Sitter och väntar tills filmen ska startas, vi har hunnit ta lite bilder innan folket kommer in och fyller på salen. Det blir Baywatch sen får vi båda åka hem då vi jobbar tidigt imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så idag är jag ledig från jobbet men vi har möte varje tisdag så fick åka upp till stan. Sen när jag kom hem från mötet var Filip hemma hos mig med blommor och planer att vi ska kolla på bio ikväll! Så det händer ikväll!

Likes

Comments

Sitter ute på satin med Erna och just nu har vi beställt mat och sen blir det en flaska rose!

Likes

Comments

Heellu!! Liksom vädret är ju katastrof för min hund, man tror liksom att det ska vara soligt men så regnar det och honom får vi gömma då han har en sån tjock päls. Om han blir blöt blir det inte så skönt för honom. Men efter regnet kommer solen?

Nu äter vi frukost och måste snabbt till karslund där brorsan har sin match. Man hatar men ändå älskar att vara hejarklacken, man är så energifylld samt så stressad typ att man står på tårna för det mesta och stirrar för att inte missa något! Men så ser hela helgen ut för mig!

Likes

Comments

Såå nu håller jag på att överföra bilder till en hemsida så jag kan skriva ut dem för dem tar sån plats och jag vill få ut dem så snabbt som möjligt för att bevara minnen innan min gamla dator kraschar. Så medans bilderna laddas kollar jag på Teen Wolf och lyssnar på musik! Men ska fixa min gamla dator sen fixa min nya med anti virus samt lite spel!!

Likes

Comments

Heelluuu!! Rast nu för jag jobbar för fullt då snart så kommer man börja åka till universitetet varje dag. Helt nytt liv, taggad som skjutton och en till sak MIN egna nya dator är äntligen här! Så efter jobbet ska jag försöka möblera om mitt rum lite då jag har ingen aning om vart jag får plats med datorn för den ska jag börja använda ofta!

Likes

Comments

YouTube
Leila Najetovic