Lei

Kjole: VILA / Øreringe: H&M / Læbestift: CHANEL Rouge Allure nr. 149 (Elegante)

Billedet er fra en fest med studiet, hvor temaet var Oscar Galla Night. Så det var på med maxi-kjolen og stiletterne, også festede jeg med en af mine dejligste veninder.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Rigtig godt nytår. Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og hyggede jer om aftenen. Jeg havde en skøn aften med to gode veninder, sushi, snacks, god musik og en masse snak.

Det nye år kommer til at byde på mange udfordringer for mig på grund af mit studie, men det er ikke noget jeg frygter. Tværtimod glæder jeg mig rigtig meget. Jeg skal prøve kræfter med praktisk arbejde, da jeg begynder som praktikant den 1. februar (jeg vil ikke oplyse stedet pt), hvor mit fokus kommer til at være på strafferet. Dog skal jeg først overstå 4 mundtlige eksaminer + 1 opgaveaflevering i januar, hvilket jeg gruer meget over. Men det skal forhåbentligt nok gå, selvom det bliver ret presset. Men ja, snart kan jeg heldigvis se enden på mit studieliv, da jeg kun mangler 1,5 år endnu af min kandidat.

Jeg er spændt på hvad der kommer til at ske i 2017 og håber kun på det bedste - for os allesammen. Til dem af jer der har lavet nytårsforsæt: jeg håber at I kan holde dem! Jeg har kun nogle få nogle som at jeg skal drikke mere vand, begynde at løbe udenfor når vejret byder sig OG bande mindre! Jeg har fået et rigtig grimt sprog i 2016 og det er simpelthen for ucharmerende, så det skal jeg vænne mig af med hurtigst muligt.

GODT NYTÅR - og hav en dejlig søndag.

Likes

Comments

Jeg har altid haft en masse selvtillid og følt at jeg var vigtig - men når det kom visse personer, så var jeg hurtig til at smide alle tanker om, at jeg var noget værd væk. Blandt andet fordi jeg ikke kunne at det de gjorde mod mig ikke var i orden, og fordi jeg var for hurtig til at tilgive dem og acceptere det de havde gjort/sagt. Jeg har altid givet flere chancer end jeg burde og været god mod personer, som slet ikke fortjente det. Jeg ser en generel tendens til unge kvinder, der "sælger sig selv for billig" og accepterer at være i et parforhold med en, som slet ikke behandler en godt nok eller ligefrem er respektløs. Men det skal stoppe nu. I hvert fald for mit vedkommende.

Jeg har en veninde, som jeg holder utroligt meget af, som har åbnet mine øjne. Hun kan sige fra når hun føler sig uretfærdigt behandlet, og engang hvor hun blev behandlet dårligt var hun i stand til at pakke sine ting og forlade den person der var dum mod hende, trods for at det var et forhold, som havde varet i mange år og som hun troede skulle vare for evigt. Hun har så meget integritet og viljestyrke at jeg blev helt inspireret og stolt af hende, for det er lige sådan at jeg selv ønsker at være - og håber at andre kvinder er: Man skal ikke nøjes og man skal ikke finde sig i bras fra en person man har holdt utroligt meget af. Man skal kende sit VÆRD.

Jeg hører tit denne frase når mine venner går fra deres kærester: "Jeg finder aldrig bedre end ham/hende". Tro mig. JO du gør. Det gør man altid. Så snart man indser hvad man selv er værd og at man fortjener bedre, så finder man noget der er bedre. Men så længe man bliver ved med at tillade, at en person nedprioritere én, træder på dig som en dørmåtte og behandler dig respektløst så kommer man ikke videre. Man skal stå op for sig selv og sige "Jeg er en god person med en dejlig personlighed og jeg FORTJENER at have det godt". Stop med at lade andre træde på dig og finde dig i det. Du lever én gang og skal ikke spilde din tid på at være ulykkelig, fordi en anden person har gjort dig ondt. En person som forresten ikke er VÆRD at bruge tid på. Sig farvel til dem og du finder noget meget bedre! Det gør sig gældende for både kærester og venner/veninder. Når du selv indser dit værd, så begynder du at vise det, også kan andre også se det.

Det kan godt være, at man har givet for meget til en person når man ikke burde og måske er lidt pinlig over det (det er jeg i hvert fald pt.), men det skal man ikke være. Det er ikke pinligt at være en kærlig person, som tror på det bedste i mennesker. Man skal bare lære at sige fra nu og sige STOP. Det pjat skal man ikke bruge mere tid på. Cut dem ud af dit liv - det har jeg i hvert fald gjort.

Så til min veninde vil jeg gerne skrive: Tak fordi du er så sej, så jeg har noget at se op til.

Likes

Comments

MAC - New York Apple

I dag blev jeg overrasket af en af mine bedsteveninder, der lige er kommet hjem fra Hawaii og simpelthen valgte at bruge lidt tid inde i en af deres MAC-butikker for at finde en fin læbestift til lille mig. Jeg blev simpelthen så glad - specielt fordi at jeg elsker MAC læbestifter og alt for ofte kigger på forskellige farver, som jeg godt kunne tænke mig. Denne farve har jeg ikke selv lagt mærke til, men den er helt perfekt og jeg er så glad for den. Jeg er bare taknemmelig for, at hun tænkte på mig og ville forkæle mig lidt - selvom det slet ikke er nødvendigt, eftersom hendes tilstedeværelse er ren forkælelse for mig. Hun er der altid for mig og muntrer mig altid op. Jeg er glad for at hun kom ind i mit liv da jeg startede på mit studie i sin tid. Se hvor fin den er! Så blev ens tirsdag lige en del bedre.


Jeg håber, at I har haft en dejlig dag!

KNUS

Likes

Comments

Jeg har siden jeg var teenager prøvet RIGTIG mange ansigtsmasker. Nogle bedre end andre, nogle helt elendige - men nu har jeg fundet mine favoritter, som jeg brugt i mange år efterhånden. Den nyeste jeg er begyndt at bruge er den fra Kiehl's med gurkemeje og tranebær, men den er allerede fast inventar herhjemme.

Priserne på de fire forskellige masker er fra 10 til 280 kroner!


1. Montagne Jeunesse - Chocolate Mud Masque

Den er til uren/kombineret hud og renser i dybden, men samtidig giver den en masse fugt og efterlader huden blød og gennemfugtet. Plus, den dufter himmelsk af chokolade uden at det bliver kvalmende.

Kan købes i Matas, Beautycos og nogle gange i Normal. Koster 10-16 kroner, én pose er til 2-3 gange og nogle kan man få 3 til 25 kroner i Matas!


2. Queen Helene - Mint Julep Masque

Denne maske har jeg brugt siden jeg gik i 9. klasse og har altid bestilt den over Amazon.co.uk. Den renser huden så grundigt og fjerner hudorme. Priserne varierer, men den er ikke særligt dyr. Desuden frisker den én op, da den har en stærk mint-duft.


3. Kiehl's - Turmeric & Cranberry seed energizing radiance masque

Den her er helt vidunderlig. Den efterlader din hud blød, frisk og giver din hud en dejlig farve. Sikkert fordi den arbejder så meget i dybden. Kiehl's har generelt nogle vidunderlige produkter og den her er ingen undtagelse. Den lysner huden og giver den fornyet energi. Kan stærkt anbefales!

Kan købes her.


4. LUSH - Mask of Magnaminty

LUSH har et vidunderligt koncept, som går ud på, at produkterne skal indeholde friske og gode ingredienser, og samtidig være bæredygtige. Denne maske indeholder gode olier og fair-trade ingredienser, der gør underværker for din hud. Den er meget stærk og indeholder en del mint, men det er også det der gør, at din hud bliver renset fuldstændigt.

Jeg har købt min i Sarajevo til 80 kroner, men af hvad jeg ved af findes der ikke en LUSH-butik i Danmark, så I skal hamstre den hvis I er i udlandet, da portoen inde på deres porto er lidt dyr.

I kan dog tjekke den ud her. Og samtidig læse de gode anmeldelser af den.


PS. Hvis du vil købe den fra Kiehl's, så vent til Magasin har Goodiedays, hvor du typisk kan spare 20% på alt i beautyafdelingen.

Likes

Comments

I dag har jeg:

- drukket varm kakao og spist Oreos, mens jeg har læst skilsmisseret.

- hentet mine nye briller (nu ser jeg endnu mere nørdet ud, men jeg kan lide det).

- hørt "Sucker for pain" med Ty Dollar Sign, Weezy og andre på replay.

- planlagt min efterårsferie (fri fra uni, juhu)

- OG "procrastineret" mere end jeg burde....

Likes

Comments