Haha vilken fin bild... men så här ser de ut för mig just nu när jag är på jobbet och utan detta skulle mina 10 timmar ute vara så jobbiga. Hemma så har jag flera andra läkemedel men dem hjälper fan inte. Börjar alltså om 5 minuter och slutar om 10 timmar, men vad gör man inte för att få lite lön liksom!

Är taggad på att se hur det går med jobb och skola för då kan jag ungefär se hur mycket jag får i månaden och om det räcker för mig med hyra/mat/etc när jag flyttar hemifrån. Det börjar gnaga lite inombords att skaffa något eget men är så hem kär att jag inte vill flytta än. Sen så vill jag köpa något riktigt bra, alltså det måste finnas en walk in closet!!

men nu måste jag byta om och börja jobba!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom hem nyss efter två föreläsningar, en om VFU som handlar om praktiken som vi ska göra om två veckor. Sen tentan som vi ska ha nästa vecka! Men ju sjukt taggad på praktiken för har aldrig gjort de förr, inte så taggad för tentan!

Ska äta lunch sen iväg och jobba tills 22:00, och så kommer de va hela helgen... men mår mycket bättre nu med halsen så kommer orka jobba och inte dö av hostan...

Likes

Comments

Torsdag, dagen innan fredag och den dagen som många längtar efter är runt hörnet. Själv ligger man här med all plugg runt omkring sig och hostmedicinen som jag måste ta var tredje timme. Längtar man tills imorgon? Nej, för måste jobba denna helg men kan säga att kroppen börjar strida emot allt hårdare så får se om jag ska jobba!

Men ska fortsätta försöka läsa och förstå det jag läser då hjärnan är mos och tar inte emot information på de bästa sättet. Hoppas ni har det bättre än mig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Står här på UNI orkar inte cykla hem, då min hosta dödar. Är så deppig för börjar sakna träningen men min hosta som jag har vill inte gå över och så fort jag anstränger mig så står jag där och hostar som om jag har sprungit maraton. Men ska hem och börja plugga på direkten då jag ska jobba hela helgen, 10 timmars pass. Så vill få det gjort!

Asså Zingo this guy LOVES fall! Helt seriöst så är löv det bästa han vet och lövhögar som han kan springa igenom! Så söt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Önskar att jag kunde bara packa min väska och boka första flyget till vart som helst. Är så sugen på att åka till ett land som jag inte kommer att tröttna på, som ger mig nya saker att se på och nya upplevelser. Men med plugget nu är den drömmen krossad, får spara upp sen så fort jag kan åka så får jag göra det!

Likes

Comments

YouTube
Leila Najetovic