Som ni kanske märkte så la jag inte upp något inlägg igår på kvällen. När jag gick och la mig så somnade jag precis och hann därför inte då lägga upp ett snabbt inlägg.

Igår hade vi då Sverige dagen, det var ganska kul! :)

Idag var vi mest hemma och städade lite efter gårdagen. Vid 13.00 tiden åkte jag och min mamma till förrådet för att hämta lite julstjärnor och så.

Imorgon är det skola och jag ska upp 6.00!!🤯

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi skola så jag har varit där mest av dagen :(

Nu sitter jag iallafall hos min moster och passar min kusin. Jag ska passa henne ett tag till och nu kollar vi på Idol (hon hoppar mest runt).

Imorgon ska vi ha Sverige dag hemma och jag ska vara utklädd till en cupkake!!😂😂

Vi hörs imorgon igen!!!
Godnatt :)

Likes

Comments

Ja jag har inte varit så aktiv på flera månader men kom på nu att jag hade denna bloggen och kanske kunde uppdatera lite oftare och mer!

Dom senaste två veckorna har vi haft nationella prov. På onsdagen v.46 (tror jag) hade vi nationella prov i svenska. Jag tror det gick sådär och är inte helt nöjd med min insatts.
Igår (onsdags) hade vi nationella prov i matten, det är nig det värsta provet jag har gjort och min insatts var verkligen i te bra alls. Min dag hade inte heller varit på topp och när vi då hade provet blev jag nervös, kom inte ihåg något och fick typ allmänt panik. Jag satt och darrade under 30 minuter under hela provet och hela min röst darrade också när jag pratade.

Idag var det en helt okej dag. Vi hade någon slags diagnos i svenska och till början fattade jag ingenting men efter om och men fattade jag.
Vi hade jympa idag och vi tränade styrka. Jag har ont i min armbåge (har haft det ett tag) när jag spänner den så jag var inte med, istället satt jag och pratade med mina andra klasskompisar som också hade skadat sig eller var skadade sedan innan. :)
Jag och min lillebror gick sedan ner till våran mammas jobb i ösregnet och var där en liten stund och drack varm choklad. Vi åkte sedan och handlade.

Jag ligger just nu i sängen och ska sova men imorgon är det äntligen fredag och jag ska passa min kusin och lillebror 20.00-23.00 imorgon! :)

God natt, hasta luego!! :)

Likes

Comments

Hej!

Dom senaste dagarna som jag inte har bloggat har jag tagit det väldigt lugnt men ni får ändå en liten titt på vad jag har gjort :)


Måndag

Jag var bara hemma ensam och chillade. Mina föräldrar jobba och så, men på kvällen kom min kompis och vi kollade på film, åt choklad och ananas. Vi hade alltså bara lite mys till 12 på natten typ.


Tisdag :)

Min kompis hade ju sovit över så vi var ensamma hemma och gjorde pizza och så.


Onsdag

Då var jag på Kungsmässan med en kompis (inte den som hade sovit över). Vi gick runt och kollade i affärer och sedan vid 12.00 åt vi mat, vi åt på "Linnea & Nello". Jag åt lasange och min kompis åt pesto pasta och det var jätte gott :) Sedan gick vi hemma till henne och spelade lite spel och kollade på "pretty Little liars" (bästa serien ever!!) och sedan åkte jag hem och så.


Torsdag (idag)

Idag så har vi typ bara varit iväg och handlat till midsommar och mitt släktkalas. Men jag hade tänkt att tipsa om mina favorit låtar, om ni vill följa min spellista på Spotify så heter jag "leer146" och min spellista "Leiahs bästa!".

Låttips:

Mama - Jonas Blue, William Singe

Tandtråd - Tjuvjakt

Something Just Like This - The Chainsmoker, Coldplay

Strip That Down - Liam Payne, Quavo

Gråzon - Hov1

I´m the One - Justin Bieber, DJ Khaled, Quavo, Chance The Rapper, Lil Wayne


Likes

Comments

 Första inlägget!!

Jag hade tänkt att skriva lite om min vardag framöver så vi börjar idag!

Idag har jag mest varit hemma och det har varit ca 22 grader ute. Jag och min mamma åkte in en snabbis till stan och handlade tills på måndag och tisdag för då ska en kompis sova över. Vi köpte ingredienser till pizza och en anans för de kostade 5 kr (vi har 3 ananaser hemma nu!) ;)

Vi grillade kyckling och kollade på "sommar krysset" för Marcus och Martinus var med :)

Just nu är klockan 23:13 och detta inlägget blev inte så långt men det var mitt första, jag kommer nog försöka uppdatera här var eller varannan dag!

Men godnatt och vi kanske hörs imorgon! :)

Likes

Comments

Nouw Magazine