Lei

MAC - New York Apple

I dag blev jeg overrasket af en af mine bedsteveninder, der lige er kommet hjem fra Hawaii og simpelthen valgte at bruge lidt tid inde i en af deres MAC-butikker for at finde en fin læbestift til lille mig. Jeg blev simpelthen så glad - specielt fordi at jeg elsker MAC læbestifter og alt for ofte kigger på forskellige farver, som jeg godt kunne tænke mig. Denne farve har jeg ikke selv lagt mærke til, men den er helt perfekt og jeg er så glad for den. Jeg er bare taknemmelig for, at hun tænkte på mig og ville forkæle mig lidt - selvom det slet ikke er nødvendigt, eftersom hendes tilstedeværelse er ren forkælelse for mig. Hun er der altid for mig og muntrer mig altid op. Jeg er glad for at hun kom ind i mit liv da jeg startede på mit studie i sin tid. Se hvor fin den er! Så blev ens tirsdag lige en del bedre.


Jeg håber, at I har haft en dejlig dag!

KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har siden jeg var teenager prøvet RIGTIG mange ansigtsmasker. Nogle bedre end andre, nogle helt elendige - men nu har jeg fundet mine favoritter, som jeg brugt i mange år efterhånden. Den nyeste jeg er begyndt at bruge er den fra Kiehl's med gurkemeje og tranebær, men den er allerede fast inventar herhjemme.

Priserne på de fire forskellige masker er fra 10 til 280 kroner!


1. Montagne Jeunesse - Chocolate Mud Masque

Den er til uren/kombineret hud og renser i dybden, men samtidig giver den en masse fugt og efterlader huden blød og gennemfugtet. Plus, den dufter himmelsk af chokolade uden at det bliver kvalmende.

Kan købes i Matas, Beautycos og nogle gange i Normal. Koster 10-16 kroner, én pose er til 2-3 gange og nogle kan man få 3 til 25 kroner i Matas!


2. Queen Helene - Mint Julep Masque

Denne maske har jeg brugt siden jeg gik i 9. klasse og har altid bestilt den over Amazon.co.uk. Den renser huden så grundigt og fjerner hudorme. Priserne varierer, men den er ikke særligt dyr. Desuden frisker den én op, da den har en stærk mint-duft.


3. Kiehl's - Turmeric & Cranberry seed energizing radiance masque

Den her er helt vidunderlig. Den efterlader din hud blød, frisk og giver din hud en dejlig farve. Sikkert fordi den arbejder så meget i dybden. Kiehl's har generelt nogle vidunderlige produkter og den her er ingen undtagelse. Den lysner huden og giver den fornyet energi. Kan stærkt anbefales!

Kan købes her.


4. LUSH - Mask of Magnaminty

LUSH har et vidunderligt koncept, som går ud på, at produkterne skal indeholde friske og gode ingredienser, og samtidig være bæredygtige. Denne maske indeholder gode olier og fair-trade ingredienser, der gør underværker for din hud. Den er meget stærk og indeholder en del mint, men det er også det der gør, at din hud bliver renset fuldstændigt.

Jeg har købt min i Sarajevo til 80 kroner, men af hvad jeg ved af findes der ikke en LUSH-butik i Danmark, så I skal hamstre den hvis I er i udlandet, da portoen inde på deres porto er lidt dyr.

I kan dog tjekke den ud her. Og samtidig læse de gode anmeldelser af den.


PS. Hvis du vil købe den fra Kiehl's, så vent til Magasin har Goodiedays, hvor du typisk kan spare 20% på alt i beautyafdelingen.

Likes

Comments

I dag har jeg:

- drukket varm kakao og spist Oreos, mens jeg har læst skilsmisseret.

- hentet mine nye briller (nu ser jeg endnu mere nørdet ud, men jeg kan lide det).

- hørt "Sucker for pain" med Ty Dollar Sign, Weezy og andre på replay.

- planlagt min efterårsferie (fri fra uni, juhu)

- OG "procrastineret" mere end jeg burde....

Likes

Comments

I'm an angel in a rainfall, oh. Drowning in the raindrops, oh. I always were the same "clothes".No, strange to thin my dress code.Blind ambition kid.Tissues don't regret.So why don't we just make it now.No, ain't no need to wait it.

I fly with the angels in my zoo.Try raising out of the white moon.Do and craft. Just do it now.Heyo, do it.Make it now.

Phlake / Angel Zoo

Likes

Comments

At H&M viser diversitet på den måde er vidunderligt. Vi kvinder er alle forskellige, med forskellige stile, interesser og måder at opføre os på - men vi er alle VINDERE. Ingen er bedre, men vi er alle på samme niveau, og vi har lov til at te os som vi vil og gå klædt i hvad vi vil. Godt gået H&M! Endelig en video der viser kvinder som de er og ikke en masse overfladiske modeller, der skal fremstå sukkersøde og på én helt bestemt måde. Dejligt at de kommer med noget inspirerende og modigt.

Likes

Comments

'Cause I'm looking like class and he's looking like trash

Can't get with a dead-beat ass

Likes

Comments