Just nu känns det som mycket går min väg. Det kan man väl glädja sig åt efter allt som varit. Först var det ju detta med visningen av lägenheten. Jag var nervös och tyckte det var jobbigt innan. Men det gick ju bra, betydligt bättre än jag vågat hoppas! Inga papper är skrivna än men vi fick ett bra bud. Bättre än jag nånsin kunnat tro!

Skattebeskedet kom också i dagarna. Blir återbäring i år, med en ganska bra slant. 😊 kommer väl till pass nu när vi snart flyttar till huset.

Och idag har vi äntligen varit i Lund och fått gjort Joars bråckoperation. Allt gick superbra! Joar grät typ två gånger och det var när vi satte på Emla plåstren på morgonen samt när ssk-studenten skulle ta bort neoflonet. Så jag är nöjd med dagen, med hela senaste veckan faktiskt.

Nu väntar en hemmadag med Joar i morgon och sedan får Åke ta resten av veckan. Skönt man är två och kan dela på det. 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen är det massor av barnloppisar. Eller ja, två stycken som jag brukar besöka. Men i helgen kan jag inte det. Till Åkes stora glädje. Fast det gör inte så mycket för helgen är fullspäckad med massa annat spännande! Vi ska ha visning av lägenheten på lördag. Intresset är stort, säger dom. Samma dag ska Grim på kalas på Randiz. Får se om jag tar mig dit med Joar o Vilmer när jag ändå är där. Tycker det är dyrt bara, 130 spänn per barn. 😕

Sedan på söndag händer något väldigt roligt! Vi ska ut till huset. Och barnen ska få följa med och se det för första gången. 😊 Vi ska träffa säljaren och gå igenom lite... Blir kul!

I veckan fick vi även beskedet att barnen får börja på förskolan Frö och Freja redan i maj! Trodde inte det men är så glad! Ibland ska man ha tur.

Men men, åter till barnloppisen. Om någon ska dit meddela mig, är några saker jag söker. Tack på förhand!

Likes

Comments

Då var dagen kommen då vår mysiga lilla lägenhet kommit ut till försäljning. Jag känner inte alls som förra gången, då jag skulle sälja min första egna lägenhet. Då var det separationsångest. Nu känns det mest bra, vi har ju vuxit ur denna för längesedan. Men självklart känns det ju alltid lite i hjärtat att lämna sitt hem. Jag har längtat men ändå fasat för denna dag. Man vet ju vad man har....

Har varit ledig idag och varit hemma med barnen bara. De satte på en spisplatta utan att jag märkte det. Så kom Grim och frågade vad det var som luktade... Alltså den ungen är så klok. Nu räddade han kanske oss från en olycka! Älskade barn.

Har även hunnit med att shoppa lite. Kappahl har nu 3 för 2 på alla barnkläder. Vilket är helt underbart för oss med tre barn! Det blev varsin ny skaljacka till kidsen. Superfina!

Likes

Comments

Det blir glest mellan inläggen här nu. Och det är inte för att inget händer utan snarare tvärtom. Jag har inte tid, ork eller lust att skriva så mycket nu. Vi har fullt upp med flytten och allt som hör därtill. Idag har jag tex satt barnen i kö till ny förskola. Känns väldigt konstigt.

Men det blir nog bra. Allt blir nog bra till slut.

Likes

Comments

Efter att ha varit inne en hel vecka (med undantag för mig som jobbade i fredags) var det så skönt att hela familjen kunde lämna hemmet och ta sig ut. Känslan är obeskrivlig, som att bli frisläppt ur fängelset (skulle jag gissa). Vi tog en tur till Osby och Lekoseum, barnen älskar verkligen stället och leker så bra tillsammans där. I övrigt har helgen varit rätt lugn, har rensat lite smått hemma. Tar lite dag för dag så får man undan mycket. 

Jag fick hem mina bluetooth hörlurar också. Det är så gött att lyssna på musik när man grejar i köket utan nån sladd som är i vägen. Håller just nu på att lyssna in mig inför Sweden Rock. Har ju släppts några fler band nu och ett som jag blev så himla glad över är Hardline! Såg dem på Sweden Rock 2013 de är verkligen något att se fram emot. 👍 Börjar längta så in i bomben nu men frågan är ju var vi ska bo för vi har ju flyttat då. Aja det löser sig väl.

Likes

Comments

I lördags kväll när jag och Åke bänkat oss framför TV:n började Joar kräka. Och kräka och kräka. Och vi tänkte att eftersom ingen annan blivit sjuk hade han nog bara fått i sig något olämpligt. Men nej. I söndags natt var det min tur. Och på morgonen även Åke och Vilmer. Och så idag den enda som var kvar, Grim. Dessa dagar har toaletten varit våran bäste vän. Vinterkräksjukan kommer sällan på besök här men när den gör det så tar den oss alla. Jag kände mig som en urlakad sill. Kunde inte stå på benen många sekunder. Det var till och med jobbigt att andas.

Idag mår jag lite bättre. Fortfarande matt och trött. Men fått i mig lite mat så det går åt rätt håll. Får hoppas man är återställd tills nästa vecka. Och att vi slipper fler sjukdomar nu. 👍

Likes

Comments

Jag må då säga att en vecka kan gå väldigt fort och mycket kan hända. Denna veckan var just så. Det började med husbesiktningen, som visade några frågetecken. Typ fukt i badrummet. Men efter en fördjupad koll så var det ingen fara med det. Visst, huset är gammalt och det är ju som det är med gamla hus. Men vi är mycket glada att det är vårt och att vi lyckades förhandla ner priset något.

Sedan har både jag och Joar varit på läkarbesök. Joar var hos örondoktorn, skrek som vanligt i stor protest i undersökningsstolen. Men status var samma. Blir ny koll efter sommaren och då blir det rör.

För egen del var det dags för återbesök på Hudkliniken. Inspekterades från topp till tå, inga konstigheter vad doktorn kunde se. Blir kontroller i tre år men det är bara skönt. Bättre upptäcka något i god tid. Något som förvånade mig var att jag tydligen har mycket få födelsemärken. Mindre än genomsnittssvensken. Jag som tycker jag har massor. Men tydligen räknar man inte de under 2-3 mm. Positivt iallafall.

I morse sov barnen till kl 7. Första gången på mycket länge jag vaknade av mig själv och det dessutom var ljust. Kändes helmärkligt.

Nu är det snart dags för Melodifestivalen. Har ej hört kvällens bidrag, så blir spännande. Trevlig helg!


Likes

Comments

Ni folk som kan det senaste. Finns det något program där man bara pratar in något och sedan skrivs det automatiskt till en text? Jag skulle verkligen vilja ha ett sådant då det hade underlättat mitt bloggande. Nästan dagligen tänker jag på saker jag skulle vilja skriva om, men det brukar stanna just där, vid tanken, för jag hinner inte så mycket mer.

Jag lever ett hektiskt liv. Jobbar nästan heltid, har tre små barn att ta hand om och nu snart en flytt till hus också. Förstår inte själv hur jag hinner med allt jag faktiskt gör. I morgon är det besiktningen av huset. Så vi får kolla på det igen. Längtar!


Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har i ärlighetens namn inte haft tid. Det har varit så mycket "på gång". Vi har ju bland annat varit med i ännu en budgivning på ett hus. Som vi vann. Och nu har vi skrivit kontrakt! Jag är så jävla glad! Efter alla dessa hus vi kollat på, efter dessa galna budgivningar som spårat iväg totalt. Det känns som att det var detta huset vi väntade på. Stor tomt, verkstad till sambon, stall till mina eventuellt framtida hästar, lekstuga till barnen, skogen inpå knuten... Mitt emellan våra jobb. Det blir ny kommun också, vi ska tydligen bli Hässleholmare. Har ingen jävla aning om vad jag gett mig in på egentligen. Men nu får vi prova det här. ☺

Likes

Comments

Fick hem en leksaksdammsugare jag beställt på nätet. Pojkarna blev så väldigt glada och lekte fint med den. Men det tog bara en dag så gick lampan sönder på den som ska lysa när den är igång. Jag kontaktade kundtjänst och de skickar oss en ny utan massa krångel. Sådant är verkligen oerhört viktigt, hur man hanterar situationer där kunden inte är nöjd. Så jag kommer definitivt handla fler gånger ifrån bamba.se . 👍

Likes

Comments