Efter att ha varit inne en hel vecka (med undantag för mig som jobbade i fredags) var det så skönt att hela familjen kunde lämna hemmet och ta sig ut. Känslan är obeskrivlig, som att bli frisläppt ur fängelset (skulle jag gissa). Vi tog en tur till Osby och Lekoseum, barnen älskar verkligen stället och leker så bra tillsammans där. I övrigt har helgen varit rätt lugn, har rensat lite smått hemma. Tar lite dag för dag så får man undan mycket. 

Jag fick hem mina bluetooth hörlurar också. Det är så gött att lyssna på musik när man grejar i köket utan nån sladd som är i vägen. Håller just nu på att lyssna in mig inför Sweden Rock. Har ju släppts några fler band nu och ett som jag blev så himla glad över är Hardline! Såg dem på Sweden Rock 2013 de är verkligen något att se fram emot. 👍 Börjar längta så in i bomben nu men frågan är ju var vi ska bo för vi har ju flyttat då. Aja det löser sig väl.

Likes

Comments

I lördags kväll när jag och Åke bänkat oss framför TV:n började Joar kräka. Och kräka och kräka. Och vi tänkte att eftersom ingen annan blivit sjuk hade han nog bara fått i sig något olämpligt. Men nej. I söndags natt var det min tur. Och på morgonen även Åke och Vilmer. Och så idag den enda som var kvar, Grim. Dessa dagar har toaletten varit våran bäste vän. Vinterkräksjukan kommer sällan på besök här men när den gör det så tar den oss alla. Jag kände mig som en urlakad sill. Kunde inte stå på benen många sekunder. Det var till och med jobbigt att andas.

Idag mår jag lite bättre. Fortfarande matt och trött. Men fått i mig lite mat så det går åt rätt håll. Får hoppas man är återställd tills nästa vecka. Och att vi slipper fler sjukdomar nu. 👍

Likes

Comments

Jag må då säga att en vecka kan gå väldigt fort och mycket kan hända. Denna veckan var just så. Det började med husbesiktningen, som visade några frågetecken. Typ fukt i badrummet. Men efter en fördjupad koll så var det ingen fara med det. Visst, huset är gammalt och det är ju som det är med gamla hus. Men vi är mycket glada att det är vårt och att vi lyckades förhandla ner priset något.

Sedan har både jag och Joar varit på läkarbesök. Joar var hos örondoktorn, skrek som vanligt i stor protest i undersökningsstolen. Men status var samma. Blir ny koll efter sommaren och då blir det rör.

För egen del var det dags för återbesök på Hudkliniken. Inspekterades från topp till tå, inga konstigheter vad doktorn kunde se. Blir kontroller i tre år men det är bara skönt. Bättre upptäcka något i god tid. Något som förvånade mig var att jag tydligen har mycket få födelsemärken. Mindre än genomsnittssvensken. Jag som tycker jag har massor. Men tydligen räknar man inte de under 2-3 mm. Positivt iallafall.

I morse sov barnen till kl 7. Första gången på mycket länge jag vaknade av mig själv och det dessutom var ljust. Kändes helmärkligt.

Nu är det snart dags för Melodifestivalen. Har ej hört kvällens bidrag, så blir spännande. Trevlig helg!


Likes

Comments

Ni folk som kan det senaste. Finns det något program där man bara pratar in något och sedan skrivs det automatiskt till en text? Jag skulle verkligen vilja ha ett sådant då det hade underlättat mitt bloggande. Nästan dagligen tänker jag på saker jag skulle vilja skriva om, men det brukar stanna just där, vid tanken, för jag hinner inte så mycket mer.

Jag lever ett hektiskt liv. Jobbar nästan heltid, har tre små barn att ta hand om och nu snart en flytt till hus också. Förstår inte själv hur jag hinner med allt jag faktiskt gör. I morgon är det besiktningen av huset. Så vi får kolla på det igen. Längtar!


Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har i ärlighetens namn inte haft tid. Det har varit så mycket "på gång". Vi har ju bland annat varit med i ännu en budgivning på ett hus. Som vi vann. Och nu har vi skrivit kontrakt! Jag är så jävla glad! Efter alla dessa hus vi kollat på, efter dessa galna budgivningar som spårat iväg totalt. Det känns som att det var detta huset vi väntade på. Stor tomt, verkstad till sambon, stall till mina eventuellt framtida hästar, lekstuga till barnen, skogen inpå knuten... Mitt emellan våra jobb. Det blir ny kommun också, vi ska tydligen bli Hässleholmare. Har ingen jävla aning om vad jag gett mig in på egentligen. Men nu får vi prova det här. ☺

Likes

Comments

Fick hem en leksaksdammsugare jag beställt på nätet. Pojkarna blev så väldigt glada och lekte fint med den. Men det tog bara en dag så gick lampan sönder på den som ska lysa när den är igång. Jag kontaktade kundtjänst och de skickar oss en ny utan massa krångel. Sådant är verkligen oerhört viktigt, hur man hanterar situationer där kunden inte är nöjd. Så jag kommer definitivt handla fler gånger ifrån bamba.se . 👍

Likes

Comments

Då är det snart dags att börja jobba igen. Det känns bra, jag har inte direkt haft en "skön ledighet". Det är nästan en månad sedan jag jobbade sist, en månad som varit extremt känslosam. Allt detta med cancern och julen och allt som varit har hänt på så kort tid. Jag är samma person som för två månader sedan men definitivt ett helt annat jag. Jag är tröttare och känsligare men har samtidigt fått ett uppvaknande att inte vara så nojig över småsaker, och inte skjuta upp saker som jag vill göra. Idag fick jag kallelse till Hudkliniken för kontroll, om ett par veckor. Kommer såklart vara jobbigt men det får det väl vara då. Blir iallafall inte jobbigare än det som nyss varit...

Nu är det visst idrottsgalan på TV, får kika lite innan man somnar. Brukar ni se den?

Likes

Comments

Så många hus vi kollat på... Vet inte hur många det är har helt tappat räkningen. Ännu en budgivning som gått över vår gräns. Allvarligt talat förstår jag inte hur folk har lyckats hitta sina hus! Men men, vi får försöka tänka positivt. Vi har iallafall någonstans att bo...

Idag har vi städat ut julen. Så skönt, nu blickar vi fram mot våren som förhoppningsvis kommer någon gång. 🌸🌱🌿

Likes

Comments

Idag fick vi minsann kvickt hem en febrig Grim på morgonen. Han hann inte vara länge på dagis... Blev för Åke att köra och hämta honom, jag skulle med Joar till sjukhuset. Vi hade möte med sjukgymnasten och läkaren. Allt gick bra, han är nu motoriskt ikapp, hypermobilitetssyndrom är något han har och får leva med men vi får hoppas han inte behöver lida för mycket av det. Däremot har han ju sina skrik-attacker på natten och vilan fortfarande, så vi ska göra sömn EEG och prova med Atarax till natten. Så får vi se vad som händer. Men tillbaka till Grim, han har legat på soffan mest hela dagen och ville själv gå o lägga sig nu ikväll. 😮 Det är så konstigt när barnen inte mår bra och är såg olika sig själva...

Jag fick en superfin present från mina goa kollegor. Blev så himla glad! Allt har varit så upp och ner och jag saknar verkligen jobbet. På måndag är det tänkt att jag ska komma tillbaka så hoppas på det. Min arm är långt ifrån okej, men vi får se vad läkaren säger i morgon. Jag slipper iallafall gå in genom entrén till sjukhuset med ångest och klump i magen. Jag går istället dit med ett leende på läpparna!

Nu är det cancergalan på TV. Om man har lust att skänka en slant är det absolut inte fel. Finns många som behöver ert bidrag... 👍

Likes

Comments

Jag har knappt hunnit smälta beskedet, det känns som en dröm att det inte var något farligt i lymfkörtlarna. Måste läsa vad doktorn skrivit om och om igen. Benigna, benigna oh vilket underbart ord! 😉 Just nu är det komplikationer efter op som är rätt besvärande. Har fått sk serom (vätskeansamling kring op såret) vilket jag fått tömt två ggr. Har läkartid igen på tisdag och försöker nu bara stå ut fram tills dess. Smärtan är hemsk, både av seromet och "strängen" som dykt upp längs armen. Har tagit starka tabletter, motvilligt, för att fixa det värsta. Men vetskapen om att det är ofarligt och övergående gör att det känns så mycket lättare. När man haft en pistol mot huvudet som jag haft, ett hot mot livet och hälsan, så känns sådant här väldigt mycket enklare. Men ont, det gör det. Får se om jag kan börja jobba innan min sjukskrivning gått ut, ville ju det men vi får se.

Nu fick jag sovmorgon och frukost på sängen. Tack min fina sambo för det. ❤☺

Likes

Comments