Tjugofyra timmar och vi var framme klockan sju i Thailand, rummen fick vi klockan elva och jag älskar utsikten som vi har. Det är så privat och exotisk med utseendet, man känner sig vekligen avslappnad efter att ha åkt med buss och flyg i tjugofyra timmar och får lägga sig i sängen.

Men det första man gjorde var ju självklart att duscha sen så sov vi för ingen av oss gjorde det under resan, sov i tre timmar sen så vaknade jag och tog en promenad ner till stan för att fixa lite pengar. Vädret var kvavt och varmt OCH så bor vi på ett berg ish alltså det är 500 meter ifrån stranden och det är uppförsbacke. Jag blev så svettig och död för luften var så tjock. Men det är en perfekt backe för träning.

Vi har gått ner till stranden, gjorde det runt sex tiden för att se på solnedgången och kolla hur det är där nere.Hittade ett ställe där vi stannade och åt mat, mitt under middagen så började det regna från ingenstans. Men som tur var slutade det och nu är vi hemma, klockan är 22:00 är inte alls trött men måste vända på dygnet nu så vi inte sover hela dagen imorgon och missar frukosten samt solen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är nu på väg till arlanda, flyget åker halv ett och jag är så taggad. Kameran är redo för alla bilder som ska tas och har köpt så mycket godis till resan.  Om ca 15 timmar från och med nu så är vi framme i Thailand.

Likes

Comments

Nio kronor, och dem är underbara. Det är syntetiska, alltså inte gjorda av mink eller annat djur. Man får 5 par, det är bara en storlek och i färgen svart. Har beställt ett till paket men med tjockare fransar.

Köpte en LED lampa som jag har sätt lite överallt på instagram och som sidor säljer för rätt så dyrt, denna funkat så himla bra. Den har tre ljusstyrkor, ljus, medel och stark. Och nu har vi ett problem, jag har tappat bort locket där batterierna ska in. Jag har varit i ett rum bara och inte rört mig med den någonstans och det är HELT borta. Zingo har väl tagit den. Priset för denna lampa var 53kr.

Let do this! Jag har beställt från wish och det gick bra, är så super duper glad att min mandala "handduk" kom för jag planerade att den skulle användas till resen och den kom i tid. Väntar på en till sak för passet. Men mandalan är perfekt och köpte den bara för 90kr. Luktar gott faktiskt och inga hål samt är storleken så som den ska vara.

Likes

Comments

Febern är över idag men halsen är fortfarande helt torr och näsan helt igentäppt. Så nu känner jag mig helt förstoppad i ansiktet då jag inte alls kan andas med näsan. NI förstår vad jag menar nog. Så nu har det gått tre dagar och hoppas på att man inte får feber igen, då jag måste tillbaka till jobbet samt återhämta mig innan resan till Thailand. Men liksom kommer dega hemma hela dagen som jag har gjort resten av dagarna och bara kolla på serier. Men jag klarar inte av snart att inte göra något, liksom jag kan inte sitta stilla i tre dagar och inte göra något då jag känner mig som spagetti i kroppen.

Likes

Comments

Jag må vara sjuk  nu, tur att jag blev det nu och hoppas på att det varar bara under helgen så jag blir frisk innan jag åker till Thailand. Men har en till sak eller två saker att se framemot. Ska på kryssningen i maj och innan på en konsert i april med min bästa pary pingla Erna. Alla planer nu framöver får mig att må lite bättre iallafall.

Likes

Comments

YouTube
Najetovic