Lei

Jeg har siden jeg var teenager prøvet RIGTIG mange ansigtsmasker. Nogle bedre end andre, nogle helt elendige - men nu har jeg fundet mine favoritter, som jeg brugt i mange år efterhånden. Den nyeste jeg er begyndt at bruge er den fra Kiehl's med gurkemeje og tranebær, men den er allerede fast inventar herhjemme.

Priserne på de fire forskellige masker er fra 10 til 280 kroner!


1. Montagne Jeunesse - Chocolate Mud Masque

Den er til uren/kombineret hud og renser i dybden, men samtidig giver den en masse fugt og efterlader huden blød og gennemfugtet. Plus, den dufter himmelsk af chokolade uden at det bliver kvalmende.

Kan købes i Matas, Beautycos og nogle gange i Normal. Koster 10-16 kroner, én pose er til 2-3 gange og nogle kan man få 3 til 25 kroner i Matas!


2. Queen Helene - Mint Julep Masque

Denne maske har jeg brugt siden jeg gik i 9. klasse og har altid bestilt den over Amazon.co.uk. Den renser huden så grundigt og fjerner hudorme. Priserne varierer, men den er ikke særligt dyr. Desuden frisker den én op, da den har en stærk mint-duft.


3. Kiehl's - Turmeric & Cranberry seed energizing radiance masque

Den her er helt vidunderlig. Den efterlader din hud blød, frisk og giver din hud en dejlig farve. Sikkert fordi den arbejder så meget i dybden. Kiehl's har generelt nogle vidunderlige produkter og den her er ingen undtagelse. Den lysner huden og giver den fornyet energi. Kan stærkt anbefales!

Kan købes her.


4. LUSH - Mask of Magnaminty

LUSH har et vidunderligt koncept, som går ud på, at produkterne skal indeholde friske og gode ingredienser, og samtidig være bæredygtige. Denne maske indeholder gode olier og fair-trade ingredienser, der gør underværker for din hud. Den er meget stærk og indeholder en del mint, men det er også det der gør, at din hud bliver renset fuldstændigt.

Jeg har købt min i Sarajevo til 80 kroner, men af hvad jeg ved af findes der ikke en LUSH-butik i Danmark, så I skal hamstre den hvis I er i udlandet, da portoen inde på deres porto er lidt dyr.

I kan dog tjekke den ud her. Og samtidig læse de gode anmeldelser af den.


PS. Hvis du vil købe den fra Kiehl's, så vent til Magasin har Goodiedays, hvor du typisk kan spare 20% på alt i beautyafdelingen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I dag har jeg:

- drukket varm kakao og spist Oreos, mens jeg har læst skilsmisseret.

- hentet mine nye briller (nu ser jeg endnu mere nørdet ud, men jeg kan lide det).

- hørt "Sucker for pain" med Ty Dollar Sign, Weezy og andre på replay.

- planlagt min efterårsferie (fri fra uni, juhu)

- OG "procrastineret" mere end jeg burde....

Likes

Comments

I'm an angel in a rainfall, oh. Drowning in the raindrops, oh. I always were the same "clothes".No, strange to thin my dress code.Blind ambition kid.Tissues don't regret.So why don't we just make it now.No, ain't no need to wait it.

I fly with the angels in my zoo.Try raising out of the white moon.Do and craft. Just do it now.Heyo, do it.Make it now.

Phlake / Angel Zoo

Likes

Comments

At H&M viser diversitet på den måde er vidunderligt. Vi kvinder er alle forskellige, med forskellige stile, interesser og måder at opføre os på - men vi er alle VINDERE. Ingen er bedre, men vi er alle på samme niveau, og vi har lov til at te os som vi vil og gå klædt i hvad vi vil. Godt gået H&M! Endelig en video der viser kvinder som de er og ikke en masse overfladiske modeller, der skal fremstå sukkersøde og på én helt bestemt måde. Dejligt at de kommer med noget inspirerende og modigt.

Likes

Comments

'Cause I'm looking like class and he's looking like trash

Can't get with a dead-beat ass

Likes

Comments

Disse tre øjencremer er mine absolutte favoritter og kan stærkt anbefales. Jeg bruger den fra Philosophy om dagen, da den får en til at se mere frisk ud, uden at jeg skal anvende concealer, og de to andre anvender jeg inden sovetid. De er lidt dyre, men er helt klart pengene værd. De holder også længe, da man blot skal bruge en lille-lille-lille smule.

Find dem her:

Philosophy - time in a bottle for eyes

Kiehl's - creamy eye treatment with avocado

Nuxe - Nirvanesque Eye and lip Contour anti aging cream

Likes

Comments

Min absolutte favorit shampoo her for tiden er Aussie Aussome Volume Shampoo, der har en lækker, frisk, tyggegumme-agtig duft, som passer alt for godt til min hårtype. Jeg har meget tyndt og fint hår, hvilket gør, at det ikke tager skade af, at få lidt volume. Det bedste er nok, at den kun koster 38 kroner i Normal og på www.beautycos.dk, hvilket er to af mine yndlingsbutikker. Den kan klart anbefales, hvis man har lidt for fint hår ligesom jeg selv har.

Likes

Comments

Hvis du ikke allerede er begyndt at se den norske serie SKAM, så vil jeg stærkt anbefale at du starter. Den er så godt lavet og helt vild interessant. Man følger de unge og kan hurtigt sætte sig ind i deres tanker og følelser. Lige fra rå og smarte Sana, til blide og fine Noora, til vilde og festlige Eva. Alle personerne er så vidunderligt fremført og ikke et eneste afsnit er kedeligt.

Noora og William er så søde og forelskede. Jeg bliver helt jaloux når jeg ser på dem! Specielt når det ikke er et sukkersødt forhold. Jeg er helt vild med dem - og alle de andre personer. Noora har desuden den flotteste stil og jeg er helt betaget af hende. Fine skjorter, de elegante lyse lokker, en enkelt sølv-ring og mørk læbestift. Jeg er allerede blevet meget inspireret af hendes stil og jeg kan ikke vente til at sæson 3 udkommer.

SE DEN HER

Likes

Comments