En underbar kväll... Uppdateringen har varit sämst, samt fritiden. Jobbet har tagit över! 

Igårkväll - tvinga våra män ut oss. Vi båda jobbar som f*n, vilket innebär att vi nästan aldrig går ut och tar en drink, nog med det - kommer inte sist ihåg när jag hade en tjejkväll? Denna kvällen var nog bland den bästa kvällen på länge, och fler sådana ska det bli. 

Love, L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

TISDAG. En ny dag, ett till tidigt arbetspass, lite sömn - en trött utmattad tjej. Arbetspasset varar till 16. Planerna ser suddiga ut, får se vad jag lär hitta på idag. Arbetspassen är jobbigare för varje dag som kommer, men vill man unna sig får man slita.

Love, L

Likes

Comments

GODMORGON! Då var det måndag igen, vilket innebär en ny vecka och nya möjligheter. Jag ser varje dag som en effektiv dag. Man jobbar, kämpar och svettas varje dag för att nå sitt mål i livet. Varje dag är en strid för mig. Enda jag tänker på är mitt mål, att jag vill lyckas och bli något jag drömmer om.

Dagens planer - jobba fram till 16, sedan på familjemiddag hos D's mormor då det är en muslimsk högtid. Önskar er en bra dag, må den va framgångsrik och effektiv. Jaga era drömmar.

Love, L

Likes

Comments

Åhh, saknar mina rufsiga flätor. Förlåt för den dåliga uppdateringen, jobbat hela helgen lång och har några arbetsdagar kvar innan jag kan pusta ut. Svängde in på JULA efter jobbet - köpte med mig målarfärg till köket. Nu är alltså allt köpt, men måste hitta tiden till att måla också.

Nu - säger trötta jag som ska upp om 5 timmar, godnatt.

Love, L

Likes

Comments

På Hard-Rock Café. En smaskig och saftig burgare smälter i min mage just nu. Mätt och belåten. Fortsatte kvällen med en promenad runt stan och sen vidare till oss. Börjar känna mig gammal. Jag är full med energi och älskar att dansa, men har tappat suget för att festa. När man är med någon man älskar, så tappar man suget för allt som man hade när man var singel - kröka, festa, dansa och allt sådant. Nu mera föredrar jag lugna kvällar med vänner. Gud, va tråkig jag har blivit. 

Nu - säger lilla jag godnatt. 

Love, L

Likes

Comments

Godmorgon. Snooz-knappen är farlig för mig. Ledde till att jag snooza i sömnen 3 timmar i streck. Hur lyckas jag? Inte alls bra.

Vad har hänt med vädret? Grått och tråkigt vilket innebär att mitt humör inte heller är på topp så fort solen gömmer sig bakom de gråa molnen. Vad ska man ha på sig? Fuktigt ute dessutom, vilket innebär att bomber jackan blir för varm, kanske blir en tunn trenchcoat och lite halvt tunna kläder. Håret får vara uppsatt då de har en tendens att leva sitt eget liv i fuktigheten.

Dagens planer - fix & mix, hälla i sig kaffet och röra mig mot D's mormor då jag ska montera ett skåp åt henne. Sedan mot kvällen blir det nog utgång med S & Z.

Love, L

Likes

Comments

​Tog en välbehövlig sovmorgon idag och vaknade även med värk i magen - mens. Mysigt. Reste mig upp oavsett och trotsade mensvärken. Ligga i sängen idag eller njuta av min lediga dag och må bra? Vad väljer man då? Jobbar man lika mycket som jag gör, så föredrar man att catcha upp med vänner än att ligga kvar i sängen hela dan.

Slängde i mig lite nybryggt kaffe och lite frukost, gjorde mig iordning och sedan rörde jag mig mot centrum för att möta upp bästis. Inget slår våra mysiga dejter. 

Love, L

Likes

Comments

HOW ABOUT A NEW START? 

Vad har ni missat? Jag har förlovat mig, köpt en lägenhet med min älskling och jag gifter mig nästa år 27e maj 2017. Något jag ser riktigt fram emot är att gifta mig med mitt livskärlek!

Vad kommer jag skriva om här i bloggen? Planeringen inför the big day, min vardag of course, träning och tankar mestadels. Annat kommer med tiden.

Love, L

Likes

Comments