Fredag kväll spenderas hemma hos Filip med lite dipp och film. Så vi ska kolla på Eurotrip tror jag det var.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har varit borta två dagar med jobbet i Stockholm och passade på att handla. Kläder var inget jag var ute efter utan jag visste redan vad jag ville och det var denna väska. Såg den här hemma och har bara tänkt på den så fick köpa den tillslut.  Kom hem igår kväll men var över natten hos Filip så jag kom hem runt tolv idag. Zingo är helt utmattad då han hängde med igår till Filip och han var upp i varv hela tiden så nu kan han vila i lugn och ro. Nu har jag lagat mat ska städa lite sen vila själv då vi hade två dagars kurs på 8 timmar så man är utmattad.

Likes

Comments

Vaknade klockan halv sex imorse för att idag hade vi grundkurs på jobbet. Den hålls i Stockholm och vi ska vara kvar här tills imorgon. Kursen har varit nu i åtta timmar och vill sluta nu då jag har lust att åka till hotellet för att sova en stund sen kanske åka iväg och shoppa lite. Har nu suttit och bara lyssnat på folk och man blir trött. Hon är klar med sitt men vi ska egentligen sluta om en timma så hon vill bara diskutera nu. Och inte låta oss gå hem. Ska vara här hela dagen imorgon också... så jag är trött av hur tråkigt det är. Förstår ni?

Likes

Comments

Goooodmorgon på er. Om ca 10 minuter börjar tjejträningen och är på bra humör och kroppen känner sig pigg och frisk. Dagen började med att jag drog på mig springskorna och tog en tur med Zingo för jag hade verkligen lust med det. Testade också gröten som jag hade köpt, är inte så förtjust i det men får vänja mig. Då frukost inte är min bästa måltid så får skärpa mig. Men ska gymma själv lite efter att tjejerna är klara sen så ska jag bara vara hemma då det är söndag och det finns inte så mycket att göra förutom att städa mitt rum. Något som borde ha gjorts förra veckan men jag orkar inte med det haha...

Likes

Comments

Åkte till gymmet efter jobbet och idag körde jag armar. Började skaka under passet och det kändes så skönt, för då känns det att man har kört hårt. På vägen hem så började det snö/regna helt sjukt. Men nu är solen framme och jag ska vila, äta mat och sen dra ut med Zingo. Samt fixa flera inlägg från Thailand då jag har lite flera bilder som ska upp.

Likes

Comments

YouTube
Najetovic