Så de är snart 1 år sen jag färgade mitt hår brunt. Nu har de ju försvunnit lite och de är en tråkig färg just nu. Man ser utväxten lite, har mörkt blont hår som liknar ljus brunt så har ju inte värsta utväxten. Men nu undrar jag om jag ska kö lite mörkt igen eller slinga ljusare så jag blir blond igen. Fast har lust med mörkt hår. Nu så går de bruna mot de gula för mitt blonda kommer igenom och under sommaren får jag ljusare hår samt slingor. Så nu är de både brunt, blont blandat med varandra. Vad tycker ni? Ska jag forsätta håret vara så som den är under vintern? Eller färga ljust/mörkt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Vaknade självklart tidigt imorse för att rasta hunden. Nu kan man inte somna om men hunden har deckat. Lucky for him. Sitter och kollar på Smallville, fortfarande hemma hos Filip men han är på jobbet. Kommer åka hem ikväll för att jag jobbar under hela helgen. Sitter och kollar på Zingo, han är ju så söt när han sover. Man vill bara krama om honom.

Likes

Comments

Kanske inte den som gillar att le framför kameran men det var värt ett försök. Måste få några bilder på honom. Han har en instagram nu!!
Instagram: ourdogzingo

Men jag (dont mind the hair) och han åkte iväg till Filip och resan gick kanon. Just nu ligger han på mitt knä och degar men allt är så nytt så han har de lite svårt att somna för han måste kolla överallt så fort något händer. Men för att han har åkt iväg för första gången någonstans långt bort och nytt så är han väldigt modig!

Likes

Comments

Work, Work and more Work. Så skönt att man kan lyssna på musik under passet, liksom annars skulle jag dö av tystnad för detta jobb är väldigt "osocial" av sig. Klarar inte av tystnad. Men slutar 12 ska snabbt hem packa och åka med Zingo till Filip. Hoppas hunden kommer tycka om stället, han måste vänja sig att byta gräsmattan lite då och då.

Kan säga att denna låt har sens den kom ut fastnat i mitt huvud. liksom jag gillar den verkligen!

Likes

Comments

YouTube
Najetovic