Sitter här ute nu med Zingo Bingo och njuter av inte solen iallafall då molnen är alltid ivägen men vill inte sitta hemma utan det är mycket skönare här ute. Så idag köpte man linsvätska samt laddare till min GoPro.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fast än jag fortfarande bor hemma sitter jag och ser efter flera olika dekorationer och inspiration till min lägenhet. Speciellt till balkongen, var ju på Ikea här om dagen och såg den finaste ställningen för blommor. Ska ha det så mysigt på min balkong med fina blommor samt mjuka soffor, ska förhoppningsvis om det går ha inglasat men det tror jag inte funkar vart som helst. Vädret är sämst här hos oss så man vill ha inglasat så man kan sitta på balkongen även om det snöar eller regnar. Längtar att ha mitt egna space MEEN det kommer vara så tomt och dött, ska förklara nu.

Jag sitter i mina bröders rum just nu och gör det alltid, är aldrig i mitt rum då det är mer liv här och ingen är ändå i mitt rum, jag vill inte vara själv då det blir tyst och tomt. SÅ jag vill ju flytta för det måste man tillslut göra men vill ändå inte för jag skulle komma hem för att bara höra mina bröder bråka, lite stimulans i öronen och inte bara tystnad.

Likes

Comments

Kära läsare ni måste ju börja följa mig på Instagram också så dra en klick på FÖLJ och så kommer ni inte ångra er. PUSS.

Likes

Comments

Det kommer ta sin tid att hitta sig själv i denna värld, att veta vad som är DU och inte. Vi har det svårare nu med allt socialt omkring oss men känner att det gör oss ännu starkare om vi kan se bort från alla sociala medier och inte jämföra oss med de "perfekta" sidorna och kunna säga DETTA ÄR JAG. Misstag kommer bli gjorda och brustna hjärtan från att vänner du haft hugger dig i samma sår du en gång hade kommer ske. Från att förälska sig till att sluta känna något. Till att checka av din bucket list alla resmål du har gjort. Vi måste gå igenom saker för att hitta det vi älskar och vill fortsätta med. Så fortsätt med det DU gillar och om du vill resa jorden runt gör det, om du vill test på en helt ny stil gör det. Så länge du är glad så kör fullt ut. Hitta din egna väg och luta dig inte för mycket på någon annan för vem som helst kan lämna dig och då har du bara dig själv! Be stronger!

Likes

Comments

JAAAAAA min underbara klänning är här som jag har fått från Bubbleroom, inget sponsrat utan jag vann en underbar tävling där jag fick välja 5 klänningar och denna tog slut så fick vänta tills de kom en påfyllning så dem kunde skicka iväg en till mig och YAZ! Ska till skräddaren för att justera längden och vid brösten. Men annars Love it, måste nu välja två till men inget passar mig just nu så får låta andra välja så dem får en gratis klänning också. Får ta fram systemkameran och ta bilder med denna klänning. Måste bara kolla runt med folk för någon måste ta bilderna. Tog några snabba bilder men liksom man är sjuk i ansiktet helt död och förkyld så den fick inte komma med för det skulle förstöra den vackra klänningen Hahhaha..

Likes

Comments

Har monterat upp min nya byrå till mitt rum och det var verkligen struggle. Ville dock ha en helt annan men den skulle sticka ut för mycket ut och inte passa in bland mina möbler. Dock heter båda Malm så måtten på djupet ska ju väl vara lite liknande.Nu är det bara att organisera allt och få allt på sin plats. Köpte med en akryl organisation låda eller vad man nu kan kalla det. ÄLSKAR den verkligen för man får plats med allt möjligt. Sen så har jag en låda med ögonfransar samt ögonskuggor. Detta har tagit sån plats i min mini låda under sminkbordet då jag använder det då och då. Så nu kan jag ha en speciell plats för dem.

Likes

Comments

Liksom att jag måste ta brorsan mobil för att ta bilder och blogga är ju knappt OK, klarar inte av det längre så ska nu kolla efter mobiler. Man kanske byter till iPhone?

Har jobbat till tre idag och var ute och solade lite med Zingo, han älskar verkligen vädret då han bara sitter stilla och njuter av utan att ens märka att andra hundar går förbi. Men denna helg är jobb vecka så imorgon från sex till tre också sen tar jag mig till Filip en stund då han nu bor 40 minuter bort från Örebro så vi får ses varje helg. Men ska nu ta min glass och kolla på ipaden samtidigt som jag solar på balkongen.

Likes

Comments

YouTube
Najetovic