Ute på äventyr med Zingo och han fick åka buss för första gången och så har han hittat en ny spot för honom som ni ser där han kan sova. Han är ju mer som en katt. Som jag skrev blev jag sjuk i måndags och är fortfarande förskyld som bara den. Samt så har jag jobbat denna vecka och sista arbetsdagen är imorgon sen är jag en dag ledig tills jobbet kallar på än igen. Så liksom sitter med morgonrocken tills jobbet börjar för jag känner mig så öm i kroppen. Ska sova nu lite så jag orkar jobba ikväll.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej!
Så hade planerat att ha en fin start på veckan, åkte igår hem till Filip och tänkte spendera 2 dagar där men vaknade dagen efter med halsont, snuva och huvudvärk. Så han får bli min sjuksköterska och ge mig allt jag behöver. Kroppen är ju så skör just nu och man är 100% ännu mer känslomässig.

Inte nog med det så är Zingo lite för busig med Filips hund så man måste hålla koll på honom och stoppa honom då han inte fattar när någon hund skäller på honom. Han vill bara leka, men idag har han lugnat ner sig och sover halva tiden. Nog för han sov inget under natten.

Men hade planer denna vecka men verkar som att man får vara hemma och sova samt vila. Så bjuder på lite bilder på en fräsch tjej men en underbar klänning från Nelly.

Likes

Comments

Denna underbara galning som är min lilla bebis är nu 5 månader. Han är drömmen som gick i uppfyllelse. Just nu är han den busigaste som vet vad han får och inte får göra men testar allt ändå för att se vad vi säger. Han har sin favorit leksak som han går runt med hela tiden när han är som gladast. Man kan säga att han är en fluffig liten kanin som får sina ryck då han springer fram och tillbaka 100 gånger om. Han vet hur han ska väcka mig på morgonen och sätter sig vid ytterdörren för att visa att han vill ut. Han är min och jag är lycklig.

Likes

Comments

YouTube
Najetovic