Hej!

Dom senaste dagarna som jag inte har bloggat har jag tagit det väldigt lugnt men ni får ändå en liten titt på vad jag har gjort :)


Måndag

Jag var bara hemma ensam och chillade. Mina föräldrar jobba och så, men på kvällen kom min kompis och vi kollade på film, åt choklad och ananas. Vi hade alltså bara lite mys till 12 på natten typ.


Tisdag :)

Min kompis hade ju sovit över så vi var ensamma hemma och gjorde pizza och så.


Onsdag

Då var jag på Kungsmässan med en kompis (inte den som hade sovit över). Vi gick runt och kollade i affärer och sedan vid 12.00 åt vi mat, vi åt på "Linnea & Nello". Jag åt lasange och min kompis åt pesto pasta och det var jätte gott :) Sedan gick vi hemma till henne och spelade lite spel och kollade på "pretty Little liars" (bästa serien ever!!) och sedan åkte jag hem och så.


Torsdag (idag)

Idag så har vi typ bara varit iväg och handlat till midsommar och mitt släktkalas. Men jag hade tänkt att tipsa om mina favorit låtar, om ni vill följa min spellista på Spotify så heter jag "leer146" och min spellista "Leiahs bästa!".

Låttips:

Mama - Jonas Blue, William Singe

Tandtråd - Tjuvjakt

Something Just Like This - The Chainsmoker, Coldplay

Strip That Down - Liam Payne, Quavo

Gråzon - Hov1

I´m the One - Justin Bieber, DJ Khaled, Quavo, Chance The Rapper, Lil Wayne


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Första inlägget!!

Jag hade tänkt att skriva lite om min vardag framöver så vi börjar idag!

Idag har jag mest varit hemma och det har varit ca 22 grader ute. Jag och min mamma åkte in en snabbis till stan och handlade tills på måndag och tisdag för då ska en kompis sova över. Vi köpte ingredienser till pizza och en anans för de kostade 5 kr (vi har 3 ananaser hemma nu!) ;)

Vi grillade kyckling och kollade på "sommar krysset" för Marcus och Martinus var med :)

Just nu är klockan 23:13 och detta inlägget blev inte så långt men det var mitt första, jag kommer nog försöka uppdatera här var eller varannan dag!

Men godnatt och vi kanske hörs imorgon! :)

Likes

Comments

Nouw Magazine