Hej snyggingar!

Kom precis hem från en god middag med mamma, efter skolan mötte jag upp mamma på Sture Plan så gick vi till Phil's Burger och åt. Dem här även satt upp julbelysningen på fasaden vid Stureplan, super mysigt och nu längtar man ju verkligen!

Kom hem till en beställning från Ikea som kommit, fyra dagar försent... Håller på att göra om i Walk in closeten så beställde en ny byrå :) Bild kommer när jag är klar.


​Ha en bra Fredag, och njut av helgen. 

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!
Hoppas er måndag vart bra! Har ju verkligen haft en bra helg i Göteborg så det är faktiskt helt okej att det är måndag idag! Dock har jag varit seg idag, sen som vanligt stressad. Måste börja prioritera bättre verkligen!

Har haft skola från 9 idag så är lite trött på det med... vart lite shopping på hem vägen. Som att jag inte köpte tillräckligt nere i Göteborg!

Ha en bra kväll och gör den lite lyxigare än vanligt :)

Kram på er

Likes

Comments

Godmorgon Finisar!
Igår kväll hade vi bokat bord på Pinchos! Första gången där för både mig och Emma och jag! Älskade upplägget. För er som inte har varit där så beställer man sin mat vis en app på mobilen, och så får man meddelande om när det är klart så är det bara att hämta maten & drickan. Sen är det ju smårätter och besticken var så gulliga små så de skulle passa maten.
Tipsar verkligen!

Efter pinchos hämtade min kusin upp oss så åkte vi hem till honom, samt min farbror med familj, och hälsa på!

Kram!

Likes

Comments


Hej snyggingar!

Hoppas eran morgon har varit bra. Själv ringde klockan 4, ba liiite trött. Sov hos Em så vi tog tåget 5.15 från Tullinge station och sedan gick ''stor tåget'' 6.26 från Centralen i Stockholm. Tidig morgon men taggad på en helg i Göteborg ändå!

Vi stannar bara 1 natt i Göteborg, så vi åker hem Lördag kväll. Det ska bli kul och mysig med två dagar bort ifrån Stockholm.

Vad ska ni göra i helgen? - kommentera gärna :)

KRAM

Likes

Comments

Hej på er!

Vill egentligen bara be om ursäkt för uppdateringen.. mycket i skolan just nu!
Kommer mer uppdatering i helgen då jag åker till Göteborg!

Kram

Likes

Comments

Hej Finisar!
Igår var jag på GrönaLund med min lillasyster! Super kul med halloween tema. Tipsar att åka dit!

Puss

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas er dag vart bra. Sjölv har jag haft det en rätt bra dag, förutom att jag sovit från 16.30 tills nu, hehe. Idag fick jag äntligen höstlov och har verkligen längtat tills detta sen vi börja skolan i Augusti. Det är även så att idag släpptes Sam Smith sina biljetter till hans konsert i Stockholm, och gissa vad!! Jag och min kompis Emma fick biljetter, rätt bra också. Vi sitter på Rad 9, parkett. Så hur taggad är man inte nu tills detta?

Det är inte dem ända planerna jag och Emma har.. Utan i Onsdags spontan boka vi en helgresa ner till Göteborg, vilket jag också ser fram till!

Hoppas ni får en fortsatt fin fredag,


PUSS

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att både jag och alla ibland bara vill ge upp. Jag har några knep som fungerar för mig att fortsätta kämpa med exemplet en skoluppgift, att ta mig upp på morgonen eller om jag bara är nere.

Den första saken som påminner i princip hela tiden är att ha ett peppande citat som bakrundsbild på mobilen. Man kollar ofta mobilen såsom om det bara är att kolla klockan påminns man av texten på bakrunden varje gång!

Hittar ni ingen bra bakrundsbild? Här är mina tre favoriter.

Den andra saken som får en på bättre humör är att sätta upp lappar i rummet, exemplet på dörren då man noterar den varje gång man går ut. Ett annat exempel är att sätta det i Bäcker, såsom skrivblock, almanacka. Om man går i skolan är det perfekt att sätta upp lappar i skåpet som ger en positiv energi!


En tredje och sista sak är att planera. Att planera ditt plugg eller jobb eller aktivitet är super viktigt om man vill må bra och även få motivation. Varje Söndag skriver jag en planering så jag får en översikt på veckan, jag skriver vad för prov jag har, en to do lista och annat. Nu tänker ni, hur blir man motiverad av det? - Jo man gör det kul och fint. Skriv med en annorlunda färg på pennan för varje vecka, gör hjärtan, utropstecken, stjärnor eller bara massa prickar. Du får både översikt på vad som händer under veckan samt blir mer motiverad.

Har ni några tips hur man blir motiverad till saker? Kommentera gärna :)

Likes

Comments