13 DAGAR SENARE. GOTT NYTT ÅR! Jag vet att jag är urusel på att hålla igång denna bloggen, men när inspirationen är på noll, så vet man ju nästan inte vad man ska skriva, och känner inte för att skriva en massa tråkiga inlägg - då tar man paus. Men nu när det är ett nytt år och en massa är på G så känner jag för att skriva om det. Och jag hoppas verkligen att ni är här för att stanna och för att följa mig och mitt liv.

Framöver kommer ni att läsa en massor om mitt bröllop, planeringen, min klänning som jag ska designa helt själv, och resor som är planerade, samt en massa tankar kring allt möjligt mellan himmel och jord. Vid frågor eller andra tankar är det bara att kommentera, eller maila mig på: Leila.jiad@hotmail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag. Som sagt en ny vecka vilket innebär en ny start. Jag är den typen utav människa som måste göra något på måndag för att kunna fortsätta resten utav veckan. Kan inte börja mitt i veckan om jag bestämmer mig för något. Hursomhelst, hade ett kort pass idag, 8-12. Sedan åkte jag hem för att packa väskan, vilket ledde till att jag tog min rumpa till gymmet. Ett svettigt pass var det. Försöker hitta motivationen och vill återgå till den gamla gymfreak som jag var back in the days. Känns så himla gött att vara tillbaks. Gymmar inte bara pga utseendet, det är bara ett plus. Älskar att gå till gymmet för att rensa tankarna, träning är min terapi. Kommer inte ihåg sist jag mådde så bra! Gick därifrån med hakan uppe och ett leende på läpparna. Feels good to be back.

Love, L

Likes

Comments

festligt rött
Vartmt, glamoröst och perfekt för att krydda till mörka höstkvällar - rött är ju klassiskt av en anledning! Någon mer som älskar att bryta sina tråkiga outfits med den klassiska röda färgen?

Likes

Comments

Drömmer mig bort till varmare breddgrader. Saknar palmerna, de kalla drinkarna, värmen, solbrännan, helt enkelt sommaren. Vill tillbaka, klarar ej av det kalla och gråa vädret. Vill ha sol!

Sitter på bussen och ska alldeles strax springa iväg till pendeltåget. Ett arbetspass på fem timmar är inte alls jobbigt, men känslan av att stå där instängd utan några fönster i butiken känns bara alldeles för tråkigt. Nåväl, får la se de från den ljusa sidan, har ju åtminstone inte tråkigt då jag stänger med underbara kollegor.

Love, L

Likes

Comments

Wanties. Alltid snyggt att bryta en snygg outfit med något sportigt, tex - skinnbyxor, sneakers, T-shirt och en pälsjacka. Hur snyggt är inte det? Känner att jag behöver uppdatera garderoben när det kommer till mitt favorit märke. Dock måste jag nog rensa garderoben först. Ni hittar allting på nike.com.

Love,

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder, är något otroligt utmattad. Men en kopp te gör alltid susen. Haffa mig en påse med gott te inne på indiska, påsen lockade mig först, men sedan när jag smakade på det, fy vad gott! Favorit teet nu. En exotisk smak i munnen, kan ej bli bättre.

Nu ska jag hoppa in i sängen, linda in mig i ett par x-antal filtar, får ej glömma mitt te, samt ett avsnitt med GG. Sedan, sist men inte minst, få mig lite sömn som jag inte fick natten innan. Jag säger godnatt för idag.

Love, L


Likes

Comments

Ni har väl inte glömt min instaram? Följ mig där också! @leilajiad

Likes

Comments

Då var det måndag igen. Känns så himla gött att det är en ny vecka, samt väldigt tråkigt att helgen är över. Detta var min lediga helg, vilket innebär att helgen ni ser fram emot, ser jag ej värst så mycket fram emot. Nåväl, vi alla har olika och jobbiga arbetsschema. Vi alla får slita någon gång när andra får njuta. Men som jag själv brukar intala mig själv, vill man spendera får man tjäna. Speciellt om man älskar att shoppa som lilla jag då.

Dagens schema ser väldigt skönt ut som tur då jag inte fick ett blund inatt. Med andra ord har jag vart uppe hela natten och kollat massa serier, Damir också. Skönt att man kommer att sova gott ikväll då. 8-12 ynka fyra timmar jobbar jag, sen möter jag upp bästis på en kopp kaffe innan hon for mot jobbet. Träning står inte alls på schemat, ingen energi. Sen ska jag försöka koncentrera mig på lite plugg. Så mycket som går runt i huvudet nu.

Ha en underbar dag mina hjärtan.

Love, L

Likes

Comments

Lördag kväll. Ställde först frågan till mig själv om jag verkligen orkar gå ut? Vilket jag först inte gjorde, samt att jag inte kände suget för att dricka - vilket jag ångra i sista sekund. Kvällen bjöd på olika barer, vi har en tendens att gå till olika barer tills vi bestämmer oss för att parkera våra rumpor. Låt oss säga en standard kväll, haha. Kvällen var underbar, samt mina underbara vänner fick en på mycket bättre humör. Fick i mig lite allt för mycket vin + cider för den delen, så kramade m toalettstolen slutet av kvällen. Hemgången var rätt tidig, så jag missade att dansa. Nåväl, får la skaka på rumpan lite extra mycket nästa gång.

Helgen har vart underbar. Nu får jag välkomna en ny vecka med nya möjligheter. Godnatt.

Love, L

Likes

Comments

Vad har jag att säga om min pappa? Inte så mycket. Vi ses då och då, beroende på när han är i Sverige. Har vi kontakt? Nej, inte så värst. Känner jag honom? Nej. Vi är likadana. Jag är som honom, humor, samma temperament, samma leende, samma tankar kring allt, ser ut som honom. Önskar att jag kände honom mer. Önskar ibland att jag kunde vända mig till honom när jag behövde min pappa, alltså i pappa-situationer. Jag älskar honom. Han är min svaga punkt. Men har inte så mycket mer att säga.

Min mor. Hon är den som har uppfostrat mig. Själv. Alltid vart där för mig. Hon är min krigare, kvinnan jag ser upp till. Aldrig sett någon kämpa så mycket som denna kvinnan, min mamma. Hon är min hjälte. Såg alltid till att vi hade mat på bordet, såg alltid till att jag fick precis vad jag än pekade på. Slet på sin rygg, jobbade på tre olika jobb. Sov 4 timmar om natten, enbart för att jag inte ska känna av att jag inte har en pappa. Hon klarade högskolan, hon gör mig stolt. Hon har gjort mig till den personen jag är idag. Hon får mig alltid att le, den som alltid får mig på bra humör. Hon älskar mig för den jag är, inte bara för att jag är hennes dotter. Inte alla som gör det. Hon är en obeskrivlig person. Hon får mig att vilja göra saker jag aldrig vågat göra, tar bort din rädsla. Hon är både min kung och min drottning. Om det är någon jag tillägnar denna dag till, så är det till min mamma

Jag älskar dig mamma.

Likes

Comments