INTERIOR

Södra vägen 51 Lorensberg Götenorg

Skrollar förbi på HEMNET och finner denna fina lägenhet i flödet. Hur kan man vilja sälja en sån fin lägenhet? Jag föll verkligen för den. Nog med att den ligger centralt, hur mysigt är inte det? Detta är en lägenhet jag drömmer om alla dagar i veckan. 

Visst var det otroligt fint?

xx, l

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ATT HA BARN

Ska alldeles strax börja göra i ordning lillen för en promenad ute i solen och då kom jag tänkandes på denna krämen jag blivit rekommenderad. Nu när det är både kallt och torrt i luften så har Melwin fått torra utslag, eller utslag kanske det inte heter. Han har fått torra fläckar på ansiktet som blir ganska röda och jag tror att de svider lite si sådär, kan tänka att det är någon aning jobbigt för en liten bebis som han.

Jag är verkligen jätte noga med att smörja hans ansikte som får lida denna årstid. Bebis som han är så är han väldigt känslig, men alla krämer som jag har hemma hjälper inte. Då blev jag rekommenderad denna kräm - MINI DERM. En fet kräm som ska hjälpa, och man ska smörja 3 gånger om dan, speciellt när man ska ut. Nu har vi ännu inte testat denna, men tror nog den lär hjälpa. Sedan har de även en fetare kräm från samma märke ifall denna nu inte skulle hjälpa.

MINI DERM - Ett läkemedel för behandling av torr hud. Krämen smörjes in vid behov, gärna flera gånger dagligen samt alltid kontakt med vatten. Smörj in så mycket kräm som huden kan ta upp utan att det känns kladdigt.

xx, l 

Likes

Comments

MOMLIFE, SHOPPING

USCH! Jag som trodde att våren var påväg att titta fram, åtminstone få lite sol och plusgrader, menmen... Blev inte alls som jag tänkt mig. Vintern är verkligen en årstid jag gillar minst. Jag är den typen som både älskar vinterjackor, men avskyr hur tungt det kan bli, då mina hormoner inte riktigt är på sin bana ännu så blir jag extremt varm i allt jag tar på mig. Sen kan jag inte heller ha på mig vårjackor då jag inte vill bli sjuk. Förstår ni mitt dilemma?

Sedan har vi Melwin som avskyr mössor, men mamma som jag är så tycker jag att han passar så himla fint i alla möjliga mössor jag köper till honom. Nu överdriver jag inte heller, men är rätt säker på att vi är uppe i 20 mössor. Denna fina mössan har vi nu i två färger, denna fina gråa och en babyblå, så himla gulliga.

Ni hittar denna mössan HÄR

xx, l 

Likes

Comments

SHOPPING, FASHION

BILD TAGEN FRÅN NOUW.COM/YAYAS

Överdel HÄR // Nederdel HÄR

Kan inte våren titta fram nu? Skrolla förbi @Yayas och såg detta ursnygga setet och kände med detsamma att jag själv behövde äga ett sånt fint set. Det är även på tiden att uppdatera garderoben med färgglada plagg då den svarta färgen har tagit över och det känns dystert inför våren.

Hur fint var inte detta setet? Jag är helt kär!

xx, l

Likes

Comments

INTERIOR

Hur fin vägg? Jag är ju på gång med att fixa min lägenhet och är inte närheten utav klar. Har även blivit besatt när det kommer till inredning som ni redan vet, så senaste tiden har jag börjat följa en massor med nya på instagram. Har hittat mig en ny favorit på instagram som heter @favorella. Dessa bilder hittade jag på hennes konto och jag blev verkligen helt kär. Så här vill jag ha det i mitt vardagsrum så fort sofforna kommit och golven är bytta, då slänger jag mig direkt på väggarna för att få det lika fint.

Vad tyckte ni? Visst var det fint? En annorlunda smak. Annorlunda gillar jag. Dock kommer jag att köra på vita ramar, då jag vill hålla det ljust. Fast det är fortfarande inte bestämt, kan även bli svarta ramar, vem vet.

Framöver kommer jag även att dela med mig av en hel del inredning, har gått och blivit galen och har en så kallad passion för inredning just nu. Undrar hur länge det varar?

xx, l 

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er hjärtisar! Idag är det en sån dag där jag verkligen inte känner för att göra någonting alls. Hatar när jag mår såhär vissa dagar. Jag önskar ibland att jag hade ork för vissa saker men idag är det en sån dag där jag bara känner för att lata mig, äta taco rester och kolla klart en hel säsong av Pretty Little Liars, och sist men inte minst leva i mina nya gulliga tofflor.

Ska iallafall ta mig an och fixa lite grejer, gå igenom inkorgen på min mail och kanske, bara kanske, städa lite. Avskyr när det är stökigt här hemma, men ibland känns det även mysigt när man inte behöver göra någonting alls heller. Borde dock plocka bort tacosen, lär inte lukta gott ifall det ligger framme på bordet...

Haha, snacka om ett pep inlägg.

Tofflorna hittar ni på H&M, deras rea är ju underbar, fyndade bland annat dessa tofflor, en knyttröja och lite fint till Melwin.

xx, l

Likes

Comments