Heej!
Glömde helt att ta bild innan jag började äta men liksom var så hungrig att jag glömde ta bilder. Men Filip och jag åkte till Lager 157 sen till stan för att äta mat samt kolla runt lite på kläder. Fann lite saker men inget jag köpte då jag är ganska pank just nu och vill spara till saker jag verkligen behöver.

Likes

Comments

goodmorgon!!
Tidig morgon, ish vaknar ändå 7 varje morgon typ då hunden måste rastas. Men nu är man tillbaka me att jobba, dock har jag sån jävla värk i magen att jag har de så svårt att gå. Men längtar till kvällen då jag har planerat att vi ska kolla på filmen "Warcraft" om nu familjen vill de. haha annars gör jag det själv. Men tror att bröderna kommer bli fascinerande och nyfikna på filmen.

Likes

Comments

Namnet torsdag finns egentligen inte, vi kallar den för dagen innan fredag. Liksom ingen bryr sig om torsdagen, alla vill få den dagen att försvinna så snabbt som möjligt för att bakom hörnet kommer de fina ordet fredag. Imorgon planerar jag att kolla på film med bröderna men innan det ska jag göra klart min skrivuppgift som ska in imorgon. Så får självklart ge mig själv en liten belöning efter en hel dag med jobb och plugg!

Likes

Comments

YouTube
Najetovic