Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdag!!!
Veckan är så trög men efter idag så kan jag sätta mig i soffan och inte vid datorn med plugget till halsen. Är i skolan idag från elva till fyra, sen så ska jag skicka in mitt arbete men först kolla igenom om något fattas! Ska försöka göra de snabbt så jag kan träna idag, för har nu skippat det i tre dagar för man slutar så sent på skolan sen så skulle jag skriva uppsatsen!

Men liksom imorgon sker de saker, Timebeer hela kvällen sen så ska vi till kåren på fredag! SEEN, ska jag ha en hel helg för mig själv och bara relaxa! Fixa naglarna, kolla film, träna, yoga och ha en stressfri dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Goodmorning!!
Älskar att dela med mig med er dessa bilder för jag blir bara ännu taggad på mig själv och påminner mig själv om allt positivt jag ska tänka på samt göra. Hoppas ni känner desamma gällande dessa inlägg och önskar er en underbar tisdag!

Själv är det praktik som gäller, sista veckan, sen tillbaka till plugget. Ska iväg till uni för att få mer information angående utlandsstudier som jag verkligen vill göra! Så vi får se om mina frågor jag blir besvarade sen ska jag se vart exakt de är jag kan åka när de gäller min utbildning! Och när jag bör åka, vilken termin alltså! KRAM X

Likes

Comments

Måndagen är inte klar än för mig, har varit på praktiken sen åtta imorse men nu måste jag plugga. En uppsats som ska bli klar tills onsdag och satsar på att bli klar imorgon. Så nu efter en god tidig middag ska jag sätta mig vid min dator och börja skriva.

But first ska jag kolla klart på Gossip Girl som är på tv:n nu!

Likes

Comments

2016 september. Det var för över ett år sen, jag känner mer som om att han har funnits i hela mitt liv och inte bara ett år av de. Helt sjukt att efter 15 års väntan så fick jag min dröm att gå i uppfyllelse, jag fick Zingo. En underbar hund och många som känner mig vet att jag är förälskad i honom, min snapchat story består av 100% bara Zingo.Men back to reality, sitter i skolan nu och har hål till elva så håller på med att skriva uppgiften som ska bestå av dem här tre veckorna. De ska bara vara 500 ord och det är verkligen svårt för mig då jag skriver rätt så mycket. Men får bara skriva ner allt nu sen ta det som är mest intressant och kopplar lättast till böckerna.

Likes

Comments

YouTube
Leila Najetovic