Hej hej

Jag bodde i Kalmar i 5 månader och det va dom bästa månaderna men även rätt jobbiga och svåra.

Flytta ifrån alla syskon är inte jättelätt när man bara har dom i sitt liv. Jag hade dagar då jag kände mig så fruktansvärt ensam och ville bara gråta ( vilket jag gjorde typ varje dag).
Men jag hade även bra dagar då jag mådde jättebra kunde dansa och sjunga som en galning.
Jag tog mycket nattpromenader till havet när jag behövde tänka vilket jag tyckte var hur skönt som helst.

Jag fick jobb efter 2 månader där nere. Där jag trivdes jättebra och jobbade hur mycket som helst. Jag kände mig även omtyckt för första gången.
Jag tycker jag var jätteduktig och det tycke dom andra också då jag fick mycket beröm och skulle fått en fast anställning om jag hade stannat.
Jag hade aldrig tagit ett sånt jobb i Stockholm om jag hade fått den möjligheten för 6 månader sen.
Jag var alldeles för bekväm av mig då. Jag fick pengar från socialen för att sitta hemma. Så varför lyfta ett finger när jag inte behövde.
Men när jag kom ner till Kalmar ville jag ta tag i mitt liv jag ville ha nåt och göra jag ville ute och träffa folk jag ville jobba.
Jag ville inte det för 6 månader sen. Jag ville inte ens gå utanför dörren för jag mådde så psykiskt dåligt och trivdes inte alls i mig själv. Då ville jag bara ligga i sängen och inte bli störd, hade jag möten avbokade jag dom för jag hade gråtit hela natten. Kunde även stänga av min mobil i flera dagar för jag inte orkade.
Nu eller aah då när jag bodde i Kalmar jobbade jag nästan varje dag och även fast jag hade haft en dålig dag innan jag skulle gå och jobba tog jag mig i kragen och tog mig till jobbet. Dock kunde jag bryta ihop på jobbet om det blev stressigt och få klagomål på det gjorde det inte lätt, jag fällde några tårar inne på toan sen bet jag ihop och återgick till jobbet. Kunde även gråta hela vägen hem från jobbet när jag slutat. Men jag gick till jobbet dagen efter. Jag hade aldrig gjort det för 6 månader sen.
Det va dock rätt skönt och flytta till en ny stad där ingen känner mig, ingen vet om mitt förflutna. Det va inga frågor om hur jag mår, det va inga kommentarer så som "hur orkar du" "du är så stark". Det är sånt som får mig och bryta ihop på mina dåliga dagar.
Jag träffade nya människor hela tiden. Tex när Pokémon go kom ut spelade jag det rätt mycket på mina nattpromenader då träffa jag en kille helt random som jag började umgås med rätt mycket. Vi kunde åka och grilla mitt i natten, åka med han och hans kompisar och ta över massa Pokémon gym. Vi hade rätt kul.

Jag trivdes som fan där nere oavsett mina dåliga dagar då jag kände mig ensam.
Här i Stockholm är jag omringad av massa kärlek men ändå känner jag mig ensam, trivs inte alls här. Jag kan inte ta mina nattpromenader för att tänka det är bara massa skit som kommer i mitt huvud då, alla gånger jag har blivit utfryst, bortglömd och sårad. Jag kan knappt gå utanför dörren här.

Aah näe jag vet inte riktigt vad jag skulle komma fram till i det här. Kanske att jag trivdes som fan och kände mig som en människa igen.

/ Ledin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 14 readers

Likes

Comments

Jag ser framtiden sakta men säkert.
Jag flyttade tillbaka till Stockholm igår så nu bor jag med min mormor i min gamla "hemby" men jag stannar inte länge.

Imorgon ska jag på jobb intervju. Får hoppas att jag får jobbet för behöver jobb för 2 månader sen drar jag min vidare på nya äventyr. Men dom äventyren är inte riktigt 100% säkra så tänker inte gå in på dom riktig än.
Men när dom är 100% då ska ni få veta.

Nej men hela anledningen med det här korta inlägget va väl kanske att jag skulle förmedla att jag är tillbaka i huvudstaden och börjar se framtiden.
Om jag orkar nån dag tänkte jag även skriva om hur lärorika dom här 5 månaderna i Kalmar har varit och att det verkligen inte är nåt jag ångrar. Dom har varit helt fantastiska.

/Ledin

  • 41 readers

Likes

Comments

Håll masken, upp med hakan, livet går vidare, spela en roll. Det är inte saker man vill höra. Det funkar inte så. Det blir inte bättre och speciellt inte när det kommer från nära och kära.

Jag har fått höra dom orden. Vilket grävde djupare sår. Höra det från nära och kära är som en käftsmäll. Det är meningen att dom ska hjälpa än igenom det som har hänt, inte torka ens tårar och säga livet går vidare. För det hjälper inte speciellt mycket. För fyra år sen åket min mamma in och det enda min pappa kunde säga "livet går vidare". Det gick inte vidare jag är kvar i samma skor som jag va i då bara 4 år äldre.

Det jag tänkte när jag fick höra det var:
Är jag så hopplös? Varför kan jag inte? Varför är det så svårt för mig? Vad har jag gjort för fel?
Jag såg mig själv som hopplös för att jag inte kunde spela den där rollen, där allt är perfekt och det är inga problem. Idag kan jag bara säga att jag har inte det lätt och det kommer inte bli lättare på ett bra jävla tag. Men jag tar en dag i taget. Att se framåt är än så länge svårt då jag bara ser mörker, men jag jobbar på det, jag ska ha en framtid det får inte sluta än.

Vill bara säga att det är inte lätt och vara förälder till barn som är deprimerade om dom inte varit med om det tidigare. Jag vill inte lägga all skuld på mina föräldrar. För dom har varit underbara under min uppväxt. Jag hatar inte dom för vad som har hänt. Men jag tycker att dom skulle ta hänsyn till sina barn lite mer än sina kärleksliv. Men gjort är gjort och jag saknar dom iallafall.

//Ledin

  • 126 readers

Likes

Comments

Sevärt klipp om depression

Vet inte om men kan göra så klippet hamnar här men kicka på texten ovan.

Jag kommer inte ens ihåg hur det var innan. Det har varit så här alldeles för länge.


// Ledin

  • 131 readers

Likes

Comments

Jag har inte kunnat blogga på länge för att appen har krånglat i min lur. Vågade inte radera appen för jag trodde inte jag kunde min inloggning. Men jag fixa det nu.

Så nu är jag tillbaka.
När appen börja krångla höll jag på och skriva om min midsommarhelg. Vilket jag tänkte försöka göra igen.

Midsommarhelgen spenderades på Öland i Borgholm på en camping. När vi kom dit hälsade vi på alla människor som vi skulle umgås med hela helgen och satte oss och drack öl på en gång. Jag hade dock druckit hela dagen innan vi åkte dit så jag va redan dragen. Vi satt och prata, lyssna på musik och drack utanför någons husvagn. Senare på kvällen drog vi till strand hotell. Där jag drack glas efter glas. Jag ba sluka drinkarna på 1sekund. Så gissa om jag blev full.
Efter det kommer jag inte ihåg så jätte mycket. Men på nåt sätt hamna jag i ett tält och vakna upp med sår och blåmärken. Vilket är konstigt för jag kommer inte ihåg att jag ramla.

Det här vakna jag upp med.

Lördagen var lite lugnare.
Vaknade på morgonen och var fortfarande ganska dragen. Det tog ett tag för mig att vakna till. Men senare på dagen badade vi i poolen som fanns på campingen. Men fick en boll rakt i ansiktet. Så det var inte så jätte kul. Men efter det gick vi och spela fotboll och drack öl. Kvällen spendera vi på Harrys.

Vet inte riktig mer om jag jag ska skriva förutom att jag hade jävligt kul och träffa underbara människor. Juste jag fick jobb på lördagen oxå.

// Ledin

  • 133 readers

Likes

Comments

Livet blir inte alltid som man önskar. Den här dagen för 3 år sen var jag en enda röra. Jag är fortfarande det men nu är jag lite starkare. Jag jobbar på och bli starkare. I'm a working progress.

Jag har inte träffat min pappa på 11 månader, den enda kontakt vi haft är för att jag är skyldig han pengar. Då jag inte betalade min mobil det 3 första månaderna efter att han kasta ut mig. Vi har även stött på varandra på Ica men aldrig hälsat på varandra.  
Jag har inte träffat min mamma på 9 månader, vi har haft lite telefonkontakt efter det men det var ett tag sen.

För 3 år sen va dem det jag hade. Men idag står jag på egna fötter med lite hjälp från socialen. Idag är jag mycket starkare utan dem.
Det är synd alla barn behöver en trygghet. Men alla från inte den.

//Ledin

  • 223 readers

Likes

Comments

Hej mina kära hjärtegull.

Nu har jag varit en Kalmarit i 6 dagar och än så länge känns det jättebra. Tänkte bäretta lite om dom där 6 dagarna.

Min första dag var vi bara hemma och käkade lite tacos och drack lite vin. Vi tog en promenad till kalmarsundsparken med vår kära hund Milo så han fick springa av sig en massa.

På dom här 6 dagarna har jag bara sovit hemma 2 av dom. Resten av dagarna har vi varit hos en kompis och bara tagit det lugnt spelat lite ps4, kortspel och monopol och haft det shit kul. Han vill typ inte bli av med oss han vill ju till och med att vi ska flytta in till han och hyra ut vår lägenhet.

Igår grillade vi lite kött med vår kompis kompisar drack lite öl och lekte med Milo i skogen.

Har inte haft en deppig dag sen jag flytta. Jag som hade bara deppiga dagar i Stockholm.

Vill ni se mer om mig kan ni lägga till mig på snapchat då jag uppdaterar ni mystory konstant. Josefinledin heter jag där om det är så att du nu vill göra det.

// Ledin

  • 236 readers

Likes

Comments

In och följ mig på snapchat 😘 Josefinledin

  • 241 readers

Likes

Comments

Heej

Nu håller jag på och packar för fullt även fast det är 8 dagar kvar. Jag har nästa bara mina kläder och köksredskapen kvar att packa. Jag kan inte packa det fören sista dagen men jag känner mig typ stressad.
På fredag ska dom komma och besikta lägenheten och kolla satt allt är helt och inge håll i vägarna. Jag borde grov städa lite innan det.

Jag är lite nervös för den här flytten. Det är så stort kliv att lämna min nuvarande lägenhet i min hemort till en lägenhet i Kalmar. Jag har bara varit i Kalmar 1-2 gånger i somras och nu ska jag flytta dit.
Men jag hoppas att allt kommer gå bra och att jag inte får hemlängtan till min nuvarande lägenhet som jag inte kommer kunna flytta tillbaka till om jag ändrar mig.

// Ledin

  • 246 readers

Likes

Comments

Hej mina små pussgurkor

Idag tänkte jag skriva lite om min mamma. Jag har inte läst så mycket vad alla har skrivit om henne på flashback. Jag gjorde det mycket första dagarna efter händelsen. Men märkte att det inte var så bra för mig och göra det.

För er som inte vet så sitter min mamma i fängelset dömd för mord och har ett straff på 14 år.
Händelsen hände midsommar 2012. Jag vet inte så mycket om vad som faktiskt hände. Men om ni vill läsa själva om allt i lite bättre text så är det bara googla Jeanette Javell här tänkte jag bara skriva lite om vår kontakt senaste 4 åren.

I den här lådan har jag sparat alla brev hon skickat eller aah dom flesta. Så tänkte gå igenom lite.

Här är ett brev där hon skrev om vad som hände, men sen har man ju hört andra saker som att han sov när det här hände. Enligt henne gjorde han inte det. Man vet inte vad man ska tro.

Hennes första brev till mig

Idag har vi ingen kontakt alls. Vi kan ha hur bra kontakt som helst. Men sen flippar hon och förstör den kontakten och sårar mig samtidig. Men nu orkar jag inte mer. Så just nu måste jag lägga henne åt sidan ett tag. För att jag ska kunna "växa"

// Ledin

  • 253 readers

Likes

Comments