Det måste nog vara det tråkigaste och leta efter, nu har jag kollat lite smått på barnvagnar sen två månader tillbaka. Det slutar alltid med att jag gör annat, som tillexempel nu sitter och skriver istället.
Vad är egentligen bra att veta och vad är det mest viktigaste en vagn bör ha?
Fasiken svårt det här ju.
Spjälsängar även det är tråkigt, alla ser ju för fan likadana ut det enda som skiljer det är nog priset.

Tillbaka till barnvagnarna...
jag vet på ett ungefär vad jag vill ha för barnvagn jag har ögonen på den här Emmaljunga eller kronan. Men har ju liksom sett andra vagnar för mycket billigare peng, men är dom billigare lika bra material som håller året runt. Med tanke på att jag inte har körkort eller bil så blir det ju och gå med barnvagn eller bärsele överallt då är det ju bra att det håller så jag inte behöver köpa en massa nya grejor.
Just nu är ju inte barnvagn så viktigt men snart är det ju liksom dags.
Jag kollar på en vagn och den verkar jättebra men sen när jag för höra nackdelarna med det då blir jag genast jätteosäker.

Jag vill ju köpa en ny vagn och inte begagnad. Men pengarna rullar ju inte in som det ska, och det går ju inte bra just nu.

Jag behöver nog hjälp med vagn letandet.

//Ledin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj

Nu har jag varit borta ett tag igen. Jag och mina perioder.
Nej men nu var jag borta av en anledning som inte behövs tas upp. Men jag hoppas inte jag kommer ångra att jag slår upp min blogg igen för alla att läsa.
Jag har skrivit enhel del privata saker, jag har endast skrivit det för jag behövt dela med mig med någon. Jag vet, det kanske inte är det bästa sättet att dela med sig på. Men det har hjälpt mig en hel del.

Men nu öppnar vi ett nytt kapitel i denna konstiga och deppiga blogg. Detta kapitel handlar mer om mig och min graviditet.

Ja jag vet att ni undrar, det är en liten halv amerikanare som jag bär på, jag blev gravid där borta. Pappan till lille Junior finns inte riktigt med i bilden men han vet att Junior finns. Han var den första jag berätta för vilket var det svåraste jag nånsin gjort. Men han tog det väldigt bra som jag uppfattade det. Men bara någon månad senare blev han osäker och ville ha faderskapstest.
I don't blame him för att vilja ha faderskapstest, vi hade gjort slut med varandra när vi hade sex sista gången. Han hade börjat träffa andra så varför skulle inte jag kunna ha gjort det också. Nu har ju jag bara varit med han sen jag träffade honom i december. Men det vet ju inte han.

Men nu efter att ha varit på resande fot i 8 månader är jag nu tillbaka i Sverige och väntar mitt första barn. Han är beräknad den 27 december. Nu längtar jag bara ihjäl mig, jag känner hur han slår kullerbyttor i magen min.
Jag har redan bestämt namn, men vem vet jag kanske ändrar mig i sista sekund. Men än så länge står jag fast vid det och har gjort sen i början av graviditeten.

Det här kanske räcker för nu så delar jag kanske med mig mer senare.

/ Ledin

Likes

Comments

Hej hej

Jag har många olika perioder som jag själv inte förstår mig på. Försöka förklara en period är nog det svåraste som finns. Det är många som inte förstår mig, jag blamear dom inte då jag själv inte förstår.
Jag märker att dom försöker men som sagt jag har många olika perioder och jag är väldigt svår att läsa i vissa av dom. Dom försöker lägga pusslet som är omöjligt att lägga, lyckas kanske lägga en bit tills dom är vilse igen.
Ibland önskar jag att dom bara ska sluta försöka lägga pusslet men om dom skulle sluta vet jag inte vad som skulle hända, då det är dom som lägger bitarna för att förstå mig, men det dom inte vet att när dom lyckas hjälper dom mig att förstå mig själv lite mer.

Jag skrev tidigare att jag har skrivit i anteckningarna lite, men det har inte riktigt blivit hela tankar. Jag försökte skriva det jag tänkte. Men vet inte vart jag skulle gå från där. Det här med upp och nedgångar sa min syster till mig för något år sen.

Ni vet den här maskinen på sjukhus som man blir kopplad till för att ha koll på hjärtslagen. Det är i alla fall en linje som går upp och ner och när man dör så blir linjen helt rak.
Det är så livet är, man har upp och nedgångar. Livet är vad det är, ingen sa att det skulle vara enkelt. Uppgångarna kanske inte är lika höga som nedgångarna är djupa. Men dom tar oss igenom livet.

Tillbaka till mina perioder, dom har bara nedgångar. Men när uppgångarna kommer blir det ofta mycket lättare, men luras inte jag kan ha en liten nedgång i en uppgången som kanske håller mig tillbaka en gnutta.

/Ledin

Likes

Comments

Tjata bloggen haha nej jag skoja.

Jag har försökt skriva lite då och då i mina anteckning i mobilen men det har aldrig riktig blivit några hela inlägg. För jag kommer bara på lite små saker som jag känner just då att jag kan dela med mig av, men har inte riktigt energi för och skriva hela tankar just i det tillfället. Vilket leder till att det inte blir av.

Egentligen borde jag sova nu då klocka är natt här i Miami och jag har tidig skola imorgon och ska även till "sjukan" efter skolan. Det är inte riktigt sjukhus eller nånting jag vet inte riktigt vad det är. Men jag kan försäkra er om att jag inte är sjuk iallafall.
Men anledningen till varför jag inte kan sova är för att jag har en idé i mitt huvud varje kväll om "det här kan jag skriva om" men sen tänker jag även "nej Josefin du måste sova".
Men den här gången gör jag det.

Jag kontaktade min pappa för någon vecka sen och berättade en sak för honom, det tog han en vecka att svara. Jag vet inte om det var för att undvika det eller för att han bara inte såg det då det kan ha hamnat på meddelande förfrågningar.
Men han svarade tillslut och jag blev lite chockad över hans svar jag hade förväntat mig något annat. Han svara med att han var glad och att han älskade mig.
Jag har inte hört min pappa säga dom orden till mig på ett tag, så det kändes riktigt bra att läsa dom orden från han.
Jag har skjutit bort honom från mitt liv på grund av olika anledningar men jag kan inte göra det längre.
Jag skrev ett inlägg på Facebook om "älska glömma och förlåta, det fick mig att tänka på att jag har förlåtit det flesta människorna omkring mig. Men inte min egna fader. Jag har förlåtit honom för småsaker men när han kastaed ut mig förlät jag honom aldrig. Jag har förlåtit min mamma varje gång hon kasta ut mig. Varför förlät jag inte min pappa?
Jag har skjutit bort honom i över två år nu, i början när jag såg honom på Ica hälsa jag inte utan jag gömde mig för att slippa känna vissa känslor. När jag såg hans fru kände jag bara hat och irritation mot min pappa vilket sluta med att jag inte gick ut. Tillslut flyttade jag till en annan stad. Men livet funkar inte så du kan inte bara flytta när det inte passar, även fast den flytten var väldigt bra för mig.
Jag har iallafall pratat med min pappa det senaste dagarna och han erbjuder mig att flytta hem igen dock till en friggebod på backsidan så jag får mitt egna space. Men vågar jag ta den chansen eller kommer jag bara trilla ner på ruta ett och känna mig helt hopplös och hjälplös. Jag skulle suga på den karamellen ett tag men inte för länge då jag måste säga till i tid.

Jag får avsluta nu för nu blev det ganska sent.

/Ledin

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen nu, sist var i januari och nu är det liksom maj. Mycket har hänt sen dess.

Vi kan börja med att jag är på resande fot själv nu. Jag åkte ju till Hawaii med Julia men hon ändrade sin resa och åkte vidare till Santa Barbara av olika anledningar. Jag stannade kvar med original planen och åkte vidare till Miami Beach. Så nu är jag där och har varit här i 3 veckor snart en hel månad redan, tiden går så fruktansvärt fort. Jag ska stanna i Miami till augusti, vart jag tar vägen efter det är ännu oklart. Flyget är bokat hem men om jag sitter på det flyget är ännu osäkert.

Jag tror inte jag har berättat det än, men jag träffade en kille som jag blev olyckligt kär i. Jag visste att det skulle bli svårt, då jag skulle åka vidare efter bara 4 månader. Jag försökte stå emot, det funkade bara i ungefär 2 veckor. Det var inte lätt då han läste mig som en öppen bok. Varje gången han körde mig hem stod vi utanför och pratade i timmar om att jag inte ville nåt mer än och vara vänner. Han sa till mig en gång innan jag gick in "Jag ska sluta försöka kyssa dig och försöka få dig att le istället". Vilket han gjorde och jag föll mer och mer för varje dag och jag faller än idag även fast jag är i Miami och han i Australien.

Josh vilket han heter då, ville att jag ska träffa hans föräldrar medan jag är här då dem inte bor så fruktansvärt lång bort. Men jag är alldeles för feg, han vill att jag ska träffa dem helt ensam då han inte kan vara här. Jag tror inte jag klarar av det. Föräldrar är inte min starkaste sida, jag har ju ingen kontakt med mina egna päron. Hur bra låter det liksom? Hur ska jag kunna få hans päron att gilla mig? Vad som är ännu jobbigare är att det inte ens är på mitt egna språk!
Men om jag nu skulle gå med på att träffa dem kan jag berätta allt om det.

/ Ledin


Lite smått från Hawaii

Likes

Comments

Jag har tidigare skrivet om min mamma och vad som hänt. Men jag har aldrig hört allt. Små saker mamma berättat och olika variationer i tidningarna.
Idag läste jag min mammas kompis nystartade blogg där det står om min mamma och saker hon har fått reda på. Jag vet inte hur hon har fått reda på allt men det mesta går ihop med det lilla min mamma har berättat för mig.
Jag känner inte och har aldrig träffat den här tjejen, men jag vet att mina äldre syskon har haft kontakt med henne.
Hon hade även delat inlägget på Facebook och jag hade fått upp det på min feed. Då jag har kommenterat att jag tycker det är jobbigt att läsa om denna händelse och att den fortsätter att komma upp. Men efter att ha läst del 2 blev det mer lättare att acceptera när nån annan utanför familjen skriver om det.
Hon lägger upp punkt för punkt vad som har gjorts fel i utredningen/ rättegången. Saker som jag inte visste alls. Jag fick inte ens gå på rättegången då jag gärna hade velat det.

Hör är del 1 & 2 i hennes blogg.

Del 1

Del 2

/Ledin

Likes

Comments

2016
Har gett mig många lärdomar, jag har lärt mig leva utan mina föräldrar och stå på egna fötter. Jag har haft egen lägenhet sen 2015, hade ett jobb jag verkligen trivdes på och nu lever jag drömmen jag alltid drömt, på Hawaii och pluggar.
Jag har lärt mig stå upp för mig själv när "vänner" tyckt ner mig. Lagt dessa "vänner" åt sidan efter alla dessa år av smutskastning.
Jag står mycket närmre en vän som jag känt sen jag va 6år.
Har även haft många motgångar. Stod nästa hemlös ett tag, blev kär även förkrossad med mera.
Starten på 2016 var bland en av dom värsta dagarna i hela mitt liv och jag va redo och avsluta allt och tacka gud för att jag inte gjorde det då fortsättningen bara blivit bättre.
Nu väntar jag med ett leende på läpparna på nästa år och nya möjligheter.

Likes

Comments

Blablabla jag är så lat 😴

Om ni känner mig så vet ni att jag hatar julen så mycket. Den här stressen och frågorna det klarar jag inte av. Så i år är jag glad att slippa fira jul, lite tråkigt och inte träffa mina nära och kära men tycker nästan det är mysigare och träffa dom vilken dag som helst förutom julen.

Som ni alla vet så är jag ju inte hemma i kalla Sverige utan i Hawaii och bor i en värdfamilj. Som vi fick lite fina julklappar av, "minnes prylar" eller vad man ska kalla det. Fick en jätte fin T-shirt som jag tycke va super skön, en kaffemugg och lite Aloha grejor.
På julaftonskvällen satt vi på stranden och drack öl spela lite spel och hade det mysigt tills polisen kom och sa att det ba dags och dra.

Idag köpte jag en julklappisch till mig själv får Victoria secret det blev en bh som jag aldrig nånsin skulle ha köp tidigare men jag gillar den starkt blev sjuk nöjd. Eftersom jag fick den på rean va den inte så dyr heller.

Jag har velat skriva jätte mycket men när jag väl börjat skriva nån mening får jag blackout.

//Ledin

Likes

Comments

Haha nu ligger jag här i sängen igen och ska sova. Fast idag har vi inte gjort så mycket så är inte så fruktansvärt trött som jag va i måndags.
Men iallafall, nu har min resväska kommit så nu har jag kläder och eftersom jag fick dom där skavsåren på inre låren så måste jag ha lång byxor på mig tills det har läkt sen måste jag lära mig smörja in låren med olja så det inte slavar mot varandra. "Livet som mullig" haha nej jag skoja.

Igår surfade jag för första gången och det var jättekul men det var även ganska läskigt. Så vi byte surflektionerna till ukulele. Jag tror ukulele kan va kul men och lära sig det kan nog va svårt. Eftersom vi kommer lära oss det på engelska och man kanske inte riktigt förstår alla orden och instruktionerna. Men tror jag byter tillbaka till surfing nån gång framåt i tiden.

Min engelska språk level är B 2.3 vet inte om det är bra eller dåligt för jag tycker inte jag är så bra när det gäller och prata framför många människor samtidigt. Dock är det kanske för jag blir så nervös och snubblar på orden, jag blir kanske säkrare och säkrare efter ett tag. Man får ju hoppas.

Juste vi bor uppe på ett berg så varje dag går vi upp för super branta backar. Så när vi åker härifrån kommer vi va super fit och bra kondition. Det kan jag säga också om man går över en väg som inte har ett övergångsställe eller om det är rött kan man få höga böter. Så man måste jämt stå och vänta på grönt även om det inte kommer några bilar vilket är väldigt jobbigt jag menar jag är ju från Stockholm och man går jämt på röd gubbe.

/LedinLikes

Comments

Första dagen och jag vill bara gråta. Mitt resväska är borta jag har inga kläder, inga rena trosor jag har ingenting det vill säga. Det är stekhet och vi kan inte gå och bada för jag har ingen bikini. Vi kollade efter en tidigare idag men nej det är ju fan push up i alla jävla överdelar och mina bröst är något för stora för push up.

Det har bara varit rena rama katastrofen. Det känns som om vi har gått runt i cirklar allt ser likadant ut. Det har inte varit lätt och hitta måste jag säga. Nu har jag stora skavsår på mina inre lår för jag har gått runt med kjol och svettats så det har gått och skavt mot varandra.

Min väska kommer aldrig har en magkänsla av att dom har tappat bort den.
Nu håller jag på och somnar så kanske inte borde skriva när jag ska sova nästa gång.

/Ledin

Likes

Comments