View tracker

Ifall du också behöver några ord av visdom i vardagen...En grym video.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

På vintern kan det här med mode vara ganska jobbigt. Det är kallt ute så man har inte alltid så många outfit-möjligheter. Det går ganska lätt att variera med toppar, men det blir enkelt så att man varje dag bara drar på sig ett av de två par jeans man har i bruk. Man vill ändå inte att vintern skall bestå av några månader av oinspirerade outfits. Jag har visserligen en hög av byxor jag gillar i klädskåpet, men man har inte exakt lust att dra på sig de luftiga blom-mönstrade byxor som man redan har rockat hela sommaren. Det känns inte helt rätt i detta väder. Därför har jag letat runt på nätet efter ett par byxor för att pigga upp mina outfits denna vinter.

Stora trender i år är bl.a. sammet och shimmer av alla slag. Det och mera hittar man på zaras hemsida. Speciellt mycket älskar jag hur man kan göra ett så enkelt och bekvämt plagg som leggings till en snygg statement piece. Bekvämt, snyggt, trendigt!

bilder från: zara.com

Likes

Comments

View tracker

Ibland då jag editerar bilder fastnar jag på alla de coola effekterna som man kan tillämpa på bilderna. När detta händer kan allt möjligt bli till...📷

Likes

Comments

Glada Runa och Kajsa på bokmässan i lördags.📖😄

Likes

Comments

Instagram@leiaboullenger