulle ta hunden på en promenad vid 09,00. Men såklart så somna jag om hela tiden och gick sen upp 08,55, lagom att ha 5 minuter på sig att göra sig iordning för en promenad? Nja, inte direkt, så jag kom ut med hunden runt 09,15. Sen så var tanken, eftersom vi bor typ 20 meter ifrån en sjö, att Ozzy skulle få bada lite och även simma. Vattnet var rätt varmt så jag gick också i men doppade bara bena för jag hade ju inte någon bikini.

Sen var det dags för frukost, och igår gjorde jag ju chiapuddingen, så idag blev det smaktest. #2. Jag tyckte faktiskt om det mycket mer denna gången, och hade även lite hallon på som inte var riktigt tinade, och det var faktiskt gott och kommer säkert göra om detta.

Så nu sitter jag i soffan och ska äta upp min frukost. Jag har lite planer för idag men inte så mycket. Jag kommer ta en paus fån det stallet jag har ridit på ett tag där jag red Baileys och Lilly, även lite andra hästar som ni inte har fått se. Men i alla fall så ska jag ha Baileys nu under sommaren, han har bytt stall så det är därför jag tar en paus från det andra. Sen till hösten kommer jag gå tillbaks till de gamla stallet igen för då är antagligen Baileys såld också:) Så en liten paus men kommer ju tillbaka till hösten så det gör inte så mycket, ska vara kul att rida Baileys en stund för har ju saknat honom en del<3

Planer för idag:

- Ta hunden på en promenad

- Blogga

- Städa rummet och så mycket jag hinner

- 17,00 ska jag va i stallet (gamla o inte där Baileys står nu) för att stå i cafeet under en P&J.

-18,00 börjar P&J:en

- Sen hem o blogga lite

De är dom lilla planerna idag, vad ska ni göra idag? KRAMAR<3

Likes

Comments

Min dag, Snabb inlägg

Hej!

Jag är tillbaks, och ska väll försöka stanna här hela sommaren ut och sen får jag se hur det blir. Men planen än så länge är att försöka blogga så mycket jag hinner och orkar, för om jag inte orkar eller har lust blir det bara ett måste, och det är därför jag tappar intresset helt och slutar att blogga, sen blir det ju oftast att jag kommer tillbaka men så går det en stund och så kommer det här måstet om att blogga igen. Så vi får se vart detta leder och försöka hålla intresset på topp i sommar!

Nu på kvällen så har jag satt chiapuddigen på prov igen. Jag smakade ju på det för ett tag sen, typ ett år sen tror jag, och då minns jag att jag tyckte det smakade konstig och lite som att äta slime med pärlor i. Så jag bestämde mig förut om att prova igen för det är ju väldigt lätt att göra och en perfekt frukost:)

Imorgon har jag lite planer för dagen men det får ni veta mer om imorgon, god natt<3

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering både igår och idag:/

Men är i skolan nu och har musik och det är sista lektionen. Sen ska jag till stallet och rida min förra häst Baileys på en uteritt om det inte regnar för mycket. Annars får jag rida inne i värsta fall. Men ni ska förhopningsvis få ett inlägg på den nya hästen jag rider och få lite fakta om den och så:) Det blir nog idag eller imorgon.

Imorgon så ska jag rida ut på den nuvarande hästen Lilly (det är hon ni ska få info om) på en uteritt med min kompis. Och på lördag ska jag och den andra medryttaren på Lilly ha henne på vilodagen och även rida Baileys:9

Jag ha Baileys 2 gånger denna veckan för att ägaren är på semester;) Så jag har inte börjat på han igen:)

Likes

Comments

Godmorgon på er<3

Vad ska ni göra idag? Jag ska ju till skolan, sen hem och göra klart biologin och städa lite. Sen ska jag också planera lite större inlägg med fler bilder och putsa mina ridstövlar.

När jag ska lägga ut ett större inlägg brukar jag ta bilder innan för att jag ska kunna lada upp det snabbare:) Hoppas ni får en grym dag:)

Likes

Comments

Hej alla:)

Idag var det en okej dag i skolan, inte dom bästa eller värsta ämnena. Sen var det ju dags för stallet och jag red Lilly, hon var verkligen jätte fin och jätte mjuk. Man märker att hon var pigg efter att hon hade blivit klippt så hon ville inte skritta fram runt utan började små stegra och studsa istället;) Snart kommer det nog komma fler bilder på Lilly också<3

Likes

Comments