Lifestyle

Hello
Det har varit en riktig torka här ser man. Anledningen har varit att jag har varit upptagen med studierna och jobb och det slutar med att jag sover bort dagarna på mina lediga dagar för att skaffa nya krafter.

Annars hur är det med er?
Själv är jag på jobbet och jobbar natt, dricker massor av kaffe för att hålla mig vaken haha.

Tänkte köra en comeback igen med bloggen och tar det lite mer seriöst denna gång men det ska jag börja med det början av nästa år då jag ska göra flera ändringar.

xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lifestyle

Min blogg var stått och lidit ett bra tag nu men har haft fullt upp med jobb och passat på att njuta av det fina vädret.

Det kommer ske stora förändringar på bloggen så det kommer stå tomt igen, har litet överraskning till er hur det kommer se ut så håll utskick ❤

Likes

Comments

Lifestyle

Hej kära läsare!
Ber om ursäkt att bloggen var varit så tyst, mycket har hänt och jag har inte kunnat bloggat.

Det kommer hända så mycket under april månaden t.ex fyller år snart knappt 1 vecka kvar can't wait! Dessutom att min kusin ska gifta sig veckan efter så har ju varit aktiv med att hjälpa min kusin med att leta efter bröllops klänningar.

Nu på söndag ska jag åka till Uppsala för möhippa och sen kommer jag plugga för fullt efteråt så i'll be back in may, kommer då lägga mer till åt bloggen

xoxox

Likes

Comments

Lifestyle

//Bilder på våran drinkar under matchen//
Kom hem för en stund sen efter en rolig kväll. Först drog vi till Sisi café och rökte vattenpipa och kollade på fotboll (Liverpool - Manchester City)när det var halvlek så åkte vi till O'learys för kolla på nästa halvlek och beställde några drinkar och pratade lite.
Just nu tänkte jag kolla på serier innan jag lägger mig. Ha en fortsatt trevlig kväll
xoxo

Likes

Comments

New In

Okej bilden ger ingen rättvisa men jag kan förklara hur snygga och bekväma skorna är! Men en nackdelen med skorna är att dem är lite för stora i storleken men kan tipsa att lägga in en inlägg i skorna så kommer ni vara nöjda. Köpte skorna i Din sko

xoxox

Likes

Comments

  • Instagram
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw