Header

Idag blev det ett bra avslut på denna fredagskväll! Det blev en trevlig middag med familjen på restaurangen "Chill out". Maten var god, men så kräsen som jag är när det kommer till mat fanns det såklart saker jag tyckte mindre om eller rättare sagt saker de kunde gjort bättre. Som t.ex fanns det en del sushi bitar som var för lösa och när man väl skulle greppa taget om biten föll den isär.

Men nog om det, update om hur sommarlovet har varit hittills efter Kroatien. Jag har faktiskt inte gjort något händelserikt efter Kroatienresan, dels för att vädret inte har varit på topp, vilket suger. Men också för att jag blev sjuk, hade extrem huvudvärk och började även hosta, och tro det eller ej jag hostar fortfarande efter 3 veckor! Hoppas verkligen jag blir av med rethostan, det tar både på krafterna och är sjukt irriterande. Men annars har jag mestadels spenderat mina sommarlovsdagar åt att vara hemma och enbart ta det lugnt, som att kolla på youtube och massa bra vloggar. Om ni inte har provat att verkligen inte göra någonting under en dag så rekommenderar jag det starkt. Det är något som jag personligen behöver med tanke på hur tuffa vardagarna vanligtvis ser ut med skola, fritidsaktivitet, träning och allt där i mellan, rent sagt är det påfrestande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså, älskar verkligen den här stickade tröjan och speciellt den härliga nyansen av blå som just har varit trendigt i vår. Grundtanken med outfiten var att utgå från en färg, i detta fallet blå, och sedan jobba utifrån olika nyanser. Vilket gick så där... Kanske borde jag har burit flera accessoarer för att lyfta looken.

Stickad T-shirt; Zara, Shorts; Hollister, Solglasögon; HM, Klocka; Daniel Wellington.

Likes

Comments

​T-shirt; Kenzo x hm, Bälte; HM​​​, ​Shorts; ​Hollister​, Klocka; ​Daniel Wellington​, Solglasögon; HM

Likes

Comments

Välkommen till mig haha! SÅ kul att äntligen få starta en blogg! Jag har faktiskt funderat på detta ett bra tag och kände att det var dags. Men, Kinlok heter jag och är 17 år gammal. Själv skulle jag beskriva mig som en lättirriterad person och har tendensen att bli sur, men å andra sidan kan jag skratta i ihjäl mig vissa dagar. Helt enkelt en person med kraftiga humörsvängningar haha. Här på bloggen kommer jag främst dela med mig av mitt stora intresse för MODE men också mitt vardagliga liv där mat, musik, skratt, frustration kommer att finnas. Nu kör vi!

Likes

Comments