Header
View tracker

DRESS, Zaful / BAG, Kate Spade / SHOES, Jimmy Choo

Drömmer om dessa typer av outfits nu. Sol, värme och velvet klänningar. Jag vill IVÄG! Kommer komma upp ett inlägg lite senare eller imorgon om vilka mina dröm resemål är just nu. Varav en är Barcelona :')))) Jag är så avundsjuk på @ginafilippayazz som​ lyckats boka in 2 roliga resor i år. Hoppas på att kunna få tag på ett jobb nu snarast och kunna spara ihop pengar. Hade hemskt gärna vilja sticka iväg med några kompisar....Ja mina vänner, drömmar, drömmar, drömmar.

Tills Vidare...

Må bäst 

Likes

Comments

View tracker

Måndag: Skola, umgås med A!!!!!

Tisdag: Skola, gymma (om jag ej är död)

Onsdag: Skola och gå på pass, weho

Torsdag: Praktik!

Fredag: Praktik + festligheter

Lördag: Gymma, plugga, förhoppningsvis lite wine and dine med A.

Söndag: Äta allt onyttigt i hela världen


Vill slänga ut ett par extra ord idag, och det är att DU är grym. Jag vet att det är Måndag, och idag är livet lite extra surt för vissa (och för andra inte) men du fixar det!!! Släng extra med håret dag, för du är snygg. Och unna dig något idag för att komma igenom dagen lättare, för du förtjänar det. Låt aldrig din lycka brås på någon annan, och känn aldrig att du inte klarar av något utan någon annan. Du är du och du kan sträcka dig så långt, och du kan klara av precis allting. Peppa dig själv!!!!!!

Likes

Comments

View tracker

Jag kan inte sluta tänka.
Jag försöker, när man sysselsätter sig är det som att man klarar sig precis. Men så fort jag blir ensam tvingas jag att tänka på det. Allt påminner mig om honom. Hans kläder gråter i garderoben. Vad gör jag? Vart tar jag vägen? Jag vet inte varför detta utmärker sig, jag vet inte varför jag för första gången upplever denna sortens smärta i brösten. Det är inte lätt för andra att förstå, varför det är så stort för mig. Jag tänker på igår, jag satt i hans säng. Han håller om mig, pussar på mig och säger att allt kommer bli bra. När blir det bra? Jag vet att tiden sägs läka alla sår men jag behöver läka nu, på direkten. Jag kan inte pausa och trycka play när tiden jag behöver ha gått. För jag sitter bara i min säng och gråter, jag äter knappt, sover knappt. Jag tänker bara på allt som varit och hur jag vill ha det. Jag tänker på hans smittande skratt, jag vill att han håller om mig samtidigt som jag vill skrubba bort han från min kropp. Det finns inte en fläck han inte rört. Jag försöker gå vidare, men jag har det så svårt. Jag gråter mina timmar tills jag somnar av ren utmattning. Varför är det såhär? Varför älskar jag för mycket? Varför är jag den som får dörren stängd åt mig? Det är så himla svårt att inte vilja vara någons allt. Jag plågar mig själv genom att gå in och läsa våra konversationer. Jag kan inte hjälp det. Jag vill släppa och lätta men jag klarar inte av att radera allting. Jag klarar inte av det.
Jag vill så himla gärna att någon ska säga dom rätta orden till mig men hur ska dom veta vad det är om inte ens jag själv vet. Jag vet precis hur det känns i mig, hur ont det gör i mitt bröst men jag vet inte hur jag ska förklara rätt. Det känns som att det spricker, jag är så full i sorg och kärlek att jag dör snart. Jag hoppas och önskar att han ska ändra sig och förstå att han begått ett misstag. Men jag försöker även acceptera att det inte kommer ske för detta är den bittra verkligheten och i slutet av dagen handlar allt om hur man flyr och klarar sig lättast. Jag har inte den styrkan just nu, jag klarar inte av det. Och jag vet inte hur jag tar mig dit. Jag skriver en mening, pausar och påminns om något nytt. Mitt hjärta är helt sönder slitet. Han kysser min hand, kollar mig i ögonen under hela tiden och jag inbillar mig själv att allt är okej. Jag trivs ju så bra i hans famn. Hans händer som lämnar brännmärken på min hud och hans läppar som kysser min panna och hans fingrar som letar sig igenom mitt hår och stryker mig hela vägen från pannan till min nacke. Men det slutar nu, hans händer rör mig inte längre och han kysser inte längre mina tårar. Han förstår att jag förstår honom och jag är inte arg. Jag känner ingen ilska alls. Jag är inte sårad. Han har behandlat mig rätt hela tiden. Jag fattar att han är rädd jag är också rädd. Men varför kan inte allt bara för en gång skull inte handla om att jag gråter eller känner mig lämnad. Varför är det alltid mig allt ska slitas ifrån, varför kan aldrig jag få vara den som känner mig okej i slutet av dagen? Jag tänker på alla spontana kyssarna, alla krig och alla sömner. Att ligga halvvaken av att han drar en närmre, pussar en på axeln. Värmen som känns i hela kroppen när han försiktigt låser sina ben med mina. Jag tänker på alla ord och diskussioner. Jag tänker på alla dofter och jag tänker på alla andetag. Jag vill krypa in i mitt egna skinn, byta ut varenda del han rört. Jag saknar honom. Jag saknar honom så mycket att de blir skrattretande. Jag hör honom prata men slutar efter en stund lyssna, en tår faller och jag glömmer av hur man pratar. I en sekund känner man sig nästan lurad. Jag tänker på fotsteg och tid. Hur man tillslut märker att man bara gått och gått utan att veta vart man ska ta vägen, man glömmer av tiden och till slut hittar man inte tillbaka själv. Jag tänker på förändring. Jag tänker på honom. Jag tänker på regn. Jag tänker på mig själv. Jag tänker på jobb. Jag tänker på skinn. Jag tänker på hans hand som letar sig till min. Jag tänker på allt jag inte får tänka på. Vart tar jag vägen?

Likes

Comments

​Hur har din dag varit?

Jo, helt okej. Regn och slask.

Vad har du gjort idag?

Vaknade runt 11 vid Alice, vi tog oss ut ganska snabbt sedan stack vi till gymmet för att sedan landa hemma hos mig igen. 

En låt som du lyssnat non-stop på?

DEFINITIVT denna. (as mysig)

Vad gör du just nu?

Lyssnar på Håkan, sittandes i min säng. Precis en sådan där stund där allt är så himla skönt. 

Ska du göra något kul i veckan?

Nja, dessvärre inte. Skolan kickar igång på onsdag, så det är väl mest back to routines och försöka hoppa på tåget liksom. (Ska försöka göra en drastisk förändring med håret också men vi får se)

Känner du dig stressad?

Konstigt nog nej. Försöker att hålla fötterna i marken för tillfället...

Beskriv ditt humör med tre ord!

Fundersam, lugn, ensam.

Vad gör du när du är ensam?

Älskar att koppla upp mig på högtalarna och dansa hysteriskt i köket (<3bästa) eller bara chilla med en bra rulle!!

Hur ser ditt rum ut för tillfället?

AS rent. Yes you heard right.

Har du köpt något fint denna veckan?

Nej :-( bara nödvändiga grejer.

Något du har på span? 

VÄRLDENS finaste jacka. Gissa vilken.........HA-haaaaa

Något du är beroende av?

Ugh, närhet. 


Likes

Comments

Not all girls are made of sugar and spice and everything nice. Some girls are made of sarcasm and wine and everything is fine.

Fotade lite förut, älskar denna blandningen. 

Må bäst

Likes

Comments

View tracker

1. Jeans, Acne / 2. Bag, Chanel / 3. Shoes, Axel Arigato / 4. Belt, Calajade / 5. T-Shirt, Gucci / 6. Ring, Yossi Harari / 7. Jacket, Gucci / 8. Ring, Versace


Jackan <3 no words needed.

Var tvungen att reposta jackan, pga så kär i den!!! Kommer aldrig ha råd med den då den ligger på över 50.. men om jag vinner på lotto ska jag ha den ;-) Detta är helt enkelt en utav mina många dröm outfits kan man väl säga. Det handlar inte så mycket om att det ska vara ett märke eller att det ska vara jättedyrt. Jag tycker det roliga är att knappt någon har dessa kläder så då blir dom ju unika iallafall (bortsett från skorna och jeansen kanske hehe) Men ärligt då. Can we discuss the jacket? Passar ju verkligen till vad som helst, oavsett om det är till vardags eller fest. ÄLSKAR DEN!!!!!


Må bäst

Likes

Comments

''Bra blogg!! Eftersom du bytte til östrabo y, känns det inte väldigt bondigt där? Är det även ensamt efersom det inte är så många "tjejlinjer"? Hur känns det eftersom den skolan inte är så central?''

Svar: Hej, tack!! Hm, ja...vad ska jag säga. Jag skulle inte kalla det bondigt, och inte heller att det inte finns så många så kallade ''tjejlinjer'' det är väldigt blandat med både tjejer och killar bl.a på de andra yrkeslinjerna!! Ang, att skolan inte är så central är ej skitjobbigt, men det blir lite mer jobbigare när plus låg super centralt haha!!! Men äsch, man får ej vara så kräsen. Det funkar!!! (Det är dessutom inte speciellt långt utanför stan)

''Kan du tipsa om byxor till tjejer som är lite större? Gärna med bootcut. Jättebra blogg!''

Svar: Tack så mycket!!! Hm, jag personligen ÄLSKAR stretch jeans och det borde ju garanterat fungera för någon lite större eller kurvigare. Jag har nästan alltid köpt mina favorit jeans i flera år från Gina Tricot, men har faktiskt slutat nu på senaste då jag tyckt att kvalitet blir allt sämre??? Utöver det så skulle jag rekommendera BikBok's Linne bootcut jeans!!! Supersköna!!! Andra enkla butiker som H&M och Lindex har faktiskt oftast också jeans som passar alla!! Kika in det!

''Hej! Anser du att det är bättre att gå en yrkeslinje som oftast har mindre plugg och det är mindre stressigt än en högskoleförberedande linje? Jättebra blogg!!''

Svar: Hallå!! Tack så hemskt mycket!! Min linje är faktiskt högskoleförberedande!! Jag valde att lägga till två ämnen för att den skulle bli det (det valet får man göra någonting i ettan) sen finns det vissa i min klass som ej har gjort linjen högskoleförberedande och dom läser inte lika många kurser som jag!! Och på så sätt får man givetvis mindre plugg. Men jag personligen skulle rekommendera att gå en högskoleförberedande linje då du har all behörighet till att plugga vidare senare i livet!! (Skulle inte säga att jag e så sugen på det atm) men det är ju en bra möjlighet ifall man vill, det krävs dessutom inte supermycket effort av en för att göra sin linje högskoleförberedande.

''Bra inlägg!! Tips på filmer? Kan du göra inlägg om trender och tipsa om kläder?''

Svar: Tack!! Såg en såååsåååsååsåå mysig film här om dagen som hette ''The age of Adeline'' en av mina favorit skådisar med där också<3 Absolut kan jag det! Ska bli bättre på det!!

Må bäst


Likes

Comments

Hej kära vänner och läsare och allt däremellan!!!
Jag ska tyvärr börja detta inlägget med att beklaga mig för att ha varit borta en stund. Anledningen är inte större med än att jag har har haft otrolig bloggtorka och faktiskt ej haft speciellt mycket sug. Kände att om jag tar ett litet break så kan jag komma tillbaka med massa roliga idéer istället för att bara lägga upp massa strunt då och då som ändå bara var halvdant. Jag kommer besvara alla era frågor inom kort (ber om ursäkt att jag väntade så länge med det trots att jag sa att de skulle ske snabbare)!! Men nu iallafall så har jag fått i mig lite sen frukost med mamma, så ska vi snart kicka iväg och kika in rean lite!! Har tyvärr redan nästan tömt mitt konto från mellandagsrean i mån-tis men det är så kul att åka ut och titta tycker jag!!!
Tills vidare...
Må bäst

Likes

Comments

Har påbörjat ett litet projekt där bland annat ni kommer se mycket av Filippa. Här är en liten sneakpeak...

Må bäst

Likes

Comments

Måndag: Stor Naturkunskap redovisning - Sen kommer även C till mig och ska umgås innan han sticker iväg till Thailand fram tills Januari! Ska bli superskönt, då jag behöver lite mys och pepp för att ladda upp inför veckan.

Tisdag: Vanlig skoldag, inget större, antagligen träna med Alice

Onsdag: Hårstyling nyår i skolan - Sen fota med @ginafilippayazz inför ett roligt projekt! (Weho, hehehe)

Torsdag: Praktik, påriktigt bästa delen på veckan!! Trivs så bra!

Fredag: Praktik - Kvällsplaner som jag vill ska finnas men ej finns ännu, blir förhoppningsvis ändringar på det

Lördag: Göteborg!! För att hjälpa brorsan flytta och KANSKE (väldigt väldigt gärna) få in lite shopping

Söndag: Rrrrelax

Må bäst!!!!


Likes

Comments