De senaste dagarna har jag drabbats av yrselattacker och igår kväll fick jag näsblod bara sådär rakt upp och ner. Man skulle kunna tro att blodtrycket höjts lite på sistone, vilket inte vore speciellt konstigt alls. Känns som att denna stress tar kål på mig. Men så småningom är iaf flytten över och sedan är det inte länge till semestern. Jag lever på hoppet!

Igår hämtade jag barnen på Lekholmen för sista gången. Någonsin. Fy bubblan vad hemskt det var! Jag kan ärligt säga att jag lämnade avdelningen med gråten i halsen. Och sedan brast allt i bilen. Grim "undrade vad det var som lät" eftersom jag inte gråter så ofta hehe. Men ja, det var jobbigt, det var det. Har ordnat ett par tavlor i present till avdelningarna som jag ska överlämna i morgon på trivselkvällen. Hoppas dom blir glada.

Idag har hela familjen varit på den nya förskolan Frö & Freja i Vinslöv. Det gick bra, tvillingarna verkade stormförtjusta i allt som fanns där. Jag var tillsammans med Grim på hans avdelning Mimer. Det var ju förskolans dag också så barnen sprang förskoleloppet. De fick sedan medalj. Hoppas Grim tycker att det är en bra förskola som delar ut medaljer första dagen. 😊

Nu är jag så himla super jädrans trött så det blir nog sängen ganska bums faktiskt. I morgon är det ytterligare en inskolningsdag som väntar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt liv är inget annat än kaos just nu. Försöker hålla huvudet ovanför ytan så åtminstone flytten blir överstökad hyfsat smidigt. Jag säljer saker, köper saker, packar, planerar... Endast två dagar kvar för kidsen på gamla förskolan, på onsdag ska vi till Frö och Freja och starta upp där. Blir nog bra. Annorlunda, men bra. Det händer så mycket med barnen nu med. Joar roar oss genom att göra grimaser och han kan räkna till tio. Vilmer han pärlar armband och visar tydligt sin starka vilja. Tänk att de redan är två år. Helt obegripligt.

Trots ont om tid prioriterar jag att umgås med mina barn. Till exempel i torsdags åkte jag och Grim till Hässleholm för att titta på Svingelskogen. Det är en kringresande barnmusikal som funnits sen 80-talet. Den var toppenbra och Grim tyckte det var roligast när räven kissade på sig. 😊

I skrivande stund sitter jag i soffan och glor på Eurovisionsschlagerfestivalen. Känns väldigt lockande att istället gå och sova. Det har varIt sex bidrag men inget alls jag gillar. Tror Robin kan ta hem alltihopa. Får väl se när jag vaknar i morgon. Godnatt!

Likes

Comments

När jag fick mitt första barn var jag ensam om allt. Alla nätter, mål, blöjbyten, tröst, allt fick jag ta själv. Men ändå, med ett barn var det rena semestern jämfört med vad som sedan blev när syskonen kom för två år sedan. Då föddes ju nämligen våra tvillingar Joar och Vilmer. Då fick jag verkligen känna på de mest intensiva småbarnsåren. 👶👶👶. Hursomhelst har vi hunnit med att fira dem med varsin present idag. De fick pysselboxar som verkligen uppskattades. De blev också firade på dagis av pedagoger och kompisar.

I övrigt så är det bara flytten som gäller nu. Varenda ledig sekund försöker jag packa något eller förbereda på något annat sätt. Sen när det är över hoppas jag slippa flytta på ett tag.

Förresten är min gamla lägenhet ute på annons nu. Lite sugen att gå på visningen faktiskt 😉

Likes

Comments

Det är inte mer än två veckor kvar för barnen på Lekholmen. Och det gör så jävla ont i mig att bryta upp från denna förskola som är deras andra hem. Jag må vara löjlig men detta är fruktansvärt jobbigt. Inget blir som det varit, på gott och ont säkert förstås... Får upp en massa minnen på Facebook också som gör mig ännu mer till en nostalgisk lipsill. För fem år sedan, 2012, när jag väntade mitt första barn... Inget är som det! Så många betydelsefulla människor jag träffade. Som jag längtade efter att få träffa bebisen där inne. Det var bara jag, och han. Allt var nytt och outforskat. Hur skulle livet som mamma bli?

Skaffa fler då, kanske ni tänker. Men det blir aldrig samma sak som första gången. Dessutom är tre barn alldeles tillräckligt och mer därtill. Sen är jag i mitt eget tycke på gränsen till för gammal, samt att det ska bli rätt skönt när småttingtiden är förbi. Men om jag kunde spola tillbaka tiden skulle jag nog göra det. Åtminstone en stund.

I helgen är det ju Valborgsmässoafton. Förr firade man detta genom att dricka lite sprit och eventuellt titta på något bål. Men något bål har jag inte sett på länge, nuförtiden sover barnen så dags. Men det spelar ingen roll för i helgen blir det packa och köra upp till huset o lite sånt. Och det föredrar jag alla gånger 😊

Men nu är det snart maj. Varför är det så jävla kallt? ❄

Likes

Comments

Nu är jag där igen. Det där med att lämna mitt hem. Eller snarare byta hem. Och utan möjlighet att komma tillbaka. Börjar faktiskt kännas skitjobbigt nu. Hur ska det bli? Kommer jag trivas där? Nu när man besöker huset känns det ju inte alls som vårt. Men det kommer väl, när väggar och golv och möbler är på plats och vi bott in oss. Nu har ju iaf hantverkarna börjat jobba så det känns bra. Jag tänker ju att även om jag tycker vår lägenhet är mysig så vill jag inte barnen ska växa upp här. Absolut inte. Blir nog bra även om ångesten är grym ibland.

I söndags var ju Madde och jag i Ullared. Det var faktiskt inte mycket folk, så skönt. Handlade som vanligt alldeles för mycket men det är ju bara så jäkla kul att åka dit. 😊 Blir 1.5 mil närmre från nya huset, bra va? 🚗

Idag har jag inte alls mått bra. Drabbats av ett virus som satt sig i bihålorna och på det en fruktansvärt jobbig rethosta. Men fått lite röjt samt varit och klippt mig. Gick till en ny frisör denna gången. Blev väl bra förutom att luggen blev för kort men det tycker man ju å andra sidan alltid.

I morgon skulle jag bara vilja sova men det får bli en annan gång. Flytt om ganska exakt en månad, det börjar brinna i knutarna.


Likes

Comments

Ikväll är verkligen ingen bra kväll. Var inne på mina vårdkontakter som vanligt för att kolla MR svaret och det var väl ungefär som jag väntat mig. Min doktor vill konferera med Lund än en gång för ställningstagande till operation. Så det lär väl bli att de tycker jag ska göra den snart... Men det är väl likaså bra då. Lite fler ärr till dem jag redan fått gör väl varken från eller till. En hjärtoperation är väl inget man hoppar och studsar av glädje över, men känner att det jag gick igenom nyligen var ändå nåt av det värsta jag upplevt. Så då ska jag väl fixa det med...

Men det som gjort mig mest ledsen ikväll är ändå en helt annan sak. Vi är alla olika som människor och gläds åt olika saker i livet. För en del är det ett stort nöje att åka till Ullared, för andra är det när ens bästa vän kommer på besök. Och även om man tycker olika så anser jag att man ska väl kunna glädjas åt varandra istället för att vara så jävla ego och se det som glädjer ens nära och kära som en börda för en själv. Jag delar inte glädjen i alla situationer men jag unnar ändå andra den lyckan när jag vet vad det betyder...

Nåväl. I morgon blir en bättre dag. Och jag är extremt nöjd med mina nya, fina converse som kom med posten idag. ❤😊Bon Jovi❤

Likes

Comments

Helgen har varit rent ut sagt fullspäckad. Ingen rast ingen ro. Det har varit min jobbhelg så fredag, lördag, söndag har jag spenderat på jobb. I fredags var vi ute med jobbet och åt på Bishops. Tyvärr var maten över en timme sen så de flesta blev irriterade. Men maten var god och kvällen var trevlig. Fruktansvärt tråkigt dock att två kollegor ska sluta. 😞 Får hoppas de kommer trivas på sin nya arbetsplats.

I lördags kväll hade jag och Åke lite egentid. Jag köpte biljetter till Joe Labero till honom i julklapp och igår var det då dags att se showen i Kristianstad arena. Jag har sett honom två ggr förut. En gång i Göteborg 1998 samt en gång i arenan i stan... Om det var 2008 eller nåt sånt? Hursomhelst så var det en grym föreställning. Och jag tänker att de flesta trick finns det någon logisk förklaring till. Så därför känner jag mig oerhört dum när jag inte fattar. Åke uppskattade verkligen presenten så allt blev toppenbra. Kan verkligen rekommendera att ni kollar på Labero om ni får tillfälle nån gång. Grymt skicklig! 🎩⭐🎭

Likes

Comments

Om någon säger till dig att det är sååååå hemskt att hoppa fallskärm, det är sååååå jobbigt med småbarn, det är sååååå obehagligt att flyga, att föda barn är det värsta man kan genomgå... Tro dem inte. Tro inte heller på allt du läser när du googlar för det skapar ofta orimlig ångest och helt fel förväntningar. Jag har gjort det förut. Jag trodde det skulle vara helt sjukt jobbigt med tvillingar eftersom "alla" sa det. Men det var, och är inte sjukt jobbigt. Det är tufft emellanåt och första året var mer bekymmer än inte bekymmer. Men oftast har det varit praktiska saker och Joars sömnstörningar som ställt till det. Men det var som sagt inte sjukt jobbigt.

Jag var ju även lite oroad över den här "magnetröntgen" jag skulle göra. Som min hjärtdoktor tyckte var en toppenide. Det verkade ju som en fruktansvärd upplevelse, åtminstone för oss som har en liten släng av klaustrofobi. Så idag var det dags, på sjukhuset i Lund. Jag kom flera timmar för tidigt dessutom eftersom jag inte fått ombokningen. Kikade förbi i rummen när jag passerade dörrarna med små fönster. Såg monstermaskinerna och hörde dem också. Jag lovar att nervositeten där var inte att leka med. Så fick jag byta om, ta av allt av metall och gå in och lägga mig på britsen. Fick öronproppar och lurar med musik och så åkte jag in i röret. Och vet ni vad? Det var fasen inte ett dugg obehagligt. Där låg jag bara och lyssnade på Avicii och hörde förvisso ett jävligt högt ljud ändå. BAM BAM BAM VRRRRRRR DÖÖÖÖ DÖÖÖÖ några gånger och sen var det slut. Tog väl 40 min, sk "lightversion" enligt personalen.

Så bilda er en egen uppfattning om saker och ting. Låt inte rykten och sägnar bli sanningar. Upplevelser är högst individuella. Nu är jag dock glad att jag gjort det och det gick så bra. 😊 Var också trevligt att få sällskap i bilen ner av Madde och lille Mikkel. ❤

Likes

Comments

Jag vet ju egentligen vad som hänt. För jag har sett alla papper och skrivit under dem också. Jag har hållit i nycklarna. Men ändå är det helt omöjligt att fatta att vi ska flytta härifrån. Till ett hus. Vårt hus! Men snart ska vi det.... Mindre än 2 månader!

I fredags fick vi som sagt nycklarna. Väl uppe på mäklarkontoret hände något väldigt märkligt. Vi kom att prata om lägenheter på näsby och då visade det sig att Torsten och hans assistent varit hemma hos en tjej och värderat hennes lgh inför försäljning. De hade tittat på köpekontraktet och där stod mitt namn! Min gamla lgh ska alltså ut till försäljning igen och kanske med samma mäklare som vi både köpt och sålt med. Världen är liten. Till detta hör ännu ett sammanträffande som jag inte kan skriva om då det rör jobbet. Men det är nästan kusligt. 😮😮😮

Igår firade vi med rosévin och ikväll blir det skumpa. Dricker väldigt sällan alkohol men nu är det faktiskt tid att skåla! 🍷🔑

Dagen idag har varit så skön. Helt makalöst väder! Var en runda på stan så Grim fick träffa Bamse. Sen blev det en snabbis på Hus och Hem mässan. I morgon blir ett en sväng till huset. 😊🏡👍


Likes

Comments

Ibland känns det som att det är lite för mycket på en gång. Att allt händer samtidigt så att säga. Men det är ju mestadels positiva saker för tillfället så klagar inte direkt. Känner bara att det vore skönt att vila huvudet lite. Det går i 180 jämt... I övermorgon har vi tillgång till huset. Vårt hus! I övermorgon! Några av er läsare är ju husägare redan och tycker väl inte att det är så märkvärdigt. Men när man som vi letat och letat och längtat så fruktansvärt, ja då känns det sååå fantastiskt! 😊😀🏡

Veckan som kommer är fullspäckad. Bland annat ska jag göra den där MR som jag berättat om innan. I Lund. Inget jag ser fram emot precis. Kommer väl få panik i någon form. 😕 Något jag däremot ser fram emot är Joe Labero på lördag! Blir tredje gången jag ser honom. 😊

Eftersom jag är så trött i huvudet och all min energi går åt till flytt, jobb och barn så är jag inte särskilt social just nu. Och jag orkar verkligen inte med folk som bara kräver en massa energi. Jag återkommer till omvärlden när allt lugnat sig. Då kanske jag kan tillföra något till folk i min omgivning igen. Kram på er så länge!


Likes

Comments