Allmänt

Vem älskar inte sommarlovet? Det är liksom tiden vi får vakna och sova när som helst på dygnet utan några större konsekvenser! Men ibland kan rastlösheten som de flesta upplever någon gång under sommaren förstöra den glädjen och lättnaden som följer med slutet av skolan och början av sommarlovet. BUT FEAR NOT DEAR READER! Jag har den perfekta listan med 11 saker du kan göra på sommaren när du är uttråkad som dessutom är kostnadsfria! Hur underbart är inte det???

1. Promenera! Så här dags i året är naturen magisk!

2. Okej detta kanske låter lite galet men varför har du inte en plåtning med ett par kompisar?! Ja! Fixa er tillsammans och ha en photoshoot, tänk dig vilka coola bilder ni kommer ta och hur roligt det kommer vara att lägga ut de! Ditt Instagram-flöde kommer bli on fleek!

3. Ha en picknick! Det är aldrig fel tillfälle för en picknick ute i solen!

3. Sommarstäda! Jag garanterar dig att du kommer hitta så många klädesplagg som du har glömt bort helt och hållet!

4. Bada och sola på stranden! När ska du göra det om inte nu när vädret är så fint? Passa på!

5. Cykla! Varför inte cykla till stranden?

6. Ha en filmmaraton själv, eller med dina kompisar! Bestäm ett tema (jag rekommenderar Disney) och kör, eller titta, på!

7. Svara ärligt nu. Hur länge sen var det du sist hängde i en koja? Behöver jag skriva mer? Nej.

8. Är det varmt ute? Om ditt svar är ett stort "JA!" så är mitt svar "VARFÖR HAR DU OCH DINA KOMPISAR INTE NÅGOT VATTENKRIG JUST NU?"

9. På tals om krig...... varför inte starta en prankwar med din bror/syster/bästis? Muahahaha

10. Har du någonsin prövat att vara vaken hela natten och kolla på soluppgången? Om inte: gör det, det är en mäktig känsla!

11. Och sist men inte minst... Jag utmanar dig till att ge ut 50 komplimanger till dina nära och kära! Det är en sak du kan lätt göra som kommer göra människorna runt omkring dig glada vilket kommer göra dig ännu gladare. Det låter som en win-win för mig!!!

Tack för att du läste! Ha en trevlig dag din underbara själ! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om mig

Halloj du!
Gud vad spännande det är att börja blogga! Nu kan jag checka av den punkten från min att-göra lista!👍🤓
Såååå... Mitt första blogginlägg behöver vara något spännande och roligt men samtidigt intressant och ganska personligt. Det är så eftersom du, läsaren, behöver lära känna mig lite bättre för att du förmodligen är ny här och känner inte mig alls! Men då är frågan vad det finns för ämnen att blogga om som överstämmer med mina krav... Vad sägs om en klassisk "TMI tag"? Vi kör på en TMI tag. TMI är en förkortning för "too much information" som översatt från engelska betyder "för mycket information" på svenska. Tagen går till som följande: du får ett antal frågor om dig själv som du ska svara på, helt enkelt. Låter det bra? Då kör vi!👏

1. Hur gammal är du? 5916 dagar!

2. Vad är din favorit dricka? Jag älskar te (svart, vitt, ört och grönt), kaffe (kallt och varmt), många olika smoothies o.s.v. men jag går alltid tillbaks till vanligt vatten.

3. Vilken bok läser du just nu? Recept Att Räkna Med av Eugena Cheng.

4. Horoskop? Vädur.

5. Favorit band? Just nu har jag två favoriter: Coldplay och Imagine Dragons!

6. Sista låten du sjöng? Better When I'm Dancing av Meghan Trainor.

7. Favorit mat? Maten min mamma lagar. GOOTTT!

Kommentera gärna era svar!

Ha det så bra, hej!😘

Likes

Comments