Tröja-Nike
Tränings tights- Nike
Skor-Nike Air force

Tröja-gant
Jeans-dr. Denim
Skor- Nike Air Max
Accessoarer- Marc by Marc Jacobs (halsbandet ska vara i rosa)

Likes

Comments

Nu sitter jag på stationen och väntar på pendeln det går ju en varje kvart men ville inte åka in för tidigt så gick inte på den som kom. Ska iallafall ha något typ av prov idag så är nervös inför det men hoppas det går bra ändå. Hade tänkt att ta pendeln som går kvart över men tror att jag tar den som går hel och går långsamt in till skolan istället. Dock fattade jag inte om vi skulle ha läsförståelsen hela dan eller bara nu på morgonen men det återstår att se. Sen ville de att alla idrottare skulle stanna kvar på skolan efteråt för de skulle gå igenom grejer som bara beröde oss och inte de som är icke idrottare. Vi skulle även få chromebooks imon men jag vet typ inte va det är. Hilda sa isllafall att det var en iPad fast med skrivbord eller en dator i en ipads storlek. Aja nu kommer pendeln snart så kan ej skriva mer men hörs sen.

//Leiha👑

Likes

Comments

Tja tänkte bara säga att jag tänkte publicera bilder på morgondagens outfit imorgon men det blir typ efter skolan. Eftersom jag ska träna så det kan bli typ efter det. Men just nu snackar jag med Hilda samtidigt som jag skrällar igenom instagram och andra sociala medier. Men vi hörs imon för nu måste jag va delaktig i samtallet😂

//Leiha👑

Likes

Comments

Nu är första dagen i skolan slut och det gick jätte bra. Bara man börja prata med folk så va det inte så jobbigt längre. Men när jag kom in så gick jag och satte mig på en bänk där det var 3 bänkar brevid så de stod i en fyrkant om ni förstår. Jag satt ju där själv så tyckte det var rätt pinsamt, men sedan kom det några och satte sig på bänkarna brevid så då var det inte lika pinsamt längre. Det verkar som om jag har hamnat i en bra klass iallafall. Alla pratade så det blir nog bra. Imorgon ska vi ha något läsförståelse prov så är närvös för det men det kommer nog gå bra hoppas jag. Men nu är pendeln framme så vi hörs sen.

Likes

Comments

Nu har jag precis Skypar färdigt med Hilda och några mer och även duchat. Imorgon börjar ju skolan som sagt så har satt klockan på 07:00 för att ta bussen 09:17 hemifrån mig. Tänkte bara åka in till Liseberg för att sedan gå där ifrån till skolan. Det tar väll en kvart och då har jag ändå några minuter på mig att hitta och sånt.

Det började att jag skypa med Hilda sen la hon till nån som la till nån som la till nån så det slutade med att vi var 5personer men det var kul. Bi snackade om allt från skolan till kläder att ha på sig imon. Hahah alltid kul att få tips av kompisar vad man ska ha på sig. Men nu tänkte jag faktiskt sova eftersom jag ska upp rätt tidigt imon så vi hörs mer imorgon!

//Leiha👑

Likes

Comments

Nu är alla träningar för augustilägret slut men träningarna börjar som vanligt imorgon så blir Papua i typ 14 timmar från nu,Hahah. Så imorgon är det skola igen vilket ska bli kul fast ändå tråkigt att sommarlovet är slut. Det har gått så extremt fort kändes som om vi var i Falkenberg på läger för bar nån vecka sedan och att augustilägret började för bara några dagar sedan. Ska iallafall skypa med Hilda senare ikväll annars händer det inte så mycket. Nu är middagen färdig så ska äta men vi hörs mer ikväll.

//Leiha👑

Denna vill jag så gärna ha men den kostar 500kr och frakten kostar 250kr😱

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu ligger jag i sängen igen, har precis vart uppe och bytt om till träningskläder. Idag börjar träningen kl 9 men eftersom att det är helg så kan mamma köra mig så då slipper jag ta moppen. Har inre skrivit något i helgen eftersom vi bland annat fått en ny kattunge men även för att jag inte orkat😁. Efter träningen idag ska jag sitta och kolla på mönster till mina nya klänningar och även försöka skissa dem. Men som salt börjar träningen nio så måste gå upp och öre lite frukost nu.

//Leiha👑

Likes

Comments

Just nu sitter jag och målar backarna och väntar på att Theos träningar ska ta slut. Idag har jag tränat precis som vanligt och sedan har jag bara gjort lunch och tagit det lugnt. Imon ska vi åka och hämta våran nya kattunge vilket ska bli så kul. Så ska antagligen typ hjälpa mamma att hämta den och sånt. Fick även reda på vilken klass jag ska gå i idag dock inte personerna utan bara en klass men det är inte säkert att det är den klassen eftersom det inte va färdigt. Det är komplicerat😂. Men det blir säkert bra!

//Leiha👑

Likes

Comments

Nu har jag precis ätit frukost vilket bestod utav en halv honungs melon. Alldeles strax ska jag åka mot ishallen för dagens träning. Är extremt taggad på träningen idag. Mina axlar går jätte bra just nu och jag håller även på att få mitt nya program. Ska senare gå in och lika på tyger för klänningarna och sedan kolla med mamma vad hon tycker om det.

Lyssnar på en fantastisk resa med zara och Noel. Verkligen en podd jag rekommenderar! Men nu måste jag börja göra mig iårdning.

//Leiha👑

Likes

Comments