View tracker
View tracker

​Dessa borstar ifrån Real Techniques är så himla bra, så enkla att använda, lätta att tvätta och sminket blir så bra då de är mjuka och lena. Borstarna är gjorda av syntet så det är bra, sen är dessa borstar ifrån Berlin-kollektionen så otroligt snygga, dom är inspererade av Berlins gatukonst. I detta paket så igår det fem borstar.

Buffing brush - med den så applicerar jag mitt transparenta puder, stippling brush - men den så brukar jag applicera min foundation med den borsten så slipper man ränderna som lätt kan uppstå om man har en kompakt borste. Contour - brush men denna så applicerar jag min contour, delux crease brush men den borsten så brukar jag skugga ut min ögonskugga om jag tycker att den är för skarp och den sista borsten är en base shadow brush den använder jag för att lägga min ögonskugga den är så behaglig, perfekt storlek för ögonlocket. 

Likes

Comments

View tracker

Dessa två highlighters är verkligen hur fina som helst så enkla att applicera och de ger verkligen en jättefin lyster på huden. Man behöver ytterst lite för att de är verkligen så sjukt pigmenterade.

Den till vänster heter " Beverly Hills " & den andra heter "Rodeo Drive"

Likes

Comments

Buketten med blommorna står bakom ett fönster, där jag har dragit för gardinerna lite för att det inte ska bli ett så skarpt ljus, så resultatet blev ett behagligare, mjukare ljus. Jag tycker även att blommornas färger kom fram mer när ljuset blev lite mjukare, bilden känns så harmonisk att titta på, öka ISO några steg lite brus gör inget. Bilden är tagen med en Canon EOS 5D Mark III & Canon EF 70-200/2,8 L IS II USM

Likes

Comments

Bilderna är tagna med en Canon 5D Mark III + Canon EF 70-200/2,8L IS III USM

Likes

Comments

Detta är en ögonskugga ifrån Clinique dock så använder jag den som ett rouge eller så tar jag lite endast över min highlighter det beror på vad jag känner för, den är så lätt att applicera och man behöver inte ens mycket för att den ska synas. En riktigt bra en och enkel skugga den är rosa med lite guldskimmer, hur fin som helst! Clinique Lid Pop Färgen heter 02 cream pop.

Bilderna är tagna med en Ca​non 5D Mark III + Canon EF 70-200/2,8L IS III USM

Likes

Comments

Lilla Leia, så söt!

Bilderna är tagna med en Canon 5D Mark III + Canon EF 85/1,8 USM 

Likes

Comments