Har långledigt nu så varit ledig idag. Som vanligt är det ju inte precis ledig man är när man har alla barnen hemma. Men dagen har flutit på med barn på gott humör och lite dinosaurier och Thomas Tåg. Vi hade även, när Åke kommit hem, ett introduktionsmöte med en nanny från Nannydirekt som vi tänkt anlita... Vi har ju inte jättegott om folk omkring oss som har tid och lust att passa barnen, så därför har vi tänkt prova detta. Fick tipset i en tvillinggrupp på Facebook, funkar det så blir vi glada. Vi kan ju sällan komma iväg på något bara vi två.

Kvällen är snart slut och förhoppningsvis så har polisen lyckats ta några av männen här som kör som idioter. Alltså det är ett under att inte fler människor har skadats. Om de själva kör ihjäl sig bryr jag mig inte ett dugg om, men tyvärr brukar det vara andra stackars oskyldiga människor som råkar värst ut... Man kan ju hoppas de räddat något liv ikväll.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har faktiskt aldrig varit där innan, så det var dags tyckte jag att åka dit. Grim hade varit där tidigare så han fick visa oss runt. För er som inte vet är Lekoseum ett leksaksmuseum med Brio-grejer. Har nog aldrig riktigt fattat hur många olika sorters leksaker det finns... Vi har tågbana och ett par andra grejer hemma, men det var så mycket mer! Favoriten var dock den stora tågbanan, där lekte de länge. 😊 Grim är ju väldigt frälst i tåg, och brorsorna verkar också tycka mycket om det. Efter utflykten åkte vi hem och köpte kinamat. Onyttigt men gott, China Wall är nog stans godaste kinarestaurang, älskar deras buffé. Men idag blev det tre små rätter, inte fel det heller. 🍴

Likes

Comments

Tyckte att Grim behövde lite tid ensam med nån av oss vuxna... Han har det tufft med sina småbröder nu som tar alltmer plats och "är i vägen". Så jag tog med honom på Pappa Kapsyl som var på besök i stan. Där träffade vi Abbe också. Barnen tyckte det var jättesuperkul och var fullkomligt uppslukade av föreställningen. 😊 Tråkigt nog så regnade det och var kallt o trist, så blev köpa lördagsgodis och raka vägen hem.

Ikväll börjar mitt favoritprogram "Så mycket bättre". Det är fin underhållning det, med mening och kvalitet. Bra blandning artister i år, mycket spännande ska det bli. 😊👍 Kollar ni?

Likes

Comments

I måndags var vi ju hos sjukgymnasten med Joar. Allting såg jättebra ut! Han är mycket starkare, rör sig fint och behöver nu bara lite balans och självkänsla, även ett par lära gå skor vore bra. Sen kommer förmodligen de första stegen snart. Visst är det en stor milstolpe och häftig grej när ens barns första stapplande steg kommer, men det kommer kännas ännu mer fantastiskt med Joar eftersom han ändå är så pass sen. Känns nästan otänkbart att han en dag kommer att gå. Men skönt ska det bli när min arma stackars kropp slipper släpa lika mycket på ungarna. Längtar efter det!


Likes

Comments

Var ledig efter helgens jobb idag. Fast ledig är inte helt sant. Har farit runt på massa "måsten" idag, hade planerat både sjukhusbesök och vårdcentralen, men vc ringde de tyvärr igår och avbokade. Så det får vi skjuta på, men på sjukan var jag och besökte doktorn. Jag har ju, som upptäcktes när jag börjat skolan, nån slags defekt hjärtklaff som gör att den läcker lite och det finns nåt blåsljud... Fått detta kollat regelbundet med EKG och ultraljud och arbetsprov och sånt. Har väl sett okej ut och gör fortfarande, men idag var nån specialist från Lund med och kollade. Det bestämdes att jag ska göra en MR. En magnetkameraundersökning! Alltså allvarligt, jag kommer dö, detta är nog det värsta jag kan tänka mig! Jag vill INTE! Jag har jäkligt svårt för små trånga utrymmen och jag har ju bara hört vad folk berättat om detta fruktansvärda. Nej det här kommer bli en jäkla utmaning, de får söva mig annars kommer det inte gå. 😮 Någon som gjort det som kan tala mig lugn? Eller några andra goda råd? 😎

Well, får försöka att inte tänka på det nu. Den dagen det bekymret. Går det så går det annars får det va. Nu håller vi på och avsluta denna tisdagkväll med tvätt, drygt, längtar sjukt mycket efter ett hus och egen tvättstuga. Känns som vi har tvätt från ett helt kompani här. Men skönt när det är klart. 👍👕👖

Likes

Comments

Om ni fick välja tre saker i livet att leva om, göra igen, uppleva på nytt, vad skulle ni göra då? Jag har två säkra svar, mina båda förlossningar, men sedan är alternativen många. Det är trots allt alla våra val i livet, varenda ett, som gör att vi är där vi är idag. Och alla våra val vi har framför oss kommer styra oss dit vi kanske inte har den blekaste om nu. Vår familj står nu inför ett nytt kapitel, eller ja snart iallafall. Känns lite läskigt, kommer vi välja rätt? Tiden får utvisa...

De små har varit betydligt piggare idag. Så pigga att de orkat gnälla och grina mestadels av dagen. Ni vet, när ungar plötsligt ska göra en massa själv och helst samma sak som storebror eller oss vuxna... Men liksom tar sig väldigt mycket vatten över huvudet och det inte går. Eller de inte får, gode gud vilka utbrott det kan komma då! Och detta är nu dubbelt upp!

Just idag har det inte varit alls lätt att vara tvillingmamma. Igår kändes det som en barnlek. Kan säga att man vet aldrig hur en dag blir med dessa små liven. Men som sagt, skulle gärna föda dem igen, det är nog något av det bästa jag gjort i livet trots allt. 😊


Likes

Comments

Vabbade igår med alla barnen. Grim är pigg och har nästan inga prickar kvar så jag körde med honom till kören så han fick komma ut lite. Tråkigt för honom ju att vara hemma för att småbröderna inte är så pigga. Idag är jag ledig för jag ska jobba helgen, får se om vi kan ta oss ut en runda i eftermiddag. Får bli lugna aktiviteter hursomhelst eftersom de små är lite trötta... Kopporna har torkat in nu iaf så blir förhoppningsvis normal vecka nästa vecka. Och sedan är alla friska och krya. Hoppas kan man ju!


Likes

Comments

Idag åkte jag på jakt efter lite tjockare jackor till tvillingarna. Just nu har de fleece och skaljackor men vill ha något annat innan övergång till overallen. Dock verkade det som att inte bara jag behövde jackor, det mesta var utplockat i stan. Hittade iaf fodrade regnkläder, något vi också behövde. Vad har ni på era barn nu när det kan vara både kallt och lite varmare?

Grim kom hem och han är nog den minst prickiga av barnen. Han mår som vanligt också, skönt det. Joar däremot har fått rätt mycket prickar... Tänkte att om det är någon som "behöver" bli smittad av vattkoppor så kan vi stå till tjänst hehe.

Likes

Comments

Så hade höstblåsorna gjort sitt och barnen tillfrisknat... Då skickar Daniel, där Grim är i helgen, ett sms och undrar vad det är för prickar han har. Tänkte att det var gamla höstblåsor men tydligen var det inte det, utan vattkoppor! Kollade på Joar och Vilmer också, jodå även dom har koppor! Känner bara att det blir ytterligare en massa vabb för oss nu och barnen kommer väl knappt känna igen sina kompisar på dagis sen så mycket dom varit borta.... Positivt är att de alla får allt samtidigt och att vi har det avklarat sedan. 👍

Igår var vi några kollegor ute och åt på Bishops. Jag åt röding, fantastiskt gott! Var så hungrig att jag inte hann fota den innan den var uppäten men kan starkt rekommendera den om ni går dit. Det var hursomhelst en riktigt trevlig kväll.

Nu ska vi lägga prickbarnen och förhoppningsvis äta lite tacos i lugn och ro. Hoppas ni alla får en fin lördag!

Likes

Comments

Denna dag har bara varit vård från morgon till kväll. Först operationen på Vilmer, vi hade tid på csk redan klockan 7. Han fick lugnande och sövdes, opererades en dryg timme och sedan låg vi flera timmar på uppvaket. Han var såååå duktig! Inte en tår, inga protester. Fantastisk kille!

Sen direkt efter det körde jag till jobbet och jobbade hela kvällen. Hade en student med mig också. Kan säga att jag är helt färdig! Hoppas på en god natts sömn (trots att Åke tyckte jag skulle ta natten med för han tog minsann gårdagens natt 😐) så jag är pigg på jobbet i morgon. Ser fram emot att jobba lite efter allt vabbande och egen sjukdom.

Vill bara säga att det är så SKÖNT att operationen är överstökad och klar! Nu kan vi lägga detta bakom oss och förhoppningsvis får han inga men av det.

Nu ska jag äntligen snarka! Natti Natti. 🌙

Likes

Comments