Såå glad över att min väska har kommit hem och den är så fin och perfekt i storleken. En sådär mellan liten väska som får plats med det mesta! Så underbar och perfekt till hösten då den en grå samt blåaktig nyans som gör den lite unik med färgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag tog vi oss till Karlskoga för att bara för en stund åka ifrån hemmet och ha tankarna någon annanstans, gick ju sådär. Men Zingo fick iallafall för första gången ta en simtur så han också fick göra något och inte bara vara hemma. Var borta en kort stund sen åkte vi hem, nu sitter vi och äter lite mat.

Likes

Comments

Igår tog jag och Filip chansen att åka till stan och shoppa lite samt äta ute, hittade lite grejer till mig men vi försökte mer hitta kläder till Filip då jag har redan en för full garderob. Sen så gick man och la sig då man kände som att man har blivit påkörd av ett tåg. En sak hade skett mer personligt eller typ vill inte skriva om det på sociala medier eller något liknande då jag tycker att det är fel. Man måste ha sina egna gränser och just vissa saker tycker jag inte man ska gå runt med och säga till alla. Men nu är det lördag kväll och bilder kommer med vad vi har gjort idag!

Likes

Comments

Hela veckan så ser man sitt schema och det är 10 timmars pass hela veckan. Som tur så är jag ledig nu under helgen. Sköööönt!!

Likes

Comments

Tio till åtta idag sen är det bara tio timmars vila och tillbaka till jobbet. Helt sjukt men så är det när man är behovare och folk blir "sjuka" en vecka innan deras semester och man får hoppa in och ta deras pass. Skulle ju egentligen vara ledig denna helg men liksom varför inte jobba om man ändå kommer bara sitta hemma och spela farmville typ hahaha...

Likes

Comments

Heej!!
Så idag har morgonen varit skön, ni som läser mina inlägg vet men samtidigt som jag gick runt och tänkte på annat så väntade man på svar från universitetet om man har kommit in. Hela deras sida har segat för mig och det har varit server fel för mig, troligen då alla loggar in och kollar. När jag loggades in så bara hoppade luften ur mig för jag var så nervös, har ingen anledning till det, men nervositeten var på G tills man såg att man har kommit in! Pustade ut och nu är det avklarat!

Likes

Comments

såå mina underbara människor, idag har jag redan varit och shoppat. Vaknade tidigt och prick tio var man och shoppade lite. Hittade vanliga basic svarta jeans, basic svart tröja, mjukis och tränings shorts. Inget märkvärdigt men något jag behövde. Nu så blir det brunch och sola, är ledig idag så ska njuta av att jag kan slappa i solen. Tror inte det blir något mycket bloggande under helgen då jag jobbar: fredag - 12 till 22. Lördag - 10 till 20 och Söndag - 8 till 19.

Likes

Comments

YouTube
Najetovic