Postad i: Min förändring

I tisdags hade jag mitt första träningspass med personlig tränare! Det var grymt kul men sjukt jobbigt. Han hade valt att fokusera på mycket functional moves-övningar samt ben-övningar åt mig. Jag fick även chansen att lära känna honom lite bättre och jag trivs grymt bra med honom som tränare redan! :)

Efter träningen gick jag hem och dog lite i soffan hahaha... Jag sa dock åt honom att han skulle vara lite tuffare med mig nästa gång, jag svarar med envishet om jag blir utmanad nämligen. Det är typ det enda sättet för mig att komma över den mentala tröskeln som jag har. Ni vet, "Jag orkar inte mer nu, det gör ont"? Mhhm, vi har alla den! Nästa träningspass med honom är på tisdag nästa vecka och jag ser faktiskt fram emot att få gå dit! Det är en konstig känsla ändå.. att tycka det är kul att träna?

//M.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Min förändring

Idag introducerar jag en ny kategori på min blogg! 

I tisdags var jag och hade ett samtal med en personlig tränare på Nordic Wellness, han ska försöka få ordning på detta vraket en gång för alla (: 
Vi var båda överens om att en livsstilsförändring absolut är nödvändigt och att bli hälsosam är mitt absoluta mål. Kommer jag att slava på gymmet? Nja, troligtvis inte varje dag till en början. Fokus kommer först och främst att ligga på att hitta min nivå och därefter introducerar han mig till olika typer av träning. Grymt spänd är jag iallafall! Första passet är på tisdag och då bli det konditionsanalys. 

Släng in en peppande kommentar vettja! ​I'll need it.. 


​//M. 

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Godkväll.

Vi är nyss hemkomna efter en mysmiddag inne i stan. Vi valde att göra ett besök på Texas Longhorn så vi sitter just nu i soffan och är bra mätta :-)
Det är alltid ett uppskattat break med en dejtkväll, att avbryta vardagen liksom. Det tror jag att alla par behöver ibland (inte minst vi..). Imorgon är det inte särskilt mycket planerat. Jag måste köpa nya jeans och sen ska vi kanske handla lite smått. Efter det är dagen ganska fri :-)

Ha en skön kväll <3 //M.

Likes

Comments

5 Juni 2013 Jag och min älskade mamma <3

Denna bilden symboliserar väldigt mycket för mig. Den symboliserar den otroliga lyckan och förväntan jag hade. Det den inte visar däremot.. Jag var oerhört ledsen och framförallt besviken. Min farmor hade två månader tidigare förlorat kampen mot cancern och jag hade alltid föreställt mig att jag skulle ha en liknande bild med henne och mig. Jag föreställde mig hur stolt hon skulle vara över mig och kalla mig för sin "snobb". Så hur glad jag än ser ut på bilden så döljer det sig en smärta inom mig som kommer fram varje gång jag tittar på mina studentbilder.

Men trots att studentdagen inte var så lycklig och perfekt som jag ville att den skulle vara så hade jag ändå de jag älskade mest där som firade mig. Och det är det bästa minnet från denna dagen <3


//M.


Likes

Comments

Allmänna frågor:

Tre bra egenskaper med mig:
Hmm.. jag är envis, beslutsam och väldigt omtänksam (:

Tre mindre bra egenskaper med mig:
Haha envis... men också att jag är väldigt godtrogen och bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker.

Vad är jag rädd för?
CLOWNER. Jag hatar dem.. Min värsta mardröm är typ att folk ska klä ut sig till clowner och jaga människor igen.. Jag vägrade nästan gå utanför dörren ett tag.

Vad är jag mest nöjd med hos mig själv?
Måste det vara utseendemässigt? haha. Nä men jag älskar min målmedvetenhet och att jag är extremt noggrann.

När skrattade jag senast? Åt vad?
Jag skrattar dagligen åt min sambo. Han gör alltid roliga saker..

Detta var min största rädsla som liten:
Jag var verkligen rädd för ALLT när jag var liten. Men jag var nog mest rädd för getingar/bin, myror och att bli övergiven/lämnad ensam.

Någon jag ser upp till:
Jag ser upp till mina föräldrar, min storebror och min sambo. Dom är de personerna som arbetar väldigt hårt och som lyckas.


Personliga frågor:

Har jag någonsin provat/använt droger?
Absolut inte. Jag är emot all droganvändning. Jag har till och med avslutat vänskaper pågrund av det.

Har jag rökt/snusat?
Jag har testat att röka.

Finaste komplimangen från någon:
När mina klasskamrater säger att jag ser jättefin ut när jag egentligen tycker att jag ser hemsk ut. Det gjorde min dag <3 
Sedan så får jag alltid fina komplimanger av min sambo som jag alltid blir lika glad för <3 

Vad jag tycker bäst om med min sambo:
Hans tålamod! han är väldigt tålmodig med mig och mina idéer. Jag älskar hans humor och att han alltid vill allas bästa. (Här kan jag göra en hel A4-sida med bara bra saker <3)


Antingen eller:

Storstad eller landet?
Landet!

Kött eller fisk?
Fisk.

Hund eller katt?
Katt.

Vin eller öl?
Oj.. svårt! Jag älskar vin men en god öl skulle inte heller sitta dåligt. Dock om det bara finns vanlig lager så väljer jag vin.

Sverige eller utlandet?
Det beror lite på. Jag älskar Sverige men ibland kan det vara skönt att få resa iväg ett tag också.

Hockey eller fotboll?
Hockey! FRÖLUNDA <3

Nyheter eller sporten?
Nyheterna.

Sommar eller vinter?
Vinter <3

Vår eller höst?
Höst <3

Flyg eller tåg?
Jag föredrar tåg. Jag är lite rädd för att flyga + att jag alltid hamnar framför ett barn som sparkar mig i ryggen hela vägen trots att föräldrarna säger till stup i kvarten.
Likes

Comments

Postad i: Universitetet, Vardagsliv

God förmiddag!

Jag har suttit ett tag på skolan och pluggat redan.. Jag sitter hellre här innan min lektion än sitter efteråt hemma eller i matsalen där det är grymt mycket folk. Vi avslutar idag den andra veckan på engelska-kursen! Det är roligt att äntligen vara igång igen :-) Även om takten är oerhört långsam..

Dagen ser ut såhär:
* Seminarium 3 - IKT redovisning (kl 10:15-12:00)
* Äta lunch hemma och tvätta
* Filmkväll hemma med lax-tacos.

Helt okej dag ändå! Det enda som alltid oroar mig är redovisningen som vi ska ha om en timme. Men jag har också märkt att vi lärarstudenter är väldigt noggranna (alldeles för noggranna faktiskt..) och jag har en tendens att stressa upp mig i onödan. Därför har jag inte förberett särskilt mycket. Det räcker gott och väl :-)

Nästa vecka startar vi nästa område i engelskan, phonetics och uttal. Det ska ändå bli roligt! Men jag har en amerikans engelska och inte en brittisk engelska. Jag läser just nu i kursboken och försöker hitta ett "rätt eller fel" angående uttalet. Men det ända jag hittar är att vi uttalar vissa bokstäver olika och det står inget om att något är mer korrekt. Jag har dock känslan av att vår lärare kommer ha sin bild av vad som är korrekt och inte :-)

Det är väl bäst att jag fortsätter här så att jag kan vara ledig i helgen!


//M.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv, Universitetet

Heeeejsan!!
Den senaste månaden har varit helt sjuk :-O jag bara jobbade och sov. Men jag trivdes jättebra på avdelningen och tjejerna (och killarna) som jobbar där är guld värda ❤️

Igår satt jag på omtentamen :-) eller rent tekniskt sätt en tentamen för jag gjorde den aldrig förra gången. Den kändes dock sjukt lätt?? Jag har antagligen gjort grymt fel :) Iallafall! När jag kom hem så drog jag först förbi min gamla arbetsplats och tjattrade lite med tjejerna :-) sedan hämtade jag ut ett paket (egen födelsedagspresent!!!) och sen slöade jag med. Patric dömde brottning i Trollhättan men kommer hem idag på dagen :-)

Ikväll ska vi åka till Kungsbacka och äta middag på resturang med min kära far och hans sambo :-) Vi ska fira min födelsedag nämligen ^_^ på måndag smäller det!! Då blir jag hela 23 år gammal... shit alltså, vad tiden går..

//M.

Likes

Comments