Header
View tracker

Hej bloggen, läget?

Just nu ligger jag ensam hemma, med superont i halsen och förskylning i högsta grad. Har precis fått i mig lite frukost och lämnat in lite skoluppgifter (who vad kul med denna ständiga press) så nu sitter jag och kollar på en SKITmysig film!!!! Den heter ''The age of Adeline'' rekommenderar!! Well well over and out.

Må bäst

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Just nu är söndagkvällen i sitt essä. Jag sitter i köket, med mamma som skissar och jobbar, man hör lugn musik eka i huset och alla håller sig lite i sitt egna hörn idag. Fan asså, varför har man söndagsångest? Verkligen. Don't. Get. It. C sov här inatt, så eftermiddagen/förmiddagen har inte varit speciellt jobbig. Men så fort han steg ur dörren, och jag möttes av ostädat rum och tankar på läxor och kommande vecka så började den där dystra känslan dra sig genom kroppen. Men faktiskt, satte upp mitt hår, satte på en bra spotifylista som ni kan hitta här.

Sen städade jag rummet hyfsat snabbt och (måste erkänna att det ej var supernoga men sålänge det är fint för ögat så duger det för mig) Sen gick jag ner till la familia som låg som tre döda fiskar i soffan:))) förstår dom. Lattja lite, sen gick jag upp och tog tag i lite planering och inlämnar och nu mår jag genast bättre!!!! Jag och Alice har bestämt oss för att dra och träna hela denna veckan för att vi båda vet att vi mår så himla bra utav det. (Dessutom för att vi gör det tillsammans och för att de är gött) Asså Alice är fasiken en av få människor jag aldrig tröttnar på att undgås med!!!! Känns så skönt att man har ett par sånna. Dessutom är hon och jag nr. 1 i världen på att stötta varandra inom plugg haha.. Loooovely


Må bäst

Likes

Comments

View tracker

Fråga: Bra blogg!! Kan du skriva lite hur du tycker din linje och skola är?

Absolut!!! Och tack!

Kan ju börja lite snabbt med att berätta att jag bytt gymnasie en gång! I hela ettan gick jag och studerade stylist linjen på Plusgymnasiet i Uddevalla! Jag trivdes superbra där, var nöjd med alla lärare och jag kände aldrig att det liksom tog emot att gå till skolan. Sen i slutet av ettan så fick jag och min klass ett jättetråkigt besked vilket innebar att vi ej skulle få ha kvar våran mentor som även var våran stylistlärare. Detta var något som påverkade oss alla väldigt hårt, då ALLA trivdes fruktansvärt bra med våran mentor, hon höll liksom ihop våran klass! Så sommaren till tvåan så tog jag ett stort beslut (med många andra i min klass) att vi skulle börja på en ny skola, där min då ''f.d'' lärare nu hade fått nytt jobb. Och det känner jag nu i efterhand att det var det bästa beslutet jag kunde ta för mig själv!

Så just nu går jag andra året på Östrabo Yrkes, och ja jag skulle absolut säga att jag trivs. För att gå in på min linje lite mer specifikt för antar att frågan känns bredare ställd där (??hehe)

Att utbilda sig till stylist är både det roligaste och jobbigaste jag gjort. För det första krävs det så himla mycket fantasi och planering ständigt, men även så är det rent ut sagt jävligt jobbigt ibland. Man är jämnt i ''jämförelse-zon'' för att alla alltid ser vad alla gör, så man tävlar mycket. Dessutom kan de kännas fruktansvärt pyssligt ibland att behöva sminka av och på sig 5 gånger på en skoldag, plus att det inte alltid är så kul för hyn. Dock så har våra sminktimmar gått från ungefär 10h i veckan till 3 nu ungefär, för att vi har APL två dagar i veckan istället. Menmen, man får komma ihåg ibland att ja det är jobbigt och man måste göra detta nu, men sen när man har diplom så behöver man ej genomlida detta längre (om man får lov att säga så)


Enda direkt ''nackdelen'' med min skola skulle jag väl egentligen säga (och nu låter jag alldeles för bekväm) är att den inte ligger centralt som ALLA andra (inklusive min förra skola gjorde) gör. Men, det tänker man väl på ju mindre man går där, men det är bara ett störningsmoment ;-) Hade ni velat att jag la upp lite grejer jag gör i skolan/på fritiden som har med smink att göra? I'd be glad to isåfall! Ni kan även följa min andra instagram som heter @makeupbyveralee på Instagram, där jag lägger upp lite grejer då och då. Är ny med den där grejen dock, så var snäll, hihi.

Tills vidare....

Må bäst

Likes

Comments

<3

Må bäst

Likes

Comments

Tillbakablick från i lördagseftermiddag då jag och Filipp tog en fika i Göteborg. Oh how i adore this girl <3
(Ring ifrån Caroline Svedbom) min absoluta favorit just nu!!!

Likes

Comments

Jag kan: Verkligen INTE spara pengar..I wish alltså, men det är inte en talang jag har.

Jag köper: Alltid kaffe. Alltid. Faktiskt i princip vart varenda öre på mitt konto tar vägen.

Jag borde: Ta tag i träningen (ska, hehe)

Jag måste: Köpa ett nytt puder, jättetråkiga pengar (??) menmen..

Jag vet: Att allt inte alltid går som man vill och jag behöver bli bättre på att acceptera det

Jag tänker: På framtidplaner, nästa år, resor. Men även på små saker som vad jag ska ha på mig imorgon.

Jag lyssnar: Just nu har denna på repeat i mina lurar, tack Kajsa för bra låttips <3

Jag drömmer: Om outfits, och äventyr. Ärligt talat, känner inte att jag lever något liv för tillfället, utöver att jag hade en skitroligt helg förra veckan så pluggar jag bara och städar. Konstant.

Jag längtar: Efter sommar och min brorson!!!!

Jag fasar: Kärlek och hjärtesorg.

Jag använder: Alltid kroppsolja, inbillar mig att jag blir dödstorr om jag ej får lite, hahaha

Jag njuter: Av att vakna upp ensam på morgonen och äta frukost själv, så skönt

Jag blir: Ledsen lätt

Jag äter: Har just nu dille på bananchips om det är möjligt haha (Tips faktiskt)

Jag dricker: KAFFE

Jag struntar: I vad folk tycker om mig most of the time, iallafall om det är saker som sägs bakom min rygg

Jag ska: Söka jobb

Jag sparar: ........Ingenting

Jag tittar: Just nu på Black Sails och GG

Jag läser: Just nu, ingenting

Jag vill: Skaffa eget. och RESA!

Likes

Comments

LOVELY LINGERIE

(Inlägget innehåller affiliatelänkar - Sponsrat Inlägg)

1. BH HÄR Trosa HÄR / 2. BH HÄR Trosa HÄR / 3. BH HÄR Trosa HÄR / 4. BH HÄR Trosa HÄR / 5. BH HÄR Trosa HÄR / 6. BH HÄR Trosa HÄR

Asså ugh.. Har verkligen fått dille på underkläder, inte bara för att det är praktiskt utan kan även vara jäkligt lyftande (faktiskt) jag vet att om jag har snygga underkläder på mig så blir jag lite extra confident... Men jag önskade verkligen jag tyckte det var superkul att lägga pengar på...Vill man ha ett fint underklädes set i hyfsat bra materiall kanske man landar runt 300kr och det för mig som har ett studiebidrag att leva på är inte superlockande tyvärr!! Menmen, ovanför har ni iallafall lite länkar till olika set, mina favoriter är nr 6, 1, och 2! Vad tycker ni om sånna här in lägg? Tråkiga eller roliga?

Må bäst

Likes

Comments

Lite snabbt tagna bilder ur vårar hem från ikväll.

Hej mina vänner, läääääget?

Just nu sitter jag ner i vardagsrummet och myser, ska alldeles strax gå upp på mitt rum, städa och packa inför imorgon! Sen ska jag ta en riktigt sånn fräsch dusch, och sen smörja in mig med brun utan sol så man kan vara lite extra snygg i helgen!! Andra roliga grejer som händer är att C fyller 18 på lördag!!! Eller ja, gör ej speciellt i mitt liv men, grattis i förskott till honom;);) weeeho

Fått lite förfrågan om att skriva inlägg om julklappar, och kläder osv. Hade ni velat ha min önskelista?? För att få lite inspiration, let me know. Superkul när ni skriver förslag på inlägg!!! Kram och...

Må bäst

Likes

Comments


(Inlägget innehåller affiliatelänkar, sponsrat inlägg)

1. BH HÄR Trosa HÄR / 2. Body HÄR / 3. BH HÄR Trosa HÄR / 4. Body HÄR / 5. Body HÄR / 6. BH HÄR Trosa HÄR / 7. Topp HÄR / 8. BH HÄR Trosa HÄR

Hur söta är inte dessa underkläder från Zalando?? Skulle vilja ha varenda par. Plus att färgen är en snygg röd lite julig ton. Perfekt nu till denna årstiden! Jag skulle köra nr 3, under en stor pösig vit t-shirt, så axlarna kommer fram och bhn framhävs. Precis min smak, och verkligen skitsnyggt!!!

Likes

Comments

Fråga: Kan inte du göra ett inlägg om vad du vill göra efter gymnasiet?

Jo visst kan jag det! Hm.. Vad vill jag göra efter gymnasiet? Jag som många andra har mycket drömmar, men detta är en väldigt ångestladdad fråga för mig, då jag har mycket krav på mig själv och blir helt förkrossad av tanken på att jag kanske blir helt vanlig. ''Vanlig''

Kanske låter konstigt för vissa men det jag egentligen menar är att jag inte vill sitta vid 40 års ålder på ett kontor och känna att jag inte fått äventyra, haft ett fantastiskt jobb eller upplevt roliga grejer.

Jag har egentligen tre stora mål efter gymnasiet:

- Flytta till en annan stad

- Skaffa jobb direkt

- Skaffa egen lägenhet (går hand i hand med mål 1)

Detta är något som MÅSTE ske för mig. Jag gillar inte min Stad, och jag vill ej påbörja en ''karriär'' här inom något, jag vill varken bo eller jobba här. Jag är uppväxt här och trivs på så sätt, men mitt framtida jag vill komma så längre än till Uddevalla. Mitt absoluta drömscenario är garanterat att få jobba med, kläder styling och foto. Dvs allt i ett, kanske någon som fotar event/modevisningar, även får vara med på kollektionläpp, öppningar/visningar. Kanske frilansa som stylist lite här och var, alla dessa delar är superviktiga för mig och jag vill verkligen komma in i den branschen. Jag vet inte exakt hur jag ska ta mig hit, men jag är medveten om att det kommer krävas mycket arbete för att bygga upp ett namn, men det är något jag verkligen vill göra. Jag går ju ut med 100% utbildning som stylist, så vissa bitar kommer jag ju ha med mig, men jag vill inte endast fastna i stylist bubblan.

Kortfattat har jag ju ett ganska konkret mål, men man vet verkligen aldrig vart man hamnar. Jag hoppas att jag kommer fullfölja mina drömmar, och en dag kunna säga att jag faktiskt jobbar med mitt drömjobb. Men jag tror på att livet tar oss dit vi ska. Så jag hoppas hoppas hoppas att detta är mitt öde!!!


Må bäst

Likes

Comments