"LEILA20YR" ger dig 20% rabatt + fri frakt, på TVÅ beställningar det gäller till och med 31/5 hos Yves Rocher ! ❤️
Riktigt bra produkter som verkligen BOOSTAR hyn!
Dessa produkter som är på bilden passar personer med normal hy och jag tycker verkligen att de funkar hur bra som helst på min hy. Så jag rekommenderar verkligen dessa produkter, sen finns det även produkter för torr & för fet hy, det är säkert minst lika bra!
Ett riktigt bra tillfälle nu att testa när jag har denna rabattkod till er, plus att det är fri frakt!

( Inlägget är i samarbete med www.yvesrocher.se )

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna palett som är ifrån Dior är helt fantastisk att bara titta på för att inte tala om hur pigmenterad den är, sminket på ögonen sitter utan problem hela dagen. Skuggorna är riktigt fina skimriga men de funkar bra både till vardags & till fest så den lilla paletten är perfekt att ta med sig överallt! Dock så slängde jag de borstarna som medföljer för att jag avskyr verkligen sånna, men det är ju en smaksak såklart!

Har letat överallt men jag tror att paletten tyvärr inte finns att få tag på längre, jag köpte min på Kicks

Likes

Comments

Dessa två glasfigurer ifrån "Kosta Boda" är ett måste om man älskar smink och skönhet så fina detaljer att piffa upp sitt rum med, verkligen. De finns i flera olika färger, finns även som skor och läppar jag skulle lätt kunna tänka mig att ha fler i samlingen gärna något läppstift till i någon annan färg och i den större storleken. Perfekt att önska sig som present när man fyller år eller liknande.

Likes

Comments

​Dessa borstar ifrån Real Techniques är så himla bra, så enkla att använda, lätta att tvätta och sminket blir så bra då de är mjuka och lena. Borstarna är gjorda av syntet så det är bra, sen är dessa borstar ifrån Berlin-kollektionen så otroligt snygga, dom är inspererade av Berlins gatukonst. I detta paket så igår det fem borstar.

Buffing brush - med den så applicerar jag mitt transparenta puder, stippling brush - men den så brukar jag applicera min foundation med den borsten så slipper man ränderna som lätt kan uppstå om man har en kompakt borste. Contour - brush men denna så applicerar jag min contour, delux crease brush men den borsten så brukar jag skugga ut min ögonskugga om jag tycker att den är för skarp och den sista borsten är en base shadow brush den använder jag för att lägga min ögonskugga den är så behaglig, perfekt storlek för ögonlocket. 

Likes

Comments