Header
View tracker

Yes jag klär mig på riktigt alltid i svart. Kanske trist men jag trivs som bäst i det! Denna outfiten är ifrån lördags då jag och Olivia var uppe på A6 en sväng för att bl.a. kolla en modevisning som min pojkvän gick.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Favorit parfymen! Har hört av flera att det verkligen är en doft som passar mig! Försöker dock inte att använda den varenda dag eftersom jag är rädd för att tröttna på den. Och sen äger jag otroligt många parfymer så behöver använda andra också..

Likes

Comments

View tracker

Men alltså HUR gott? Detta fick bli mitt mellanmål idag. Super smidigt och gott! Endast tre ingredienser, 1 banan 1 ägg och lite salt. Smidigt! Toppade med vad som fanns hemma, värmde frysta hallon så de blev som en "hallonsås" lite nutella och kokosflingor! Mums!
På detta receptet blev det 4 st små bananpannkakor, vilket är perfekt som mellanmål!

Likes

Comments

​Om det är någonting jag älskar med våren så är det att man äntligen kan börja använda ljusa kappor, slitna håliga jeans och skor som man är barfota i! Underbart! På bilden har jag på mig en lång beige kappa ifrån GinaTricot, Klackar ifrån Nelly.com och jeansen är vanliga svarta jeans jag klippt sönder själv!

Likes

Comments

Vad tycker ni om min nya väska? Fick hem den ifrån Chiquelle.com som jag har ett samarbete med på min youtubekanal och älskar den redan! 1499kr är priset på denna fining! Håll utkik på min kanal när en Chiquelle haul kommer upp!

Likes

Comments

Lite suddiga & så men och? Dåligt med inlägg på bloggen idag trots att det är söndag och världens mest trista, segaste dag. Idag har jag och T varit iväg med hans familj och kollat när hans syrra red hästhoppning eller vad man kallar det, haha är så himla kass när det kommer till hästar, kan verkligen ingenting. Efteråt blev jag upphämtad utav mamma och hennes kille Patrik och hängde på dom hem för att käka osv. Och slutligen vid 19 så började kvällspasset på jobbet. Skönt nog bara 4 timmar, så det går fort. Slutar om en kvart så då ska jag äntligen hem till T igen och krypa ner i sängen för att sova! Natti!

Likes

Comments

Clarins läppglans, har ni inte testat dessa ännu så är det dags nu! Kostar under 200 lappen och är helt klart värt vartenda krona. Doftar underbart, lite som karamell ungefär! Jag har i färgen 03. Finns på kicks.

Likes

Comments

Har ni prövat Hurraw? Jag är besatt, älskar det! Haft andra "smaker" innan men denna gången köpte jag vanilj! Luktar super gott och vårdar läpparna bra! Kostar runt 50 lappen och finns bl.a. på lyko!

Likes

Comments

Var bara tvungen att visa vilken fantastiskt vacker kyrka som finns här i Jönköping.
För visst håller ni väl ändå med?
Så himla fin!

Peace out

Likes

Comments

Följ mig På Instagram @emmelielina