Lifestyle

//Just nu//
Sitter och kollar på lite olika serier, har tänt lite ljus och dricker lite te med honung och citron börjar känna mig sjuk.
Imorgon kommer jag åka direkt till skolan efter mitt natt skift kommer känna mig helt sliten men är man motiverad med både jobb och studier kommer allt lösa sig i framtiden även om man känner sig lite utbränd, känslan när man vet att man har lyckas är min motivation.
Efter skolan kommer jag förmodligen vila lite och sedan röra mig till gymet och därefter sova haha inget speciellt händer för min del imorgon.
Nu ska jag fortsätta med att kolla klart på mina serier så uppdaterar jag mer imorgon
xoxo
H.

Likes

Comments

Lifestyle

God morgon
Kom nyss hem från jobbet är helt trött ska snart sova men först tvätta bort sminket.
Vad är era planer för idag?

Själv ska jag sova några timmar sedan träffa några vänner och koppla av framför någon film, har verkligen inte lust att gå ut ikväll utan bara koppla av till min nästa natt pass som börjar imorgon måste vara utvilad för orka med passet och skolan nästa dag.

Men nu ska jag verkligen sova så jag får uppdatera lite senare när jag har vaknat
xoxo
H.

Likes

Comments

Lifestyle

Godmorgon
Ska göra mig iordning till skolan och hoppas att det inte blir lika mycket inställda bussar. Har inte så många lektioner så förhoppningsvis kan få gå hem tidigare.

Har lovat mig själv att börja blogga mer och ska vara aktiv, känner dock att jag behöver ändra massor av grejer i bloggen så det ser bättre ut. Ska be min vän att fota till min header haha.
Måste börja röra mig ut i kylan men lovar er att skriva senare ikväll
xoxo
H.

Likes

Comments

Lifestyle

Min blogg var stått och lidit ett bra tag nu men har haft fullt upp med jobb och passat på att njuta av det fina vädret.

Det kommer ske stora förändringar på bloggen så det kommer stå tomt igen, har litet överraskning till er hur det kommer se ut så håll utskick ❤

Likes

Comments

Lifestyle

Hej kära läsare!
Ber om ursäkt att bloggen var varit så tyst, mycket har hänt och jag har inte kunnat bloggat.

Det kommer hända så mycket under april månaden t.ex fyller år snart knappt 1 vecka kvar can't wait! Dessutom att min kusin ska gifta sig veckan efter så har ju varit aktiv med att hjälpa min kusin med att leta efter bröllops klänningar.

Nu på söndag ska jag åka till Uppsala för möhippa och sen kommer jag plugga för fullt efteråt så i'll be back in may, kommer då lägga mer till åt bloggen

xoxox

Likes

Comments

Lifestyle

//Bilder på våran drinkar under matchen//
Kom hem för en stund sen efter en rolig kväll. Först drog vi till Sisi café och rökte vattenpipa och kollade på fotboll (Liverpool - Manchester City)när det var halvlek så åkte vi till O'learys för kolla på nästa halvlek och beställde några drinkar och pratade lite.
Just nu tänkte jag kolla på serier innan jag lägger mig. Ha en fortsatt trevlig kväll
xoxo

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw